Αστρολογία: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός
Έχετε ταλέντο στη γλώσσα αυτό το Σαββατοκύριακο, Κριάρια, καθώς ο Ήλιος και ο ετοιμόλογος Ερμής ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας ευνοούν με τις ισχυρότερες δυνάμεις πειθούς. Λίγοι μπορούν να σας πουν όχι, όταν βάζετε σε ισχύ την παιχνιδιάρικη γοητεία σας. Αλλά να θυμάστε: Αν δεσμεύσετε τους άλλους σε κάτι, έχετε τουλάχιστον την ευθύνη να τους δείξετε τα σχοινιά. Βέβαια, αυτό μπορεί να είναι μέρος της διασκέδασης, Κριοί, και μια εμπειρία που θα σας δέσει με κάποιον με τον οποίο θα θέλατε μια πιο καλή σχέση αυτό το Φθινόπωρο.

Την Κυριακή, η ακτινοβόλα Αφροδίτη στον έκτο Οίκο σας, της υγείας, κάνει μια προσπάθεια να σας βάλει και πάλι σε πρόγραμμα. Ωστόσο, η Αφροδίτη σχηματίζει μια δύσκολη γωνία με τον αυστηρό Κρόνο, γεγονός που θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια μερικά αντικρουόμενα συναισθήματα. Για παράδειγμα, μπορεί να νιώσετε άγχος για όλα τα γλυκά που θα συναντήσετε στις επερχόμενες γιορτές και στα πάρτι. Επικεντρωθείτε στο να παραμείνετε πιστοί στο πρόγραμμα της υγείας και της διατροφής σας στο εδώ και το τώρα, αντί να σκάτε για κάποιες παρανομίες που μπορεί να κάνετε στο μέλλον. Κάντε μια χάρη στο σώμα (και στο μυαλό) σας, και δεσμευτείτε σε ρουτίνες που μπορούν να κρατήσουν μέχρι τη νέα χρονιά.

 Ταύρος
Ένα Σάββατο υγείας σας περιμένει, καθώς ο καρπερός Ήλιος συγχρονίζεται με τον κοινωνικό Ερμή στον τομέα της υγείας σας. Συναντήστε φίλους και πηγαίνετε για πιλάτες, χορτοφαγικό πρωινό και πάρτε τη γνώμη τους για καλά γυμναστήρια, προπονητές και εφαρμογές γυμναστικής. Με τις ενδορφίνες να τροφοδοτούν την αυτοπεποίθησή σας, μπορεί να πιάσετε την κουβέντα με ένα ελκυστικό άτομο που είναι στην τάξη σας. Αν η σπίθα δεν είναι ερωτική, μπορεί να ανακαλύψετε άλλα, το ίδιο πλούσια, κοινά εδάφη. Γι’ αυτό είναι πάντα καλό να κρατάτε μερικές επαγγελματικές κάρτες στην τσάντα σας.

Την Κυριακή, η ερωτική Αφροδίτη στον τομέα του πάθος σας σχηματίζει τετράγωνο με τον περιοριστικό Κρόνο στον Οίκο των χρημάτων σας. Σημείωση: Δεν μπορείτε να βάλετε τιμή στην πραγματική αγάπη. Η γενναιοδωρία είναι μια χαρά, αρκεί να μην τινάζει την μπάνκα στον αέρα. Αντισταθείτε στον πειρασμό να σπαταλήσετε πολλά για το άλλο σας μισό ή για έναν καλό φίλο. Αντί να φτάσετε την πιστωτική σας στα όρια για μια πολυτελή αγορά, σκεφτείτε κάτι μικρό που να έχει ιδιαίτερη σημασία για τους δυο σας. Χρησιμοποιήστε την ίδια λογική όταν μοιράζεστε τα συναισθήματά σας: Αν πρόκειται να ανοίξετε την καρδιά σας και να αποκαλύψετε προσωπικά δεδομένα, βεβαιωθείτε ότι ο παραλήπτης είναι κάποιος που θα προστατεύσει τα μυστικά σας.

Δίδυμοι
Πού είναι αυτό το μεταξωτό φουλάρι σας, Δίδυμοι; Αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινάει με πολυτέλεια, καθώς ο Ήλιος και ο αγγελιοφόρος Ερμής ενώνονται στον επιδεικτικό πέμπτο Οίκο σας. Πριν φύγετε για πρωινό, μπορεί να κάνατε μια εκτεταμένη σέλφι φωτογράφηση και να ποστάρατε μερικές αποκαλυπτικές φωτογραφίες! Όταν, όμως, είστε τόσο ωραίοι… Καθυστερήστε αυτά που πρέπει να κάνετε μέχρι την Κυριακή (ή την Δευτέρα) και φλερτάρετε από την μία παρέα στην άλλη. Ο έρωτας μπορεί να ανθίσει με τον γνωστό κάποιου φίλου. Απολαύστε το, αλλά βεβαιωθείτε ότι ο φίλος σας δεν ενδιαφέρθηκε πρώτος.

Την Κυριακή, οι μόνες απόψεις που θα πρέπει να εμπιστευτείτε, να ακούσετε και να ακολουθήσετε είναι οι δικές σας. Η συναισθηματική Αφροδίτη βρίσκεται στον τέταρτο Οίκο σας, της οικογένειας, σχηματίζει μια δύσκολη γωνία με τον ώριμο Κρόνο, και σας ενθαρρύνει να στηριχτείτε στις επιλογές σας, ασχέτως με το τι λένε οι αγαπημένοι σας. Αν δεν μπορείτε να πάρετε μια απόφαση χωρίς τη δική τους άποψη, δεν θα μπορέσετε ποτέ να σταθείτε στα πόδια σας. Η ίδια λογική εφαρμόζεται αν είστε σε σχέση. Κάντε χώρο για τις απόψεις και των δυο σας, ακόμα κι αν είναι διαφορετικές. Μόνο και μόνο επειδή είστε ζευγάρι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνείτε στα πάντα.

Καρκίνος
Ζεστάνετε τις καρδιές αυτό το Σαββατοκύριακο, Καρκίνοι: μια αστρολογική πρόσκληση που είναι μουσική στα αυτιά σας. Ο καρποφόρος Ήλιος και ο κοινωνικός Ερμής συναντιούνται στον τομέα του σπιτιού σας, και δημιουργούν μια μεγαλειώδη ευκαιρία για να καλέσετε ανθρώπους στο σπίτι σας. Δεν χρειάζεται να περάσετε όλη την ημέρα σας πάνω από τον φούρνο, αν και μπορεί να το απολαύσετε. Αν η δημιουργικότητα σας ως Καρκίνοι πραγματοποιείται καλύτερα έξω από την κουζίνα, μπορείτε να παραγγείλετε ή να πείτε στους προσκεκλημένους σας να φέρουν από κάτι. Μιλήστε με φίλους και οικογένεια που έχετε καιρό να τα πείτε. Αν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, κάντε μια εκδρομή στο εξοχικό σας, και αφήστε τους πιο απαιτητικούς τύπους πίσω στο σπίτι.

Την Κυριακή έτοιμοι, στη θέση σας…όπα. Μια αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου που κρύβει παγίδες απαιτεί να βάλετε σε προτεραιότητα τα πράγματα που έχετε να κάνετε. Έχετε μια μεγάλη λίστα εκδηλώσεων, πρότζεκτ και συναντήσεων που μπορεί να είναι αδύνατον να αποφύγετε. Σχεδιάστε το πρόγραμμά σας, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε σε αυτά που έχουν μεγαλύτερη σημασία. Υπάρχουν μόνο 24 ώρες στο εικοσιτετράωρο, Καρκίνοι, έτσι να είστε επιλεκτικοί και αφήστε στην άκρη τις δραστηριότητες που δεν σας φέρνουν ικανοποίηση. Χωρίς ενοχές! Κάποιος άλλος εκεί έξω θα χαρεί να καλύψει το κενό που αφήσατε.

Λέων
Τόσοι πολλοί φίλοι, τόσος λίγος χρόνος! Η δημοτικότητα σας φτάνει σε κορύφωση αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ο κυβερνήτης σας, ο ακτινοβόλος Ήλιος, βρίσκεται πολύ κοντά στον κοινωνικό Ερμή. Εάν είχατε σκοπό να κοιμηθείτε, ας ελπίσουμε να έχετε κλείσει το κινητό σας. Τα μηνύματα θα αρχίσουν να φθάνουν λίγο μετά την αυγή. Μην τρελαθείτε στην προσπάθεια σας να κλείσετε προσωπικά ραντεβού. Κάντε τον διοργανωτή και οργανώστε μια ομαδική συνάντηση. Αφήστε την λίστα των καλεσμένων ανοικτή, γιατί μπορεί να γίνει το κλικ με τον φίλο κάποιου φίλου σας.

Το δύσκολο τετράγωνο της Κυριακής ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο ζητά οικονομική ισορροπία, ειδικά στην ερωτική σας ζωή. Νιώθετε πώς πάντα εσείς ανοίγετε το πορτοφόλι στα ραντεβού ή το αντίθετο, το άλλο σας μισό αρνείται να σας επιτρέψει να συνεισφέρετε; Αυτή η ανισόρροπη δυναμική μπορεί να σκοτώσει τη χημεία. Αν δίνετε υπερβολικά, αφήστε τα πολυτελή δώρα μέχρι να το αντέχει και πάλι ο τραπεζικός λογαριασμός σας. Και αν είστε σε δύσκολη φάση, βρείτε ιδέες για πιο οικονομικά ραντεβού για λίγο. Βρείτε εκδηλώσεις με ελεύθερη συνεισφορά, για παράδειγμα. Μήπως παίζει μια μπάντα με ελεύθερη είσοδο; Βέβαια, με το σωστό άτομο, μια βόλτα με τα πόδια ή ένα ραντεβού για καφέ μπορεί να είναι τρομερά ρομαντικό.

Παρθένος
Έτοιμοι να πετάξετε τη λίστα ευθυνών σας από το παράθυρο αυτό το Σαββατοκύριακο; Όχι τόσο γρήγορα. Μια εργατική συνάντηση του Ήλιου με τον κινητικό Ερμή (τον κυβερνήτη σας), σας δίνει τη δύναμη να ολοκληρώσετε τις δουλειές σας. Και θα νιώσετε τεράστια ανακούφιση όταν ξεμπερδέψετε με κάθε μέρος της λίστας! Επίσης, ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε αυτή την πρακτική μαγεία με έναν κοινωνικό τρόπο; Σίγουρα υπάρχει κάποιος φίλος που θέλει να έρθει μαζί σας για ψώνια για το σπίτι. Βολτίτσα!

Την Κυριακή, η φιλική Αφροδίτη στο ζώδιό σας σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον αυστηρό Κρόνο. Μήπως υπάρχει κάποιος που τρελαίνεται για τον έλεγχο στην παρέα σας; Ενώ οι Παρθένοι προτιμούν να κρατούν τα ηνία, οι αγαπημένοι σας δεν θα ανεχθούν εύκολα τις διαταγές σας. Μπορεί να είστε ενθουσιασμένοι για να σχεδιάσετε μόνοι σας μια οικογενειακή συνάντηση ή το πάρτι ενός φίλου, αλλά οι προσπάθειες σας μπορεί να φανούν αυταρχικές. Αν και το σχέδιο σας μπορεί να είναι καλό, οι άλλοι θα θέλουν να συμβάλλουν. Αφήστε λίγο τον έλεγχο και μοιραστείτε την ευθύνη.

Ζυγός
Όταν βλέπετε κάτι, Ζυγοί, μιλήστε. Δεν είναι ότι μπορείτε να κάνετε κι αλλιώς αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ο ομιλητικός Ερμής και ο ακτινοβόλος Ήλιος συναντιούνται στον Ζυγό και στον πρώτο Οίκο σας. Τα ένστικτά σας θα πέφτουν μέσα, το τακτ και η καταλληλότητα της στιγμής, όχι τόσο. Αλλά, εν τέλει, είναι καλύτερο να πείτε αυτό που θέλετε, αντί να το κρατήσετε μέσα σας και αργότερα να τρελάνετε όλους τους φίλους σας στο Facebook με το τι θα γινόταν αν. Μην αφήνετε μια ερώτηση χωρίς απάντηση, Ζυγοί! Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να τις εκφράσετε διπλωματικά, μία από τις υπερδυνάμεις του ζωδίου σας.

Την Κυριακή, η στοργική Αφροδίτη στον δωδέκατο Οίκο σας, του κλεισίματος, πολεμά τον ώριμο Κρόνο, πιέζοντας σας να κάνετε κάτι για τα συναισθηματικά σας απωθημένα. Αυτή είναι η ιδανική ημέρα για να τα αντιμετωπίσετε και να προχωρήσετε. Ίσως ένα πρόβλημα με το άλλο σας μισό ή με έναν συγγενή σας συνεχίζει να εμφανίζεται. Ή ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσετε μια παλιά πληγή σας ή μια προδοσία την οποία δεν έχετε ξεπεράσει. Η ψυχοθεραπεία είναι θεόσταλτη τώρα, Ζυγοί, οπότε βρείτε την τόλμη και κλείστε αυτό το ραντεβού. Τουλάχιστον, στραφείτε για υποστήριξη και καθοδήγηση σε έναν άνθρωπο που εμπιστεύεστε.

Σκορπιός
Κάντε αυτό το Σαββατοκύριακο μια μεγάλη παύση, οργανώστε την αδόμητη ώρα μόνοι ή με παρέα που να κατανοεί την άνετη στιγμή. Με τον Ήλιο και τον νοητικό Ερμή στον δωδέκατο Οίκο σας, μπορεί να έχετε μερικές πολύ καλές ιδέες, ενώ διαβάζετε κείμενα που σας εμπνέουν ή όταν περνάτε από όμορφα σκηνικά με έναν καφέ στο χέρι. Μπορείτε επίσης να κοιτάξετε τα μαθήματα στο τοπικό στούντιο γιόγκα σας. Ένας πολύ καλός εκπαιδευτής μπορεί να κάνει ένα απίστευτο μάθημα, ίσως ένα που τελειώνει με διαλογισμό ή μια ακουστική θεραπεία.

Την Κυριακή, η αρμονική Αφροδίτη στον ενδέκατο Οίκο σας των ονείρων σχηματίζει μια δύσκολη γωνία με τον περιοριστικό Κρόνο στον τομέα της καθημερινότητας, που προτείνει να φέρετε τους φιλόδοξους στόχους σας στην πραγματικότητα. Έχετε ένα πολύ μεγάλο όραμα, και απαιτείται από εσάς να επενδύσετε την ενέργεια που χρειάζεται για να το πραγματοποιήσετε. Μπορεί να έχετε μια λεπτομερή εικόνα του σπιτιού, των διακοπών ή της δουλειάς των ονείρων σας, αλλά έχετε σκεφτεί τα διαδικαστικά; Δεν χρειάζεται να λύσετε τα πάντα μονομιάς, αλλά πρέπει να ξεκινήσετε από κάπου. Σπάστε το σχέδιο σε βήματα, και κάντε ένα την ημέρα για να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας.

Τοξότης
Και θέλατε να διατηρήσετε τα πράγματα απλά και προσωπικά. Με τον ακτινοβόλο Ήλιο και τον καλοσυνάτο Ερμή να συναντιούνται στον όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο ενδέκατο Οίκο σας, θα πρέπει να μετακινηθείτε σε μεγαλύτερο τραπέζι. Μην αντιστέκεστε στην κοινωνική επέκταση! Αν και μπορεί να μην ακούσετε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη σχέση ενός φίλου, μπορεί να γίνει μια ενδιαφέρουσα σύνδεση με ένα μέλος της παρέας που βρέθηκε εκεί κατά σύμπτωση. Οι συμπτώσεις αυτές δεν συμβαίνουν καθημερινά, οπότε μην το αφήσετε να περάσει χωρίς να ανταλλάξετε τηλέφωνα.

Την Κυριακή, σχεδιάστε την εβδομάδα σας για να έχετε καλύτερη παραγωγικότητα. Με την κοινωνική Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον δομημένο Κρόνο, κοιτάξτε στα μάτια την δυαδική φύση σας, Κένταυροι. Το ένα σας μισό προσκολλάται εμμονικά στον στόχο, ενώ το άλλο μισό θέλει την ελευθερία να πετάξει. Κρατήστε κενά στο πρόγραμμα της εβδομάδας σας για ραντεβού, ποτά και καφέδες με συνεργάτες. Αλλά εξασκηθείτε στις ατάκες σας. Τι θα πείτε όταν ένας φίλος απ’ την δουλειά πεταχτεί και αρχίσει να μιλάει για το Σαββατοκύριακο του ή όταν τηλεφωνήσει η αδελφή σας για να σας πει για την οικογενειακή επιχείρηση, εκεί που έχετε βρει τον ρυθμό σας; Χρειάζεστε καλύτερα όρια στις ώρες του γραφείου, έτσι ώστε να μην δουλεύετε όλη την ημέρα.

Αιγόκερως
Και θέλατε να αφήσετε τη δουλειά στο γραφείο, Αιγόκεροι. Με τον Ήλιο και τον προσανατολισμένο στην λεπτομέρεια Ερμή να ανταλλάσσουν φιλικά πυρά στη ζώνη της καριέρας σας, θα πηγαινοέρχεστε από τον καναπέ στο γραφείο. Πρώτα, θα πειράζετε μια πρόταση στην παρουσίαση σας. Έπειτα, χωρίς να το καταλάβετε, θα αλλάξετε θέση σε όλες τις διαφάνειες και θα πρέπει να ξανακοιτάξετε τα διαγράμματα. Είστε τελειομανείς, και είναι ανώφελο να το αρνηθείτε. Αλλά αν διαπιστώσετε ότι αρχίζετε να παθαίνετε εμμονή, ζητήστε τη γνώμη κάποιου που εμπιστεύεστε τυφλά. Το καλό είναι καλό!

Το κλείσιμο είναι στο μυαλό σας την Κυριακή, χάρη στο τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου. Μια καινούργια δουλειά, φιλία ή ερωτική σχέση μπορεί να χτυπάει την εξώπορτα σας, αλλά εσείς απλώς δεν μπορείτε να ξεπεράσετε την παλιά, μέχρι να κλείσετε το θέμα. Το να βρεθείτε για να πείτε αντίο ή να στείλετε ένα μεγάλο email μέσα από την καρδιά σας, μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα, ωστόσο, ανοίγοντας άλλον ένα κύκλο δραμάτων. Δοκιμάστε να γράψετε ένα γράμμα με τον παλιομοδίτικο τρόπο, αλλά αντί να το ρίξετε στο γραμματοκιβώτιο, κάψτε το σε μια αποχαιρετιστήρια τελετουργία.

Υδροχόος
Εκδρομή για το Σαββατοκύριακο; Ή τι λέτε να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε, αν δεν μπορείτε να φύγετε; Με τον Ήλιο και τον περίεργο Ερμή στον νομαδικό ένατο Οίκο σας, η ανακάλυψη είναι ο στόχος, είτε εξερευνάτε μια νέα περιοχή είτε παριστάνεται τον τουρίστα στην πόλη σας. Είστε ο ερευνητής του ζωδιακού, και αυτή η όψη διεγείρει την έμφυτη (και διανοητική) περιέργειά σας. Κλείστε εισιτήρια σε μια σειρά ομιλιών ή γραφτείτε σε ένα μάθημα επίγνωσης. Τι έχει το πρόγραμμα αυτού του κέντρου που είναι λίγο πιο έξω από την πόλη;

Την Κυριακή, το δύσκολο τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ότι πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στην αυτονομία σας και σε μια σχέση σας. Μια περίπλοκη κατάσταση στο σπίτι ή μια δουλειά μπορεί να σας κάνει κλειστοφοβικούς. Δεν χρειάζεται να πάρετε ακραία μέτρα. Στοχεύστε στην ισορροπία. Κάντε το σαφές ότι θα δεσμευτείτε πλήρως, αρκεί να έχετε το χώρο να είστε ελεύθεροι, εντός ορίων, βέβαια. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρατήσετε τους φίλους ή τον ερωτικό σας σύντροφο για να εξαφανιστείτε όποτε εσείς θέλετε. Να είστε ξεκάθαροι όταν συμφωνείτε σε κάτι για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις αργότερα.

Ιχθύες
Πρωινό στο κρεβάτι; Βέβαια, Ιχθύες, και τι λέτε να μείνετε εκεί μέχρι το μεσημέρι; Με τον Ήλιο και τον ερωτικό Ερμή να συναντιούνται στον δελεαστικό όγδοο Οίκο σας όλο το Σαββατοκύριακο, η διασκέδαση βρίσκεται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Οι Ιχθύες σε σχέση θα απολαύσουν μαραθώνιους παιχνιδιού και χαζολογιών ως ζευγάρι. Καμία κουβέντα για πρακτικά θέματα, παρακαλώ! Είναι ιδανικότερη ημέρα για να εκτιμήσετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά του ταιριού σας, αντί για να μιλήσετε για ανακαίνιση του μπάνιου ή με ποιανού την οικογένεια θα περάσετε τις γιορτές.  Τα αδέσμευτα ψαράκια μπορεί να απολαύσουν διαδικτυακές συζητήσεις με ένα δυνητικό εραστή. Αλλά βγείτε έξω το σούρουπο! Αυτή η όψη θέτει τις βάσεις για ωραίες βραδινές βόλτες.

Την Κυριακή τα άστρα ζητούν καλύτερη ισορροπία ανάμεσα σε δουλειά και παιχνίδι, λόγω ενός τετραγώνου ανάμεσα στην προσανατολισμένη στους ανθρώπους Αφροδίτη και στον περιοριστικό Κρόνο. Υπάρχουν μόνο εικοσιτέσσερις ώρες μέσα στην ημέρα, Ιχθύες, και τώρα είναι η ώρα να δείτε σοβαρά πώς θα φτιάξετε ένα εφικτό πρόγραμμα. Ενώ μπορεί να προτιμάτε τον αυθορμητισμό, το να κρατήσετε χρόνο για τους αγαπημένους σας θα σας εξασφαλίσει περισσότερες ποιοτικές στιγμές. Όταν βρεθείτε μαζί τους, βάλτε το τηλέφωνό σας στη σίγαση και εκτός του οπτικού σας πεδίου. Και με την ίδια λογική λειτουργείστε στην επαγγελματική σας ζωή. Αφήστε τα θέματα που δεν αφορούν την εργασία σας, όσο είστε στη δουλειά, για να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητά σας.