Δημητριάδης –Σαρρής: Δύο χρόνια μετά το κούρεμα και ακόμα μας κοροϊδεύουν

Τη δυσαρέσκεια του, εκφράζει το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών,  γιατί δύο χρόνια μετά το κούρεμα ακόμα μας κοροϊδεύουν οι πρωταγωνιστές της οικονομικής καταστροφής στον τόπο μας. Η αναφορά του κ.Δημητριάδη και του κ.Σαρρή για ότι δεν γνώριζαν για το κούρεμα μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει, αν όχι και κλάμα.

Σαφώς και οι δύο ήξεραν από πολύ νωρίς και έγκαιρα για τις προθέσεις του Eurogroup να επιβάλει κούρεμα καταθέσεων. Μάλιστα οι δύο κύριοι ο καθένας με το δικό του τρόπο εργάστηκαν για να βοηθήσουν να στηθεί η παγίδα της 15ης Μαρτίου στην οποία δυστυχώς έπεσε ο ο κ. Αναστασιάδης όντας απροετοίμαστος, ανέτοιμος και απρόθυμος να αντιδράσει.

Δεν ξεχνούμε τις ευθύνες και των δυο για τον ELA της Λαϊκής που φούσκωσε μέσα σε λίγους μήνες και έφτασε σε σημείο να λειτουργεί ως καρμανιόλα η απότομη διακοπή της ρευστότητας από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Ντροπή τους να συνεχίζουν ακόμα τον εμπαιγμό στον Κυπριακό λαό.

Αλλά δεν φταίνε μόνο αυτοί. Φταίει κυρίως η Πολιτεία που αντί να τους σύρει στη Δικαιοσύνη τους έχει χρυσώσει με παχουλές συντάξεις και αποζημιώσεις.

Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών