Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά: Οι άλλοι μπορεί να φαίνονται πολύ αναίσθητοι απέναντι στα συναισθήματά σας σήμερα αλλά προσπαθήστε να μην απογοητεύεστε. Μπορεί να αισθάνεστε μια ξαφνική τάση να δράσετε με σωματικό τρόπο και πρέπει να το κάνετε αλλά με έναν εποικοδομητικό τρόπο. Βγείτε από το σπίτι και κάνετε μια βόλτα ή πηγαίνετε για τρέξιμο. Ανοίξτε το μυαλό σας και δείτε πιο καθαρά την ζωή σας.

Ταύρος

Γενικά: Ακολουθήστε την απόλαυση σήμερα. Τίποτα δεν σας σταματά. Έχετε πολύ δύναμη στην διάθεσή σας και πρέπει να την χρησιμοποιήσετε σωστά. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά και να κάνετε πολλές θετικές αλλαγές στην ζωή σας. Η σωματική σας ζωντάνια είναι πολύ δυνατή και η σεξουαλική σας ζωή ίσως είναι έντονη. Μοιραστείτε με τους άλλους τον ενθουσιασμό σας. Δεν είστε το μοναδικό άτομο στον κόσμο οπότε μοιράστε την αγάπη σας προς όλες τις πλευρές.

Δίδυμοι

Γενικά: Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι κάτι συμβαίνει γύρω σας και ίσως δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε. Το μυαλό σας λειτουργεί. Τα πράγματα ίσως αλλάζουν γρήγορα γύρω σας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι είναι καιρός να κάνετε μια αλλαγή. Προσέξτε πριν προχωρήσετε και ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων. Να θυμάστε ότι οι καλύτερες αποφάσεις δεν παίρνονται πάντα με το μυαλό. Μερικές φορές τις επιτάσσει η καρδιά.

Καρκίνος

Γενικά : Ένα αντίθετο άτομο ή μια κατάσταση μπορεί να αλλάξει πορεία σήμερα. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να δράσετε και να δηλώσετε την γνώμη σας ξεκάθαρα. Να είστε απόλυτοι και αφήστε την άποψή σας να ακουστεί. Μερικές φορές είναι απαραίτητο να είστε λίγο σκληροί για να μπορέσετε να φέρετε ηρεμία και ισορροπία σε μια ασταθή κατάσταση.

Λέων

Γενικά: Σήμερα είναι μια υπέροχη ημέρα για αλλαγές και οι πράξεις σας έχουν βαθύτερο εσωτερικό νόημα. Να είστε προσεκτικοί που στοχεύετε. Οι γύρω σας μπορεί να σας δείχνουν τον λάθος δρόμο και να σας κάνουν να αισθάνεστε περίεργα. Να είστε έτοιμοι για εκρηκτικές καταστάσεις. Φροντίστε να μην δημιουργήσετε εντάσεις.

Παρθένος

Γενικά : Χρησιμοποιήστε την δυνατή ενέργεια της ημέρας για να φθάσετε στην καρδιά του θέματος και να απομακρυνθείτε από το προσκήνιο που δημιουργεί περισσότερα προβλήματα. Να είστε ανοιχτοί στον κόσμο και δείξτε στους γύρω σας ότι έχετε περισσότερα να προσφέρετε από αυτά που φαίνονται. Να έχετε έναν ελεγκτικό ρόλο στην κατάσταση και κάντε γνωστές τις ανάγκες σας. Θα δείτε ότι η καθημερινότητά σας θα βελτιωθεί πολύ όταν μιλήσετε για τις ανάγκες σας.

Ζυγός

Γενικά: Προσπαθήστε να μην χάσετε την ισορροπία σας από την φωτιά που φαίνεται να υπάρχει γύρω σας. Θα ξέρετε τι είναι λάθος και τι σωστό οπότε μην συμβιβάζεστε. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στο τι συμβαίνει στον κύκλο σας αλλά μην αισθάνεστε ότι πρέπει να ακολουθήσετε κάποια πορεία που δεν συμφωνεί με τον εαυτό σας. Ελέγξτε ότι μπορείτε αλλά μην ανησυχείτε για τις άλλες καταστάσεις.

Σκορπιός

Γενικά: Είστε σε μια εξαιρετική θέση ώστε να μπορέσετε να κάνετε καλή και έντονη εντύπωση στους άλλους. Η ομαδική δουλειά ευνοείται. Υπάρχει μια έντονη ώθηση πίσω από τις πράξεις σας και πρέπει να είστε προσεκτικοί για το που στοχεύετε. Ξεκινήστε να δράτε εκεί που φαίνεται ότι οι καταστάσεις έχουν πρόβλημα. Η αλλαγή είναι το κλειδί σε μια υγιή ανάπτυξη. Σήμερα είναι μια υπέροχη ημέρα για να κυνηγήσετε πολύ σημαντικούς στόχους.

Τοξότης

Γενικά : Η συναισθηματική σας φύση μπορεί να είναι έτοιμη για δράση σήμερα αν και ίσως να μην ξέρετε σε ποια κατεύθυνση πρέπει να κινηθείτε. Τα πράγματα δεν είναι πολύ ξεκάθαρα. Επικεντρωθείτε στους τομείς της ζωής σας που θέλουν μεγάλες αλλαγές. Μεταμορφώστε τους προς το καλύτερο. Μόλις ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα θα μπορέσετε να προχωρήσετε.

Αιγόκερως

Γενικά : Υπάρχει πολύ δύναμη στην διάθεσή σας σήμερα και θα πρέπει να την χρησιμοποιήσετε σωστά. Είναι μια περίοδος με πολλές αλλαγές για εσάς και το σώμα σας. Έχετε την ικανότητα να κάνετε μεγάλη εντύπωση στους άλλους σήμερα και πρέπει να σκεφθείτε πριν δράσετε. Η ενέργεια αυτή μπορεί να εκδηλωθεί ως κάποιο ατύχημα ή κάτι ανθυγιεινό αν δεν χρησιμοποιηθεί σωστά.

Υδροχόος

Γενικά : Μπορεί να υπάρχει μια διαμάχη στην ζωή σας και εσείς φαίνεστε σχεδόν αδύναμοι την την ελέγξετε τώρα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι υπάρχει ένας πόλεμος γύρω σας και απλά θέλετε να τον κάνετε να σταματήσει. Είτε το αντιλαμβάνεστε είστε όχι θα παίξετε ρόλο στην κατάσταση και σίγουρα έχετε την δύναμη να επηρεάσετε το αποτέλεσμα της διαμάχης. Πάρτε την ευθύνη των πράξεών σας.

Ιχθύες

Γενικά: Είναι μια έντονη δύναμη που φαίνεται να λειτουργεί εναντίον σας σήμερα αλλά πρέπει να αντιληφθείτε ότι έχετε την δύναμη να προκαλέσετε ένα θετικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήστε την διαμάχη για να βρείτε ισορροπία σε μια ασταθή κατάσταση και προσπαθήστε να μην δημιουργήσετε προβλήματα με τους ανωτέρους σας. Θα έχετε μεγάλη φλόγα μέσα σας και οι πράξεις σας είναι πολύ δυνατές. Σκεφθείτε να αναζητήσετε ένα μονοπάτι πνευματικότητας.