Αστρολογία: Προβλέψεις του Σαββατοκυρίακου για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Προβλέψεις του Σαββατοκυρίακου για όλα τα ζώδια

Κριός

Σας περιμένει ενα Σαββατοκύριακο γεμάτο έμπνευση. Η Σελήνη στον Τοξότη και στον επεκτατικό ένατο Οίκο σας, μαζί με τον επικοινωνιακό Ερμή, την ρομανική Αφροδίτη και τον δομημένο Κρόνο. Θέλετε να συνδεθείτε με ανθρώπους που έχουν μεγάλες ιδέες, και αν μπορέσετε να το συνδυάσετε αυτό με εξόδους, πάρτι και εκδηλώσεις, θα φτάσετε λίγο πολύ στην νιρβάνα. Οι δημιουργικές συζητήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε μια σύνδεση επαγγελτική ή ερωτική. Το Σάββατο, η Σελήνη θα σχηματίσει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον καινοτόμο Ουρανό στον Κριό, κάνοντας σας να αποκαλύψετε ένα από τα πρωτοποριακά σχέδιά σας.

Δεν θα μπορέσετε να συγκρατήσετε την ειλικρίνειά σας, Κριοί, και τα τολμηρά λόγια σας μπορεί να αλλάξουν τη ζωή κάποιου. Τολμήστε να το πείτε! Την Κυριακή είναι η βαλσαμική φάση της Σελήνης, η οποία συμβαίνει ακριβώς πριν τη Νέα Σελήνη. Η ενέργεια μπορεί να είναι λίγο χαμηλότερη σήμερα. Συγκεντρώστε τις σκέψεις σας και ολοκληρώστε εκκρεμότητες. Έτσι, θα είστε έτοιμοι για τη Νέα Σελήνη της Δευτέρας στον Τοξότη, η οποία θα βάλει φωτιά σε κάποιες καλές πιθανότητες.

Ταύρος

Η οικειότητα είναι το παιχνίδι του Σαββατοκύριακου, καθώς η Σελήνη περνάει και τις δύο ημέρες στον Τοξότη και στον προσωπικό, ενωτικό όγδοο Οίκο σας. Επίσης, εδώ βρίσκονται και ο εκφραστικός Ερμής, η ρομαντική Αφροδίτη και ο σοβαρός Κρόνος και όλοι μαζί σας προτρέπουν να εστιάσετε σε έναν σημαντικό δεσμό σας αντί να καίτε ενέργεια στην κοινωνική σκηνή. Μια δύσκολη αλλά καθυστερημένη συζήτηση μπορεί να σας φέρει πιο κοντά και να αποκαταστήσει την αίσθηση εμπιστοσύνης. Τα ζευγάρια θα περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί (μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα). Βάλτε σταθερά όρια σε φίλους και οικογένεια, έτσι ώστε να μην σας διακόψουν!

Την Κυριακή το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού μπορεί να ρίξει μια μπαλιά-παγίδα. Τα καταπιεσμένα συναισθήματα μπορεί να ξεχυθούν ή μια κρυφή έλξη μπορεί να μετατραπεί σε δραματική διαμάχη. Μην το παρακάνετε με το ποτό, αλλιώς μπορεί να καταλήξετε ένα χάλι και όταν κάνετε σκηνή, δεν είναι όμορφο θέαμα. Η Κυριακή είναι ιδανική για σκέψη και φροντίδα, καθώς η Σελήνη μπαίνει στην χαλαρωτική βαλσαμική φάση της πριν την Νέα Σελήνη της Δευτέρας. Κρυφτείτε στο άνετο κουκούλι σας και μην βγείτε εκτός κι αν πρέπει!

Δίδυμοι

Το δύο είναι ο μαγικός αριθμός σας, Δίδυμοι και αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η πρώτη λέξη της μόδας! Η Σελήνη θα περάσει και τις δύο ημέρες στον Τοξότη και στον Οίκο της σχέσης σας, μαζί με τον επικοινωνιακό Ερμή, την ρομαντική Αφροδίτη και τον σοβαρό Κρόνο. Ο συνδυασμός αυτός θα ενεργοποιήσει τους υπάρχοντες δεσμούς σας και θα προσελκύσει νέους ανθρώπους στην τροχιά σας που θα σας ισορροπούν τέλεια. Το ηλεκτροφόρο τρίγωνο του Σαββάτου ανάμεσα στον Ήλιο και στον τολμηρό Ουρανό θα φέρει μια καινοτόμα χροιά σε όλες τις συζητήσεις σας. Με το πρώτο κοκτέιλ ξεκινούν τα σχέδια για να αλλάξετε τον κόσμο.

Αφήστε τις ψιλοκουβέντες και μπείτε απευθείας στο ψητό, στις μεγάλες ιδέες σας, Δίδυμοι! Αν μόλις έχετε μπει σε μια σχέση, μπορεί να φέρετε για πρώτη φορά το νέο σας αμόρε σε ένα πάρτι ή να το συστήσετε στους κοντινότερους φίλους σας. Η βαλσαμική φάση της Σελήνης την Κυριακή (την φάση ακριβώς πριν τη Νέα Σελήνη) ζητά περισσότερο ποιοτικό χρόνο. Αφιερώστε λίγες ώρες στην σύνδεσή σας με ένα έμπιστο αγαπημένο σας –δεν επιτρέπονται οι διακοπές!

Καρκίνος

Χαρούμενο, υγιές Σαββατοκύριακο, Καρκίνοι! Η Σελήνη περνάει και τις δύο ημέρες στον Τοξότη και στον έκτο Οίκο σας της υγείας, φέρνοντας και πάλι τη δομή στη ζωή σας. Τώρα είναι η ώρα να τελειώσετε με εκκρεμότητες και να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες. Με τον έξυπνο Ερμή, την καλαίσθητη Αφροδίτη και τον πειθαρχημένο Κρόνο εδώ, έχετε την αντοχή να ξεμπερδεύετε με όλες τις δουλειές που έχετε να κάνετε πριν από τις γιορτές. Από καλλιτεχνικά περιτυλίγματα δώρων μέχρι το καθάρισμα του σπιτιού και την σχεδίαση της οικογενειακής συγκέντρωσης, μπορείτε να τα κάνετε όλα. (Όχι άλλη αναβλητικότητα!) Κάντε μια λίστα με αυτά που πρέπει να κάνετε και σπάστε τις μεγάλες δουλειές σε μικρά βήματα και μην ξεχάσετε να αναθέσετε και μερικά σε άλλους.

Το κινητήριο τρίγωνο του Σαββάτου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό σας βοηθά να προσεγγίσετε τα μεγάλα σχέδιά σας με καινοτόμο πνεύμα. Ένας μέντορας ή ένας γνώστης μπορεί να σας προσφέρει καθοδήγηση. Κλείστε ένα ραντεβού με έναν σύμβουλο υγείας ή έναν εκπαιδευτή για να σας βοηθήσει να βάλετε στόχους για το 2018. Στραφείτε σε έναν έμπειρο επαγγελματία του κλάδου σας για καθοδήγηση. Η ηπιότερη βαλσαμική φάση της Σελήνης την Κυριακή (την φάση ακριβώς πριν τη Νέα Σελήνη) ζητά να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Είναι μια καλή ημέρα για να ξεκαθαρίσετε, να ξαναγεμίσετε το ψυγείο σας και να ξεμπερδεύετε με τις δουλειές σας. Βάλτε να παίζει μια ομιλία που θα σας δώσει έμπνευση και ξεμπερδεύετε με αυτές τις αγγαρείες!

Λέων

Φώτα, κάμερα, Λέων! Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο κόσμος είναι η σκηνή σας και θα έχετε ένα αφοσιωμένο κοινό όπου κι αν πάτε. Η Σελήνη θα περάσει και τις δύο ημέρες στον Τοξότη και στον παιχνιδιάρικο, παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας, μαζί με τον ζωηρό Ερμή, την ελκυστική Αφροδίτη και τον προσανατολισμένο στο στάτους Κρόνο. Αφήστε την φαντασία σας να οδηγήσει τα πάντα: από το σύνολο που θα επιλέξετε για να κάνει τα κεφάλια να γυρίζουν στο δρόμο σας μέχρι τα δημιουργικά έργα που θα ξεκινήσετε. Το τρίγωνο του Σαββάτου ανάμεσα στον Ήλιο και στον αυθόρμητο Ουρανό στον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας μπορεί να φέρει μια αυθόρμητη ημερήσια εκδρομή, ρομαντικά σχέδια για ταξίδι ή χημεία με κάποιον πολύ διαφορετικό από τον συνηθισμένο σας τύπο.

Απλώς κρατήστε τα καπρίτσια σας υπό έλεγχο –πάνω στην βιασύνη σας να αδράξετε τη στιγμή, μπορεί να μην σας απασχολήσουν θέματα ασφάλειας. Μην πάρετε αυτοκίνητο αν επιλέξετε να παρτάρετε μέχρι τέλους. Την Κυριακή, γυρίστε αυτή την δυναμική ενέργεια από τον βρασμό σε σιγανό βράσιμο. Μια πιο ήσυχη βαλσαμική φάση (η φάση ακριβώς πριν τη Νέα Σελήνη) είναι καλύτερη για δημιουργικά DIY έργα, για αισθηματικές σκέψεις ή για το ξεσκαρτάρισμα των επιθυμιών σας. Η αυριανή Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα σαφές σχέδιο δράσης. Για την ώρα, συλλογιστείτε!

Παρθένος

Έτοιμοι για τα καθήκοντα φιλοξενείας σας, Παρθένοι; Η Σελήνη θα περάσει και τις δύο ημέρες στον Τοξότη και στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού σας, μαζί με τον έξυπνο Ερμή, την κοινωνική Αφροδίτη και τον οργανωτικό Κρόνο. Μπορείτε να ανοίξετε το σπίτι σας στην γιορτινή παρέα σας ή να προετοιμάσετε τα πάντα για να υποδεχθείτε τις χριστουγεννιάτικες ορδές στο καλά οργανωμένο σπιτικό σας. Αν είστε περισσότερο μοναχικοί τύποι, θα θέλετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτή τη χαλαρή στιγμή και να φωλιάσετε όσο επιθυμείτε. Οι γυναίκες θα παίξουν έναν ιδιαίτερο ρόλο αυτό το Σαββατοκύριακο και το τρίγωνο του Σαββάτου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια βαθιά συζήτηση με μια σοφή γυναίκα από τον κύκλο σας.

Κάντε μια εξομολόγηση, μπορεί να σας προσφέρει μερικά καλά σχόλια που να σας βοηθήσουν να δείτε μια προβληματική κατάσταση κάτω από νέο φως. Η ηπιότερη βαλσαμική φάση της Σελήνης την Κυριακή (την φάση ακριβώς πριν τη Νέα Σελήνη) είναι ιδανική για να καθαρίσετε, να κάνετε αγγαρείες και να φροντίσετε τον εαυτό σας. Διορθώστε ό,τι σας φαίνεται εκτός τόπου στο σπίτι σας ή προσδιορίστε τι είναι αυτό που μπορεί να σας ενοχλεί συναισθηματικά. Αύριο, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο γύρω από το σπίτι και την οικογένεια.

Ζυγός

Δεν υπάρχει πάρτι σαν το πάρτι ενός Ζυγού –και αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να γίνει ένα ατέλειωτο πάρτι! Η Σελήνη θα περάσει και τις δύο μέρες στον Τοξότη και στον Οίκο της επικοινωνίας σας, μαζί με τον ομιλητικό Ερμή, την ρομαντική Αφροδίτη (την κυβερνήτη σας) και τον σοβαρό Κρόνο. Θα βρεθείτε στο επίκεντρο κάθε συγκέντρωσης, να διασκεδάζετε τους καλεσμένους με την ετοιμολογία σας. Βάλτε τα άψογα ταλέντα σας μπροστά, επειδή το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού του Σαββάτου μπορεί να φέρει ένα άτομο συμβατό με εσάς στο δρόμο σας.

Μια συνάντηση μυαλών μπορεί να προκαλέσει μια σύνδεση καρδιάς εκεί που δεν το περιμένετε. Παραμείνετε ανοιχτοί σε αυτές τις συνέργειες, είτε για δουλειά είτε για φιλία είτε για αγάπη. Η βαλσαμική δάση της Σελήνης της Κυριακής (η φάση πριν από τη Νέα Σελήνη) είναι πιο ήσυχη και πιο σκεπτική. Περάστε χρόνο συγκεντρώνοντας τις σκέψεις σας, ακούγοντας ομιλίες που σας εμπνέουν ή διαβάζοντας. Μπορεί να πέσετε πάνω σε κάτι που να γίνει ο σπόρος για μια στιγμή ανακάλυψης που θα φτάσει την Δευτέρα με τη Νέα Σελήνη που αλλάζει το παιχνίδι.

Σκορπιός

Όταν πάνε κάτω, πέτα πάνω –και αυτό ισχύει για τα πάντα: από τον ηθικό κώδικά σας έως τα κοινωνικά σχέδιά σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Σελήνη θα περάσει και τις δύο ημέρες στον Τοξότη και στον εξισορροπητικό, εκλεπτυσμένο δεύτερο Οίκο σας, μαζί με τον προσεκτικό Ερμή, την μαγνητική Αφροδίτη και τον σοβαρό Κρόνο. Θα προτιμήσετε την παρέα ανθρώπων που είναι λίγο περισσότερο ώριμοι και ανοιχτοί στον κόσμο, ιδανικά σε κάποιο πολυτελές σκηνικό. Τάπας και σπιτικό βερμούτ, κανείς; Το τρίγωνο του Σαββάτου ανάμεσα στον Ήλιο και στον καινοτόμο Ουρανό στον έκτο Οίκο σας της υπηρεσίας θα είναι ιδανικό για ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι ή μια συναυλία που θα συγκεντρώσει χρήματα για κάποιον σημαντικό σκοπό.

Μπορεί επίσης να κάνετε κάποιες προσφορές που θα φέρουν φοροαπαλλαγές και θα συνεισφέρουν στην κοινωνία. Για το άτομο που «έχει τα πάντα», κάντε μία από αυτές τις συνεισφορές στο όνομά του ως δώρο. Η βαλσαμική φάση της Σελήνης την Κυριακή (την φάση ακριβώς πριν τη Νέα Σελήνη) είναι η ιδανική στιγμή για να πληρώσετε λογαριασμούς, να τσεκάρετε τον προϋπολογισμό σας και να τελειώσετε δουλειές που έχετε καθυστερήσει. Σπόιλερ: Η Νέα Σελήνη της επόμενης ημέρας στον Οίκο της δουλειάς και των χρημάτων σας μπορεί να φέρει μια συναρπαστική ευκαιρία. Κάντε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να παρευρεθείτε έτοιμοι για διαπραγματεύσεις!

Τοξότης

Αφιερώστε αυτό το Σαββατοκύριακο στο νούμετο ένα, Τοξότες. Η Σελήνη θα περάσει και τις δύο ημέρες στο ζώδιό σας, μαζί με τον επικοινωνιακό Ερμή, την ζωηρή Αφροδίτη και τον δομημένο Κρόνο (ο οποίος θα φύγει από το ζώδιό σας την επόμενη εβδομάδα για τα καλά!). Με το επαναστατικό τρίγωνο της Κυριακής ανάμεσα στον Ήλιο και τον καινοτόμο Ουρανό, μπορεί να λαχταράτε μια εξτρίμ αλλαγή. Από την ντουλάπα σας, το ντεκόρ του σπιτιού σας εως το καθημερινό μέικαπ που κάνετε από το λύκειο, αλλάξτε λίγο τα πράγματα και διασκεδάστε το. Ένα τολμηρό νέο κούρεμα ή ένας διαφορετικός σκελετός για τα γυαλιά σας μπορεί να μετατρέψει εντελώς το λουκ σας.

Αυτό το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί επίσης να προκαλέσει ερωτική δράση, έτσι αν πηγαίνετε σε κάποιο πάρτι, μην εκπλαγείτε αν γίνετε το αισθησακό θέαμα της πίστας ή πάρετε μερικά τηλέφωνα πριν φύγετε για το σπίτι (μόνοι… Ή με παρέα!). Κρατήστε την ενέργειά σας την Κυριακή, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στην χαλαρή βαλσαμική φάση της. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και τριγυρίστε, κάντε κάποια ψώνια ίσως ή ένα μανικιούρ. Αλλά όχι πίεση, καθώς η αυριανή ημέρα φέρνει την μόνη Νέα Σελήνη του χρόνου στον Τοξότη, που είναι σας να γίνεται η Πρωτοχρονιά για εσάς λίγες εβδομάδες νωρίτερα. Σκεφτείτε τους στόχους που θέλετε να θέσετε όταν φτάσει αυτή η ισχυρή φάση για να πραγματοποιήσει τις ευχές σας!

Αιγόκερως

Τι κρατάτε ακόμα, Αιγόκεροι; Η Σελήνη θα περάσει και τις δύο ημέρες στον Τοξότη και στον δωδέκατο Οίκο σας της θεραπείας, μαζί με τον έξυπνο Ερμή, την ειρηνοποιό Αφροδίτη και τον σοβαρό Κρόνο (τον κυβερνήτη σας). Οι λέξεις κλειδιά του Σαββατοκύριακού σας είναι η συγχώρεση και η παράδοση –και καταλαβαίνουμε ότι καμία από αυτές τις έννοιες δεν είναι εύκολη υπόθεση στην πράξη. Το επαναστατικό τρίγωνο της Κυριακής ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό μπορεί ξαφνικά να σας αλλάξει οπτική, ειδικά σχετικά με την μητέρα σας ή μια γυναίκα που είναι στον κύκλο σας. Θα μπορέσετε να δείτε καθαρά τώρα πώς το να κρατάτε για καιρό κακία πληγώνει μόνο εσάς.

Αυτό το προοδευτικό τρίγωνο μπορεί να σας αποκαλύψει τον τρόπο να κάνετε πράξη την υγιή απομάκρυνση και τα όρια. Ακόμα κι αν δικαίως είστε θυμωμένοι, δεν χρειάζεται να υποφέρετε από τις τύψεις, τον θυμό ή τις αμφιβολίες για τον εαυτό σας. Η ηπιότερη βαλσαμική φάση της Σελήνης την Κυριακή (την φάση ακριβώς πριν τη Νέα Σελήνη) σας βοηθά να κάνετε μια απογραφή στον κύκλο σας. Υπάρχουν άνθρωποι που σας στραγγίζουν από ενέργεια ή που παίρνουν περισσότερα απ’ όσα δίνουν; Σκεφτείτε σοβαρά το ρόλο που παίζουν οι άλλοι. Ίσως ήρθε η ώρα να δώσετε προτεραιότητα στις άνευ όρων φιλίες σας και να πάρετε κάποια απόσταση από αυτούς τους φίλους που χρειάζονται εσάς για να τους σώσετε.

Υδροχόος

Γλεντήστε το αυτό το Σαββατοκύριακο, Υδροχόοι. Η Σελήνη θα περάσει και τις δύο ημέρες στον Τοξότη και στον ενδέκατο Οίκο σας της ομαδικής δραστηριότητας, μαζί με τον κοινωνικό Ερμή, την ζωηρή Αφροδίτη και τον σοβαρό Κρόνο. Ετοιμαστείτε να κάνετε κάποιες υπέροχες συνεργασίες με ανθρώπους που πραγματοποιούν όντως τις υποσχέσεις τους. Κάντε μια συνειδητή προσπάθεια να συνδεθείτε με την παρέα σας και μείνετε ανοικτοί στα νέα μέλη που μπορεί να προστεθούν. Από ανταλλαγές απόψεων στα κοινωνικά μέσα μέχρι αστείων με αγνώστους ενώ περιμένετε τον καφέ σας, τα αδελφικά πνεύματα θα εμφανίζονται όπου κι αν πάτε.

Το Σάββατο φέρνει ένα κινητήριο τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και στον συγκυβερνήτη σας Ουρανό, το οποίο αναζωπυρώνει τους διαπροσωπικούς τομείς σας. Μια εξαιρετική συζήτηση μπορεί να οδηγήσει σε μια δημιουργική συνεργασία ή σε μια φιλία. Η βαλσαμική φάση της Σελήνης την Κυριακή (η φάση ακριβώς πριν τη Νέα Σελήνη) ρίχνει λίγο τους πυρετώδεις ρυθμούς της ενέργειας. Αντί να εξουθενώσετε τον εαυτό σας, περάστε το χρόνο σας σε μια παρέα που σας κάνει να νιώθετε άνετα και δεν απαιτεί να είστε στην τσίτα. Αν ξεκινάτε κάτι ή παρουσιάζετε κάτι αυτή την εβδομάδα, βάλτε τις τελευταίες πινελιές στην παρουσίασή σας τώρα.

Ιχθύες

Μην ξεκινάτε για τις χριστουγεννιάτικες γιορτές ακόμα, Ιχθύες. Η Σελήνη θα περάσει και τις δύο ημέρες στον Τοξότη και στον δέκατο Οίκο σας του στάτους και της καριέρας σας, μαζί με τον επικοινωνιακό Ερμή, την μαγνητική Αφροδίτη και τον πειθαρχημένο Κρόνο. Έχετε κοσμικό καύσιμο για να δώσετε μια τελευταία ώθηση για το 2017 που μπορεί να αποδώσει. Κρατήστε μερικές ώρες για να τελειοποιήσετε την παρουσίασή σας ή αγοράστε εισιτήρια για ένα πάρτι της βιομηχανίας σας αντί να τα κρατήσετε για να φτιάξετε την τέλεια χριστουγεννιάτικη συνταγή σας. Το καρποφόρο τρίγωνο της Κυριακής ανάμεσα στον Ήλιο και στον καινοτόμο Ουρανό στους οικονομικούς Οίκους σας μπορεί να σας βάλει απευθείας στο μονοπάτι ενός ανθρώπου με επιρροή.

Αν παίξετε καλά τα χαρτιά σας μπορεί να προκύψει μια σοβαρή συνεργασία, έτσι αφήστε στην άκρη τις ανασφάλειες και συστηθείτε. Μπορεί να φύγετε με μια νέα συναρπαστική επαφή. Η βαλσαμική φάση της Σελήνης την Κυριακή (η φάση ακριβώς πριν τη Νέα Σελήνη) είναι ιδανική για να προχωρήσετε τη δουλειά σας πριν φτάσουν οι γιορτές. Προετοιμαστείτε για την ευοίωνη Νέα Σελήνη στον Τοξότη της Δευτέρας, η οποία θα ξεκινήσει έναν συναρπαστικό εξάμηνο κύκλο στην καριέρα σας. Η τύχη βρίσκεται εκεί που η προετοιμασία συναντά την ευκαιρία, λέει μια παροιμία. Αύριο μπορεί να είναι η μεγάλη ημέρα για εσάς, έτσι φροντίστε να είστε έτοιμοι για τα πάντα!