ΔΗΣΥ: Επιλέγουμε να συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά, με Αναστασιάδη Πρόεδρο

Απέναντι σε ιδέες για παιχνίδια χρέους που θα μας πάρουν πίσω στο 2012-13, επιλέγουμε να συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά, με τον Νίκο Αναστασιάδη πρόεδρο, τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, Πρόδρομος Προδρόμου:

Τις τελευταίες μέρες ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα.

Στις 28 Ιανουαρίου έχουμε να διαλέξουμε εάν:

. η χώρα θα συνεχίσει με σταθερά βήματα στο δρόμο της ανάπτυξης, που με τόσες προσπάθειες έχουμε ανοίξει,

.  ή αν όπως προτείνει τώρα και ο κ.Νικόλας Παπαδόπουλος θα γυρίσουμε πίσω σε μέρες του 2012-13, σε παιχνίδια με δανεικά και σε ένα κράτος που δεν θα αποπληρώνει δάνεια, θα κινδυνεύει με στάση πληρωμών και θα φορτώνει τους φορολογούμενους και το μέλλον.

Μέχρι τώρα είχαμε τη γνωστή σχολή που εκπροσωπούν το ΑΚΕΛ και ο κ. Σ. Μαλάς, με κρατικοδίαιτη οικονομία και χρέη.

Τώρα, μέσα από ανοικονόμητες και γι’αυτό αναξιόπιστες υποσχέσεις, προσχωρεί και ο κ. Ν. Παπαδόπουλος σε λογική χρεών και ανασφάλειας.

Η οικονομία μας όμως έχει κάνει βήματα μπροστά. Θα ήθελαν μήπως οι πολίτες να κάνουμε βήματα προς τα πίσω, στις μαύρες εκείνες μέρες που η διακυβέρνηση Αναστασιάδη άφησε στο παρελθόν;

Με τη διακυβέρνηση Αναστασιάδη εμείς προτείνουμε να συνεχίσει η χώρα σε δρόμο ανάπτυξης, με ισορροπία και πλεονάσματα στα οικονομικά του κράτους. Κρατάμε το κεκτημένο της οικονομίας που έχει ορθοποδήσει και προχωράμε μπροστά, για να βλέπουμε συνεχώς βελτίωση.