Αστρολογία: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός
Πετάξτε μακριά από τα ραντάρ για λίγο αυτό το Σαββατοκύριακο, Κριοί. Η Σελήνη περνάει και τις δύο μέρες στον Σκορπιό και στον προσωπικό όγδοο Οίκο σας, γεγονός που σας κάνει να λαχταράτε την ιδιωτικότητα και ίσως την αποκλειστική συντροφιά ενός. Το τρίγωνο του Σαββάτου μεταξύ της Σελήνης και του Ποσειδώνα, μπορεί να σας προκαλέσει την επιθυμία να αποδράσετε. Κάντε μια ημερήσια εκδρομή σε μια ήρεμη παραλιακή πόλη ή κάντε ένα ήπιομάθημα γιόγκα. Ή καλέστε κάποιον ξεχωριστό για μια γεμάτη φαντασία βραδιά διασκέδασης.

Η Κυριακή φέρνει μια έντονη αντίθεση που προκαλεί σύγχυση μεταξύ του φλογερού Άρη (κυβερνήτη σας) και του ομιχλώδους Ποσειδώνα. Προσπαθήσατε να κάνετε πάρα πολλά μόνοι σας; Δώστε ένα διάλλειμα στον μικρομάνατζερ μέσα σας, προτού καταρρεύσετε. Καταπιείτε την υπερηφάνειά σας και παραδεχτείτε ότι χρειάζεστε βοήθεια. Γιατί, παιδιά, χρειάζεστε!

Ταύρος
Επιλέξτε την παρέα σας προσεκτικά αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Σελήνη περνάει και τις δύο μέρες στον Σκορπιό και στον Οίκο των σχέσεων σας, και θα θέλετε να βρίσκεστε γύρω από ανθρώπους που κρατούν τα πράγματα αμοιβαία και δίκαια. Ένας ξεχωριστός άνθρωπος λαχταράει την αμέριστη προσοχή σας, και κατά πάσα πιθανότητα έχει κερδίσει το δικαίωμα σε μια αποκλειστική συνάντηση. Σκεφθείτε το διπλά πριν προσκαλέσετε ολόκληρη την παρέα σας στα σχέδιά σας. Αφιερωθείτε, αντίθετα,σε κάποιον ποιοτικό χρόνο. Το τρίγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα του Σαββάτου κάνει τη συζήτηση και τη συμπόνια να ρέουν.

Η Κυριακή είναι μια άλλη ιστορία, χάρη σε μια καυτή αντίθεση μεταξύ του παθιασμένου Άρη και του θολού Ποσειδώνα. Τα μικτά μηνύματα που σας στέλνει ένα ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί να σας οδηγήσουν σε μια παρανοϊκή φρενίτιδα. Ή μπορεί να μπλεχτείτε σε ένα εσωτερικό δράμα που δεν σας αφορά καν. Σκεφθείτε το δύο φορές πριν πάρετε την πλευρά κάποιου ή προσπαθήστε να μεσολαβήσετε. Όσο για όσους προσπαθούν να σας ψαρώσουν ονλάιν; Μην τους δίνετε τροφή και θα συρθούν πίσω στις σπηλιές τους.

Δίδυμοι
Ένα υγιές Σαββατοκύριακο είναι στη διάθεσή σας, ευγενική προσφορά της Σελήνης στον Σκορπιό, η οποία ευλογεί τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή με καθαρή, πράσινη ενέργεια. Ο χρόνος που περνάτε στη φύση θα σας αναζωογονήσει μέσα και έξω, οπότε σχεδιάστε μια πεζοπορία ή δοκιμάστε να κάνετε καγιάκ στο ποτάμι. Το ρέων τρίγωνο του Σαββάτου ανάμεσα στην Σελήνη και τον γοητευτικό Ποσειδώνα μπορεί να φέρει μια έκρηξη παραγωγικότητας. Διοχετεύστε το παραγωγικό πνεύμα σας σε ένα δημιουργικό ή DIY έργο.

Θα είστε χαρούμενοι που αποβάλατε το άγχος σας, γιατί η Κυριακή σας φέρνει μια άγρια αντίθεση μεταξύ του Ποσειδώνα και του αγχωτικού Άρη. Ένας συγγενής ή συγκάτοικος, που είναι μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να σκάσει, μπορεί να φέρει το χάος μέσα στην φούσκα ευτυχίας σας. Μπορεί ακόμη και να παγιδευτείτε από τις τύψεις για μια φωτιά που πρέπει να σβήσει και σχετίζεται με την εργασία σας ή να πρέπει να βοηθήσετε έναν αγαπημένο σας, που θέλει όμως συνέχεια την προσοχή σας. Προειδοποίηση: τα αδύναμα όρια θα οδηγήσουν μόνο στη δυσαρέσκεια. Μην εκβιαστείτε συναισθηματικά για να δώσετε περισσότερα από όσα μπορείτε.

Καρκίνος
Αχ, ο έρωτας! Η Σελήνη περνάει όλο το Σαββατοκύριακο στον Σκορπιό και στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας: μια συνταγή για ρομαντισμό και αχαλίνωτο διάλογο. Η καλή ζωή είναι ακαταμάχητη το Σάββατο, καθώς η Σελήνη σχηματίζει ένα όμορφο τρίγωνο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα. Μπορείτε να αντισταθείτε στα πάντα εκτός από τον πειρασμό κάτω από αυτά τα αστέρια, οπότε απολαύστε το «ναι» στη ζωή και σε όλες τις περιπέτειες. Μια αυθόρμητη ημερήσια εκδρομή μπορεί να προσφέρει ατελείωτα γέλια και διασκέδαση.

Την Κυριακή, όλα αυτά θα μπορούσαν να καταρρεύσουν, καθώς ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε αντίθεση με τον αγχωτικό Άρη στην γωνιά της επικοινωνίας σας. Η διαμάχη και η αλαζονεία μπορούν να μετατρέψουν κάθε συζήτηση σε περίεργο ανταγωνισμό. Προσέξτε τα σαρκαστικά σχόλιά σας, τόσο online όσο και προσωπικά. Θα μπορούσατε να προσβάλλετε κάποιον, ειδικά εάν περάσετε σε πολιτικάεδάφη. Μείνετε ξύπνιοι, Καρκίνοι.

Λέων
Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το σπίτι σας αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη περνάει και τις δύο μέρες στον Σκορπιό και στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού. Η χαλάρωση στο λημέρι του Λιονταριού είναι ιδιαίτερα απολαυστική το Σάββατο, όταν η Σελήνη και ο ευαίσθητος Ποσειδώνας ενώνονται σε ένα αρμονικό τρίγωνο. Βαθύνετε τους δεσμούς σας με τους αγαπημένους σας και προσθέστε κάποια νότα διάθεσης στο ντεκόρ του σπιτιού σας. Δηλαδή: υφάσματα που χύνονται πλούσια, απαλό φωτισμό, ταπετσαρία με μοτίβα. Ή απλά ανάψτε τα κεριά και καλέστε κάποιον ξεχωριστό για μια αισθησιακή νύχτα στο σπίτι.

Η Κυριακή κρύβει παγίδες: μια έντονη αντίθεση μεταξύ του Ποσειδώνα και του θερμόαιμου Άρηπροσθέτει άγχος, όταν προσγειώνεται στους τομείς των χρημάτων σας. Μπορεί να βρείτε μια αγχωτική έκπληξη όταν ανοίξετε τους λογαριασμούς της τράπεζάς σας ή αρχίσετε να προγραμματίζετε τον προϋπολογισμό σας. Δεν χρειάζεται να φρικάρετε, Λέοντες, αλλά κάντε προσαρμογές. Σκεφτείτε το διπλά πριν κάνετε μια ακριβή αγορά ή συμφωνήσετε σε μια ριψοκίνδυνη πρόταση. Εάν η διαίσθησή σας ρίχνει προειδοποιητικές φωτοβολίδες, ακούστε τη!

Παρθένος
Ένα κοινωνικό Σαββατοκύριακο σας περιμένει, καθώς η Σελήνη περνάει και τις δύο μέρες στον Σκορπιό και στον τρίτο Οίκο σας της κοινωνικότητας. Αυθόρμητες (και δελεαστικές!) προσκλήσεις μπορεί να εμφανιστούν, οπότε μην φυλακίσετε τον εαυτό σας σε άκαμπτα σχέδια. Το πρόγραμμά σας μπορεί να περιλαμβάνει μια μικρή ερωτική περιπέτεια το Σάββατο, καθώς η Σελήνη προσκαλεί τον γοητευτικό Ποσειδώνα στονΟίκο των σχέσεων σας. Μια συζήτηση με ένα συγγενικό πνεύμα μπορεί να προκαλέσει γρήγορα χημεία ανάμεσά σας, και δεν θα το σκεφτείτε διπλά πριν κάνετε πράξη τις σκέψεις σας. Για τους δεσμευμένους Παρθένους, ένα ημερήσιο ταξίδι θα ενισχύσει τον δεσμό σας. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε με κάτι χαριτωμένο:ένα πικνίκ, ένα φθινοπωρινό φεστιβάλ, στη συνέχεια, να το κλείσετε με μια ρομαντική νύχτα σε ένα μικρό ξενοδοχείο ή σε ένα γοητευτικό B&B.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα σας προετοιμάσει για την αγχωτικήόψη της Κυριακής, η οποία χαρακτηρίζεται από μια αντίθεση μεταξύ του Ποσειδώνα και του θερμόαιμου Άρη (στο ζώδιό σας). Μπορεί να διαφωνήσετε για χάρη της διαφωνίας, ειδικά εάν αισθάνεστε ότι τραβάτε όλο το βάρος σε μια σχέση. Ένα κοντινό σας άτομο μπορεί να προσπαθήσει να σας παγιδέψει στην ενοχή για να περάσετε χρόνο μαζί του, όταν εσείς θέλετε να πετάξετε σόλο. Σταματήστε να καταπιέζετε τις δικές σας ανάγκες, Παρθένοι. Απλά κάντε το δικό σας και συναντιέστε αργότερα!

Ζυγός
Αφιερώστε το Σαββατοκύριακο στην γείωσή σας, Ζυγοί. Η Σελήνη περνάει και τις δύο μέρες στον Σκορπιό και στον δεύτερο Οίκο σας. Βάλτε την πρακτική πολυτέλεια στο πρόγραμμα αυτό το Σάββατο, όταν η Σελήνη σχηματίζει ένα μαγευτικό τρίγωνο με τον αισθησιακό Ποσειδώνα. Δώστε στο σώμα σας κάποια επιπλέον αγάπη. Δεν χρωστάτε στον εαυτό σας ένα μασάζ ή ένα πλούσιο δείπνο σε ένα μέρος που φέρνει το φαγητό από την φύση απευθείας στο τραπέζι σας; Με τον απαλό Ποσειδώνα στον Οίκο της ευεξίας σας, αφήστε τις ασκήσεις «χωρίς πόνο δεν υπάρχει κέρδος».

Μαζέψτε μερικούς φίλους για πρωινή γιόγκα ή μια μέρα στο σπα, όπου μπορείτε να φάτε, να χαλαρώσετε στη σάουνα και να αναζωογονηθείτε με μια βουτιά στη δροσερή πισίνα. Αλλά, προειδοποίηση: τα επίπεδα άγχους θα ανυψωθούν την Κυριακή, όταν ο Ποσειδώνας σχηματίσει μια τεταμένη αντίθεση με τον αγχωτικό Άρη στο δωδέκατο Οίκο σας. Όλοι χρειάζονται ένα κομμάτι από εσάς σήμερα, Ζυγοί, είτε για την συμβουλή σας είτε για μια βόλτα στην τράπεζα. Την τελευταία φορά που τσεκάραμε, το όνομά σας δεν ήταν «Γραφείο Υποστήριξης». Αποβάλλετε την ενοχή και αφήστε τους άλλους να λύσουν τα δικά τους προβλήματα.

Σκορπιός
Τι θέλουν οι άνθρωποι στη ζωή σας αυτό το Σαββατοκύριακο; Εε, ποιος νοιάζεται! Πλάκα κάνουμε –σχεδόν– αλλά με την Σελήνη να περνάει και τις δύο μέρες στον Σκορπιό και στον πρώτο Οίκο που εστιάζει στον εαυτό σας, οι δικές σας ανάγκες θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα. Βυθιστείτε σε έργα DIY ή σε μια στοίβα περιοδικών του Σεπτέμβρη. Με την Σελήνη να σχηματίζει ένα χρυσό τρίγωνο με τον γοητευτικό Ποσειδώνα, θα μπορούσατε να κλείσετε την τελευταία στιγμή ένα ραντεβού σε ένα σαλόνι ομορφιάς, να κάνετε ένα νέο μανικιούρ πεντικιούρ ή να προσθέσετε μερικά κομμάτια στη ντουλάπα σας.

 

Ο έρωτας είναι επίσης στην εικόνα, οπότε αν έχετε κάνει σχέδια, στολιστείτε λίγο περισσότερο πριν το ραντεβού σας. Την Κυριακή, ο Ποσειδώνας θα βρεθεί σε αντίθεση με τον μαχητικό Άρη στον Οίκο της φιλίας σας, γεγονός που θα μπορούσε να φέρει δράματα στον κύκλο σας. Ένας φίλος που φαίνεται να μπορεί να μιλήσει μόνο για το τελευταίο ρομαντικό δράμα του,μπορεί να σας τεντώσει μέχρι και το τελευταίο νεύρο. Ευγενικά, αλλά σταθερά αλλάξτε το θέμα. Εάν το ερωτικό σας ενδιαφέρον σας πιέζει, πάρτε μια μέρα μακριά τους για να πάρετε αέρα.

Τοξότης
Το καταλάβαμε, Τοξότες: έχετε ένα εκατομμύριο πράγματα που θέλετε να κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο. Αλλά είστε κοντά στην κατάρρευση και δεν υπάρχει διαπραγμάτευση: θα πρέπει να ξεκουραστείτε. Αυτή η ουράνια οδηγία έρχεται κατευθείαν από την Σελήνη, η οποίαπερνάει και τις δύο μέρες στον Σκορπιό και στον δωδέκατο Οίκο σας της επούλωσης και του κλεισίματος. Εάν αποφεύγατε ορισμένα συναισθήματα, προετοιμαστείτε να σερφάρετε στον ωκεανό των συναισθημάτων. Στηριχτείτε σε ένανστοργικό συγγενή ή σε έναν καλό σας φίλο το Σάββατο, όταν η Σελήνη σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον συμπονετικό Ποσειδώνα στη ζώνη του σπιτιού και της οικογένειάς σας.

Αν βγείτε έξω, πηγαίνετε κάπου οικεία –και με σύνεση τα ποτά, επειδή ο Ποσειδώνας μπορεί να σας κάνει επιρρεπείς στις υπερβολές. Μην αναγκάσετε τον εαυτό σας να βρεθεί με πολλούς. Αυτός ο χάρτης των αστεριών έχει γραμμένο πάνω του «νύχτα για ταινία». Εκτός αυτού, θα χρειαστείτε τη δύναμή σας για την Κυριακή, όταν ο Ποσειδώνας βρίσκετε σε αντίθεση με τον αγχωτικό Άρη στον τομέα της σταδιοδρομίας σας. Το άγχος που σχετίζεται με την εργασία σας θα μπορούσε να διαταράξει το Σαββατοκύριακο σας και να κόψει τον προσωπικό σας χρόνο. Ακόμα κι αν το γραφείο σας στείλει κάτι επείγων ή κάποιος σας καλέσει για μια κρίση, σεβαστείτε τα όρια σας. Είστε άνθρωποι, Τοξότες!

Αιγόκερως
Ελάτε, ελάτε όλοι! Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να συναντήσετε τηνπαρέα σας, καθώς η Σελήνη θα περάσει και τις δύο μέρες στον Σκορπιό και στον ενδέκατο Οίκο σας της ομαδικής δράσης. Και με το ρέων τρίγωνο του Σαββάτου ανάμεσα στην Σελήνη και στον γοητευτικό Ποσειδώνα στους πιο κοινωνικούς τομείς σας, θα μπορούσατε να είστε η ζωή κάθε πάρτι. Οι ευκαιρίες για δικτύωση και για συναντήσεις με αδελφικά πνεύματα μπορεί να προκύψουν. Ποιός ξέρει; Το άτομο που παραγγέλνει ποτό δίπλα σας μπορεί να γίνει ο νέοςκολλητός σας ή μπορεί να κάνετε μια συναρπαστική συζήτηση που να οδηγήσει σε περισσότερες συνέργειες.

Οι ηλεκτρονικές συνδέσεις θα μπορούσαν επίσης να είναι καρποφόρες. Στείλτε ένα καλό σχόλιο σε κάποιον που θαυμάζετε για τη δουλειά του. Η Κυριακή έρχεται με προειδοποιητική ετικέτα, καθώς ο θολός Ποσειδώνας θα είναι σε αντίθεση με τον μαχητικό Άρη στον ένατο Οίκο σας της επικοινωνίας. Οι διαφωνίες μπορεί να κλιμακωθούν γρήγορα και οι προσπάθειες για να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις μπορεί να μεταμορφωθούν σε ρίξιμο φταιξιμάτων. Καλύτερα να κρατήσετε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας σήμερα, αν μπορείτε.

Υδροχόος
Οι δουλειές να κλείνουν! Η Σελήνη περνάει όλο το Σαββατοκύριακο στον Σκορπιό και στον δέκατο Οίκο σας της ευθύνης, εμπνέοντας σας να αντιμετωπίσετε τους στόχους σας. Καθίστε κάτω, κάντε έναν προγραμματισμό και καταγράψτε τις προθέσεις σας για το υπόλοιπο της χρονιάς. Συνδυάστε τον με μερικές δημιουργικές απεικονίσεις το Σάββατο, όταν η Σελήνη θα σχηματίσει ένα χρυσό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα,τον κυρίαρχο της εφαρμογής, στονΟίκο των χρημάτων σας. Αυτό είναι ένα είδος όψης «ζητήστε, πιστέψτε, θα λάβετε»–και αν ρίξετε σκληρή δουλειά και προσπάθεια, θα δείτε αστρικά αποτελέσματα.

Μπορεί να πέσετε πάνω σε λίγα σκαμπανεβάσματα την Κυριακή, όταν ο Ποσειδώνας βρεθεί σε μια αντίθεση με τον αγχώδη Άρη στον όγδοο Οίκο σας του οικονομικού σχεδιασμού. Οι ιδέες σας είναι εκπληκτικές, αλλά έχετε τα κονδύλια; Αν όχι, θα λάβετε μια σκληρή κλήση αφύπνισης. Ίσως να χρειαστεί να μειώσετε τα έξοδα ή να σφίξετε τα σχέδιά σας. Μην πέσετε στη νοοτροπία θύματος. Επενδύστε στην κατάρτιση ή προσλάβετε έναν οικονομικό σύμβουλο. Καλύτερα να το κάνετε σωστά αυτό!

Ιχθύες
Ξεχάστε τα ίδια και τα ίδια αυτό το Σαββατοκύριακο, Ιχθύες. Η Σελήνη περνάει και τις δύο μέρες στον Σκορπιό και στον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας, και σας ξεσηκώνει να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Αυτό το Σάββατο, η Σελήνη λαμβάνει μια χρυσή ακτίνα από τον γοητευτικό Ποσειδώνα στους Ιχθύες, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει ανάγκη για περιπλάνηση. Αυθόρμητη απόδραση; Ναι, παρακαλώ! Τουλάχιστον, δηλώστε την ημέρα ως διακοπές στο σπίτι. Πηγαίνετε να δοκιμάσετε πράγματα στην πόλη σας που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν (σίγουρα υπάρχουν κάποια) ή κάντε μια σύντομη ημερήσια εκδρομή.

Την Κυριακή ο Ποσειδώνας θα βρεθεί σε μια θερμή αντίθεση με τον επιθετικό Άρη, ο οποίος βρίσκεται στον Οίκο των σχέσεών σας. Στέλνετε σε κάποιον μικτά μηνύματα ή αισθάνεστε ασάφεια για το μέλλον μιας σχέσης; Αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις. Μην ξεκινήσετε έναν τσακωμό για να τεστάρετε την αφοσίωση κάποιου ή για να τα απομακρύνετε, επειδή θέλετε χώρο. Βρείτε το θάρρος να ζητήσετε αυτό που χρειάζεστε. Να είστε άμεσοι!