ΔΗΣΥ: Ο κ.Μαλάς ήταν η δεύτερη επιλογή του ΑΚΕΛ

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Πρόδρομος Προδρόμου, σχολίασε τις δηλώσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου αλλά και την υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά.

Συγκεκριμένα για της δηλώσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου, ο οποίος υποσχέθηκε να τα βάλει με το κομματικό και με το χρηματοοικονομικό κατεστημένο, ο εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ είπε πως η” Κύπρος είναι μικρός τόπος. Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ποιος και από που προέρχεται ο καθένας. Αυτό που λέει ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος για τον κόσμο σημαίνει ότι υπόσχεται πως το κατεστημένο θα τα βάλει με το κατεστημένο”.

Σε ότι αφορά την υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά για της Προεδρικές εκλογές του 2018 τόνισε πως “το ΑΚΕΛ μας λέει ότι ο μόνος ανεξάρτητος υποψήφιος είναι ο κ. Σταύρος Μαλάς. Το ΑΚΕΛ πράγματι αναζήτησε ανεξάρτητο υποψήφιο και τον είχε βρει στο πρόσωπο του κ. Μάικ Σπανού, τον οποίο όμως το ΑΚΕΛ απέρριψε τελικά επειδή ακριβώς είχε δικές του ανεξάρτητες απόψεις. Με κάθε σεβασμό και συμπάθεια προς τον κ. Σταύρο Μαλά πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι η δεύτερη επιλογή του ΑΚΕΛ. Αν είναι και πόσο ανεξάρτητος είναι κ. Μαλάς, φαίνεται ότι εμφανίστηκε στην πολιτική, ως υποψήφιος βουλευτής του ΑΚΕΛ ΤΟ 2011, μετά διορίστηκε Υπουργός στην Κυβέρνηση ΑΚΕΛ-Χριστόφια και τέλος ήταν ξανά υποψήφιος του ΑΚΕΛ στις εκλογές του 2013. Για τέτοια ανεξαρτησία μιλάμε”.