Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά: Κανείς δεν αγαπά τον αυθορμητισμό τόσο όσο εσείς! Η ευχάριστη είδηση είναι ότι το τρίγωνο που θα σχηματίσει σήμερα η ονειροπόλα Σελήνη με τον Δία, θα σας δώσει την ευκαιρία να λειτουργήσετε σαν να είναι η ζωή σας ένα εργαστήρι αυτοσχεδιασμού. Εντάξτε τη δημιουργικότητά σας σε κάθε εγχείρημα και ακούστε τις ιδέες που έχουν να σας προτείνουν οι άλλοι, ακόμα και στη διάρκεια ενός χαλαρού γεύματος. Το βραδάκι ενδέχεται να χρειαστεί τη στήριξή σας ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου, γι’ αυτό ενδώστε στην ευαισθησία και σταθείτε στο πλάι του.

Ταύρος

Γενικά: Κάντε την έρευνά σας γι’ αυτό το τόσο ελκυστικό άτομο που σας τράβηξε την προσοχή! Η όψη επέκτασης που θα σχηματίσει σήμερα η Σελήνη με τον πληθωρικό Δία, μπορεί να σας φέρει απέναντι σε μια δελεαστική γνωριμία ακόμα και στο πιο απρόβλεπτο μέρος. Αν νιώσετε μπλοκαρισμένοι, καλέστε τους έμπιστούς σας και ανταλλάξτε απόψεις. Κάποιο μεγαλεπήβολο όραμά σας μπορεί να αρχίσει να απογειώνετε, μέσα από το συνεργατικό πνεύμα και τις καινοτόμες ιδέες. Δεν βλάπτει ποτέ μια τέτοια συζήτηση!

Δίδυμοι

Γενικά : Η υπερβολική σταθερότητα μπορεί να σας κάνει να νιώσετε παγιδευμένοι, αν και τίποτα δεν μπορεί να βγάλει εσάς από το παιχνίδι! Υπό την επήρεια του σημερινού τριγώνου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία της διεύρυνσης των οριζόντων σας, ενθαρρύνεται κάθε σκέψη έξω από τα τετριμμένα. Ανταλλάξτε απόψεις χωρίς να θέσετε όρια και μετά σταθμίστε τις με τα δεδομένα σας. Έτσι θα μπορέσετε να εντοπίσετε τις χρυσές τομές, για όσα σας κρατούν πίσω ή δεν εξυπηρετούν πλέον τα συμφέροντά σας. Τολμήστε να εντάξετε περισσότερο πάθος στις κινήσεις σας!

Καρκίνος

Γενικά : Προσέξτε τα λόγια σας, γιατί έχουν βάρος και ουσία! Το σημερινό τρίγωνο ανάμεσα στην ευαίσθητη Σελήνη και τον αυταρχικό Δία, θα καταστεί απόδειξη ότι κάθε είδους κήρυγμα ή επιβολή θα επιφέρει μόνο αντίσταση από την άλλη πλευρά. Αν θέλετε να εισακουστείτε στο κοινό σας, παρουσιάστε τις ιδέες σας με κέφι και πρωτοτυπία για να καθηλώσετε τους ακροατές με την καλή έννοια. Όταν θα φτάσει η στιγμή για να ενταχθούν στο εγχείρημά σας, θα μαλώνουν για το ποιος να μπει στην ομάδα σας!

Λέων

Γενικά : Αρκετά ζοριστήκατε, αγαπητοί Λέοντες! Αν έχετε πάρει το μάθημά σας, είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσετε παρακάτω με τη βοήθεια του τριγώνου που σχηματίζουν σήμερα η Σελήνη και ο αίσιος Δίας. Θα σας φανεί εύκολο να δείτε το καινούργιο μονοπάτι που ανοίγετε μπροστά σας, ειδικά αν αναζητήσετε τις επιπλέον απαραίτητες πληροφορίες σε βιβλία ή ιστοσελίδες ανάλογες με τα ζητούμενά σας. Αν νιώσετε ότι χρειάζεστε πρόσθετη βοήθεια στη διαδικασία επούλωσης, απευθυνθείτε σε έναν ειδικό για να λύσετε τους συναισθηματικούς σας κόμπους… Μια γυναικεία φιγούρα θα σας προσφέρει ανέλπιστη στήριξη, ακόμα και στον οικονομικό τομέα.

Παρθένος

Γενικά : Βγάλτε στην επιφάνεια το συναίσθημα και τις απόψεις σας! Η ευαίσθητη Σελήνη και ο δίκαιος Δίας σχηματίζουν σήμερα ένα ευοίωνο τρίγωνο, που θα σας ωθήσει να εκφραστείτε χωρίς να θίξετε κανέναν. Ακολουθήστε τη διπλωματική οδό και θα δείτε να έλκετε κοντά σας περισσότερους απ’ όσους θα περιμένατε. Αυτό δεν σημαίνει ότι οφείλετε να χρυσώσετε τα λόγια σας… Οι γνήσιοι φίλοι λένε μεταξύ τους αυτά που πρέπει, όχι αυτά που θέλει να ακούσει ο άλλος!

Ζυγός

Γενικά : Η λίστα των καθηκόντων σας είναι πιο μεγάλη από το μπόι σας! Ωστόσο σήμερα δεν είστε υποχρεωμένοι να βουτήξετε με άγχος μέσα σε αυτήν, καθώς το τρίγωνο ενέργειας ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία θα σας βοηθήσει να δείτε κι άλλες εκδοχές στο απαιτητικό σας πρόγραμμα. Δεν υπάρχει λόγος να διαγράφετε όσα εκπληρώνετε, δείτε το ως δημιουργικές και θεμελιώδεις δράσεις που θα επιφέρουν τη διαφορά στην καθημερινότητά σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο στην αξιολόγηση των αποτελεσμάτων που θέλετε – και ξεκινήστε… Να είστε βέβαιοι ότι ακόμα κι αν χρειαστείτε επιπλέον βοήθεια, θα βρεθεί δίπλα σας!

Σκορπιός

Γενικά : Αν έχετε ανάγκη από μια ανανέωση, κάντε τη τώρα! Ο Ερμής ετοιμάζεται να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία από τις 22 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου, περίοδος που δεν ενδείκνυται για να κάνετε καμία τολμηρή αλλαγή. Όμως σήμερα η φανταχτερή Σελήνη σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον ορμητικό Δία στο ζώδιό σας, μετατρέποντάς σας σε ειδήμονες του στυλ. Δεν είστε από αυτούς που ακολουθούν την μόδα, για εσάς αποτελεί έκφραση της ιδιοσυγκρασίας σας… Γι’ αυτό όποιο τόλμημα κι αν σκέφτεστε σε σχέση με την εμφάνισή σας, φροντίστε να αποπνέει το συναίσθημά σας!

Τοξότης

Γενικά : Έχετε ανάγκη από συμφιλιώσεις! Ο γενναιόδωρος Δίας που σας κυβερνά, σχηματίζει σήμερα ένα τρίγωνο με την ευαίσθητη Σελήνη. Αν έχετε κάποια αντιπαράθεση με έναν από τους αγαπημένους ανθρώπους, θα σας είναι πιο δύσκολο να κρατήσετε κακία από το να την ξεπεράσετε. Το νόημα της αγάπης είναι να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε, υπό τον όρο ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν θα συνεχίσει να επιβάλει τις απόψεις της… Ακόμα κι αν κάποιος έχει δίκιο, το άλλο μέλος δεν θα το παραδεχθεί ποτέ – γι’ αυτό προχωρήστε παρακάτω!

Αιγόκερως

Γενικά: Μιλήστε και μαγέψτε! Το σημερινό τρίγωνο έμπνευσης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία, θα σας ωθήσει να διαπρέψετε και να έλξετε κοντά σας συνεργάτες που θα αδημονούν να ενταχθούν στην ομάδα σας. Όσο κι αν σας αρέσει να εργάζεστε αυτόνομα, το συνεργατικό πνεύμα μπορεί να φτάσει τα οράματά σας σε πολύ πιο υψηλά επίπεδα χωρίς να χάσουν το προσωπικό σας ύφος. Αν φανείτε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, θα παραδεχθείτε ότι αυτός είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος για να εκπληρώσετε περισσότερα!

Υδροχόος

Γενικά : Ανάψτε τις μηχανές σας σήμερα, που ένα προωθητικό τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία προδιαγράφει μια εξαιρετικά παραγωγική μέρα! Είναι η ιδανική στιγμή για να προωθήσετε ένα εγχείρημά σας ή να αρχίσετε να «διαρρέετε» το επόμενο που επεξεργάζεστε. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα από τα ερωτήματα που θα σας τεθούν, γιατί θα είστε οι ιδανικοί να τα απαντήσετε άρτια. Αν θα σας ήταν χρήσιμη λίγη επιπλέον βοήθεια, οργανώστε ένα γεύμα και ζητήστε τη χωρίς χρονοτριβή!

Ιχθύες

Γενικά : Η επέκταση είναι ο ορισμός της σημερινής μέρας, που ο ατρόμητος Δίας συναντά σε μια όψη τριγώνου τη Σελήνη στο ζώδιό σας! Για ό,τι νιώθετε αμφιβολία, διαλέξτε την πιο άγνωστη διαδρομή και ρισκάρετε να κινηθείτε σε άλλες περιοχές με άλλους ανθρώπους. Ο χρόνος που θα αφιερώσετε χωρίς λόγο σε ταξιδιωτικές σελίδες στο διαδίκτυο, είναι πιθανό να σας οδηγήσει να κλείσετε εισιτήρια για τις επόμενες διακοπές σας. Αν ασχολείστε με ένα επάγγελμα που σας επιτρέπει να εργάζεστε από οπουδήποτε, αυτή η στιγμή είναι ιδανική για να σκεφτείτε την πιθανότητα να αλλάξετε ακόμα και τόπο διαμονής