Αστρολογία: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Πετάξτε τα γάντια του μποξ, Κριοί! Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο κυβερνήτης σας, ο κινητήριος Άρης, κλείνει έναν επταήμερο κύκλο στον έκτο Οίκο σας, της υγείας και της ευρωστίας. Αυτή ήταν η ευκαιρία σας για φέτος να φτιάξετε τη διατροφή σας και το πρόγραμμα της άσκησης σας. Τώρα επικεντρώνεστε σε περισσότερο προσωπικά θέματα, όπως οι σχέσεις. Ο Άρης περνά τις επόμενες επτά εβδομάδες, έως τις 9 Δεκεμβρίου, στον έβδομο Οίκο σας, των σχέσεων, και δίνει μια ενθουσιώδη, κοσμική ώθηση σε όλα όσα έχουν να κάνουν με τις προσωπικές και τις επαγγελματικές συνεργασίες. Αλλά μην βιάζεστε. Ψάξτε το πράγμα προσεκτικά, γιατί αυτό που θα βρείτε μπορεί να πρέπει να το κρατήσετε πάση θυσία! Και έχει έρθει η ώρα για λίγη περισσότερη ιδιωτικότητα, σωστά Κριοί;

Την Κυριακή ξεκινά η μετακίνηση του Ήλιου στον μυστικοπαθή Σκορπιό, η οποία θα διαρκέσει ένα μήνα, και στον μυστηριώδη όγδοο Οίκο σας έως τις 21 Νοεμβρίου. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα καίτε με ένταση και θα λαχταράτε περισσότερες προσωπικές στιγμές με αυτούς που μετράνε περισσότερο για εσάς. Μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά προτιμήσετε τις σέξι βραδιές στο σπίτι, από τις φασαριόζικες βόλτες. Προσπαθήστε να μην κάνετε σχέδια που δεν μπορούν να αλλάξουν, έτσι ώστε να ακολουθείτε τη ροή της κυμαινόμενης διάθεσής σας. Χρησιμοποιήστε τον χρόνο που έχετε μόνοι σας για να επανεξετάσετε τους στόχους σας: καθώς η σεζόν του Σκορπιού σας δίνει αυξημένη συγκέντρωση, είναι η ιδανική στιγμή για έρευνα.

Ταύρος

Έτοιμοι να ιδρώσετε; Μέσα στη φόρμα και τα αθλητικά σας, δηλαδή. Για τις προηγούμενες επτά εβδομάδες, ο διεγερτικός Άρης βρισκόταν στην Παρθένο και στον πέμπτο Οίκο σας, του πάθους, του έρωτα και της δημιουργικότητας, και έκανε την ερωτική σας ζωή μια πρωτεύουσα ερωτογενή ζώνη. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο φλογερός πλανήτης ζουμάρει στον Ζυγό και ταρακουνά τον έκτο Οίκο σας, της υγείας και της ευρωστίας. Ήρθε η ώρα να ανεβάσετε τους ρυθμούς. Προκαλέστε τον εαυτό σας με ένα νέο μάθημα ή με περισσότερες επαναλήψεις ή κόψτε μια κακή συνήθεια. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να στείλετε τον Έρωτα στην γωνία, καθώς δουλεύετε αυτούς τους στόχους.

Την Κυριακή, ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό και φωτίζει τον έβδομο Οίκο των δυναμικών δυάδων έως τις 21 Νοεμβρίου. Τα Ταυράκια σε σχέση μπορούν να ανανεώσουν την φλόγα και να δυναμώσουν τον δεσμό τους αφιερώνοντας πολλή ποιοτική ώρα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να βρεθείτε στη γιόγκα ή σε ένα μάθημα για ζευγάρια πριν περάσετε στο δείπνο υπό το φως των κεριών. Μπορεί να μην σας φαίνεται ρομαντικό, αλλά αν σας εξασφαλίζει ποιοτική ώρα για παιχνίδι με τον / την αγαπημένο/η σας, τότε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα! Μια περιστασιακή έλξη μπορεί να μετατραπεί σε κάτι πιο επίσημο τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Αφήστε τους απόντες και βρείτε χρόνο για αυτούς που είναι έτοιμοι να δεσμευτούν τώρα.

Δίδυμοι

Σηκώστε τη λευκή σημαία στο μέτωπο του σπιτιού! Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο επιθετικός Άρης φεύγει από τον τέταρτο Οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, όπου δημιουργούσε αναταράξεις τις τελευταίες επτά εβδομάδες. Ίσως να ήσασταν κάπως στην τσίτα ή να μην μπορούσατε να βρείτε χρόνο ούτε χρήματα για να χαλαρώσετε. Αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ο κόκκινος φλογερός πλανήτης περνάει στον Ζυγό και στον πέμπτο Οίκο σας, του έρωτα και της δημιουργικότητας έως τις 9 Δεκεμβρίου, μπορείτε να κρύψετε τα όπλα και να ετοιμαστείτε για μια καυτή, σαγηνευτική περίοδο. Οι σκέψεις σας τρέχουν στην οικογένεια; Μια εγκυμοσύνη είναι πολύ πιθανή υπό αυτή την καρποφόρα διέλευση!

Ένας αληθινός Δίδυμος αγαπάει τις πολλές δραστηριότητες, αλλά σε ποιο σημείο διακινδυνεύετε την λογική σας; Την Κυριακή, ο τολμηρός Ήλιος περνάει στον Σκορπιό και στον έκτο Οίκο σας, της ευεξίας, σφίγγοντας τα λουριά στο διαλυμένο πρόγραμμά σας και κρούοντας τον κώδωνα της ανάγκης για δομή. Έχετε αφήσει τους στόχους σας για άσκηση, έτσι ώστε να προλάβετε σημαντικές προθεσμίες στη δουλειά; Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες βάλτε πρώτα την υγεία σας. Ορίστε μία μέρα την εβδομάδα, ας πούμε την Κυριακή, για να προετοιμάζετε γεύματα έτσι ώστε να τρώτε λιγότερο απ’ έξω. Αντικαταστήστε τον απογευματινό καφέ με ένα σμούθι και γεμίστε το πιάτο σας στο δείπνο με σκούρα, φυλλώδη λαχανικά.

Καρκίνος

Αποσυνδεθείτε, Καρκίνοι! Για τις προηγούμενες επτά εβδομάδες, ο ενεργητικός Άρης ήταν στην Παρθένο και στον τρίτο Οίκο σας, της επικοινωνίας. Μπορεί να μιλούσατε ακατάπαυστα ή να ξεπεράσατε τον φόβο σας για τις δημόσιες ομιλίες. Αυτό το Σαββατοκύριακο, η δυναμική του ενέργεια περνάει στον Ζυγό και ταρακουνά τον τέταρτο Οίκο σας, του σπιτιού, έως τις 9 Δεκεμβρίου. Πριν τελειώσει το έτος, μπορεί να έχετε κάποιες δραματικές αλλαγές στο μέτωπο του σπιτιού. Μπορεί να βρείτε νέο συγκάτοικο, να αναδιακοσμήσετε ή να αλλάξετε σπίτι. Αλλά σκεφτείτε το διπλά πριν αποφασίσετε να καλέσετε την οικογένειά σας να μαζευτεί στο δικό σας σπίτι για τις γιορτές. Ο καυτός πλανήτης είναι διάσημος για το ότι ανεβάζει τα επίπεδα του στρες, και ποιος το θέλει αυτό;

Την Κυριακή, ο λαμπερός Ήλιος περνάει στον Σκορπιό και στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας μέχρι τις 21 Νοεμβρίου. Θα αρχίσουν να ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες για τους Καρκίνους σε σχέση, και θα ξανανάψει η φλόγα που μπορεί να τρεμόπαιζε. Όσο συνεπαρμένοι κι αν είστε από αυτό το δυναμικό ντουέτο, διατηρήστε κάποια αυτονομία βρίσκοντας χρόνο για τον εαυτό σας. Διαφορετικά, μπορεί να περάσετε γρήγορα σε τοξικά πεδία εξαρτήσεως. Μόνοι; Ο καυτός πλανήτης ανεβάζει το σεξαπίλ σας και τον μαγνητισμό σας και τραβάει τους κατάλληλους ανθρώπους πάνω σας σαν πεταλούδες στη φωτιά. Απολαύστε την προσοχή, αλλά μην μπλεχτείτε σε δραματικά ή πολύπλοκα σενάρια.

Λέων

Πατήστε το φρένο, Λιοντάρια! Μετά από επτά έντονες εβδομάδες, ο ενεργητικός Άρης φεύγει από τον δεύτερο Οίκο σας και περνάει στον Ζυγό και στο κέντρο της επικοινωνίας σας. Επιτέλους θα κάνετε ένα διάλειμμα από μια εβδομάδα που μπορεί να ήταν γεμάτη δουλειές. Έως τις 9 Δεκεμβρίου, ο καυτός πλανήτης θα επιταχύνει τη διαδικασία σκέψης σας και θα σας βοηθήσει να βρείτε τον τέλειο τρόπο να εκφράσετε την κάθε σας ιδέα. Ανάβει επίσης φωτιά κάτω από τα χορευτικά σας πόδια. Το πρόγραμμά σας θα γεμίσει γρήγορα με κοινωνικές δραστηριότητες. Το να κοιμηθείτε αρκετά, ωστόσο, είναι στο χέρι σας. Φροντίστε η ατζέντα σας να περιλαμβάνει πολλά πάρτι και δείπνα στη φωλιά σας.

Την Κυριακή, ο λαμπερός Ήλιος περνάει στον Σκορπιό και στον τέταρτο Οίκο σας, του σπιτιού, μέχρι τις 21 Νοεμβρίου. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, θα μπορέσετε να διαχειριστείτε μισοτελειωμένες δουλειές στο μέτωπο του σπιτιού, όπως, ας πούμε, να διακοσμήσετε το καθιστικό σας ή να ψάξετε τριγύρω μέχρι να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας. Καθώς ο Σκορπιός κυβερνά την ένταση και τη μέγιστη σύνδεση, θα νιώσετε την έμπνευση να δυναμώσετε τις σχέσεις σας κάτω από αυτά τα άστρα. Ο τέταρτος Οίκος αντιπροσωπεύει επίσης τη θηλυκότητα, οπότε επικεντρωθείτε στις υπέροχες γυναίκες της ζωής σας.

Παρθένος

Μια ακόμα στιγμή δόξας πριν κάνετε ένα διάλειμμα, Παρθένοι! Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το τέλος ενός αναζωογονητικού κύκλου επτά ημερών του Άρη στο ζώδιό σας, μια φάση που ενίσχυσε την γοητεία σας, την αυτοπεποίθησή σας και τη δύναμη σας για ζωή. Ως αποτέλεσμα, οι άλλοι έβλεπαν και απολάμβαναν τον πιο τολμηρό αισθησιακό και επικοινωνιακό εαυτό σας. Το Σάββατο, ο φλογερός πλανήτης περνάει στον Ζυγό και φέρνει ένα νέο κύμα ενέργειας στη δουλειά και στα οικονομικά σας. Το Σάββατο είναι το τέλειο τελικό τεστ για όλη τη νεοαποκτηθείσα σιγουριά που νιώθετε για τον εαυτό σας, έτσι ζητήστε αυτό που θέλετε και ξέρετε ότι σας αξίζει.

Την Κυριακή, ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό και στον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας. Η κοινότητα είναι το κεντρικό θέμα για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, έτσι δείτε τι συμβαίνει στη γειτονιά σας και πού μπορείτε να βοηθήσετε. Ίσως ένα τοπικό στούντιο γιόγκα να ήθελε λίγη βοήθεια για να διοργανώσει μια εκδήλωση ή ένας πράσινος χώρος στην περιοχή σας χρειάζεται ένα χεράκι στη φύτευση. Μπόνους: Θα βρείτε μερικά συγγενικά πνεύματα ή λίγα χρήματα από κάποια παράπλευρη δουλίτσα!

Ζυγός

Σκεφτείτε αυτή την περίοδο σαν κλήση αφύπνισης, Ζυγοί. Για τις προηγούμενες επτά εβδομάδες, ο διεγερτικός Άρης ήταν στην Παρθένο και στον δωδέκατο Οίκο σας, του ασυνειδήτου. Αν και μπορεί να έχετε επιτύχει κάποια πολύ σημαντική συναισθηματική δουλειά ή να έχετε εμβαθύνει την πνευματικότητα σας, η κοινωνική σας ζωή μπορεί να έχει βρεθεί σε τέλμα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο καυτός πλανήτης περνάει στο ζώδιό σας, ανοίγοντας τους διακόπτες και επανεκκινώντας το προσωπικό σύστημά σας έως τις 9 Δεκεμβρίου. Καθαρίστε το γραφείο για να ξεκινήσετε σόλο εγχειρήματα, γιατί σίγουρα αυτή πρόκειται να είναι μια ηλεκτροφόρα εξέλιξη! Μην ξεχνάτε να δημοσιοποιείτε ότι αναπτύσσετε, που θα κάνει καλό στους ανθρώπους.

Τα αστέρια της Κυριακής σας εμπνέουν να κοιτάξετε σοβαρά τα οικονομικά σας, καθώς ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό και στον δεύτερο Οίκο σας, των οικονομικών, έως τις 21 Νοεμβρίου. Αν χαλάτε τα χρήματά σας πιο γρήγορα απ’ ότι τα βγάζετε, ήρθε η ώρα να φτιάξετε προϋπολογισμό. Κατεβάστε μια εφαρμογή ή μιλήστε με έναν οικονομικό σύμβουλο. Μόλις χαράξετε ένα καλό σχέδιο, μπορείτε να σκεφτείτε τις επενδύσεις που θα αποδώσουν στο μέλλον. Εν τω μεταξύ, κόβοντας τα παραπανίσια έξοδα, θα σας μείνουν χρήματα για να κάνετε ένα πολυτελές δώρο στον εαυτό σας. Αυτό κι αν είναι κίνητρο!

Σκορπιός

Κατεβάστε την ένταση, Σκορπιοί! Ήσασταν σε εγρήγορση τις τελευταίες επτά εβδομάδες, χάρη στον ενεργητικό Άρη στην Παρθένο και στον ενδέκατο Οίκο σας, της φιλίας. Οι ομαδικές δραστηριότητες ήταν πηγή απερίγραπτης χαράς και απογοήτευσης από τις 5 Σεπτεμβρίου. Αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο, ο ενεργητικός συγκυβερνήτης σας περνάει στον Ζυγό και στον δωδέκατο Οίκο σας, της θεραπείας και του κλεισίματος, έως τις 9 Δεκεμβρίου. Διατηρήστε την ενέργειά σας και διοχετεύστε τη στην συναισθηματική επούλωση και στην πνευματικότητα και χρησιμοποιήστε τη για να φέρετε ένα κλείσιμο σε οτιδήποτε έχει τελειώσει την πορεία του. Αλλά θα υπάρξουν και πολλές νέες εξελίξεις.

Η Κυριακή σηματοδοτεί την μετατόπιση του Ήλιου στο ζώδιό σας και την αρχή της σεζόν των γενεθλίων σας! Σκεφτείτε τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες σαν το προσωπικό νέο έτος για εσάς και βάλτε νέους στόχους για τους μήνες που θα έρθουν. Ώρα για μια αλλαγή στο σπίτι ή στο στυλ σας; Με τον λαμπερό Ήλιο να θερμαίνει τον πρώτο Οίκο σας, της εικόνας και του εαυτού, βγάλτε τον εαυτό σας στον κόσμο κάνοντας μια τολμηρή αλλαγή. Και τα κεφάλια θα γυρίζουν στο πέρασμά σας! Αν είστε έτοιμοι να λειτουργήσετε σε ταχύτερους ρυθμούς, ριχτείτε σε ένα προσωπικό πρότζεκτ ή σε μια περιπέτεια που θα σας αλλάξει τη ζωή, όπως ένα ταξίδι σε ένα εξωτικό μέρος ή ένα εργαστήριο εξέλιξης του εαυτού.

Τοξότης

Ποιος είναι το αφεντικό; Εσείς είστε, Τοξότες, ή θα μπορούσατε να είστε αν αυτό στοχεύουν τα τόξα σας. Για τις τελευταίες επτά εβδομάδες, ο κινητήριος Άρης έφερε μια ασταμάτητη δύναμη στον επαγγελματικό δέκατο Οίκο σας, και σας έστειλε στο δρόμο προς την επιτυχία και τη δόξα ή τουλάχιστον προς την αύξηση και τα συγχαρητήρια. Αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο, ο καυτός πλανήτης φτάνει στην κορυφή στον Ζυγός και στον ενδέκατο Οίκο σας, της συνεργασίας και της τεχνολογίας. Ήρθε η ώρα να βρεθείτε με τους υπόλοιπους παίκτες. Ακόμα και το ανεξάρτητο ζώδιό σας θα δει ότι υπάρχει δύναμη στους αριθμούς. Ανάμεσα στις ανταλλαγές απόψεων και στην δικτύωση, βεβαιωθείτε πως θα βρείτε χρόνο για να μείνετε μόνοι και να ονειρευτείτε.

Την Κυριακή, ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό και στον δωδέκατο Οίκο σας, της θεραπείας και της θείας έμπνευσης, έως τις 21 Νοεμβρίου. Μην πιέσετε τον εαυτό σας να κάνει τίποτα που δεν θέλει, Τοξότες. Κάντε ένα διάλειμμα, το έχετε κερδίσει, και φορτίστε τις μπαταρίες σας στο ενδιάμεσο των υποχρεώσεων. Καθώς ο δωδέκατος Οίκος κυβερνά το ασυνείδητο, δώστε προσοχή στα όνειρά σας: Μπορούν να σας πουν πολλά τώρα, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με άλυτα θέματα. Η διαίσθησή σας, επίσης, είναι πολύ δυνατή υπό αυτά τα αστέρια και το να καθαρίσετε το μυαλό σας με διαλογισμό μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Αιγόκερως

Έχετε προσγειωθεί, Αιγόκεροι; Για τις προηγούμενες επτά εβδομάδες, ο πεισματάρης Άρης έκανε χαμό στον ένατο Οίκο σας των ταξιδιών, της μάθησης και της περιπέτειας. Ίσως κάνατε ένα μεγάλο ταξίδι ή βυθιστήκατε στο διάβασμα ή σε μια εκπαίδευση που θέλατε πολύ να κάνετε. Ό,τι κι αν κάνατε, επέκτεινε τους ορίζοντές σας και φαίνεται! Αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο ο κοσμικός παρακινητής περνάει στον Ζυγό και στον δέκατο Οίκο σας, των μακροπρόθεσμων σχεδίων, έως τις 9 Δεκεμβρίου. Ξέρουμε: Είναι σαν να μιλάμε πρόστυχα για έναν Αιγόκερω. Έτσι βάλτε στο GPS σας τον προορισμό επιτυχία και μην τα παρατήσετε μέχρι να φτάσετε στη γραμμή του τερματισμού.

Την Κυριακή, ο λαμπερός Ήλιος περνάει στον Σκορπιό και στον ενδέκατο Οίκο σας, της ομαδικής δραστηριότητας, επεκτείνοντας την παρέα σας. Δεν υπάρχει τίποτα κακό, βέβαια, στον κύκλο των φίλων σας, Αιγόκεροι, αλλά για να κάνετε τα βήματα που λαχταράτε στην καριέρα σας, θα πρέπει να ρίξετε μεγαλύτερο δίχτυ. Πιάστε τις επαγγελματικές σας κάρτες και ετοιμαστείτε για δικτύωση! Δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίσουμε, φιλόδοξοι Αιγόκεροι, ότι όλα έχουν να κάνουν με τις γνωριμίες σας. Και κάποιοι που ξέρετε από πάντα, μπορεί να έχουν μείνει πολύ παραπάνω απ’ ότι πρέπει στην ομάδα σας. Διώξτε τους και κάντε χώρο για συναρπαστικά νέα πρόσωπα.

Υδροχόος

Βουλιάζατε τον εαυτό σας σε μια πισίνα συναισθημάτων τις τελευταίες επτά εβδομάδες, χάρη στον Άρη, ο οποίος ήταν στον όγδοο Οίκο σας, της οικειότητας και των κοινών πόρων. Αν και νιώθατε κάπως περίεργα, αυτό το ταξίδι εσωτερίκευσης έκανε θαύματα στην ψυχή σας. Αλλά ήρθε η ώρα να ανεβείτε στην επιφάνεια για ανάσα! Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο φλογερός πλανήτης περνάει στον Ζυγό και στον ένατο Οίκο σας, των ταξιδιών, της εκπαίδευσης και της επιχειρηματικότητας, όπου και θα μείνει έως τις 9 Δεκεμβρίου. Φροντίστε τις δουλειές σας, και έπειτα κλείστε τα εισιτήρια για την περιπέτεια που θα ακολουθήσετε τα επόμενα χρόνια. Πάντα χαράζατε το δικό σας μονοπάτι, Υδροχόοι. Γιατί να σταματήσετε τώρα;

Την Κυριακή, καθώς ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό και στον δέκατο Οίκο σας, της δομής και της μακροπρόθεσμης ασφαλείας, μπορεί να μετατρέψετε αυτό το ταξίδι αναψυχής σε επαγγελματικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε να ακολουθείτε ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους, βεβαίως. Αλλά μπορεί να θέλετε να στρέψετε την προσοχή σας στη δημιουργία ενός καλού σχεδίου για να εξασφαλίσετε το μέλλον σας. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε μεγαλύτερους στόχους, ώστε να κλείσετε το έτος δυνατά. Τώρα είναι η ώρα να προσπαθήσετε, ακόμα κι αν οι άλλοι ξεκινούν από νωρίς τις γιορτές.

Ιχθύες

Δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή βαρεμάρας στη σχέση σας τις τελευταίες επτά εβδομάδες, έτσι δεν είναι, Ιχθύες; Από τότε που ο ενθουσιώδης Άρης μπήκε στην εικόνα στις 5 Σεπτεμβρίου τα πράγματα πήγαιναν από το καυτό στο δραματικό και μετά στο μαχητικό. Και εκεί που πιστεύατε ότι έχετε φτάσει στα όριά σας, ωστόσο, ο καυτός πλανήτης περνάει στον αρμονικό Ζυγό και στον όγδοο Οίκο σας της οικειότητας, όπου τα πράγματα θα γίνουν αρκετά καυτά από τώρα έως τις 9 Δεκεμβρίου. Αυτή η περιοχή κυβερνά επίσης τους κοινούς πόρους και θα έχετε ευκαιρίες για κάποια καλή συμφωνία ή θα εμπλακείτε σε ένα κοινό εγχείρημα ή σε μια συμφωνία ακινήτου. Μόνοι; Ο μαγνητισμός σας θα είναι πολύ δυνατός τις επόμενες επτά εβδομάδες. Κρατήστε το τελευταίο σας τριαντάφυλλο για κάποιον που θα σας αγγίξει σε επίπεδο ψυχής και, βέβαια, θα σας ανάβει περισσότερο κι από φούρνο!

Την Κυριακή, ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό και στον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας και μπορεί να φέρει μια ευκαιρία ζωής να πάρετε ένα τολμηρό ρίσκο. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, η επέκταση είναι το όνομα του παιχνιδιού. Είτε πρόκειται για μια μεγάλη κίνηση στο εξωτερικό είτε να παρατήσετε τη δουλειά σας για να κυνηγήσετε το όνειρό σας, τα αστέρια σας ενθαρρύνουν να εξερευνήσετε αυτές τις επιλογές. Εάν ένα άλμα πίστης δεν σας φαίνεται σωστό, δοκιμάστε να αυξήσετε το σετ των δεξιοτήτων σας με ένα μάθημα ή εργαστήριο.