Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά : Αφήστε τους πάντες πίσω σας και επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και μόνο. Η διαμονή της Σελήνης στο ζώδιό σας στην έναρξη της ημέρας, θα σας βοηθήσει να κάνετε άλματα στα σχέδιά σας για το μέλλον. Ασχοληθείτε με το «πώς» των διαδικασιών από το μεσημέρι και μετά, που το φεγγάρι θα μετακομίσει στον πραγματιστή Ταύρο. Αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που θα θέλατε να έχετε, να είστε ή να κάνετε – γιατί ούτε ο ουρανός δεν θα αποτελεί όριο για εσάς.

Ταύρος

Γενικά: Ποιο είναι αυτό στο οποίο πιστεύετε πολύ, αγαπητοί Ταύροι; Η Σελήνη θα βρίσκεται στον 12ο Οίκο σας της Συγχώρεσης μέχρι το μεσημέρι, γι’ αυτό θα εμμείνετε σε αυτή τη σκέψη μέχρι να βρείτε απάντηση. Μην μπείτε στη διαδικασία να κάνετε ή να αναζητήσετε κάτι παραπάνω τώρα, πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσετε καθετί περιττό και να αποβάλετε κάθε πικρία. Στη συνέχεια θα δεχθείτε την επίσκεψη του φεγγαριού, όπου θα είστε πλέον ελεύθεροι να δράσετε… Ηγηθείτε των σχεδίων και εντάξτε αρκετή κοινωνική δραστηριότητα στο πρόγραμμα.

Δίδυμοι

Γενικά : Όσο κοινωνικοί και ανθρωπιστές κι αν είστε, ακόμη κι εσείς εκνευρίζεστε από τα ανόητα κόλπα των ανθρώπων! Οργανώστε το κοινωνικό σας πρόγραμμα στο πρώτο μισό της ημέρας, που το φεγγάρι θα είναι συμβατό με το σκεπτικό σας από τον Κριό. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και στον 12ο Οίκο σας της Ανανέωσης και Ξεκούρασης, στρέφοντας την ανάγκη σας σε πιο χαλαρές συναντήσεις και δραστηριότητες. Φροντίστε να χαρίσετε απόψε στον εαυτό σας το διάλειμμα που έχει ανάγκη.

Καρκίνος

Γενικά : Δράστε, όσο το σίδερο είναι ζεστό! Το πρωινό θα σας βρει ετοιμοπόλεμους και περιζήτητους ηγέτες, δηλαδή στο ρόλο που σας αρμόζει. Δεν θα συναντήσετε αντιστάσεις στις εντολές που θα δίνετε ή στη διανομή καθηκόντων. Από το μεσημέρι και μετά, που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και στον τομέα της Ομαδικότητας, αρχίστε να υιοθετείτε πιο δημοκρατικές προσεγγίσεις. Παραχωρήστε μέρος των ευθυνών για να μην μεταφέρετε μόνοι όλο το βάρος και αποζητήστε πολυπληθείς παρέες για το βράδυ… Δεν αποκλείεται να ανάψουν σπίθες με ένα άτομο του φιλικού κύκλου φίλου.

Λέων

Γενικά: Σήμερα υποστηρίξτε τις ιδέες σας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να είστε μόνοι στην πλευρά σας! Ένας γνήσιος ηγέτης δεν χρειάζεται ανά πάσα στιγμή ακόλουθους, γι’ αυτό συνεχίστε να κινείστε αυτόνομα και σύντομα οι υπόλοιποι θα αντιληφθούν τις αποτελεσματικές μεθόδους σας. Μην μιλάτε πολύ, αφήστε τα αποτελέσματά σας να πουν την ιστορία σας. Διαβάστε, κάντε τις έρευνές σας μέχρι το μεσημέρι και το απόγευμα αρχίστε να αποσύρεστε. Το βράδυ ψυχαγωγηθείτε στρατηγικά, με ανθρώπους που έχουν κύρος και γνώση και εμπνέουν με τη δράση τους… Ποτέ δεν ξέρετε ποιον θα συναντήσετε και θα ανταλλάξετε επαγγελματικές κάρτες.

Παρθένος

Γενικά: Κάποιες μέρες, ακόμα και οι καλύτεροι άνθρωποι του κόσμου είναι πιθανό να σας εξαγριώνουν! Όταν νιώθετε τόσο εριστικοί, μην πιέζεστε να είστε δοτικοί ή κοινωνικοί. Χρειάζεστε χρόνο για τον εαυτό σας και την αναθεώρηση των δικών σας αναγκών, για να μπορέσετε να τις διεκδικήσετε. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και στον τομέα σας της Αλήθειας, όπου δεν θα δυσκολευτείτε πλέον να εκφράσετε τα ζητούμενά σας. Να είστε προσεκτικοί και ευγενείς στον τρόπο προσέγγισής σας, γιατί ενέχει ο κίνδυνος να γκρεμίσετε γέφυρες.

Ζυγός

Γενικά : Οι σχέσεις θα διέπονται από σφοδρότητα σήμερα, με την καλή και την κακή έννοια… Από τη μία θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τη διάθεσή σας για συνύπαρξη, από την άλλη μπορεί να αντιδράσετε στους περιορισμούς που θα θέσει στη δική σας ζωή αυτό το «ζευγάρωμα». Ίσως η σωστή πολιτική να είναι η θυσία της ανεξαρτησίας σας, αν και υπάρχουν κάποιες πτυχές της ζωής σας που δεν διαπραγματεύεστε για κανέναν. Να έχετε συνειδητοποιήσει ποια είναι τα δικά σας όρια πριν επικυρώσετε συμφωνίες – και φροντίστε να έχετε ενημερώσει επί αυτών το έτερο μέλος τους!

Σκορπιός

Γενικά : Τα επίπεδα του άγχους σας θα είναι ανεβασμένα σήμερα, κάτι που θα σηκώσει το κόκκινο σημαιάκι ότι χρειάζεστε ενίσχυση! Δεν είναι ένδειξη αδυναμίας η παραδοχή ότι χρειάζεστε βοήθεια, γι’ αυτό επιστρατεύστε τον κανόνα των ετερώνυμων που έλκονται… Η σύμπραξη μπορεί να σας ενδυναμώσει, να πορευτείτε προς στόχους που μόνοι θα δυσκολευόσασταν να φτάσετε. Ακόμα κι αν πρέπει να μοιραστείτε τα κέρδη, θα έχετε εστιάσει στα εγχειρήματα που σας συμφέρουν περισσότερο!

Τοξότης

Γενικά : Ο ενθουσιασμός είναι ο δεύτερος εαυτό σας, γι’ αυτό η Σελήνη στον 5ο Οίκο σας θα σας κάνει να φλέγεστε από πάθος σήμερα το πρωί! Ενώ αυτό θα κοχλάζει, να θυμάστε ότι για να σας ακολουθήσουν κι άλλοι αρκεί να διατηρήσετε μια απλότητα στα σχέδιά σας. Το φεγγάρι θα μπει στον Ταύρο και τον πρακτικό 6ο Οίκο σας από το μεσημέρι και μετά, ωθώντας σας να πάρετε την ηγεσία του προγραμματισμού για να αποδώσουν όλα τα «νούμερα» του τσίρκου που έχετε στήσει στο μυαλό σας… Προς το βραδάκι στραφείτε στην υγιεινή διαβίωση, ίσως με λίγη γιόγκα και μπόλικους φίλους για συντροφιά!

Αιγόκερως

Γενικά: Σήμερα στραφείτε στα συναισθήματά σας, ακόμα κι αν πρέπει να αναβάλετε για αύριο τα φιλόδοξα σχέδιά σας! Όσο κι αν είναι το μυαλό σας σε έναν στόχο, αν δεν είναι και η καρδιά σας θα χάσετε την καίρια στιγμή. Ζητήστε στήριξη από μια γυναικεία φιγούρα του στενού σας περιβάλλοντος. Τα σύννεφα θα αρχίσουν να απομακρύνονται από το μεσημέρι, που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και στον πιο ανέμελο 5ο Οίκο σας. Ακυρώστε τα επαγγελματικά σας σχέδια και συναντήστε τους φίλους σας για έναν ακόμη γύρο με κοκτέιλ.

Υδροχόος

Γενικά : Η συμβουλή σας για σήμερα, είναι να πληρώνετε άμεσα! Προτιμήστε την οπτική της αφθονίας αντί της μετριοπάθειας, γιατί η γενναιοδωρία σας προς ένα άτομο μπορεί να μην τύχει άμεσης ανταπόδοσης αλλά θα ανοίξει τη βρύση των οφελών από πλευράς του σύμπαντος. Ίσως να λάβετε ένα απρόσμενο δώρο λίγο αργότερα…Υπάρχουν αρκετά για να πορευτείτε, γι’ αυτό μην είστε φειδωλοί με αυτά που έχετε!

Ιχθύες

Γενικά: Σήμερα πρέπει να μείνετε αντικειμενικοί, αγαπητοί Ιχθύες! Μην πάρετε θέση σε κανένα θέμα, αν δεν μάθετε όλες τις πτυχές του. Κάντε την έρευνά σας από νωρίς με ερωτήσεις και ανάλογες αναζητήσεις στο διαδίκτυο, συλλέξτε τις εμπειρικές πληροφορίες και ζυγίστε τα πάντα με κριτήριο τις δικές σας αξίες. Κάτι που φαίνεται άρτιο στα χαρτιά, δεν σημαίνει ότι αποτελεί σωστή απάντηση για εσάς. Η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και στον τομέα σας της Φιλίας από το μεσημέρι, ωθώντας σας να αποζητήσετε συναρπαστικές δραστηριότητες με τα λοιπά μέλη της παρέας