Αστρολογία: Προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο Μαίου

Αστρολογία: Προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο Μαίου

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο  του Μαΐου, έχει πολλά και δυνατά αστρολογικά φαινόμενα που θα χαράξουν και την πορεία του Καλοκαιριού.

Με την νέα σελήνη στις 15/05 να συμπίπτει με την αλλαγή οίκου του Ουρανού, σίγουρα όλα τα ζώδια θα έχουν ερωτικές και οικονομικές ευκαιρίες.

Κριός: Μια μεγάλη λοιπόν ανάσα θα πάρετε, μετά την πολύχρονη παραμονή του Ουρανού μέσα στο ζώδιο σας. Πολλές και ενδιαφέρουσες οι ευκαιρίες που θα στρωθούν στον δρόμο σας, για να ορθώσετε την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή, όπως επιθυμείτε.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 17 και 24 Μαΐου

Ταύρος: Εσείς είστε οι τυχεροί, που θα υποδεχτείτε αυτόν τον σπουδαίο πλανήτη στο σπίτι σας. Ότι πρόβλημα και να είχε δημιουργηθεί αυτά τα τελευταία χρόνια στην ζωή σας, σίγουρα μέχρι και τις αρχές του Καλοκαιριού … θα έχει βρει την μόνιμη του λύση.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 18 και 20 Μαΐου

Δίδυμοι: Εσείς με το άστρο του ζωδιακού να σας πλησιάζει, θα πρέπει να είστε πιο μαζεμένοι … σε αυτά που θέλετε και που ζητάτε από τους άλλους, Σίγουρα όλα θα είναι πια πιο εύκολα, και οι επιτυχίες αλλά και τα λάθη… όλων των ειδών.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 19 και 23 Μαΐου

Καρκίνος: Μετά την λήξη της νέας σελήνης, σίγουρα θα δείτε τα πράματα μέσα στον δεσμό σας, πολύ πιο καθαρά. Έχει έρθει η κατάλληλη ώρα και σίγουρα πριν τον Ιούνιο, για να μιλήσετε στον αγαπημένο σας, για τις σκέψεις του επόμενου χρονικού διαστήματος.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 17 και 22 Μαΐου

Λέων: Μεγάλες και σημαντικές οι προοπτικές … που ανοίγονται μπροστά σας, σε εργασία – σπουδές αλλά και προσωπική ζωή. Κάποιοι θα πάρουν την απόφαση να φύγουν για το εξωτερικό. Κάποιοι θα επανασυνδεθούν και κάποιοι άλλοι, θα λάβουν πρόταση γάμου.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 23 και 30 Μαΐου

Παρθένος: Δεν έχετε την δυνατότητα … ή δεν θέλετε, για τους δικούς σας λόγους, να συνεχίσετε να είστε παθητικοί, αλλά και να εξυπηρετείτε τον άνθρωπο σας, σε όλα αυτά που συνεχώς σας αποζητά. Σίγουρα σε μια σχέση, το παιχνίδι έχει δύο.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 18 και 24 Μαΐου

Ζυγός: Μέσα στις διαδικασίες μιας επανασύνδεσης, που ήδη προσπαθείτε εδώ και εβδομάδες, θα πρέπει να εντάξετε και τις απαιτήσεις σας. Με τα άστρα να σας δίνουν την εύνοια τους, ότι και να ζητήσετε πλέον, απλά και γρήγορα, θα γίνει πραγματικότητα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 20 και 27 Μαΐου

Σκορπιός: Σταθερά καλά πάει, αυτήν η νέα σχέση, που έχετε δημιουργήσει και αυτό σίγουρα είναι ένα γεγονός – κατάσταση, που σας κάνει ακόμη πιο δυνατούς και αισιόδοξους. Είστε στους ευνοημένους, που μέσα στο Θέρος, θα έχετε και πιο σοβαρές δεσμεύσεις.

Τοξότης: Το μυαλό σας έχει μείνει πίσω σε μια αισθηματική ιστορία, που δεν λέει να τελειώσει. Οι μέρες και οι μήνες έχουν περάσει… και εσείς πλέον με μια πιο ψύχραιμη και ώριμη θωριά, μπορείτε να βρείτε τις λύσεις και να τις εφαρμόσετε.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 22 και 28 Μαΐου

 

Αιγόκερως: Μάλλον χάνετε τον χρόνο και την διάθεση σας, με το να προσπαθείτε να εξηγήσετε στην άλλη πλευρά του δεσμού, ότι τα πράματα μεταξύ σας, δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν να κυλάνε έτσι. Δώστε χρόνο για απαντήσεις – διορθώσεις.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 23 και 29 Μαΐου

Υδροχόος: Με την βοήθεια και την υποστήριξη που έχετε από τον φιλικό σας κύκλο, θα καταφέρετε να διώξετε από πάνω σας τα φαντάσματα από το αισθηματικό σας παρελθόν. Το Καλοκαίρι πλησιάζει με εκπλήξεις … που θα σας αναζωογονήσουν.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 29 και 30 Μαΐου

Ιχθείς: Ένα καλό διάστημα … μέχρι και τις αρχές του Ιουνίου, που θα σας φέρει πιο κοντά στις επιθυμίες του ανθρώπου σας. Είστε το ζώδιο, που προσεχώς θα ζήσει δυνατές επανασυνδέσεις, νέους έρωτες και μια πιο πλούσια- άνετη υλική ζωή.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 19 και 24 Μαΐου