Αστρολογία: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός
Μπορεί να είστε οι πολεμιστές του ζωδιακού, Κριοί, αλλά οι πλανήτες του Σαββάτου σας παροτρύνουν να αφήσετε κάτω το σπαθί σας. Με τη Σελήνη να πλησιάζει την ειρηνική Αφροδίτη στον τέταρτοΟίκο σας, είναι ασφαλές να δείξετε την πιο μαλακή πλευρά σας. Ακόμη και αν έχετε να κάνετε κάποια δουλειά το Σαββατοκύριακο, μην κάνετε τα πάντα αυστηρά επιχειρηματικά. Συνδεθείτε σε προσωπικό επίπεδο και προβάλλετε την αίσθηση του χιούμορ σας.

Κρατήστε το βράδυ του Σαββάτου για τους πιο κοντινούς και αγαπημένους σας, είτε με την οικογένειά σας είτε με τους φίλους σας. Θα είστε πιο χαρούμενοι στο σπίτι σας, οπότε γιατί να μην τους προσκαλέσετε για δείπνο; Εκτός αυτού, το σπίτι θα σας παρέχει επίσης την απαραίτητη προστασία για να αγγίξετε ευαίσθητα θέματα, αν επιλέξετε να το κάνετε.

Καθώς η Σελήνη περνάει στον παιχνιδιάρικο Λέοντα την Κυριακή και ενεργοποιεί τον πέμπτο Οίκο σας της διασκέδασης, σκεφτείτε έρωτα, δημιουργικότητα, καλό ντύσιμο, βόλτες και πλάκα. Αφήστε το άγριο παιδί μέσα σας να οδηγήσει, Κριοί, και σίγουρα θα περάσετε καλά. Για την ακρίβεια, κάτω από αυτή τη ανάλαφρη σεληνιακή ενέργεια, το να προσπαθήσετε να παραμείνετε μέσα μπορεί να σας προκαλέσει απογοήτευση και ακατάλληλες συμπεριφορές. Γι’ αυτό στείλτε αυτό το καυτό Snapchat και μείνετε ξύπνιοι πέρα από την ώρα του ύπνου σας. Απλά δηλώστε εκ των προτέρων τα όριά σας και μην τα ξεπεράσετε.

Ταύρος
Το μεγάλο κόλπο για το Σάββατο: στοχεύετε στους διαλόγους, όχι στους μονόλογους. Η Σελήνη φτιάχνει ομάδα με την κυβερνήτη σας την ευγενική Αφροδίτη, στο επικοινωνιακό τρίτο Οίκο σας, και σας στέλνει μια ήπια υπενθύμιση ότι οι συνομιλίες είναι αμφίδρομες. Με άλλα λόγια, Ταύροι, κρατήστε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας και συντονιστείτε με του άλλου ατόμου. Η ακρόαση μπορεί να σας διδάξει κάτι νέο και να δείξει σεβασμό. Πριν τελειώσει το βράδυ, μπορεί να συναντήσετε το άλλο σας δυναμικό μισό.

Την Κυριακή, όταν η Σελήνη περάσει στον Λέοντα και στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας, καθίστε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και κάντε μια συζήτηση από καρδιάς, ειδικά αν είναι ένας φίλος που το έχει ανάγκη. Αυτό θα δείξει πιο έντονα από τα λόγια το πόσα σημαίνει για εσάς. Μπόνους για εσάς: τα επίπεδα του άγχους σας θα μειωθούν και ο δεσμός της φιλίας θα σας υπενθυμίσει τι έχει μεγαλύτερη σημασία.

Δίδυμοι
Διπλοκλειδώστε τα λεφτά σας, Δίδυμοι. Το Σάββατο, η Σελήνη και η πολυτελής Αφροδίτη απελευθερώνουν τις ορμές σας για καταναλωτική θεραπεία, καθώς βρίσκονται μαζί στον Οίκο της πολυτέλειας. Τα έξοδα είναι μια μεγάλη πιθανότητα, αχ – οι ενοχές! Οι πολυτέλειες επιβάλλονται από τα αστέρια, αλλά μόνο αν έχετε δημιουργήσει χώρο στον προϋπολογισμό σας για τέτοιες πρόσθετες παροχές. Αν δεν έχετε τα κονδύλια, κλειδώστε τις κάρτες σας. Μπορεί να μην σας φανεί τίποτα τρομερό εκείνη τη στιγμή, αλλά αργότερα θα το μετανιώσετε.

Εάν παίρνετε πάρα πολλά πράγματα πολύ προσωπικά, η ανάλαφρη Σελήνη στον Λέοντα της Κυριακής μπορεί να φέρει πίσω κάποια αίσθηση ελαφρότητας. Με τη Σελήνη να φωτίζει τον εκφραστικό τρίτο Οίκο σας, αυτόν που σχετίζεται με το επικοινωνιακό ζώδιό σας, θα είναι πολύ πιο εύκολο να διώξετε τη βαριά αύρα. Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, Δίδυμοι, κάντε ένα αστείο. Το ευκίνητο πνεύμα σας μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε εκείνο το βουνό άγχους ή νευρικότητας, στο μικρό εμποδιάκι που πιθανώς είναι πραγματικά.

Καρκίνος
Η φροντίδα όλων των άλλων έχει εκμηδενίσει τις δικές σας ανάγκες για άλλη μια φορά, Καρκίνοι, αλλά αυτό αλλάζει το Σάββατο. Με τη Σελήνη και την πολυτελή Αφροδίτη να αγκαλιάζονται στο ζώδιό σας, βάλτε τις επιθυμίες σας μπροστά και στο κέντρο. Παρόλο που είστε εξαιρετικά καλοί στο να αντιμετωπίζετε τις επιθυμίες των ανθρώπων, δεν είναι δίκαιο να περιμένετε από τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας με το να αισθάνεστε απογοήτευση επειδή δεν σας το ανταποδίδουν, απλώς ζητήστε αυτό που χρειάζεστε. Αφήστε την ανεξάρτητη πλευρά σας να παίξει επίσης. Ξαναπιάστε ένα έργο που σας παθιάζει ή κάντε μια τολμηρή κίνηση για να επιταχύνετε την άνοδό σας στη σκάλα. Και αν επιθυμείτε ένα μασάζ, διαλέξτε το πολυτελές πακέτο.

Την Κυριακή μπορεί να ξυπνήσετε με μια παραγωγική διάθεση. Συγκεντρώστε την εστίασή σας σε ένα πράγμα και μόνο σε αυτό. Με τη Σελήνη στον εργατικό δεύτερο Οίκο σας, μπορείτε να πετύχετε πολλά αν καταφέρετε να αποκλείσετε τους περισπασμούς. Σιγάστε το τηλέφωνό σας και πάρτε το μακριά από το πεδίο όρασής σας. Ακόμα κι αν έχετε μακρά λίστα υποχρεώσεων, μην του ρίξετε ούτε μια ματιά. Απλά επιλέξτε δύο ή τρία αντικείμενα υψηλής προτεραιότητας και αντιμετωπίστε το ένα μετά το άλλο. Πριν τελειώσει το Σαββατοκύριακο, θα γιορτάσετε τη μετατροπή των «πρέπει» σε «πάει»!

Λέων
Απελευθερώστε αυτή τη δυσαρέσκεια, Λέοντες, σας τραβάει κάτω. Η ήπια συγχώνευση της Σελήνης και της ευγενικής Αφροδίτης του Σαββάτου, συμβαίνει στον δωδέκατο Οίκο σας του κλεισίματος. Δείτε πραγματικά τα συναισθήματά σας και δώστε στον εαυτό σας το χώρο να τα επεξεργαστεί. Αλλά εξετάστε το ενδεχόμενο να επεκτείνετε το όφελος της αμφιβολίας στο παραβατικό μέρος. Ίσως να μην ήξεραν ότι ξεπερνούσαν τα όριά σας. Εμπιστευθείτε ελεύθερα το αξιόπιστο ημερολόγιό σας ή γράψτε τα συναισθήματά σας χωρίς να λογοκρίνετε τον εαυτό σας. Στραφείτε σε έναν συμπονετικό φίλο που σας επιτρέπει να τα βγάλετε από μέσα σας, αλλά σας σταματά πριν μετατραπεί η συζήτηση σε πάρτι αυτολύπησης. Μόλις τα βγάλετε όλα από το σύστημά σας, η συγχώρεση θα έρθει φυσικά.

Την Κυριακή σταματήστε να παίζετε τους δημοσκόπους, Λέοντες. Έχετε πάρει περισσότερες από αρκετές γνώμες, οι υπόλοιπες μπορεί να κάνουν το κεφάλι σας να εκραγεί! Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας όλη την ημέρα, θα έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση και ορμή να βάλετε ένα σχέδιο σε δράση και να προχωρήσετε. Ελέγξτε τις προτάσεις που έχετε μαζέψει και κάντε την κατάδυση με το κεφάλι πρώτα. Ακόμα κι αν δεν είναι τέλειο, αρκεί για να ξεκινήσετε. Μπορείτε πάντα να επιστρέψετε και να το διορθώσετε, αρκεί να υπάρχει ένα πραγματικό «αυτό» για να διορθώσετε!

Παρθένος
Οι φίλοι σε υψηλές θέσεις είναι χρήσιμοι το Σάββατο. Εάν η λίστα των VIP επαφών σας χρειάζεται ορισμένες ενισχύσεις, ξεκινήστε τη δικτύωση. Θέλει περισσότερα από το να γεμίζετε το πορτοφόλι σας με επαγγελματικές κάρτες, πρέπει να επενδύσετε για να κάνετε συνδέσεις που δεν θα ξεχαστούν. Αντί να κάνετε κουβέντα για τον καιρό, κάντε αυθεντικές ερωτήσεις. Αν είστε Παρθένοι σε ζήτηση, μην το παρακάνετε προσπαθώντας να συναντήσετε ιδιωτικά κάθε μία από τις επαφές σας. Με τη Σελήνη να φωτίζει τον τομέα της ομαδικής δραστηριότητας, συσπειρώστε το περιβάλλον σας απόψε και αφήστε τους πάντες να περάσουν καλά.

Την Κυριακή, μια απαλή πινελιά είναι πιο αποτελεσματική από την σκληρή αγάπη. Με τη Σελήνη στον Λέοντα και στον δωδέκατο Οίκο σας της συγχώρεσης, του κλεισίματος και της επούλωσης, ίσως να εκπλαγείτε από τις συναισθηματικές σας απαντήσεις. Οι πλανήτες είναι τέλεια ευθυγραμμισμένοι για να ανοίξουν τους δακρυγόνους πόρους σας και το τσάκρα της καρδιάς, και να σας δώσουν μια θεραπευτική δόση κατανόησης. Αποκτήστε πρόσβαση στο σύστημα υποστήριξής σας και ενημερώστε τους πόσα σημαίνουν για εσάς. Την επόμενη φορά που θα τους χρειαστείτε, θα τρέξουν. Εάν κρατούσατε μια κακία, κάντε ένα βήμα προς τη συγχώρεση.

Ζυγός
Τα θολά όρια δεν είναι πάντα κάτι κακό, Ζυγοί, και τα σύνορα μπορεί να γίνουν αρκετά ασαφή το Σάββατο καθώς η Σελήνη ανακατεύεται με την κυβερνήτη σας, την ερωτική Αφροδίτη, όλη την ημέρα. Δεν λέμε να κάνετε μια ανήθικη πρόταση στο ραντεβού κάποιου φίλου σας ή στον σερβιτόρο, Ζυγοί. Μάλλον έχει να κάνει με την απώλεια των τυπικοτήτων, στο όνομα της σφυρηλάτησης ενός ισχυρότερου δεσμού. Περάστε την επιφανειακή κουβεντούλα και μοιραστείτε λίγα περισσότερα για τον εαυτό σας με τους ανθρώπους, και να μην ξεχνάτε να τους κάνετε βαθύτερες ερωτήσεις για τις δικές τους ζωές επίσης. Είτε πηγαίνετε με μια φίλη σε μια δραστηριότητα που σας ζητάει συνέχεια. Η προθυμία σας να κάνετε μια δοκιμή, είναι σημάδι σεβασμού.

Η Σελήνη της Κυριακής στον στοργικό Λέοντα και στον ενδέκατο Οίκο σας των ομάδων, σας θυμίζει ότι η δύναμη βρίσκεται στους αριθμούς, ειδικά όταν εμπλέκονται οι κοντινοί σας φίλοι και οι αξιόπιστοι συνάδελφοι. Είστε άτομο του «εμείς» και όχι του «εγώ», Ζυγοί, και είστε στα καλύτερά σας όταν συνεργάζεστε με τους σωστούς ανθρώπους. Ακόμη και όταν πρέπει να συμφωνήσετε στο ότι διαφωνείτε, γνωρίζετε ότι υπάρχει αξία στο να ακούτε διαφορετικές απόψεις. Μην κλείνεστε στις απόψεις των άλλων. Πέρα από αυτές, υπάρχει η δυνατότητα μιας εξαιρετικής συνέργειας!

Σκορπιός
Αυτό που σας κάνει διαφορετικούς σας κάνει επίσης ξεχωριστούς, Σκορπιοί. Αφήστε την παράξενη πλευρά σας να δει το φως της ημέρας το Σάββατο, ακόμα κι αν ανησυχείτε ότι οι πιο αυστηροί τύποι μπορεί να σας υποτιμήσουν. Ακριβώς το αντίθετο! Η πρωτοτυπία σας κάνει να ξεχωρίζετε και σας δίνει το πλεονέκτημα – και όποιος αξίζει τη φιλία σας, θα το εκτιμήσει αυτό σε εσάς. Δεν θα έχετε καμία διάθεση για αυτολογοκρισία, αλλά εξαπολύστε τις ιδέες σας με στρατηγική. Πρώτα κάντε τους άλλους να χαλαρώσουν και να εμπλακούν. Μόλις ζεσταθούν, θα είναι πολύ πιο δεκτικοί στο τολμηρό όραμά σας.

Η Σελήνη στον Λέοντα της Κυριακής, σας προειδοποιεί ότι πρέπει πρώτα να φροντίσετε τον εαυτό σας, αλλιώς δεν θα κάνετε καλό σε κανέναν. Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και εάν έχετε δεσμευτεί υπερβολικά, μην νιώσετε ενοχές αν πρέπει να αφήσετε ένα πράγμα ή τρία. Οραματιστείτε το είδος της ημέρας που θα σας κάνει να νιώσετε παραγωγικοί, ευτυχισμένοι και χωρίς άγχος. Δεν πειράζει να ακυρώσετε διπλωματικά τα σχέδιά σας με τους άλλους, ειδικά αν πρόκειται για παρέες. Και αν κάποιος προσπαθήσει να σας προκαλέσει ενοχές, τότε να ξέρετε πως είναι ο τελευταίος που πρέπει να σας προκαλεί τέτοια συναισθήματα.

Τοξότης
Αλλάζετε χρώμα, Τοξότες; Προσέχετε το πρασινομάτικο τέρας το Σάββατο. Δεν συμβαίνει συχνά να πρέπει να παλέψετε με αυτό το θηρίο, αλλά μια συνάντηση Σελήνης – Αφροδίτης στον κτητικό όγδοο Οίκο σας μπορεί να προκαλέσει ένα σπάνιο αίσθημα ζήλιας. Το να λιμπίζεστε αυτά που έχουν οι άλλοι, δεν θα τα φέρει πιο κοντά σας. Αντ’ αυτού, δουλέψτε για να δημιουργήσετε το ίδιο για τον εαυτό σας, αλλά με τη δική σας χαρακτηριστική έμπνευση. Αυτή η κοσμική σύζευξη σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια και δημιουργήστε μια φανταστική εφεύρεση. Αυξήστε την ένταση στις σαγηνευτικές σας δυνάμεις. Το να είστε λιγότερο διαθέσιμοι, μπορεί να σας μετατρέψει από κυνηγούς σε κυνηγημένους!

Χρειάζεστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας την Κυριακή; Λοιπόν, απλά θα πρέπει να τον πάρετε. Το πρόγραμμά σας δεν θα έχει ξαφνικά κενά, εκτός κι αν τα κατασκευάσετε. Η γρήγορη, υπερκινητική ζωή σας δεν προέρχεται από έξω. Είναι ένα προϊόν της ανάγκης σας για δράση και ενθουσιασμό, και εδώ η έκτακτη είδηση: ποτέ δεν συμβαίνει χωρίς τη συνενοχή σας. Σήμερα, κάτω από τη Σελήνη στον Λέοντα που βάζει πρώτα το εγώ, βρείτε χρόνο για να είστε μόνοι με τις σκέψεις σας και να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας. Ακόμη και ένα σόλο ταξιδάκι θα κάνει στην ψυχή πολύ καλό.

Αιγόκερως
Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί μόνος του, Αιγόκεροι, ούτε καν το αυτοδύναμο ζώδιό σας. Το Σάββατο, καθώς η Σελήνη και η ρομαντική Αφροδίτη συναντιούνται στον έβδομο Οίκο σας της δέσμευσης, θα καλωσορίσετε τις συνεργασίες στη ζωή σας. Βρείτε τρόπους να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα των οποίων οι δεξιότητες συμπληρώνουν τις δικές σας. Συνεργαστείτε στο μενού για ένα καλοκαιρινό σουαρέ με το ταίρι σας, εξερευνήστε ένα κοινό επιχειρησιακό έργο με έναν φίλο, διακοσμήστε το σπίτι σας με έναν δημιουργικό φίλο. Να θυμάστε να μοιράζεστε και να ακούτε. Το νόημα αυτής της άσκησης είναι να ενισχύσετε τους δεσμούς σας, όχι να χειριστείτε τα πάντα στο σχέδιο «Αιγόκερως».

Επίσης, πόσες μπάλες έχετε ήδη στον αέρα, Αιγόκεροι; Είστε μάστορες στο να κάνετε πράγματα, αλλά στο τέλος της ημέρας είστε μόνο μία κατσίκα… Την Κυριακή, με τη Σελήνη στον Λέοντα που βάζει πρώτα το εγώ στον έντονο όγδοο Οίκο σας, βάλτε τις ανάγκες σας πρώτες, ακόμα και αν η μία (ή όλες) από αυτές τις μπάλες πέσουν. Κάντε ό,τι χρειάζεται για να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και να καθαρίσετε το μυαλό σας: μια μεσημεριανή βόλτα ή ένα τονωτικό μάθημα γιόγκα, μια κλήση σε έναν στενό φίλο. Όταν επιστρέψετε, θα είστε ανανεωμένοι και επαναφορτισμένοι και ο κλασικός παραγωγικός εαυτό σας.

Υδροχόος
Δέστε τα αθλητικά παπούτσια σας και ενεργοποιήστε τον αποχυμωτή. Το Σάββατο, καθώς η Σελήνη και η ακτινοβόλα Αφροδίτη συνεργάζονται στη ζώνη ευεξίας σας, είστε έτοιμοι για αναζωογόνηση. Αφήστε τις βόλτες για ποτό και συναντήστε τους φίλους σας για γιόγκα και για φαγητό χωρίς γλουτένη. Καλύτερα προγραμματίστε μια ρομαντική πεζοπορία με το αμόρε σας ή με κάποιον που ελπίζετε να παίζει αυτό το ρόλο μια μέρα. Δεν σας έρχεται κανένας στο μυαλό; Τόσο η Σελήνη όσο και η Αφροδίτη συνδέονται με το θηλυκό, καθιστώντας το Σάββατο την τέλεια ημέρα για να επανασυνδεθείτε με τις εκπληκτικές κυρίες στη ζωή σας.

Την Κυριακή μπορεί να αναγκαστείτε να παραδεχτείτε ότι υπάρχει πάρα πολλή δουλειά, και μόνο εσείς δεν αρκείτε για να την κάνετε. Μπορεί να είστε οι αντικομφορμιστές του ζωδιακού κύκλου, Υδροχόοι, αλλά ακόμη και εσείς μπορείτε να επωφεληθείτε από τον δυναμισμό των ντουέτων. Κατεβείτε από το θρόνο σας και ζητήστε βοήθεια. Αφού ξεπεράσουν το σοκ, οι άλλοι θα χαρούν να σας βοηθήσουν. Αυτή είναι επίσης μια αστρική στιγμή για να ανάψετε τις ρομαντικές φλόγες, είτε είστε σε σχέση είτε παίζετε το παιχνίδι των ραντεβού.

Ιχθύες
Ο Έρωτα έρχεται φωνάζοντας το Σάββατο, έτσι ανοίξτε τα χέρια σας και δώστε στον μικρό μια εύκολη βολή. Με τη Σελήνη και τη ρομαντική Αφροδίτη να ενώνονται στον πέμπτο Οίκο σας του ρομαντισμού, μπορεί να περάσετε τη μισή μέρα στο κρεβάτι – και όχι, δεν θα καλύπτετε τον ύπνο που έχετε χάσει. Αυτή η λαμπερή κοσμική κουβέντα μπορεί να σας δελεάσει να βγείτε για ένα φανταστικό ραντεβού ή για ένα Σαββατιάτικο σουαρέ. Απολαύστε τις τέχνες και περάστε καλά σε υψηλό προφίλ. Εάν δείτε ένα τατουάζ ή ένα κούρεμα που θέλετε, βάλτε το σε μια σελίδα στο Pinterest και επανεξετάστε το όταν ο Ερμής τελειώσει την ανάδρομη πορεία του στις 5 Σεπτεμβρίου.

Ο διάβολος μπορεί να κρύβεται στις λεπτομέρειες, αλλά την Κυριακή, με τη Σελήνη να ενεργοποιεί τον έκτο Οίκο σας που εστιάζει στη λεπτομέρεια, μπορεί να τον νικήσετε στο δικό του παιχνίδι. Η εστίασή σας είναι αιχμηρή και σας προκαλεί να αντιμετωπίσετε μερικές από τις δουλειές που αφήνετε στο περιθώριο. Αλλά κρατήστε την προσοχή σε εσάς και στη λίστα των υποχρεώσεών σας. Δεν θα χαλαρώσετε με τον σωρό των ρούχων ή το άδειο ψυγείο σας να αιωρείται στον ψυχισμό σας. Κάνετε ένα διάλειμμα στη φύση, όμως. Αυτό το μονοπάτι πεζοπορίας σας καλεί, ας είναι και για 30 λεπτά τρεξίματος μόνο.