Αστρολογία: Ημερήσιο ωροσκόπιο

Κριός

Γενικά: Μπορεί να αισθάνεστε λίγο κουρασμένοι και εξαντλημένοι τελευταία. Μην πιέζεστε για κάνετε πράγματα ενώ ξέρετε ότι το σώμα σας θέλει ξεκούραση. Θα είναι πολύ δελεαστικό να συμμετέχετε σε κάτι διασκεδαστικό. Δεν θέλετε να χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν. Αντισταθείτε στον πειρασμό και ακούστε το σώμα σας. Χαλαρώστε.

Ταύρος

Γενικά : Μην ξοδεύετε τον χρόνο σας με ένα άτομα που δεν θα αλλάξει την γνώμη του/της για κάτι. Είναι μια από εκείνες τις ημέρες που ίσως χάσετε τον χρόνο σας προσπαθώντας να δείξετε ότι τα πράγματα πρέπει να γίνουν με κάποιο τρόπο. Αν θέλετε να γίνουν με τον δικό σας τρόπο τότε κάντε τα εσείς. Αν κάποιος άλλος θέλει να τα κάνει διαφορετικό αφήστε τον.

Δίδυμοι

Γενικά : Μάλλον υπάρχει κάποιο άτομο που θέλει απελπισμένα να σας πλησιάσει. Μάλλον θα υπάρχουν εντάσεις σήμερα αν δεν ανοιχτείτε και δεν αφήσετε αυτό το άτομο να έρθει λίγο πιο κοντά. Μπορεί να έχετε ισχυρές απόψεις αλλά να είστε προσεκτικοί ώστε να μην τρομάξετε τους άλλους. Αυτό το άτομο θέλει να μοιραστεί μαζί σας προσωπικές στιγμές αλλά ίσως να μην ξέρει πως.

Καρκίνος

Γενικά : Μπορεί να είναι εύκολο για εσάς να εμφανιστεί σε ένα πάρτι ή να απαντήσετε το τηλέφωνο όταν ξέρετε ότι είναι ένας φίλος με καλά νέα αλλά ίσως να μην είστε εκεί όταν όλα γίνονται δύσκολα. Φροντίστε να δείχνετε την υποστήριξή σας στους άλλους σε όλες τις καταστάσεις. Μην είστε φίλος μόνο στα καλά. Η πίστη σας στους άλλους μπορεί να δοκιμαστεί σήμερα όταν προκύψουν εντάσεις.

Λέων

Γενικά : Αντιληφθείτε ότι το μυαλό σας είναι εμφανές ακόμα και σε άτομα που δεν σας ξέρουν καλά. Μην νομίζετε ότι μπορείτε να κρύψετε πράγματα από τους άλλους, ειδικά σήμερα. Καλύτερα να πείτε πως αισθάνεστε ακόμα και αν νομίζετε ότι κάποιος δεν ενδιαφέρεται. Η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι δυνατή και πρέπει να την χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.

Παρθένος

Γενικά : Οι απόψεις σας θα είναι έντονες σήμερα και μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε στην κορυφή του κόσμου. Να θυμάστε ότι υπάρχουν και άλλοι στον κόσμο μαζί σας οπότε μην αδιαφορείτε. Εκφράστε τις σκέψεις σας αλλά το να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ίσως είναι δύσκολο. Μην πιέζετε καταστάσεις αν δεν θέλετε να μοιραστείτε το τι αισθάνεστε.

Ζυγός

Γενικά : Αντιληφθείτε ότι μπορεί να ελέγχετε τις πράξεις των άλλων χωρίς να το αντιλαμβάνεστε. Είναι μια από εκείνες τις ημέρες όπου τα συναισθηματικά ξεσπάσματα μπορεί να γυρίσουν εναντίον σας. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να πάρετε την ευθύνη για τις πράξεις των άλλων. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε ακόμα και τα προσωπικά σας ζητήματα.

Σκορπιός

Γενικά : Να είστε προσεκτικοί με τις απρόσμενες καταστάσεις σήμερα. Τα καλά νέα ότι η ευέλικτη συμπεριφορά σας ταιριάζει πολύ με τις αλλαγές της ημέρας σήμερα. Ενώ οι άλλοι μπορεί να εκνευρίζονται αν αλλάξουν τα σχέδιά σας εσείς θα αντιληφθείτε ότι η κάθε κατάσταση μπορεί να είναι θετικά ανεξάρτητα με τον αρχικό σας σχεδιασμό.

Τοξότης

Γενικά : Γίνετε εξωστρεφείς σήμερα. Δεν θα ξέρετε τον ακριβή δρόμο που πρέπει να διαλέξετε αν δεν εξετάσετε όλες τις επιλογές σας. Τα καλά νέα είναι ότι αισθάνεστε καλά ψυχολογικά και αυτό σας δίνει την αυτοπεποίθηση να προσεγγίσετε άτομα με εξουσία και να κερδίσετε τον σεβασμό τους.

Αιγόκερως

Γενικά: Μπορεί να αναρωτιέστε γιατί όλοι είναι τόσο ευερέθιστοι όταν φαίνεται ότι είναι μια φυσιολογική ημέρα. Να είστε υπομονετικοί με τους άλλους. Αν θέλετε οι άλλοι να σας εμπιστευθούν πρέπει να αποδείξετε ότι μπορείτε να είστε στο ίδιο επίπεδο με αυτούς. Δείξτε κατανόηση στις ανάγκες των άλλων.

Υδροχόος

Γενικά : Μπορεί να μην αισθάνεστε ότι μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας μέχρι ένα θέμα που υπάρχει με κάποιον άλλο να ξεκαθαριστεί. Θα έχετε πολύ συναισθηματική δύναμη και θα δείτε ότι αυτό είναι σημαντικό. Οι άλλοι μπορεί να εμμένουν στην άποψή τους αλλά ακούστε τους. Ίσως αναφέρουν τα γεγονότα ή μπορεί απλά να επιμένουν στην γνώμη τους.

Ιχθύες

Γενικά: Μην αφήνετε τα μικρά και ανόητα σχόλια των άλλων να καταστρέψουν την ημέρα σας. Οι άλλοι μπορεί να είναι λίγο περιορισμένοι με τα πάντα, από τα χρήματα μέχρι τα συναισθήματα και τον χρόνο που περνούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όσο τους λέτε ότι κάνουν λάθος τόσο θα απορρίπτουν τις συμβουλές σας. Γενικά είναι μια καλή στιγμή απλά μην ανακατεύεστε με τις υποθέσεις των άλλων.