ΔΗΚΟ: Ο Νίκος Αναστασιάδης δεν λέει την αλήθεια στο λαό

Ο Νίκος Αναστασιάδης δεν λέει την αλήθεια στο λαό, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του το ΔΗΚΟ:

“Είναι τραγικό και επικίνδυνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και υποψήφιος Πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, να προσπαθεί απροκάλυπτα και αδίστακτα, να παραπλανήσει το λαό και να παίζει με το μέλλον της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Κυπριακού Ελληνισμού.

Δεν είναι δυνατόν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που θέλει να επανεκλεγεί, να μη λέει την αλήθεια στο λαό.

1. Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος Αναστασιάδης ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ:

• Την εκ περιτροπής Προεδρία.
• Την λεγόμενη αποτελεσματική συμμετοχή, δηλαδή την αριθμητική ισότητα και τη μια θετική ψήφο για τους ομοσπονδιακούς θεσμούς.
• Την ισότιμη μεταχείριση των τούρκων υπηκόων με τους ελλαδίτες-ευρωπαίους πολίτες, δηλαδή τις τέσσερις ελευθερίες των Τούρκων.
• Την υπερέχουσα θέση των σφετεριστών σε ότι αφορά το Περιουσιακό.

2. Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος Αναστασιάδης ΜΙΛΗΣΕ περί αποκλειστικής οικονομικής ζώνης του ψευδοκράτους και αυτό καταγράφηκε από τα Ηνωμένα Έθνη, με αποτέλεσμα ο ίδιος ο ΓΓ του ΟΗΕ να εξισώνει τη νομιμότητα με την παρανομία.

3. Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος Αναστασιάδης ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ την παραμονή όλων των εποίκων και αυτό το ομολόγησε σε άλλη συνέντευξη και δεν είναι δυνατόν να εξισώνει τους έποικους, που είναι προϊόν παρανομίας με τις αλλοδαπές οικιακές βοηθούς.

4. Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος Αναστασιάδης ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ μεταβατικές εγγυήσεις και την εσαεί παραμονή τουρκικού στρατού στην Κύπρο, μετά τη λύση και αυτό ομολογήθηκε δια του επιτελάρχη του, του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Αυτή είναι η αλήθεια, αυτό πρέπει να γνωρίζει ο λαός και γι’ αυτό πρέπει στις εκλογές να επιλέξει τον Νικόλα Παπαδόπουλο.”