ΔΗΚΟ: Το 2018 μπορεί να σηματοδοτήσει την Αλλαγή

Το ΔΗΚΟ, σε γραπτή ανακοίνωση του εύχεται σε όλο τον κυπριακό λαό, Καλή και Ελπιδοφόρα Χρονιά.

“Η δύση του 2017 βρίσκει τον τόπο μας και το λαό μας, να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, με πρώτο και σοβαρότερο τη συνεχιζόμενη από το 1974 τουρκική κατοχή του 37% των εδαφών της πατρίδας μας. Η τουρκική βουλιμία εντείνεται. Οι πολιτικές των τελευταίων δέκα ετών της Ε/κ πλευράς, έχουν προκαλέσει επικίνδυνη διολίσθηση.

Οι πληγές που υπέστη η οικονομία και η κοινωνία, από την πρωτοφανή οικονομική κρίση, όχι μόνο δεν έχουν επουλωθεί, αλλά έχουν διαβρώσει τα θεμέλια της – μέχρι πριν από δέκα χρόνια – ακμάζουσας κυπριακής οικονομίας και έχουν προκαλέσει ρήξη στον κοινωνικό ιστό.

Όμως, υπάρχει Ελπίδα.

Το 2018 μπορεί να σηματοδοτήσει την Αλλαγή.

Με την έλευση του νέου έτους, ο λαός καλείται να επιλέξει ανάμεσα στο παλιό, που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του παρόντος, ούτε και μπορεί να οικοδομήσει το μέλλον και στο νέο, που φέρνει ο Νικόλας Παπαδόπουλος, με τη Νέα Στρατηγική στο κυπριακό, τις προτάσεις για ενίσχυση των ευάλωτων ομάδων, για αποκατάσταση της μεσαίας τάξης, για άρση των αδικιών και για πραγματική ανάπτυξη.

Το 2018 μπορεί να σηματοδοτήσει την έναρξη της προσπάθειας για συνέχιση και ενίσχυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, για μια πραγματικά ευημερούσα κοινωνία.

Υπάρχει Ελπίδα.

Καλή Χρονιά.”