Βέλγιο Vs Κύπρος 4-0 (Video) – Μπεν Σιμόν: ”Πιο ανταγωνιστικοί στο μέλλον”

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2018 η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.

Με αντίπαλο το Βέλγιο στις Βρυξέλλες, έχασε με 4-0 και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με 10 βαθμούς σε δέκα αγώνες.

Σαφώς ανώτεροι οι Βέλγοι, κατάφεραν να πετύχουν τέσσερα τέρματα και ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους στον όμιλο με 28 βαθμούς, έχοντας εξασφαλίσει εδώ και καιρό την πρώτη θέση του ομίλου.

Ο Έντεν Αζάρ άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό που ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Ο Θόργκαν Αζάρ πέτυχε το 2-0 στο 52′ , ο Έντεν Αζάρ με πέναλτι πέτυχε το 3-0 στο 66′ για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 ο Λουκάκου στο 78′.

Kύπρος: Παναγή, Δημητρίου, Λαΐφης, Κατελάρης, Μερκής, Μαρκάσα, Λαμπάν, Αρτυματάς (90′ Νικολάου), Κυριάκου (64′ Χαραλαμπίδης), Αλεξάνδρου (46′ Κάστανος), Σωτηρίου.

https://www.youtube.com/watch?v=ZQxLnPDloVI

Μπεν Σιμόν: ”Πιο ανταγωνιστικοί στο μέλλον”

“Δεν είμαστε ανταγωνιστικοί στο βαθμό που έπρεπε και η ομάδα που ήταν καλύτερη στο γήπεδο, δίκαια κατάφερε να νικήσε. Δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε το ρυθμό του αντιπάλου, όμως είμαι σίγουρος πως με σκληρή δουλειά, στο μέλλον θα μπορούμε να είμαστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί με αντιπάλους αυτό του επιπέδου”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Εθνικής μας Ραν Μπεν Σιμόν μετά το τέλος του αγώνα με το Βέλγιο.

“Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου, πιστεύω στο μέλλον αυτής της Εθνικής. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές, είναι οι μόνοι που έχουμε στην Κύπρο. Είναι πολύ σημαντικό να παίζουν περισσότερο στις ομάδες τους για να έρχονται πιο έτοιμοι στην Εθνική.

Όμως, εμείς θα δουλεύουμε συνεχώς μαζί τους, όχι μόνο το διάστημα που θα είναι στην Εθνική και είμαι σίγουρος πως το μέλλον αυτής της ομαδας προδιαγράφεται πολύ καλύτερο. Οι ποδοσφαιριστές μου θέλουν να πετύχουν, ανταποκρίνονται σε αυτά που τους ζητώ. Μας λείπουν κάποια πράγματα ως ομάδα αλλά με μεγάλη προσπάθεια, μπορούμε να φτάσουμε σε άλλο επίπεδο”.