Αστρολογία: Τι προβλέπει το ζώδιο σας για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία: Τι προβλέπει το ζώδιο σας για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Βάλτε τη ζώνη σας, Κριοί. Πρόκειται για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο στροφές! Ο ρωμαλέος Άρης σχηματίζει ομάδα με τον απεριόριστο Δία στον όγδοο Οίκο σας της οικειότητας και των έντονων συναισθημάτων. Δεν είναι μόνο η μοναδική τους συνάντηση μέσα στον χρόνο –αυτοί οι δύο καυτοί πλανήτες δεν θα συναντηθούν ξανά στον όγδοο Οίκο σας για τα επόμενα 12 χρόνια! Μην διανοηθείτε να ανοιγοκλείσετε τα μάτια σας όταν το πάθος πυροδοτηθεί, γιατί μπορεί να συμβεί πολύ γρήγορα. Τα αδέσμευτα Κριάρια μπορεί να συναντήσετε μια αδελφή ψυχή σε μία από αυτές τις στιγμές καρμικής αναγνώρισης που σας αφήνουν κάγκελο. Αλλά αυτό δεν είναι πιθανό να συμβεί στο σαλόνι σας. Πρέπει να βγείτε εκεί έξω –χωρίς φόβο. Τα ζευγάρια μπορεί να βυθιστούν σε πιο βαθιά συναισθηματικά νερά τώρα.

Αν έχετε φτάσει σε αδιέξοδο στη σχέση σας, η ειλικρίνεια με μια ίση δόση ευαισθησίας θα σας βοηθήσει να περάσετε τις αδιαπέραστες πύλες οποιουδήποτε. Καθώς ο όγδοος Οίκος κυβερνά επίσης τους κοινούς πόρους, εσείς και ο σύντροφός σας (επαγγελματικός, ερωτικός ή συγγενής) μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε απρόσμενα κέρδη, είτε από ένα κοινό εγχείρημα είτε από ένα συλλογικό έργο. Αν ξεκινάτε τώρα κάτι τέτοιο, πάρτε το χρόνο σας και κάντε σωστό σχεδιασμό, τεστάρετε και δείξτε τη δέουσα επιμέλεια. Η ανυπομονησία αυτών των απερίσκεπτων πλανητών μπορεί να σας κάνει να βιαστείτε, όταν απαιτείται στην πραγματικότητα μεγάλη προσοχή.

Ταύρος

Μήπως θα σας χρειαζόταν μια σημαντική εξέλιξη στον τομέα των σχέσεων, Ταύροι; Καλά νέα έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο, με τη δυναμική συνομιλία του ρωμαλέου Άρη και του τολμηρού Δία στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων. Αυτή θα είναι η μοναδική τους συνάντηση μέσα στον χρόνο, και αυτές οι δυο υπερδυνάμεις δεν θα ξανασυναντηθούν στον έβδομο Οίκο σας για τα επόμενα 12 χρόνια! Δεν είναι να απορείς που συνήθως αποζητάτε να είστε μέρος μιας ομάδας, είτε για δουλειά είτε για διασκέδαση είτε και για τα δύο! Όντως, με το σωστό σχέδιο παιχνιδιού, μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο (ή τουλάχιστον μια γωνίτσα του).

Αλλά μην βιάζεστε. Ο Άρης και ο Δίας μπορεί να είναι ορμητικοί και ξεροκέφαλοι και μπορεί να σας πιέσουν να κάνετε κάτι, ενώ θα ήταν καλύτερο να πάρετε τον χρόνο σας. Μπορεί να προκαλέσουν κάποιες εμμονικές σκέψεις, έτσι προσπαθήστε πολύ να οδηγείτε συνειδητά την ενέργειά σας. Ξεκινήστε ή ενισχύστε τον καθημερινό διαλογισμό σας. Αν νιώθετε στριμωγμένοι στη γωνία από κάποιον άλλο, πείτε ξεκάθαρα ότι χρειάζεστε περισσότερο χώρο.

Δίδυμοι

Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε μισά πράγματα αυτό το Σαββατοκύριακο, Δίδυμοι, γι’ αυτό πηγαίνετε βαθιά ή πηγαίνετε σπίτι. Το Σάββατο, μια δυναμική ευθυγράμμιση του κινητήριου Άρη και του επεκτατικού Δία στον έκτο Οίκο σας της υγείας σας βοηθά να θέσετε μερικούς νέους στόχους και ξεκινήσετε τον αγώνα, πιθανότατα κυριολεκτικά. Στο μέλλον σας μπορεί να υπάρξει προπόνηση Crossfit ή ένας μίνι μαραθώνιος. Το σώμα σας θα απολαύσει κάθε νέα φυσική πρόκληση, και αυτή η συνάντηση Άρη – Δία σας δίνει τα μέσα για να δοκιμάσετε κάτι που είναι εκτός της συνηθισμένης εμβέλειάς σας. Το ζώδιό σας τείνει να βουτάει με το κεφάλι, έτσι αποφύγετε τα τραύματα από απροσεξία, βαδίστε με σταθερό ρυθμό και έχετε επίγνωση του περιβάλλοντός σας.

Μιλήστε με τον εαυτό σας: Ποια όνειρα και ποιες περιπέτειες έχετε βάλει σε παύση επειδή είστε πολύ απασχολημένοι με όλα αυτά που πρέπει να κάνετε; Έπειτα ρωτήστε τον εαυτό σας πότε θα είστε επιτέλους έτοιμοι. Αρκετά περιμένατε! Συνεχίζετε να βρίσκετε δικαιολογίες για να αναβάλλετε αυτά τα σημαντικά πράγματα. Κάντε ένα χρονοδιάγραμμα και τηρήστε το! Αν δεν είστε πραγματικά σίγουροι για το πότε να ξεκινήσετε, κάντε μια λίστα με όλες τις πιθανότητες, έπειτα βάλτε τες σε προτεραιότητα (με όποιον τρόπο έχει νόημα για εσάς) και κάντε ένα πράγμα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Καρκίνος

Όσον αφορά τις γέφυρες αυτό το Σαββατοκύριακο, σχεδιάστε να τις χτίσετε, όχι να τις κάψετε! Το Σάββατο, ο παθιασμένος Άρης κλειδώνεται σε μια αγκαλιά με τον ντόμπρο Δία στον πέμπτο Οίκο σας της αγάπης. Θα είναι δύσκολο να μην κάνετε τον έρωτα την κορυφαία προτεραιότητά σας. Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα, θέλετε λίγο χρόνο χαλάρωσης και αρκετή στοργή. Αν είστε σε σχέση, πείτε στο ταίρι σας ακριβώς τι χρειάζεστε. Το να τους αφήνετε να μαντεύουν θα σας οδηγήσει σε εκνευρισμό (και έπειτα φροντίστε να επιστρέψετε τη στοργή που σας έδωσαν!). Αν σας αρέσει κάποιος ή αν μια νέα σχέση τώρα ξεκινά να ανθίζει, μην κρατάτε τα συναισθήματά σας για τον εαυτό σας, Καρκίνοι!

Αυτή η συνάντηση Άρη και Δία –των δύο πιο ανυπόμονων, παράτολμων πλανητών– σας βοηθά να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να εκφραστείτε. Μπορεί να μην είναι κάτι που θα κάνατε συνήθως, αλλά δείτε τι θα συμβεί αν αφήσετε πίσω την προσοχή και αποκαλύψετε αυτά που έχετε στην καρδιά σας ή μοιραστείτε μια κρυφή φαντασίωση. Πιθανότατα θα αποκτήσετε έναν ενθουσιώδη σύντροφο για τα πειράματα χημείας που θέλετε να κάνετε!

Λέων

Ο ύπνος δεν θα είναι μέρος του προγράμματος αυτό το Σαββατοκύριακο, Λέοντες, καθώς μια συνάντηση ανάμεσα στον δυνατό Άρη και τον επεκτατικό Δία ενεργοποιεί τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειά σας. Αυτό μπορεί να φέρει μια πολύ σημαντική ανακάλυψη στην προσωπική ζωή σας, όπως η αποκατάσταση της σχέσης ανάμεσα σε εσάς και έναν συγγενή σας ή συγκάτοικο, με τον οποίο είχατε κάποια διαμάχη, ή μπορεί να έχετε καλά νέα για το σπίτι σας. Αν σκεφτόσασταν να κάνετε κάποιες αλλαγές ή να μετακομίσετε, τα πράγματα μπορεί να συμβούν ταχύτατα τώρα.

Αυτή η δυναμική ενέργεια της ένωσης Άρη – Δία μπορεί να προκαλέσει μια στιγμή ειλικρίνειας που θα καθαρίσει την ατμόσφαιρα. Καθώς ο τέταρτος Οίκος κυβερνά τις γυναίκες, μια γυναίκα που προκαλεί έμπνευση μπορεί να σας παρουσιάσει μια απίστευτη ευκαιρία, μία που πιθανότατα περιλαμβάνει ταξίδια ή αλλαγή τόπου. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, μην χάσετε χρόνο περνώντας την ιδέα από κόσκινο, Λέοντες. Πρέπει να δράσετε τώρα που έχετε ορμή!

Παρθένος

Ένα, δύο, τεστ… Αυτό το Σαββατοκύριακο έχετε την ευκαιρία να είστε ο βασικός ομιλητής, χάρη σε μια εξαιρετική ευθυγράμμιση του κινητήριου Άρη και του αισιόδοξου Δία στον τρίτο Οίκο σας της επικοινωνίας. Τώρα που έχετε την απόλυτη προσοχή του κοινωνικού δικτύου σας, τι θέλετε να πείτε; Περισσότερο από ποτέ, θέλετε τώρα να ξέρετε ποιο είναι το μήνυμά σας και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το μεταβιβάσετε. Δεν είναι αρκετό να ξεστομίζετε φράσεις που προκαλούν έμπνευση, αλλά είναι κενές. Αυτή είναι στιγμή δράσης, και πρέπει να δώσετε το εκατό τις εκατό του εαυτού σας.

Αν ακόμα και στη σκέψη σάς λούζει κρύος ιδρώτας, εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε αυτό το Σαββατοκύριακο για να τεστάρετε τα πράγματα. Καλέστε έναν συγγενή ή έναν γείτονα να κάνει το κοινό σας. Ζητήστε τους να είναι ειλικρινείς, αλλά ευγενικοί, και θα πάρετε μερικά βοηθητικά σχόλια. Απλώς κάντε κάτι! Δεν μπορείτε να σπαταλήσετε αυτή τη στιγμή και να αφήσετε το όραμά σας να γίνει καπνός. Ακόμα κι αν πρέπει να το πάτε αργά προς το παρόν ή να κάνετε λίγο πίσω, θέλετε να αδράξετε τη στιγμή.

Ζυγός

Ξέρετε ότι είναι το Σαββατοκύριακο, αλλά πείτε το αυτό στον δυναμικό Άρη και στον γενναιόδωρο Δία, που κάνουν τη δική τους, προσωπική συνδιάσκεψη στον δεύτερο Οίκο σας της δουλειάς και των χρημάτων. Οι σκέψεις σας μπορεί να περιπλανηθούν χαλαρά σε μια μισοτελειωμένη εργασία ή μια οικονομική ιδέα που γυροφέρνει στο μυαλό σας –αλλά αυτοί οι δυο έχουν πολύ μεγάλα σχέδια για εσάς, Ζυγοί! Μην βρεθείτε προ εκπλήξεως αν παρουσιαστεί μια μεγάλη ευκαιρία για δουλειά ή ένα έργο που προωθούσατε πάρει επιτέλους το πράσινο φως για την επόμενη εβδομάδα.

Ο Δίας κυβερνά τα ταξίδια, έτσι αυτές οι ευκαιρίες μπορεί να περιλαμβάνουν πολλές μετακινήσεις ή πιθανότατα μια μετακόμιση. Λόγω της ανυπόμονης φύσης αυτών των πλανητών, μπορεί να χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση άμεσα. Αν κάτι φαίνεται να αξίζει το ρίσκο, κάντε ένα άλμα πίστης! Αυτή η ευθυγράμμιση, που αυξάνει την αυτοπεποίθηση, κάνει την εποχή ιδανική για να ξεκινήσετε ένα πρωτοπόρο εγχείρημα ή να ζητήσετε κάτι μεγάλο, όπως μια αύξηση ή μια προαγωγή.

Σκορπιός

Αυτό μπορεί να είναι το Σαββατοκύριακο που μαθαίνετε να πράττετε «σαν να» «για να», Σκορπιοί. Το μυστηριώδες ζώδιό σας δεν είναι πάντα άνετο στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά μπορεί να μην έχετε την επιλογή, χάρη σε μια ακαταμάχητη ευθυγράμμιση του γενναίου Άρη και του τυχερού Δία στο ζώδιό σας. Είτε σας αρέσει είτε όχι, εκπέμπετε αυτό το κάτι. Μπορείτε κάλλιστα να κάνετε ένα προσχέδιο του λόγου που θα βγάλετε για την αποδοχή αυτού που θα σας προτείνουν, ή τουλάχιστον να είστε έτοιμοι να επιχειρηματολογήσετε για κάτι που θέλετε να κάνετε. Μπορεί να γίνετε ένα αστέρι στα σόσιαλ μίντια, ειδικά αν ένα από τα ποστ ή τις φωτογραφίες σας διαδοθεί σε μεγάλο βαθμό.

Μην είστε μετριόφρονες, χωνέψτε το: Αυτά τα 15 λεπτά πλανητικής δύναμης δεν πρέπει να χαθούν. Αν κλείνατε το στόμα σας για κάποιο συγκεκριμένο θέμα, ο ειλικρινής Δίας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τα σωστά λόγια για να ξεκινήσετε τη συζήτηση. Απλώς προσέξτε η προσέγγιση σας να μην φανεί πολύ επιθετική –που είναι πάντα ένας κίνδυνος με αυτόν τον αυθόρμητο, ευθύ πλανήτη στο μίγμα. Δεν χρειάζεται να χτυπήσετε κάποιον στο κεφάλι με τα λόγια σας για να μεταδώσετε το μήνυμά σας.

Τοξότης

Ήταν αρκετό, Τοξότες; Τότε ετοιμαστείτε… να το αφήσετε πίσω! Το Σάββατο, ο καταφερτζής Άρης βρίσκεται με τον ανυπόκριτο Δία στον δωδέκατο Οίκο σας του κλεισίματος. Κάνατε ότι καλύτερο μπορούσατε και μείνατε περισσότερο απ’ όσο θα έμενε οποιοσδήποτε άλλος. Τώρα ήρθε η ώρα να κλείσετε αυτό το κεφάλαιο και να ξεκινήσετε ένα νέο. Είστε επιτέλους σε θέση να απομακρυνθείτε απ’ ό,τι (ή όποιον) αδειάζει τις μπαταρίες σας –μια τοξική σχέση, μια αυτοκαταστροφική συνήθεια, μια δουλειά που σας κρατά πίσω αντί να σας βοηθάει να εξελιχτείτε. Είναι δική σας η απόφαση για το αν απλώς θα απομακρυνθείτε ή θα ξεκαθαρίσετε πρώτα την κατάσταση. Αν είναι το δεύτερο, αυτή η τολμηρή κοσμική συνάντηση σας δίνει την αυτοπεποίθηση να πείτε το κομμάτι σας χωρίς να χρειάζεται να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας.

Μπορεί να έχετε την συμπόνια αγίου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το παίζεται μάρτυρες. Ο δωδέκατος Οίκος κυβερνά τη διαίσθηση και την ενδοσκόπηση, κάνοντας αυτή την εποχή ιδανική για να βουτήξετε βαθιά στα θαμμένα συναισθήματά σας και στα όνειρά σας. Τα όνειρά σας, ειδικότερα, μπορεί να είναι εξαιρετικά ζωντανά αυτό το Σαββατοκύριακο. Μην αγνοείτε τις περίεργες συμπτώσεις ή την αίσθηση ντε-ζα-βου. Το σύμπαν μας μιλά σε μια συμβολική γλώσσα και μπορεί να σας στέλνει σημαντικά μηνύματα!

Αιγόκερως

Ποιος είναι ο καπετάνιος της ομάδας; Μα, εσείς, βέβαια! Και αν βρεθείτε να νιώθετε μεγάλο ενθουσιασμό για την παρέα σας αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να ευχαριστήσετε την πανίσχυρη συνάντηση του κινητήριου Άρη και του ενθουσιώδη Δία στον ενδέκατο Οίκο σας των συνεργασιών. Αλλά μην χαραμίσετε πολλή πολύτιμη ενέργεια στη σκέψη ή στις ευχαριστίες. Αυτή είναι η στιγμή για να θέσετε τα πράγματα σε κίνηση! Οι ανταλλαγές ιδεών θα είναι γρήγορες και δυναμικές. Φροντίστε κάποιος να κρατάει σημειώσεις και το δεξί σας χέρι να είναι έτοιμο να τις εφαρμόσει. Μπορείτε να ηγηθείτε ή μπορείτε να ακολουθήσετε.

Αν ακόμα ψάχνετε την ιδανική ομάδα για εσάς, βγάλτε τον εαυτό σας εκεί έξω. Τσεκάρετε διαφορετικά γκρουπ μέχρι να βρείτε το σωστό. Κάντε το συνήθεια να περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που σας δίνουν έμπνευση. Και αξιοποιήστε στο έπακρο την κάθε κατάσταση που αντιμετωπίζετε. Χαλαροί καφέδες ή πάρτι μπορεί να είναι ευκαιρίες για δικτύωση, έτσι κάντε πρόβα τα λόγια που θα πείτε αν βρεθείτε με κάποιον στο ασανσέρ μέχρι να τα μάθετε απ’ έξω. Ο ενδέκατος Οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, και με τον επεκτατικό Δία και τον ατρόμητο Άρη να γεμίζει τον προσωπικό σας κυβερνοχώρο, μπορεί να γράψετε ένα ποστ ή να φτιάξετε ένα βίντεο που να γίνει βάιραλ.