Δημητρίου: Υλοποίηση Στρατηγικών Ενεργειακών Σχεδιασμών

Σε δηλώσεις της η Εκπρόσωπος Τύπου του εκλογικού επιτελείου του Νίκου Αναστασιάδη, Αννίτα Δημητρίου αναφέρθηκε στην υλοποίηση Στρατηγικών Ενεργειακών Σχεδιασμών.

Πιο συγκεκριμένα, όπως σημειώνει η κ. Δημητρίου “η κυβέρνηση προχωρά και εξασφαλίζει στην περιοχή Βασιλικού την χρήση τεμαχίου γης και έτσι γίνεται ένα ακόμη βήμα για την υλοποίηση του ενεργειακού κέντρου στην περιοχή. Με αυτό τον τρόπο οι εγκαταστάσεις θα εξυπηρετήσουν τόσο τους ενεργειακούς σχεδιασμούς που υλοποιεί η διακυβέρνηση Αναστασιάδη, όσο και την στρατηγική συνεργασία με άλλα κράτη και με τους ενεργειακούς εταίρους μας.

Την ίδια στιγμή, αναφέρει πως “η Κύπρος ενισχύει ποιοτικά την εκπαίδευση με αξιοκρατική επιλογή των εκπαιδευτικών

“Έχουν έρθει τόσο το πόρισμα του Γενικού Ελεγκτή όσο και η επιστολή του Γενικού Εισαγγελέα προς τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού. Οι προσπάθειες που έγιναν τις τελευταίες μέρες για να αμφισβητηθεί η εγκυρότητα των εξετάσεων πέφτουν στο κενό.Η διαδικασία αξιοκρατικής επιλογής των εκπαιδευτικών συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί” τονίζει.

Τέλος καταλήγοντας σημειώνει πως “η Κύπρος από τώρα και στο εξής ενισχύει ποιοτικά την εκπαίδευση με αξιοκρατική επιλογή των εκπαιδευτικών μας”.