Αστρολογία: Πως επηρεάζουν τα ζώδια οι όψεις και τα αστρολογικά φαινόμενα

Τα αστρολογικά γεγονότα των ημερών επηρεάζουν όλα τα ζώδια. Ο μήνας εξελίσσεται με μια ακόμη έκλειψη, ανάδρομο Ερμή αλλά και την αλλαγή ζωδίου.

Όψεις πιο αναλυτικά:

Κριός: Είναι μια επίπονη εποχή για εσάς … και κάτω από τις γνωστές αστρολογικές όψεις προς το ζώδιο σας, που σας κάνουν να θέλετε να πάρετε άμεσα και τελικές αποφάσεις.

Ταύρος: Έχετε μιλήσει πολύ αυτόν τον καιρό, με τον άνθρωπο που αγαπάτε και σας αγαπάει. Με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος, ίσως και να πάτε άμεσα και σε μια δέσμευση.

Δίδυμοι: Δεν μπορείτε να κρυφτείτε από κανέναν. Είστε ερωτευμένοι και σας φαίνεται. Το έχετε καταλάβει και το άτομο που θέλετε, και μάλλον έχει κολακευτεί πολύ.

Καρκίνος: Με το ζώδιο σας, να πλησιάζει στην λήξη του, εσείς θα έχετε και την εσώτερη δυναμική, να ξεφύγετε από καταστάσεις και τρίτες ζωές που δεν σας αρμόζουν.

Λέων: Με τον ήλιο λοιπόν να σας κλείνει το μάτι, εσείς αυτά που έχετε τόσο καιρό ψάξει και αναλύσει μέσα την ερωτική σας ζωή, θα τα έχετε υπό την μορφή ενός απόλυτα πιστού ανθρώπου.

Παρθένος: Μάλλον υπάρχει κάποιο μπλέξιμο, από το παρελθόν του ανθρώπου σας, και ίσως κάποια τελικά σχέδια, που είχατε, να καθυστερήσουν για λίγο.

Ζυγός: Όσο και να δίνετε χρόνο και αγάπη, σε αυτόν που θέλετε αν οι καταστάσεις δεν ηρεμήσουν, το πιο πιθανόν είναι αυτή η σχέση να παραμένει στάσιμη.

Σκορπιός: Από την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, θα έχετε κάποια αλλαγή μέσα στην οικονομική σας ζωή, που μπορεί να σας λύσει μια σειρά από σημαντικά σας προβλήματα.

Τοξότης: Οι φίλοι σας θέλουν να σας παντρέψουν φέτος. Μην σας έρθει σαν έκπληξη αν σε κάποια επόμενη σας παρεΐστικη συνάντηση, σας φέρουν και ένα νέο προξενιό.

Αιγόκερως: Είσαστε κάτω από τις καλύτερες αστρολογικές όψεις των εξωτερικών πλανητών, και αυτό σας κάνει να έχετε και ένα ακόμη πιο έντονο σεξαπίλ.

Υδροχόος: Μπορείτε να κανονίσετε να δουλέψετε και αυτό το Καλοκαίρι, αν είστε μόνοι συναισθηματικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δείτε τα χρήματα σας, να πολλαπλασιάζονται.

Ιχθείς: Όσα έχετε κρατήσει κρυφά από τον σύντροφο σας, κάτω από τον ανάδρομο Ερμή, ίσως και να κάνουν την εμφάνιση τους. Προσοχή στο πώς θα τα διαχειριστείτε, και πώς θα σώσετε την σχέση σας.