Δημητρίου: Από τη μία επικίνδυνες οικονομικές συνταγές από την άλλη ασφάλεια και σταθερότητα

Δήλωση της Εκπροσώπου Τύπου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη κας Αννίτας Δημητρίου για  το όραμα της Κυβέρνησης Αναστασιάδη:

“Από την μια επικίνδυνες οικονομικές συνταγές και από την άλλη η σταθερότητα και ασφάλεια χωρίς εκπλήξεις

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε στέρεο παρόν εργάζεται για ένα πιο σύγχρονο και ανεπτυγμένο κράτος. Η κατεύθυνση είναι η συνέχιση μιας καλά συγκροτημένης οικονομικής πολιτικής που επέφερε σταθερότητα και ανάπτυξη.

Όμως, από την μια, μας παρουσιάζουν μια οικονομική φιλοσοφία που επιστρέφει την Κύπρο πίσω, σε συνταγές της προηγούμενης πενταετίας. Από την άλλη μας καλούν να πειραματιστούμε με ανέξοδες προτάσεις δισεκατομμυρίων με μάλιστα τρόπο υλοποίησης την αναστολή πληρωμών.

Ούτε το ένα, ούτε το άλλο.

Τα τελευταία χρόνια ανακτήσαμε την χαμένη μας αξιοπιστία. Είμαστε περήφανοι για τα βήματα που έγιναν. Έχουμε όραμα και πυξίδα. Υπάρχει προοπτική. Συνεπώς, οφείλουμε να προστατεύσουμε την ασφάλεια του σήμερα και την προοπτική που πετύχαμε όλοι μαζί και κυρίως με τις θυσίες των πολιτών.

Η μεγάλη κοινωνική συμμαχία σήμερα επιλέγει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι μόνο αυτός μπορεί να οδηγήσει το κράτος μας στην νέα εποχή, μέσα απο ασφάλεια και σταθερότητα, χωρίς εκπλήξεις, χωρίς πειραματισμούς.”