ΔΗΚΟ: Χρόνια Πολλά και Καλή Ελευθερία

Σε Χριστουγενιάτικο μήνυμά του το ΔΗΚΟ, εύχεται σε  όλους, Χρόνια Πολλά και Καλή Ελευθερία.

“Το Δημοκρατικό Κόμμα εύχεται ολόψυχα Χρόνια Πολλά σε όλο τον κυπριακό λαό, υγεία, χαρά, ευημερία και ευόδωση όλων των στόχων του καθενός προσωπικά.

Δυστυχώς, στον τόπο μας, η χαρά για τη Γέννηση του Χριστού, εδώ και σαράντα τέσσερα χρόνια επισκιάζεται από τις συνέπειες της τουρκικής εισβολής και της κατοχής.

Είναι τα 44α Χριστούγεννα, που οι κατεχόμενες εκκλησίες μας δεν μπορούν να αναγγείλουν ελεύθερα το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου.

Είναι τα 44α Χριστούγεννα, που οι ηρωικοί εγκλωβισμένοι μας δεν μπορούν να γιορτάσουν σε συνθήκες ελευθερίας και ασφάλειας.

Είναι τα 44α Χριστούγεννα, που οι πρόσφυγες μας δεν μπορούν να ζήσουν τις εορταστικές ημέρες στα σπίτια τους.

Είναι τα 44α Χριστούγεννα, που οι συγγενείς των αγνοουμένων βάζουν στο γιορτινό τραπέζι ένα άδειο πιάτο, περιμένοντας να μάθουν την τύχη των αγαπημένων τους προσώπων.

Η μέχρι τώρα ακολουθούμενη πολιτική, όχι μόνο δεν κατάφερε να ανατρέψει τα κατοχικά δεδομένα, αλλά έφερε το κυπριακό στη χειρότερη θέση από ποτέ.

Επιβάλλεται αλλαγή στρατηγικής. Επιβάλλεται εφαρμογή Νέας Στρατηγικής, της στρατηγικής του Νικόλα Παπαδόπουλου, που θα βγάλει τον τόπο από τα αδιέξοδα.

Η Κύπρος και ο λαός της δεν πρέπει να περάσουν άλλα Χριστούγεννα υπό κατοχή.

Χρόνια Πολλά και Καλή Ελευθερία. “