Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά : Χειριστείτε τις εκκρεμότητες και βάλτε τα πράγματα σε τάξη! Η Σελήνη διανύει την τελευταία μέρα της στον 2ο Οίκο σας της Εργασίας, γι’ αυτό πρέπει να είστε όσο πιο αποδοτικοί γίνεται. Αργότερα το φεγγάρι θα μπει στους Διδύμους και τον κοινωνικό 3ο Οίκο σας, αφυπνίζοντας τον κοσμικό εαυτό σας. Κανονίστε την έξοδο με τη παρέα σας και διατηρήστε το κλίμα χαρούμενο και ανάλαφρο… Τα σοβαρά θέματα και την πολιτική, αφήστε για άλλες ώρες!

Ταύρος

Γενικά: Μήπως εν αγνοία σας ανοίξατε το κουτί της Πανδώρας, ζητώντας από άτομα του φιλικού σας κύκλου να εμπλακούν σε ένα ευαίσθητο θέμα της ζωής σας; Ακυρώστε το άμεσα! Είναι αποδεκτό να ζητήσετε την άποψη ενός ή δύο ανθρώπων που σας γνωρίζουν καλά – αλλά η εισβολή του καθενός στην προσωπική σας ζωή μπορεί να βγάλει πολλά πράγματα εκτός ελέγχου… Ευχαριστείτε για την προθυμία και δηλώστε ότι λύσατε το πρόβλημα. Προς γνώση και συμμόρφωση: όσο κι αν αρέσει σε όλους να ζητούν τη γνώμη τους, εκτιμούν πιο πολύ τους ικανούς ανθρώπους με αυτοπεποίθηση!

Δίδυμοι

Γενικά : Κάτι σας έχει ενοχλήσει, αγαπητοί Δίδυμοι! Μπορείτε να ασχολείστε με αυτό για ώρες ή να πάρετε τη σκληρή απόφαση να το ξεπεράσετε. Ακόμα κι αν έχετε αναμφισβήτητα δίκιο, η γαλήνη του μυαλού σας είναι πιο σημαντική αυτή τη στιγμή. Αποσυρθείτε προσφέροντας κλάδο ελαίας ή συμφωνήστε ότι υπάρχει… διαφωνία.Θα νιώσετε καλύτερα, πιο ανεξάρτητοι και πιο αισιόδοξοι αργότερα μέσα στη μέρα, που η Σελήνη σας επισκέπτεται για λίγες μέρες!

Καρκίνος

Γενικά: Ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητές σας από νωρίς σήμερα, όσο η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στον 11ο Οίκο σας της Απόδοσης και έχετε τη διαύγεια να χειριστείτε πολλά θέματα και άλλους ανθρώπους. Αργότερα το φεγγάρι θα περάσει στους Διδύμους και τον 12ο Οίκο σας της Χαλάρωσης και του Διαλογισμού, που θα σας ωθήσει να ακυρώσετε όποια σχέδια είχατε για το βράδυ… Προτιμήστε ένα χαλαρωτικό μασάζ και ένα απολαυστικό αφρόλουτρο, πριν πάτε νωρίς για ύπνο!

Λέων

Γενικά : Συνεχίστε την καλή σας πορεία, όσο η Σελήνη είναι ακόμη στον λεπτομερειακό Ταύρο και τον τομέα της καριέρας σας και έχετε αποθέματα ενέργειας! Αργότερα το φεγγάρι θα μπει στους χαρωπούς Διδύμους, στρέφοντας την προσοχή σας στην οργάνωση των σχεδίων για τη βραδινή σας έξοδο… Αφήστε τη λίστα της παρέας ανοικτή, γιατί ποτέ δεν ξέρετε ποια ενδιαφέρουσα καινούργια γνωριμία μπορεί να γίνει ο επόμενος μεγάλος σας έρωτας!

Παρθένος

Γενικά : Όσο κι αν λαδώνετε τη «μηχανή» σας, αν συνεχίζει να κάνει πολύ θόρυβο μπορεί να σας κάνει ανικανοποίητους! Μπορεί να είναι αποδεκτό να σηκώνετε σάλο για τα σημαντικά θέματα, ωστόσο είστε βέβαιοι ότι τα απευθύνετε στους αρμοδίους; Αξιοποιήστε προς αυτή την κατεύθυνση το δεύτερο μισό της ημέρας, που η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και τον 10ο Οίκο σας των Επιρροών. Θα μπορέσετε να βρείτε πρόθυμο αφτί από εκείνους που παίρνουν τις αποφάσεις, αρκεί να είστε περιεκτικοί στην περιγραφή σας και καίριοι στην έκφραση των ιδεών σας!

Ζυγός

Γενικά: Θα έχετε κέρδος αν προσπεράσετε με υπομονή την κυκλοθυμία του κλίματος με την έναρξη της ημέρας! Μετά το μεσημέρι η Σελήνη αφήνει τον 8ο Οίκο σας της Έντασης, για να περάσει στους ανέμελους Διδύμους και τον 9ο Οίκο σας της Χαράς. Θα αφυπνιστεί η ανάγκη σας για διαδρομές και ανακαλύψεις, γι’ αυτό βρείτε τρόπο να τις εντάξετε στην καθημερινότητά σας. Αν μπορείτε να αποδράσετε για λίγο, θα αποδιώξετε τη νωχελικότητα των τελευταίων ημερών… Αν δεν μπορείτε να λείψετε, φροντίστε να διευρύνετε έστω τους πολιτιστικούς σας ορίζοντες!

Σκορπιός

Γενικά: Η μέρα σας αρχίζει με τη σκέψη σας σε κάθε είδους συμπράξεις, εξαιτίας της Σελήνης που βρίσκεται στον 7ο Οίκο σας των Ομάδων. Από το μεσημέρι και μετά αυτές οι διαθέσεις σας θα ενταθούν πιο πολύ, καθώς το φεγγάρι θα περάσει στους Διδύμους και τον έντονο 8ο Οίκο σας. Προσέξτε την έξαρση των συναισθημάτων σας, γιατί θα έχουν τη δυναμική να σας παρασύρουν στα επικίνδυνα εδάφη ενός ισχυρού ατόμου… Παραμείνετε προσγειωμένοι και σε επαφή με τα δικά σας πάθη, χωρίς να εμπλέξετε φαινομενικούς «ειδήμονες» στη ζωή σας!

Τοξότης

Γενικά : Όλοι είναι πρόθυμοι και ικανοί να κριτικάρουν, ενώ μια εποικοδομητική συμβουλή είναι πάντα πολύ πιο χρήσιμη στον καθένα! Το πρωί που η Σελήνη θα βρίσκεται ακόμη στον 6ο Οίκο σας της Λεπτολογίας, φροντίστε να προσθέσετε λίγη γλύκα σε όσα έχετε να πείτε. Από το μεσημέρι και μετά που το φεγγάρι θα περάσει στους γοητευτικούς Διδύμους και στον τομέα σας των Συμπράξεων, θα συνειδητοποιήσετε πόσο κέρδος έχετε να λαβαίνετε από αυτή την πρακτική σας

Αιγόκερως

Γενικά : Αποζητάτε την ποιότητα ή κινήστε επικίνδυνα μόνο σε συναισθηματικά μονοπάτια, αγαπητοί Αιγόκεροι; Με τη Σελήνη στον θεατρικό 5ο Οίκο σας, μπορεί να έχετε κάπως υπερβολική συμπεριφορά και να θεωρείτε ότι κανένας και τίποτα δεν ανταποκρίνεται στα δικά σας κριτήρια. Η δική σας πρόκληση, είναι να βρείτε τρόπο να πείτε αυτά που θέλετε… Όταν το φεγγάρι θα περάσει στους επικοινωνιακούς Διδύμους και τον 6ο Οίκο σας της Ανωτερότητας, θα καταφέρετε να οργανώσετε όσα θέλετε χωρίς να ακούγεστε αυταρχικοί!

Υδροχόος

Γενικά : Μην σας ξεγελάσει η αργόσυρτη έναρξη της μέρας, που θα οφείλεται στη διαμονή της Σελήνης στον ήπιο τομέα σας του Σπιτιού. Αργότερα το φεγγάρι περνά στους Διδύμους και τον οίκο σας της Διασκέδασης, όπου θα παραμείνει μέχρι το σαββατοκύριακο! Φροντίστε να μην βγείτε από το σπίτι με πρόχειρα ρούχα, για να μην τρέχετε να αλλάζετε ανάλογα με τα πολλά σχέδια που θα έχετε για αργότερα… Αξιοποιήστε κάθε πρόταση που θα σας προκύψει, ενώ θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για εξελίξεις και στην ρομαντική αρένα!

Ιχθύες

Γενικά : Μην περιορίζετε τα άτομα του κύκλου σας, γιατί δεν θα αρκούν για να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες σας! Η μέρα θα αρχίσει με τη Σελήνη στον κοινωνικό 3ο Οίκο σας, γι’ αυτό θα απολαμβάνετε τη διαφορετικότητα των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Η στιγμή είναι ιδανική για να κάνετε επιπλέον επαφές, να προγραμματίσετε το υπόλοιπο της εβδομάδας σας, να τολμήσετε να καλέσετε για γεύμα το καινούργιο άτομο στον εργασιακό σας χώρο… Αργότερα η σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα στρέψει την προσοχή σας στο σπιτικό σας, γι’ αυτό προτιμήστε να περάσετε το βράδυ με φίλους στην έδρα σας