Δημητρίου: Εκτίθεται το επιτελείο Νικόλα αναφερόμενο σε μαγνητοφωνήσεις

Την στιγμή που η κυβέρνηση προχωρά στην υλοποίηση του ΓΕΣΥ το επιτελείο του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου συνεχίζει να εκτίθεται αναφερόμενο σε μαγνητοφωνήσεις, τόνισε σε δηλώσεις της η Αννίτα Δημητρίου, Εκπρόσωπος του επιτελείου του Προέδρου Αναστασιάδη:

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, με την συμπαράσταση της μεγάλης πλειοψηφίας των κομμάτων προχωρά στην υλοποίηση της μεγάλης μεταρρύθμισης του ΓΕΣΥ. Αυτό φάνηκε με τον πιο επίσημο τρόπο χθές με τον διορισμό του Διοικητικού Συμβουλίου για την αρχή υλοποίησης της αυτονόμησης των δημοσίων νοσηλευτηρίων.

Η κυβέρνηση προχωρά συντεταγμένα στην υλοποίηση του ΓΕΣΥ και δυστυχώς το επιτελείο του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου συνεχίζει να εκτίθεται αναφερόμενο σε μαγνητοφωνήσεις.

Χαρακτηριστικά σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, η Εκπρόσωπος του Επιτελείου του κ.Νικόλα Παπαδόπουλου, με προσκάλεσε προσωπικά να περάσω από το επιτελείο τους και να ακούσω το μαγνητοφωνημένο υλικό που δήθεν εμφανίζει τον Υπουργό Υγείας να μην έχει ξεκάθαρες θέσεις όσον αφορά το ΓΕΣΥ.

Ήμουν έτοιμη να αποδεκτώ την πρόσκληση-πρόκληση και να επισκεφθώ το επιτελείο του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου αλλά οι νομικοί μας σύμβουλοι με έχουν συμβουλεύσει για τις νομικές επιπτώσεις σε περίπτωση που γίνω μάρτυρας προϊόντος υποκλοπής.

Γι’ αυτό αντιστρέφω την πρόκληση στο επιτελείο του κ. Παπαδόπουλου εάν δεν έχουν τίποτα να κρύψουν να το δώσουν στην δημοσιότητα, ολόκληρο το υλικό και όχι αποσπασματικά καθώς και τον τόπο και τρόπο παραγωγής του, όπως άλλωστε έχουν κληθεί να το κάνουν και από τον ίδιο τον Υπουργό Υγείας.