Αστρολογία: Προβλέψεις Σαββατοκυρίακου για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Προβλέψεις Σαββατοκυρίακου για όλα τα ζώδια

Κριός

Μπροστά με πλήρη ταχύτητα! Η Κυριακή σας πετάει μέσα σε έναν νέο, τολμηρό κόσμο, καθώς ο επικοινωνιακός Ερμής συνεχίζει την ορθή του πορεία μέσα από το δικό σας ζώδιο. Για τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες, ο αγγελιοφόρος πλανήτης ήταν ανάδρομος, κάνοντάς σας εσωστρεφείς και πιθανότατα νευρικούς για το μέλλον. Η πλανητική υποστήριξη έχει φτάσει για να σας βάλει ξανά στο δρόμο σας, να σας βοηθήσει να χαράξετε την πορεία σας και να εξερευνήσετε νέα εδάφη. Μπορείτε επιτέλους να μιλήσετε ελεύθερα και πάλι, χωρίς να απαιτούνται φίλτρα.

Η Κυριακή σηματοδοτεί επιπλέον την πρώτη ημέρα του κοσμικού Νέου Έτους για εσάς, Κριοί, χάρη στη μοναδική Νέα Σελήνη του έτους στο ζώδιό σας. Ποιο είναι το όραμά σας για τους επόμενους έξι μήνες; Στοχεύστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και θέστε μερικούς στόχους για να ολοκληρώσετε ως τις 24 Σεπτεμβρίου, την ημερομηνία δηλαδή της αντίστοιχης Πανσέληνου. Τρία, δύο, ένα: ξεκινήστε!

Ταύρος

Έφτασε η μέρα, Ταύροι. Την Κυριακή, ο επικοινωνιακός Ερμής τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του και συνεχίζει την ορθή του πορεία μέσα από τον μυστικιστικό δωδέκατο Οίκο σας έως τις 13 Μαΐου. Η ομίχλη διαλύεται και εσείς βλέπετε και πάλι καθαρά μια κατάσταση που σας έχει προκαλέσει σύγχυση. Αν έχετε επιτρέψει στους άλλους να σας προκαλέσουν αμφιβολίες για τις καλύτερες και λαμπρότερες ιδέες σας, εξαλείψτε το χώρο σας από τέτοιους κριτικούς! Προστατέψτε του σπόρους του μυαλού σας, ενώ είναι ακόμα χρυσαλλίδες και φροντίστε τους μέχρι να μεταμορφωθούν σε πεταλούδες, γεγονός που θα συμβεί όταν ο Ερμής μπει στο δικό σας ζώδιο στις 13 Μαΐου.

Αργότερα την ίδια ημέρα, η διαίσθησή σας θα ενεργοποιηθεί, όταν η Νέα Σελήνη στον Κριό περάσει στον ευαίσθητο δωδέκατο Οίκο σας. Αυτός ο κύκλος της Σελήνης ξεκινά μια περίοδο βαθιάς επούλωσης έξι μηνών. Μπορείτε να αφιερώσετε παραπάνω χρόνο σε δραστηριότητες που ηρεμούν το πνεύμα σας; Φροντίστε τις μικρές ενοχλήσεις, πριν μετατραπούν σε κάτι πιο σημαντικό. Και τι έχετε στην καρδιά σας, Ταύροι; Αν έχετε προσκολληθεί σε παλιές πληγές ή σε κακίες, ξεκινήστε να μαθαίνετε τώρα πώς να τα αφήσετε πίσω σας. Δεσμευτείτε στη διαδικασία, έτσι ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε μια και καλή.

Δίδυμοι

 

Βήμα εμπρός, Δίδυμοι! Την Κυριακή, ο προσωπικός πλανήτης σας, ο αγγελιοφόρος Ερμής, τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του στον ενδέκατο Οίκο σας της τεχνολογίας και της ομαδικής δουλειάς. Με την άνοιξη να έχει φτάσει, μετατραπείτε στις κοινωνικές πεταλούδες που είστε! Ανανεώστε τα εικονικά προφίλ σας, ανεβάστε μια νέα καταχώριση στο μπλογκ σας και κατεβάστε τα τελευταία προγράμματα στις συσκευές σας. Αλλά με τη δημοτικότητά σας να ανεβαίνει, η εξωστρέφεια σας γνέφει. Συνδυάστε τον προσωπικό σας χρόνο με επαγγελματική δικτύωση και θα πάρετε περισσότερα με λιγότερη προσπάθεια.

Και καλή τύχη στην προσπάθεια να κρατήσετε τα φτερά σας υπό έλεγχο αργότερα την ίδια ημέρα, καθώς η Νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει περισσότερη ενέργεια στον ενδέκατο Οίκο σας της ομαδικής δουλειάς. Μήπως βρισκόσασταν στην περιφέρεια μιας παρέας; Αυτή μπορεί να είναι η ευκαιρία σας να γίνετε χρυσό μέλος! Μήπως ο σπασίκλας μέσα σας διαμαρτύρεται για περισσότερη προσοχή; Πέστε με τα μούτρα στην ανάπτυξη ενός εικονικού εγχειρήματος. Θα θερίσετε τα κέρδη σας στην αντίστοιχη Πανσέληνο στις 24 Σεπτεμβρίου!

Καρκίνος

Προετοιμάστε τα χέρια σας, Καρκίνοι, ήρθε η ώρα για σκληρό παιχνίδι! Την Κυριακή, ο αγγελιοφόρος Ερμής τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του στον τομέα της σταδιοδρομίας σας. Μετά από μερικά άκυρα ξεκινήματα και καθυστερημένες πρωτοβουλίες, είστε και πάλι στο παιχνίδι! Ετοιμαστείτε: Μεγάλες ευκαιρίες για επιτυχία θα παρουσιαστούν από τώρα έως τις 13 Μαΐου. Αφήστε τις σειρές που βλέπετε και παρουσιαστείτε σε εκδηλώσεις του επαγγέλματός σας για να γνωρίσετε τους σοβαρούς παίκτες.

Μια ακόμα ώθηση έρχεται αργότερα την Κυριακή, όταν η Νέα Σελήνη στον Κριό βρίσκει τον Ερμή στον δέκατο Οίκο σας και ξεκινά ένα φιλόδοξο εξάμηνο κύκλο. Πόσο κοντά στην κορυφή θέλετε να βρίσκεστε μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, Καρκίνοι; Από τα μεγάλα γραφεία μέχρι τα ταξίδια ανά την υφήλιο για να γνωρίσετε πιθανούς πελάτες, αυτή η σεληνιακή ώθηση σας παρέχει την αυτοπεποίθηση να κάνετε το πρώτο βήμα. Χρειάζεστε επιπλέον άνεμο κάτω από τα φτερά σας; Μιλήστε με έναν σύμβουλο ή βρείτε έναν ατζέντη να σας αντιπροσωπεύει!

Λέων

Άναψε το πράσινο φως, Λέοντες! Την Κυριακή, ο Ερμής τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του και ξεδιαλύνει με επιτυχία τα μπλοκαρισμένα σήματα που είχατε να αντιμετωπίσετε από τις 22 Μαρτίου. Από τώρα μέχρι τις 13 Μαΐου, η κίνησή του σας δίνει την αυτοπεποίθηση να μιλήσετε άμεσα. Μπορείτε να είστε και πάλι ανοικτό βιβλίο, σίγουροι ότι τα λόγια σας δεν πρόκειται να παρερμηνευτούν.

Αργότερα την Κυριακή, η Νέα Σελήνη στον Κριό βρίσκεται στον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας και σας φέρνει την ανάγκη για περιπλάνηση. Θέστε σε κίνηση τα σχέδια για τις επόμενες επικές διακοπές σας. Μπορεί να σκαρφαλώνετε στην πυραμίδα του Ήλιου στο Τεοτιουακάν ή να χαζεύετε τη συναρπαστική αρχιτεκτονική του Γκαουντί στην Βαρκελώνη μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στις 24 Σεπτεμβρίου. Αν έχετε ένα πρωτοπόρο πρότζεκτ ή περιμένετε την έκδοση ενός έργου σας, αυτή η σεληνιακή ώθηση σας βοηθά να περάσετε από τη σκέψη στην παραγωγή!

Παρθένος

Ξεκλειδώστε το ντουλάπι και βγάλτε έξω τα μυστικά! Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να φέρει μια θεραπεία έκθεσης, καθώς ο Ερμής τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του στον Οίκο του σεξ και των μυστικών σας την Κυριακή. Αν έχετε κάτι να εξομολογηθείτε, πάρτε τον έλεγχο της κατάστασης και πείτε την αλήθεια. Είναι πάντα καλύτερο όταν οι άλλοι ακούνε την αλήθεια από το δικό σας στόμα!

Μια αλληλεπίδραση που σας προκάλεσε ταραχή (ίσως με κάποιον πρώην) μπορεί να σας έχει αφήσει ένα σωρό συναισθήματα από τις 22 Μαρτίου και βάζω στοίχημα ότι το τέρας της ζήλιας έχει κάνει μερικές εμφανίσεις. Τώρα, το ερώτημα που μένει είναι το εξής: Τι είναι σωστό για εσάς; Αυτό θα γίνει πολύ πιο ξεκάθαρο αργότερα την Κυριακή, χάρη στη Νέα Σελήνη στον Κριό. Επιλέξτε μια κατεύθυνση: Μέσα ή έξω; Και αν η μαγεία βρίσκεται ακόμα σε χειμερία νάρκη, ετοιμαστείτε. Θα απελευθερωθεί η σειρήνα από μέσα σας!

Ζυγός

Επιτέλους! Μπορείτε να σταματήσετε να μαδάτε τις μαργαρίτες για να μάθετε αν κάποιος σας αγαπάει αυτή την Κυριακή, καθώς ο Ερμής ολοκληρώνει τον ανάδρομο κύκλο του στον τομέα της σχέσης σας. Τα μπερδεμένα μηνύματα των τριών εβδομάδων που πέρασαν θα ξεθωριάσουν σύντομα και θα αποκαλύψουν ένα μονοπάτι μπροστά ή μια τελείως νέα κατεύθυνση μέχρι τις 13 Μαΐου.

Μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο για να καταλάβετε τι είναι της φαντασίας σας και τι είναι πραγματικότητα, αλλά φτάνει επιπλέον βοήθεια αργότερα την Κυριακή, όταν η Νέα Σελήνη στον Κριό ενεργοποιεί τον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων. Ένα ελκυστικό αντίθετο μπορεί να σας τραβά περισσότερο από κάποιον με κοινά ενδιαφέροντα. Είτε για δουλειά είτε για απόλαυση, αναζητήστε την συμπληρωματική δύναμη!

Σκορπιός

Αφήστε την πίτσα και την μπίρα και ανακατέψτε ένα πράσινο αφέψημα. Αυτή την Κυριακή, ο Ερμής τελειώνει τον χαοτικό ανάδρομο κύκλο του και επιστρέφει στην ορθή του κίνηση στον έκτο Οίκο σας της ευημερίας. Με τον αγγελιοφόρο πλανήτη σε αυτό το σημείο έως τις 13 Μαΐου, θα δημιουργήσετε εύκολα υγιεινές συνήθειες και θα τις κρατήσετε.

Αργότερα την Κυριακή, στον ίδιο τομέα της υγείας σας βρίσκεται και η Νέα Σελήνη στον Κριό. Συγχωρήστε τις προηγούμενες παραβάσεις σας και επικεντρωθείτε σε νέες, υγιέστερες επιλογές –από Τώρα! Επενδύστε σε μια κάρτα μέλους στο γυμναστήριο ή σε μαθήματα γιόγκα. Με τις ανοιξιάτικες θερμοκρασίες να ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα, μεταφέρετε έξω την άσκησή σας. Γραφτείτε σε μια ομάδα, φτιάξτε το ποδήλατό σας ή κανονίστε μια πεζοπορία με τους φίλους σας.

Τοξότης

Προγραμματίστε αυτό το ραντεβού στο κομμωτήριο ή μήπως μια συνάντηση για ένα καλυπτικό τατουάζ. (Αντίο δελφινάκι, γεια σου ιαπωνικό κόι!) Αυτή την Κυριακή, ο Ερμής ολοκληρώνει τον ανάδρομο κύκλο του και συνεχίζει την ορθή του πορεία στον λαμπερό, ρομαντικό πέμπτο Οίκο σας έως τις 13 Μαΐου. Όταν δείχνεται καλά, η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει στα ύψη –και η πόρτα είναι ανοιχτή για να σχεδιάσετε την επόμενη (δυνατή!) στυλιστική σας δήλωση. Αν η ερωτική σας ζωή βάλτωσε λίγο κατά τη διάρκεια του ανάδρομου κύκλου, μπορείτε να περιμένετε ομαλότερη πλοήγηση από τώρα.

Αργότερα την Κυριακή, η μοναδική Νέα Σελήνη του έτους στον Κριό θα στείλει περισσότερες ηλεκτρικές σπίθες στον πέμπτο Οίκο σας. Αυτή η σεληνιακή μεταβολή θα ξεκινήσει ένα καυτό εξάμηνο κύκλο. Μπείτε ξανά στην πισίνα των ραντεβού ή κλείστε εισιτήρια για τις καλοκαιρινές διακοπές με το ταίρι σας. Η φήμη μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα τις επόμενες δύο εβδομάδες. Κι άλλος ένας λόγος να ετοιμαστείτε για τα κοντινά σας!

 

Αιγόκερως

Ξετυλίξτε το πατάκι καλωσορίσματος, Αιγόκεροι. Νιώθετε ασφαλείς και πάλι με την πολιτική της ανοικτής σε όλους πόρτας την Κυριακή, όταν ο αγγελιοφόρος Ερμής ολοκληρώσει τον αγχωτικό ανάδρομο κύκλο του, που επηρέαζε την ζώνη της οικογένειας και του σπιτιού σας. Μπορεί επιτέλους να χαθεί η ένταση με ένα συγκάτοικο ή έναν συγγενή –ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε ένα διάλειμμα μέχρι να φύγει και η ανάδρομη σκιά για κάνα δυο εβδομάδες.

Χάρη στη Νέα Σελήνη στον Κριό να αναζωπυρώνει τα ένστικτα του φωλιάσματος αργότερα την Κυριακή, οι περισπασμοί από αυτό το δράμα θα είναι αρκετοί. Πιάστε τα φιλικά προς το περιβάλλον καθαριστικά σας και ξεκινήστε! Μόλις ξεσκαρτάρετε τις ντουλάπες σας, μπορεί να φτάσει η μανία του ντεκόρ. Η Σελήνη στον Κριό φέρνει φιλόδοξα σχέδια. Συνδέστε το στερεοφωνικό σας σύστημα ή κλείστε ένα ραντεβού με έναν αρχιτέκτονα για να σας πει τη γνώμη του για μια ανακαίνιση στην κουζίνα.

Υδροχόος

Χρησιμοποιείστε τα δικά σας λόγια! Την Κυριακή, ο επικοινωνιακός Ερμής τελειώνει τον δύσκολο ανάδρομο κύκλο του στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Από τις 22 Μαρτίου, τα αστεία σας δεν έβρισκαν ανταπόκριση και τα μηνύματα χάνονταν στην μετάφραση. Αλλά με τον γρήγορο πλανήτη να προχωρά μπροστά, μέσα από τον Κριό έως τις 13 Μαΐου, μπορείτε και πάλι να τους αφήσετε όλους άναυδους. Τις επόμενες ημέρες μπορεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το σπίτι και το μέσο μετακίνησής σας. Βγάλτε το ηλεκτρικό ποδήλατο για ένα τεστ ντράιβ!

Αργότερα την Κυριακή, η μοναδική Νέα Σελήνη του έτους στον Κριό ενεργοποιεί τον τρίτο Οίκο σας των τοπικών εκδηλώσεων, στρέφοντας την προσοχή σας σε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Βγείτε από την έκσταση της τεχνολογίας: Ενδιαφέρουσες νέες συνδέσεις μπορεί να προκύψουν ακριβώς έξω από την πόρτα σας. Τσεκάρετε νέους χώρους και υποστηρίξτε τοπικές πρωτοβουλίες. Μήπως οι νέες φιλίες μπήκαν στον πάγο κατά τη διάρκεια του ανάδρομου κύκλου; Ελάτε σε επαφή και πάλι με αυτά τα αδελφικά πνεύματα. Κάντε σχέδια για καφέ ή για μια κυριακάτικη εκδρομή!

Ιχθύες

Ο επικοινωνιακός Ερμής τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του την Κυριακή και μπαίνει στον δεύτερο Οίκο σας των οικονομικών έως τις 13 Μαΐου. Ουάου! Μπορείτε επιτέλους να χαλαρώσετε λίγο και να νιώσετε καλά για τα έξοδά σας. Αλλά πρώτα, προσαρμόστε τον προϋπολογισμό σας για να μπορέσετε να απολαύσετε τη διαδικασία. Πρέπει να κάνετε πιο ξεκάθαρες συμφωνίες για τα κοινά οικονομικά; Ας αρχίσει ο διάλογος!

Αργότερα την ίδια ημέρα, μια Νέα Σελήνη στον Κριό ενεργοποιεί το ίδιο τμήμα του χάρτη σας και ξεκινά έναν κύκλο έξι μηνών που μπορεί να ανοίξει το δρόμο για μεγαλύτερο εισόδημα. Αναβαθμίστε το βιογραφικό σας, κυνηγήστε την προαγωγή και δημιουργήστε ένα επιχειρηματικό σχέδιο για τη δική σας start up επιχείρηση. Δεν είναι ακόμα αυτή η ώρα; Επενδύστε στην εκπαίδευσή σας με ένα εργαστήριο ή μια σειρά μαθημάτων που θα σας βοηθήσουν στην καριέρα σας. Το αξίζετε!