Αστρολογία – Προβλέψεις: Πως θα περάσουν τα ζώδια το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Προβλέψεις: Πως θα περάσουν τα ζώδια το Σαββατοκυρίακο και τη παραμονή Πρωτοχρονιάς;

Κριός

Ποιος είπε ότι τα πολύ ακριβά εισιτήρια είναι το πρέπον για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς; Όλο το Σαββατοκύριακο η Σελήνη είναι στους Διδύμους και στον τρίτο Οίκο σας της χαλάρωσης. Αν πρόκειται να ξοδέψετε κάντε το στην καλή κουζίνα και έπειτα κάψτε το γεύμα σας με πολύ χορό ή καραόκε. Και ενώ μπορεί να ξεκινήσετε τη βραδιά σας με μια μικρή λίστα καλεσμένων, δεν θα τελειώσει με τον ίδιο τρόπο.

Ακόμα ένας λόγος για να διαλέξετε ένα μέρος που δεν θα σας κοστίσει πολλά: μπορείτε να πείτε στους φίλους σας που βαρέθηκαν τα πολύ ακριβά, αποπνικτικά γλέντια να έρθουν να σας βρουν. Ένα αυθόρμητο μεταμεσονύχτιο φιλί είναι πιθανό –και μπορεί να έρθει από κάποιον που θεωρούσατε φίλο! Μην το αναλύσετε ιδιαίτερα. Αυτό το Σαββατοκύριακο πρέπει να κρατήσετε την κατάσταση ανάλαφρη και απελευθερωτική.

Ταύρος

Προσφερθήκατε να αναλάβετε την γιορτή για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς; Με την Σελήνη στους Διδύμους και στον οργανωτικό δεύτερο Οίκο σας, είστε στο στοιχείο σας ως υπεύθυνοι Ταύροι –και έτοιμοι να σχεδιάσετε μια πολυτελή γιορτή. Αλλά αυτός ο ρόλος μπορεί να σας κουράσει. Για να αποφύγετε να σηκώνετε συνέχεια τα τηλέφωνα από αυτούς που θέλουν να μάθουν κάθε λεπτομέρεια (για πέμπτη φορά), αξιοποιήστε μερικά κόλπα.

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή που να στέλνει τις προσκλήσεις σε μηνύματα με όλες τις λεπτομέρειες, όπως τις οδηγίες, το ενδυματολογικό κώδικα και τα χρήματα –και κανείς δεν θα σας ενοχλήσει! Αποφύγετε τα πολύπλοκα σχέδια και μην καλέσετε αυτούς που θέλουν συνέχεια προσοχή από οίκτο. Θα θέλετε να μιλήσετε με όλους ανενόχλητοι, όχι με κάποιον άλλο να κρέμεται από το μπράτσο σας. Εκτός κι αν αυτός είναι το ραντεβού σας ή κάποιος σέξι ξένος που γνωρίσατε κάτω από τα αισθησιακά άστρα αυτής της βραδιάς.

Δίδυμοι

Ποιος χρειάζεται πυροτεχνήματα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς; Με την Σελήνη να λάμπει στους Διδύμους όλο το Σαββατοκύριακο, φωτίζετε το σουαρέ σας σαν χρωματιστή αστερόσκονη. Δεχτείτε να αναλάβετε τον σχεδιασμό της γιορτής, αλλά κάντε το σαφές ότι θα είστε ελεύθερο πουλί.

Υπάρχουν τόσα πολλά πάρτι και τόσο λίγος χρόνος και δεν θέλετε να χάσετε τις μεγάλες στιγμές γιατί ανησυχείτε ότι εγκαταλείπετε κάποιον. Έρχεστε και φεύγετε όπως και όποτε θέλετε. Ποιος ξέρει; Η παρέα σας μπορεί να σας συναντήσει αργότερα. Στο μεταξύ, η αλληλεπίδραση με ξένους μπορεί να φέρει μερικές απροσδόκητα μαγικές στιγμές.

Καρκίνος

Έχετε να πείτε περισσότερα αντίο και όχι μόνο στο 2017. Αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους μπαίνει στον δωδέκατο Οίκο σας του τέλους και της επούλωσης, ένα παράθυρο ανοίγει και σας βοηθά να απελευθερώσετε κάτι σημαντικό. Δεν είναι εύκολο για το ευαίσθητο ζώδιό σας να ξεχνά και να συγχωρεί, αλλά τι κερδίζετε από το να κρατάτε κακία; Το να αρνείστε να το ξεπεράσετε μπορεί να μην σας αφήνει να προχωρήσετε, Καρκίνοι.

Πάρτε λίγο χρόνο πριν ξεκινήσετε το πάρτι για να κάνετε μια λίστα με αυτά που πρέπει να αφήσετε πίσω σας: όλα αυτά που θα απελευθερώσετε μόλις φτάσουν τα μεσάνυχτα. Κάτω από αυτά τα εκφραστικά άστρα, ένας διαλογισμός υπό το φως των κεριών ή μια μικρή τελετή μπορεί να είναι το τέλειο παιχνίδι πριν ξεκινήσετε να χορεύετε μέχρι το πρωί. Θα μπείτε στο 2018 με ελαφρύτερο φορτίο και με μεγάλη έμπνευση, χάρη στην Πανσέληνο στον Καρκίνο την Δευτέρα, 1η Ιανουαρίου!

Λέων

Με την Σελήνη στους Διδύμους και στον κοινωνικό ενδέκατο Οίκο σας όλο το Σαββατοκύριακο, είστε στο επίκεντρο όλης της γιορτής για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς –και αν δεν προσέξετε το πλήθος των ανθρώπων μπορεί να αυξηθεί τόσο πολύ που να μην χωράτε κάτω από την ίδια στέγη! Να είστε ανοικτοί σε μερικούς καλεσμένους της τελευταίας στιγμής και σε συνοδούς. Οι μπαλαντέρ μπορεί να είναι αυτοί που θα σας φτιάξουν το βράδυ. Απλώς φροντίστε να μην κολλήσετε στο πλάι πολύ απαιτητικών καλεσμένων που δεν μπορούν να κινηθούν ανεξάρτητα στο πάρτι.

Καθώς πλησιάζει το 2018 θα βρίσκεστε στην μέση της πίστας και θα τα δίνετε όλα σε στυλ Λέοντα (μετάφραση: χωρίς αναστολές και με μερικές κινήσεις που συγκινούν τα πλήθη). Το κοινωνικό ντάντεμα θα είναι το τελευταίο που θα έχετε στο μυαλό σας!

Παρθένος

Μεταφέρετε τις οικονομίες σας στον λογαριασμό της διασκέδασης σας, Παρθένοι! Με την Σελήνη να βρίσκεται στον πολυτελή δέκατο Οίκο σας όλο το Σαββατοκύριακο, αυτή η παραμονή αξίζει τις σπατάλες. Κάντε μέρος των εκδηλώσεων την προετοιμασία σας: φτιάξτε τα μαλλιά σας και κάντε κάτι δημιουργικό στα νύχια σας. Και ναι, ξέρουμε ότι τα VIP εισιτήρια είναι ακριβά, αλλά κάτω από αυτά τα πολυτελή άστρα και την επιρροή τους, θα είστε πιο χαρούμενοι αν βρίσκεστε κοντά σε αυτούς που κινούν τα νήματα. (Βεβαίως, υπάρχει πάντα η πιθανότητα ένας από τους καλά δικτυωμένους φίλους σας να σας βάλει στη λίστα).

Πάρτε το κινητό κάποιου οδηγού για να μην ξεμείνετε να περιμένετε στο κρύο ή να περιοριστούν οι στιλιστικές επιλογές σας από τον καιρό! Ξεκινήστε με δείπνο, ακόμα και σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση και μην ξεχάσετε να φωτογραφήσετε και να ανεβάσετε το κάθε βήμα του ταξιδιού. Όταν είστε τόσο ωραίοι, Παρθένοι, καλά θα κάνετε να το δείξετε, σωστά;

Ζυγός

Έτοιμοι να κάνετε κάτι αντισυμβατικό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς; Ως ανοιχτόμυαλοι Ζυγοί, ξέρετε να επιλέγετε το μονοπάτι που δεν έχει περπατηθεί. Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Σελήνη περνάει στον πνευματικό ένατο Οίκο σας και πιθανώς στρέφει την προσοχή σας στο μεταφυσικό. Μπορεί να νιώσετε την έμπνευση να κάνετε μια τελετή διαλογισμού που θα επικεντρώνεται στην παγκόσμια ειρήνη ή ίσως να οργανώσετε μια συγκέντρωση που θα μοιραστείτε την ευγνωμοσύνη σας με τους φίλους σας πριν φορέσετε το λαμπερό φόρεμά σας.

Ακόμα κι αν βρεθείτε με το ποτήρι της σαμπάνιας στο χέρι τα μεσάνυχτα, οι συζητήσεις που θα κάνετε θα είναι ουσιαστικές και χωρίς ανούσιες ψιλοκουβέντες. Έξτρα βαθμούς μπόνους αν συμβούν σε ένα μέρος μακριά από τον ταχυδρομικό κώδικα του σπιτιού σας. Ενεργοποιείστε τις ειδοποιήσεις ταξιδιωτικών προσφορών το Σάββατο και κρατήστε μια τσάντα έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο!

Σκορπιός

Λαμπερή τουαλέτα ή σμόκιν σε ανδρικό στιλ; Ότι κι αν επιλέξετε αυτό το Σαββατοκύριακο, μην φοβηθείτε να δείξετε την ενδυματολογική χάρη σας. (Και να ανεβάσετε την φωτογραφία αμέσως μόλις ετοιμαστείτε). Με την Σελήνη να λάμπει στους Διδύμους και στον σαγηνευτικό όγδοο Οίκο σας, η σεξουαλικότητα είναι στο μενού καθώς τελειώνει το 2017. Έχετε ήδη σχέδια με παρέα για την παραμονή; Κρατήστε λίγο χρόνο πριν βγείτε για να τον περάσετε μόνοι με το ταίρι σας ή τον αγαπημένο σας φίλο.

Αδέσμευτοι; Η γοητεία σας είναι ακαταμάχητη κάτω από το φως της Σελήνης, γι’ αυτό παραμείνετε ανοικτοί στους μυστήριους ξένους. Κάποιος πολύ σέξι μπορεί να σας ενθουσιάσει ή το αντικείμενο του πόθου σας να αποκαλύψει αμοιβαία έλξη. Έχετε ήδη κάποιο σταθερό ταίρι; Μπορεί να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε την επόμενη μεγάλη περιπέτειά σας καθώς πέφτουν τα κομφετί.

Τοξότης

Κρατήστε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για ένα ξεχωριστό άτομο, Τοξότες –ή μείνετε απλώς ανοικτοί στην γνωριμία με κάποιον που σας ταιριάζει. Το σκηνικό είναι ιδανικό για ρομαντική σύνδεση, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους περνάει από τον τομέα της σχέσης σας όλο το Σαββατοκύριακο. Είτε βρίσκεστε σε μια εκδήλωση είτε σε πάρτι, αυτό το φως μπορεί να σας βοηθήσει να δεθείτε με κάποιον καθώς μπαίνει το 2018.

Μπορεί ακόμα και να κρατήσετε τους καλεσμένους στους δύο ή στους τέσσερις, αν αποφασίσετε να βγείτε ζευγάρια και να κάνετε μια βραδιά ιδανική για στενή επαφή. Αδέσμευτοι; Πηγαίνετε να αντιμετωπίσετε τα πλήθη! Μπορεί να καταλήξετε πολύ κοντά σε κάποιον που θα σας κρατήσει ζεστούς στη διάρκεια αυτού του κρύου χειμώνα.

Αιγόκερως

Είναι ώρα για αποφάσεις! Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Σελήνη περνάει στον έκτο Οίκο σας της υγείας, και σας παροτρύνει να βάλετε τους στόχους σας για τη Νέα Χρονιά. Πριν ανοίξετε την σαμπάνια, γράψτε τους πέντε κορυφαίους στόχους σας για το 2018. Αν το να βρείτε τη φόρμα σας είναι η προτεραιότητά σας, ανανεώστε την συνδρομή σας στο γυμναστήριο ή αγοράστε μια μηνιαία δοκιμαστική συνδρομή σε ένα στούντιο γιόγκα.

Βάλτε τη λίστα σας κάπου που θα την βλέπετε και θα σας θυμίζει να κάνετε τουλάχιστον ένα πράγμα την ημέρα που θα σας βοηθήσει να τσεκάρετε όλα τα κουτάκια. Όσο για τη γιορτή; Με την ενέργεια της Σελήνης να είναι προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση, μπορεί να μην σας ενοχλεί να το παίξετε το φανάρι, ο διασκεδαστής ή ο οδηγός, αντί να χορέψετε πάνω στα τραπέζια. Απλώς μην φορτώσετε υπερβολικά τον εαυτό σας με ευθύνες, αξίζει και σε εσάς να γιορτάσετε.

Υδροχόος

Πιστέψατε ότι μπορείτε να μείνετε σπίτι και να γιορτάσετε φορώντας τις μεταξωτές πιτζάμες σας; Ξανασκεφτείτε το, Υδροχόοι. Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Σελήνη φεύγει από τον τομέα του σπιτιού σας και περνάει στον αντισυμβατικό πέμπτο Οίκο σας. Επενδύστε σε ένα σύνολο που αξίζει να ανέβει στο Instagram και ίσως και σε έναν λαμπερό κότσο και επαγγελματικό μακιγιάζ. Ξεκινήστε με δείπνο ή ένα μικρό πάρτι για να δεθείτε με τους φίλους σας. Μπορεί να μην τους ξαναδείτε μόλις περάσετε στην κύρια εκδήλωση της βραδιάς καθώς είστε τόσο δημοφιλείς.

Ο θεός Έρωτας μπορεί να εμφανιστεί ως ο μυστηριώδης καλεσμένος του πάρτι. Προσπαθήστε να παραμείνετε ακίνητοι για αρκετό χρόνο (ή να χορέψετε σε ένα μέρος για αρκετή ώρα), έτσι ώστε να μπορέσει αυτός ο ελκυστικός ξένος να δοκιμάσει να σας σαγηνέψει! Αν μείνετε σπίτι, κάντε ένα χώρο για παιχνίδια ή πάρτε έναν εξοπλισμό καραόκε για να αξιοποιήσετε αυτή την παιχνιδιάρικη ενέργεια της Σελήνης.

Ιχθύες

Νιώθει κανείς νοσταλγία αυτή την Πρωτοχρονιά; Αυτό το Σαββατοκύριακο η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και στον εκφραστικό, συναισθηματικό τέταρτο Οίκο σας, γι’ αυτό ξεκινήστε το 2018 με τους πιο κοντινούς και αγαπημένους σας. Είτε θα βγείτε είτε θα αλλάξετε τη χρονιά στο σαλόνι σας, παραμείνετε με τον στενό κύκλο σας. Είναι πιο πιθανό να προτιμήσετε ένα ζεστό βράδυ στο σπίτι, τέλειο για να τηρήσετε τις οικογενειακές παραδόσεις ή για να δημιουργήσετε νέες παραδόσεις.

Μαζί με μια λίστα τραγουδιών που φέρνει αναμνήσεις, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πίνακα με τις καλύτερες στιγμές του 2017 ή ακόμα και να προετοιμάσετε ένα από τα επικά σας δείπνα. Τα ζευγάρια μπορεί να τελειώσουν τη βραδιά τους μετά την πρώτη πρόποση του χρόνου, αλλά τα πυροτεχνήματα μπορεί να συνεχίσουν πίσω από κλειστές πόρτες, ειδικά όταν θα ξυπνήσετε με μια ρομαντική πανσέληνο την 1η Ιανουαρίου.