Δημητρίου: Στόχος η συνέχιση της σταθερότητας και ενίσχυση της ανάπτυξης

Δήλωση της Εκπροσώπου Τύπου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη κας Αννίτας Δημητρίου για το διακύβευμα των εκλογών:

“Εισερχόμαστε στην τελική ευθεία των εκλογών και οι πολίτες θα αποφασίσουν ποιος υποψήφιος είναι ο καταλληλότερος και ικανότερος να οδηγήσει την Κύπρο στην νέα εποχή.

Η χώρα μας έχει κερδίσει και εισήλθε, τα τελευταία χρόνια με τον Νίκο Αναστασιάδη μέσα από σοβαρές και υπεύθυνες προσπάθειες, στον δρόμο της σταθερότητας και ανάπτυξης.

Τα επόμενα 5 χρόνια θα είναι καθοριστικά για την συνέχιση της πορείας και για το μέλλον της χώρας μας αλλά και για την ευημερία του κάθε πολίτη ξεχωριστά.

Οφείλουμε να συνεχίσουμε με σταθερότητα, με πλεονάσματα, με ασφάλεια, με ανάπτυξη, με επενδύσεις, με θέσεις εργασίας, με κίνητρα, με προοπτική για το αύριο.

Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού.

Πειράματα και οικονομικές αλχημείες δεν επιτρέπονται.

Μοναδικός στόχος πρέπει να είναι η συνέχιση και ενίσχυση της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προοπτικής ώστε να συνεχιστεί η πορεία για συνθήκες πλήρους απασχόλησης με αξιοπρεπείς μισθούς.

Η μοναδική επιλογή που μπορεί να το καταφέρει αυτό είναι ο Νίκος Αναστασιάδης. Άλλωστε ο καθένας μπορεί σήμερα να αισθάνεται ασφαλής αλλά και αισιοδοξία για το αύριο.

Αυτά, πρέπει να διασφαλίσουμε. Και αυτά τα διασφαλίζουμε μόνο με την συνέχιση της σταθερότητας. Με σταθερά βήματα μπροστά. Με Πρόεδρο τον Νίκο Αναστασιάδη. “