Αστρολογία: Ουρανός στον Ταύρο – Πως επηρεάζονται τα ζώδια

Αστρολογία: Ουρανός στον Ταύρο – Πως επηρεάζονται τα ζώδια

Στις 15/05 ο Ουρανός, αφήνει τον Κριό και περνάει στον Ταύρο και μέχρι τις 26 Απριλίου του 2026. Το πέρασμα του στο ζώδιο του Ταύρου( μέχρι τις 26 Απριλίου 2026) σχετίζεται κατά κύριο λόγο με τα χρήματα και τα υλικά αγαθά.

Τώρα θα έχουμε μία επανάσταση σε οικονομικό επίπεδο. Μπορεί να έχουμε αλλαγές στο τραπεζικό και φορολογικό σύστημα, ακόμη και παράλληλα νομίσματα και αλλαγές σε ότι αφορά τις ακίνητες περιουσίες. Αυτό αφορά τον καθένα μας ξεχωριστά ως οντότητα αλλά και όλο τον κόσμο και κράτη στο σύνολο τους.

Μια παρατεταμένη εποχή που θα επηρεάσει, πιο πολύ τους τομείς του χρήματος και της ασταμάτητης πια ροής του, σε όλα τα ζώδια.

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Εσείς με τον Ουρανό τόσα χρόνια μέσα στον οίκο σας, έχετε πια αποκτήσει την εμπειρία, για να κινηθείτε πιο σωστά μέσα σε εργασία και σπουδές. Το χρήμα θα έρθει από αυτό το Καλοκαίρι στον δρόμο σας …και θα μείνει.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Ταύρος

Καλώς τα δεχτήκατε! Είστε αυτοί που θα έχετε από αυτόν κιόλας τον μήνα, τις πρώτες ευνοϊκές επιδράσεις που θα σας δώσουν την οικονομική άνεση, για να κλείσετε μόνιμα, υποχρεώσεις που δημιουργήσατε τα προηγούμενα χρόνια.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Δίδυμοι

Όλα μπορείτε να τα ευχηθείτε και να τα ονειρευτείτε και απλά θα γίνουν. Είσαστε κάτω από την μέγιστη εύνοια των πλανητών, που θα σας φέρουν χρήμα, μόνιμη εργασία, νέες συνεργασίες αλλά και πολλά ταξίδια που τα αγαπάτε.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Καρκίνος

Από το τρίτο δεκαήμερο αυτού κιόλας του μήνα, πολλά από τα πρακτικά σας προβλήματα θα δουν το τέλος τους. Η χρηματική στενότητα υποχωρεί, ακόμη και μέσα από την βοήθεια ατόμων κύρους. Μετακινήσεις πολλές και προσοδοφόρες.
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Λέων

Θα τρίβετε τα μάτια σας, με αυτά που θα συμβούν στο ζώδιο σας, από τις ερχόμενες εβδομάδες. Όσα θέματα οικονομικά – περιουσιακά είχαν σταματήσει, τώρα και πάλι ενεργοποιούνται και δίνουν χρήμα και ανέσεις όλων των ειδών.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Παρθένος

Όλο το τρίγωνο των γήινων ζωδίων, είναι το πρώτο που θα έχει τις αλλαγές τις καλές και τις μόνιμες. Εσείς πιο συγκεκριμένα, μέχρι και χώρο ή και χώρα κατοικίας θα σκεφτείτε να αλλάξετε..και άλλα πολλά.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Ζυγός

Υπάρχουν ήδη στο μυαλό σας όλες οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε στην καθημερινότητα σας, και τώρα από τις αρχές του Καλοκαιριού, θα είστε σε όλα σας έτοιμοι, ψυχολογικά και ηθικά, για να τα καταφέρετε.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Σκορπιός

Με τα δεδομένα σε σχέσεις και εργασία, να αλλάζουν ξαφνικά και προς το πολύ καλύτερο, εσείς θα γίνετε η πιο σωστή έκδοση του ζωδίου σας, και θα απολαύσετε στο μέγιστο την καθημερινότητα σας ..κάτω από το πρίσμα της χαλαρότητας.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Τοξότης

Οι πύλες του Παραδείσου έχουν ανοίξει και σας περιμένουν. Από τα τέλη του Μαΐου και μετά, θα δείτε τα οικονομικά σας μεγέθη να εκτοξεύονται και να σας προσφέρουν λύσεις, σε θέματα που τόσο καιρό σας άγχωναν.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Αιγόκερως

Είστε και εσείς στους υπερτυχερούς του αστρολογικού αυτού φαινομένου, που θα μπορέσετε πια μέσα από σωστούς χειρισμούς, να ισορροπήσετε την επαγγελματική σας καθημερινότητα …και αυτό να είναι πια μόνιμο.
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Υδροχόος

Επιτέλους ελευθερία, από όλα όσα έχετε περάσει τα τελευταία χρόνια. Μπορείτε να κάνετε τις διορθώσεις, που θέλετε και αυτές να σας δώσουν την ασφάλεια την οικονομική, που θα ανοίξει και άλλους ορίζοντες μπροστά σας.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Ιχθείς

Και το πάρτυ ξεκινάει από τα τέλη της Άνοιξης και μετά. Όσοι ψάχνουν για εργασία θα την έχουν εύκολα, όσοι ζητούν χρήμα για να λύσουν προβλήματα θα το λάβουν… αλλά και αυτοί που θέλουν να φύγουν μακριά από τα ίδια και τα ίδια, οι προτάσεις θα τους γίνουν.
Εύνοια με ζώδια του Νερού