Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά: Η δημιουργικότητα και τα θετικά συναισθήματα για τους δικούς σας ανθρώπους, ξεχειλίζουν σήμερα από μέσα σας! Σας διέπει ένας απίστευτα δυναμικός συνδυασμός, γι’ αυτό φροντίστε να εστιάσετε όλη αυτή την ενέργεια στα σωστά σημεία. Αυτή η ισχυρή επιρροή σας κάνει να νιώθετε υπέροχα και σας ωθεί προς καινούργιες κατευθύνσεις που δεν είχατε δει ως τώρα. Αυτή η αίσθηση εκπλήρωσης, είναι το τέλειο κλείσιμο μιας υπέροχη μέρας!

Ταύρος

Γενικά : Κάπου σας αναμένει μια εξαιρετική ευκαιρία, που θα πρέπει να βγείτε από τα τετριμμένα σας για να την εντοπίσετε! Οργανώστε μια εξόρμηση στα μαγαζιά, στα παζάρια και στις υπαίθριες αγορές και αναζητήστε όσα είναι κρυμμένα… Κάτι ιδιαίτερο αναζητά εσάς, γι’ αυτό τεντώστε τις κεραίες και τη διαίσθησή σας για να το λάβετε!

Δίδυμοι

Γενικά : Πάντα καταβάλετε σοβαρή προσπάθεια να παραμένετε αισιόδοξοι, κάτι που σήμερα θα δείτε να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα για εσάς. Μια δύσκολη κατάσταση θα εξελιχθεί ομαλά και απλά γιατί εσείς μέσα σας ξέρετε πώς να την χειριστείτε, ειδικά αν ενέχει κάποιο καινούργιο εγχείρημα. Η ενέργειά σας θα σας ωθήσει να πάρετε κάποια ρίσκα, που θα έχουν αίσια κατάληξη όσο διατηρείτε τη θετική σας οπτική!

Καρκίνος

Γενικά ζώδια: Μιας και η διάθεσή σας είναι σε αρκετά υψηλά επίπεδα, η μέρα είναι ιδανική για να μείνετε στο σπίτι και να βάλετε μια τάξη στα θέματα που αφορούν το σπιτικό σας. Αρχίστε με ένα καλό ξεκαθάρισμα και φτάστε μέχρι το μαγείρεμα ενός περιποιημένου φαγητού για τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Έτσι θα είστε όλοι ευχαριστημένοι και θα έχετε ελεύθερο το υπόλοιπο σαββατοκύριακο για να διασκεδάσετε και να ξεκουραστείτε!

Λέων

Γενικά : Σήμερα καλείστε να στρέψετε το ερευνητικό σας πνεύμα στον εαυτό σας! Έχει φτάσει η στιγμή να έρθετε αντιμέτωποι με τα βαθύτερα προβλήματα που έχουν βαλτώσει μέσα στην ψυχή σας, ειδικά όσο αφορά τις επανειλημμένες αστοχίες σας στα θέματα καρδιάς και σχέσεων. Αναρωτηθείτε ρεαλιστικά αν όλα είναι όπως θα έπρεπε στη ζωή σας – ή απλά τα αφήσατε να εξελιχθούν από μόνα τους και έφτασαν ως εδώ… Πρέπει πλέον να απαλλαγείτε από όσα και όσους σας κρατούν πίσω, όπως και να μειώσετε την «ακαταστασία» και τις βλαβερές σας συνήθειες!

Παρθένος

Γενικά: Ο στόχος και το κίνητρο είναι η δύναμή σας σήμερα! Σε ό,τι θέμα αδημονείτε να σημειώσετε πρόοδο, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε. Θα έχετε το χάρισμα της πειθούς για την ορθότητα των αποφάσεών σας, γι’ αυτό αρχίστε να επιστρατεύετε τους πολύτιμους συμμάχους σας… Οι στόχοι σας θα χρειαστούν κάθε απόθεμα ενέργειας, άρα πρέπει να φροντίσετε να έχετε φορτισμένες τις αντοχές σας!

Ζυγός

Γενικά : Πώς θα μπορούσατε να ευαισθητοποιήσετε περισσότερο την πνευματικότητά σας; Δεν είναι απαραίτητο να καθίσετε σε ένα χαλάκι και να διαλογίζεστε για ώρες, αρκεί αντ’ αυτού να συλλογιστείτε με ποιον τρόπο οι πράξεις σας επηρεάζουν εσάς και τους άλλους. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να επικεντρωθείτε στα μικρά πράγματα που ομορφαίνουν τη δική σας ζωή αλλά και όσων αγαπάτε… Αυτή η διαδικασία θα δώσει μια ουσιαστικά θετική ώθηση στο κάρμα σας!

Σκορπιός

Γενικά: Όσο κι αν παλεύετε να πείσετε για τις προθέσεις σας σήμερα, δεν είναι βέβαιο ότι θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα! Τα άστρα σας διαβεβαιώνουν ότι δεν είναι ορθή η πρακτική να σας παρασύρουν τα συναισθήματά σας. Συντονιστείτε με τον στόχο σας, αποφασίστε για τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε και θα δείτε ότι η απάντηση είναι μπροστά στα μάτια σας!

Τοξότης

Γενικά : Μπορεί να νιώσετε σαν να εκτοξεύονται πυροτεχνήματα, όταν θα βρεθείτε σε μια συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο για κάποιο ευαίσθητο θέμα… Αν απολαμβάνετε αυτή την ανταλλαγή απόψεων, φροντίστε να το δείξετε στο άλλο άτομο – διαφορετικά δεν αποκλείεται να παρεξηγηθεί ο ενθουσιασμός σας. Υπάρχουν οι καλύτερες προοπτικές για να κάνετε πνευματικές σχέσεις, αρκεί να κρατήσετε την ατμόσφαιρα σε ανώδυνους τόνους!

Αιγόκερως

Γενικά : Στον καθένα μπορεί να συμβεί να μιλήσει χωρίς να σκεφτεί. Ακόμα και οι πιο αγαπημένοι άνθρωποι, μπορεί να κάνουν τέτοια λάθη από απροσεξία. Γι’ αυτό αν ένας δικός σας άνθρωπος πει σήμερα κάτι που θα σας πειράξει, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να δείτε κρυμμένες νύξεις στα λόγια του. Η πιο απλή πρακτική, είναι να ρωτήσετε ευθέως και ευγενικά τι εννοούσε… Το πιο πιθανό είναι να ακούσετε ότι ήταν απλά μια απερισκεψία.

Υδροχόος

Γενικά : Είστε έτοιμοι να αρχίσετε να κάνετε πράξη όσα λέτε; Θα έπρεπε, γιατί το σύμπαν έχει μια σημαντική ποσότητα θετικής επιρροής φυλαγμένη για εσάς. Πολλοί τομείς της ζωής σας είναι στην αφετηρία για να πορευτούν προς την επιτυχία, αρκεί να είστε πρόθυμοι να καταβάλετε τον κόπο που απαιτείται… Αρκεί να αποφασίσετε προς τα πού θέλετε να πάτε!

Ιχθύες

Γενικά: Αυτή την περίοδο θα είναι συνετό για εσάς να μην είστε ευκολόπιστοι. Μην μένετε στην εικόνα των πραγμάτων, αλλά να κοιτάτε κάτω από την επιφάνεια για τα κίνητρα των άλλων… Αυτή θα είναι μια έξυπνη πρακτική – ειδικά σε περιστάσεις που θα σας φανούν υπερβολικά καλές για να είναι αληθινές, είτε αν το άτομο απέναντί σας επιμένει πολύ να καταλήξετε σε μια συμφωνία. Καλύτερα να βάλετε το καλύτερο χαμόγελό σας και να ζητήσετε περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε!