Αστρολογία: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός:

Οι συμπεριφορές σας, έχουν γίνει ίσως και ενοχλητικές για τον άνθρωπο σας, που το πιέζουν για να σας απαντήσεις σε ανασφάλειες και ερωτήματα για το μέλλον σας. Οι μέρες με έναν ανάδρομο Ερμή, θα σας βάλουν και εσάς, σε μια λογική που θα πρέπει να σκεφτείτε αν για αρχή, έχετε κάνει την σωστή επιλογή συντρόφου. Όλα τα άλλα … είναι σίγουρα κάτω από την δικές σας δυναμικές.
Τυχερή ημερομηνία: 19 / 08

Ταύρος:

Πολλά αυτά που πρέπει να κάνετε μέσα στην σχέση σας, και στα γύρω – γύρω περιβάλλοντα, αν τελικά αυτό που ζητάτε, είναι να πάτε με τον άνθρωπο σας, σε μια πιο δεσμευτική κατάσταση μέσα στο Φθινόπωρο. Όσο για τα οικονομικά σας δεδομένα, από το τρίτο 10ήμερο του Αυγούστου και μετά, θα έχουν σημαντική άνοδο. Μόνοι και πικραμένοι της αγάπης και των σχέσεων …. θα έχουν τις ευκαιρίες για να ξαναφτιάξουν την ζωή τους, άμεσα.
Τυχερή ημερομηνία: 29 / 08

 

Δίδυμοι:

Εσείς … είναι γνωστό ότι έχετε Καλοκαίρι, όλον τον χρόνο. Δεν έχει καμία σημασία, ότι ο Αύγουστος, τελειώνει. Το μόνο που πιθανόν να βαραίνει μέσα στην καρδιά σας, είναι ότι η ερωτική σας ζωή, δεν έχει καμία σχέση με αυτά που έχετε ονειρευτεί. Αυτοί, που είναι μόνοι, θα βρεθούν αντιμέτωποι την τελευταία εβδομάδα, του μήνα με μια παλιά ερωτική τους ιστορία, που θα ζητάει επανασύνδεση. Οι εν σχέση, θα συνεχίσουν ακόμη καλύτερα.
Τυχερή ημερομηνία: 30 / 08

Καρκίνος:

Από την μέρα … που θα εισέλθει η εποχή της Παρθένου, εσείς θα έχετε μεγάλη τύχη στα οικονομικά και στις εργασιακές σας επενδύσεις. Αυτό θα δώσει την σκυτάλη και στην θετική και άμεση εξέλιξη στην αισθηματική σας καθημερινότητα. Είστε το ζώδιο που φέτος, και μέχρι να φύγει το Φθινόπωρο, θα έχει συζητήσει ή έστω προχωρήσει σε δεσμεύσεις με τον άνθρωπο σας.
Τυχερή ημερομηνία: 28 / 08

Λέων:

Όλα έχουν αρχίσει και παίρνουν την μορφή … και τον δρόμο που εσείς επιθυμείτε. Αυτό επιτέλους συσχετίζεται με μια δύσκολη επανασύνδεση την οποία προσπαθείτε εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακόμη και ζευγάρια που έχουν χαθεί μήνες – χρόνια, θα βρουν τις ευκαιρίες, για να είναι και πάλι μέσα σε δεσμό. Μεγάλες και μακροχρόνιες σχέσεις, θα περάσουν και αυτές σε ένα στάτους συγκατοίκησης – γάμου.
Τυχερή ημερομηνία: 31 / 08

 

Παρθένος:

Από την στιγμή που ο Ήλιος …. θα φωτίσει τον ζωδιακό σας οίκο, εσείς θα στρώσετε την ζωή σας, με τον τρόπο που θέλετε. Ο άνθρωπος σας, έχει όλη την καλή διάθεση να μιλήσετε, και να βρείτε τις λύσεις, που θα σας περάσουν ομαλά μέσα στους Φθινοπωρινούς μήνες. Από την νέα σελήνη και μετά τα ζευγάρια που έχουν λογοφέρει και απομακρυνθεί, με την αληθινή βοήθεια των τρίτων, θα βρεθούν, θα επικοινωνήσουν σωστά, και να δώσουν ευκαιρίες ο ένας στον άλλον.
Τυχερή ημερομηνία: 20 / 08

Ζυγός:

Είσαστε για ακόμη μια φορά μπερδεμένοι, μέσα σε λάθος σχέσεις και συναναστρέφεστε με καταστάσεις, που σας οδηγούν σε άσχημες συμπεριφορές και λίγο πιο κάτω… σε αδιέξοδο. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα δείτε ότι ο κλοιός των αποφάσεων θα σφίξει πολύ γύρω σας, και εσείς θα πρέπει να βγείτε από τον λήθαργο και να δώσετε λύσεις … σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας. Ίσως και μια σύντομη περίοδος μοναξιάς, να σας καθάριζε το μυαλό.
Τυχερή ημερομηνία: 22 / 08

Σκορπιός:

Από τα νέα που θα πέσουν στον δρόμο σας, και θα σας αναστατώσουν. Αυτό που έχει την μέγιστη σημασία, είναι μια νέα παρουσία που θα σας συγκινήσει και πολύ γρήγορα θα καταλάβετε, ότι επιθυμεί κάτι σοβαρό μαζί σας. Με τα άστρα και τις όψεις τους, να ευνοούν όλα τα ζώδια του Νερού, και ακόμη περισσότερο εσάς, πιθανόν και να είστε κοντά στον έρωτα της ζωής σας. Αφήστε το παρελθόν λοιπόν, να λήξει.
Τυχερή ημερομηνία: 23 / 08

Τοξότης:

Ειδήσεις και επισκέψεις σας έρχονται, από το παρελθόν, και μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο ανάδρομος Ερμής, έχει πολλά ακόμη δώρα να σας παρουσιάζει και μέσα σε αυτά, και μια ξαφνική τύχη … σε χρήμα και επέκταση καριέρας. Αυτοί, που είναι μέσα σε δύσκολες σχέσεις, που ανάβουν και σβήνουν, θα καταφέρουν μέσα από εποικοδομητικούς διαλόγους, να βρουν την λύση στα όποια προβλήματα τους.
Τυχερή ημερομηνία: 24 / 08

Αιγόκερως:

Έχετε την διάθεση μέσα σε αυτό το λήγον Καλοκαίρι, να διορθώσετε καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Το ζώδιο σας, κρατάει τα ηνία σε χωρισμούς και διαζύγια τα τελευταία 2 χρόνια. Η κίνηση του Ηλίου, στον αδελφικό οίκο της Παρθένου, εσείς θα ξεκαθαρίσετε την ερωτική σας ζωή, που η μετριότητα δεν της αξίζει. Μόνοι και εργένηδες, μέσα στον Αύγουστο θα βρουν το έτερον τους ήμισυ.
Τυχερή ημερομηνία: 29 / 08

Υδροχόος:

Είσαστε άκρως αρνητικοί, στο να πάτε πίσω σε μια σχέση, που μόνο σας είχε ταλαιπωρήσει. Μπορεί να έχετε δέλεαρ και αληθινές πια προτάσεις για νέα δεδομένα και όρους, αλλά σίγουρα η θέση σας είναι κάθετη – απόλυτη. Υπάρχει μια μερίδα του ζωδίου σας, που ίσως και μέσα στις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, να δώσει κάποιες ελπίδες για επανένωση. Μέχρι τότε, πολλά καλά σας πλησιάζουν, εν σχέση με τα οικονομικά σας.
Τυχερή ημερομηνία: 27 / 08

Ιχθείς:

Έχετε δώσει πραγματικά την ψυχή σας, στον άνθρωπο που έχετε μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό είναι και κάτι που… θα το δείτε με μεγάλη σας έκπληξη να σας επιστρέφετε με την μορφή πρότασης για γάμο ή συγκατοίκηση. Είναι μια καταπληκτική εποχή, που πολλές καταστάσεις στην ζωή σας, θα ισορροπήσουν. Ακόμη και νέοι έρωτες … θα προβάλουν στους μεγάλο διάστημα εργένηδες.
Τυχερή ημερομηνία: 25 / 08