Αστυνομία: Απορρίπτουμε κατηγορηματικά τις αιχμές Φαίδωνα

Απορρίπτουμε κατηγορηματικά για ακόμα μια φορά έμμεσες ή άμεσες αιχμές τις οποίες διατυπώνει εναντίον της Αστυνομίας, ως προς τον τρόπο που ενεργεί, την αντικειμενικότητα και την αποτελεσματικότητά της, αναφέρει σε τοποθέτησή της η Αστυνομία σχετικά  με τις δηλώσεις του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος στα Μ.Μ.Ε:

“Αναφορικά με χθεσινές και σημερινές δηλώσεις του Δημάρχου Πάφου κ. Φ. Φαίδωνος σε μέσα ενημέρωσης, αναφέρονται τα ακόλουθα:

Τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Φαίδωνος έχουν ήδη αναφερθεί και στο παρελθόν στην Αστυνομία η οποία γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και ενεργεί πάντοτε αξιολογώντας τις όποιες πληροφορίες ή και μαρτυρίες με επαγγελματισμό και σοβαρότητα.

Απορρίπτουμε κατηγορηματικά για ακόμα μια φορά έμμεσες ή άμεσες αιχμές τις οποίες διατυπώνει εναντίον της Αστυνομίας, ως προς τον τρόπο που ενεργεί, την αντικειμενικότητα και την αποτελεσματικότητά της.

Περαιτέρω, το νομοθετικό πλαίσιο δεν μας επιτρέπει να πράττουμε αυτά που δημοσίως μας υποδεικνύει ο κ. Φαίδωνος, με πληροφορίες που προέρχονται από οπουδήποτε. Σε όσες περιπτώσεις εξασφαλίστηκαν επαρκή στοιχεία, πάντοτε μέσα στο πλαίσιο της Νομοθεσίας, προχωρήσαμε σε συλλήψεις και διερευνήθηκαν υποθέσεις που κάποιες εκκρεμούν στο Δικαστήριο.

Τέλος, παραπέμπουμε σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας, ημερομηνίας 27/12/2017 που αφορά απάντηση σε προηγούμενες δηλώσεις του Δημάρχου Πάφου.”