Αστυνομία: Χιλιάδες αμπούλες laughing gas εντοπίστηκαν σε περίπτερο

Σε συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, στην επαρχία Αμμοχώστου εντοπίστηκαν χιλιάδες αμπούλες laughing gas σε περίπτερο.

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που διεξήχθη χθες βράδυ και τις πρωινές ώρες σήμερα, στην Αγία Νάπα, ερευνήθηκε βάσει Δικαστικού εντάλματος, περίπτερο ιδιοκτησία 49χρονου, στην παρουσία του ιδίου.

Κατά την έρευνα, η οποία διενεργήθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και κατάσχεσαν 1145 αμπούλες υποξειδίου του αζώτου, 36 κάνιστρα και 288 μπαλόνια.

Ο 49χρονος κλήθηκε στον τοπικό Αστυνομικό, όπου ομολόγησε πως πωλούσε τις αμπούλες με αέριο γέλιου σε πελάτες του καταστήματος.

Εναντίον του 49χρονου διερευνώνται αδικήματα παράνομης πώλησης υποξειδίου του αζώτου (αέριο γέλιου – laughing gas) και αμελών και απερίσκεπτων πράξεων.

Εξάλλου, ακόμη μία υπόθεση παράνομης πώλησης αερίου γέλιου και αμελών και απερίσκεπτων πράξεων διερευνάται εναντίον 26χρονης, η οποία εντοπίστηκε χθες το βράδυ από μέλη της Αστυνομίας, σε δρόμο στην επαρχία Αμμοχώστου, να πωλεί αέριο γέλιου.

Στην κατοχή της 26χρονης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα μεταλλικό κάνιστρο, 96 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 4 χρησιμοποιημένες αμπούλες και 95 άδεια μπαλόνια.

Η 26χρονη κλήθηκε στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για τα υπό διερεύνηση αδικήματα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διερευνά και τις δύο αυτές υποθέσεις.