Γνωστή Λευκωσιάτισα, “ξάφριζε” πελάτες και υπαλλήλους ξενοδοχείου

Αναστάτωση έχει προκαλέσει σε  πολυτελέστατο κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, γνωστή Λευκωσιάτισα η οποία “ξαφριζε” πελάτες και υπαλλήλους.

Η “μαντάμ” λοιπόν, έκανε τη μεγάλη ζωή και σπαταλούσε άφθονο χρήμα στο εν λόγω ξενοδοχείο κερνώντας και αφήνοντας μάλιστα μεγάλα φιλοδωρήματα…. Που να ήξεραν οι σερβιτόροι, ότι από τα λεφτά τους ιδίους, τους άφηνε και πουρμπουάρ….

Χρησιμοποιούσε ευφάνταστα σχέδια για να πετύχει τον σκοπό της και στον καθένα διαφορετικά βέβαια. Ανάλογα με το πως τους έκοβε….

Άρχισε πρώτα με τακτικούς θαμώνες του ξενοδοχείου από τους οποίους έπαιρνε διάφορα πόσα, από 400 ευρώ μέχρι δεκάδες χιλιάδες….

Εξ ου και τα αδρά φιλοδωρήματα…

Όταν οι θαμώνες την υποψιάστηκαν και άρχισαν τα παράπονα, τα οποία φαίνεται δεν εισακούστηκαν αφού ορισμένα  γκαρσόνια την είχαν αφ’ υψηλού…. Η “μαντάμ” εκτός από τα πουρμπουάρ, θα τους βόλευε κιόλας….

“Κούνια που τους κούναγε” όμως….

Αφού τους τα πήρε κι αυτούς με διάφορες ψεύτικες υποσχέσεις για δήθεν δουλειές, υποτροφίες, εισητήρια και πολλά άλλα…. την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια….

Μάλλον για τους επόμενους στόχους… Σε κανένα άλλο ακριβό ξενοδοχείο ίσως και σε άλλη πόλη αυτή τη φορά γιατί ήδη έχει κάνει τις αρπαχτές της από δυο ξενοδοχεία της πρωτεύουσας… και όχι μόνο.

Έχει κάνει και τις δήθεν πωλήσεις εισητηρίων μεγάλου ποδοσφαιρικού σωματείου της Λευκωσίας… Ψάχνουν ακόμα εκεί το “λάθος”…..

Τώρα ποιοι κρύβονται πίσω και γιατί την καλύπτουν ας το βρούν οι αρμόδιοι…

Εμείς πάντως σας συστήνουμε την προσοχή…