Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά : Όπως ο καθένας έχει τον τρόπο του για να κάνει το καθετί, έτσι κι εσείς έχετε τον δικό σας. Ακόμα κι αν κάποιες ανορθόδοξες προσεγγίσεις σας εγείρουν αμφιβολίες ή προκαλούν αρνητική κριτική αρχικά, να είστε βέβαιοι ότι στο τέλος αυτές θα επικρατήσουν. Αυτό εμπίπτει και στην ανάγκη σας να διευρύνετε τους ορίζοντές σας ή να επεκτείνετε το επίπεδο γνώσεών σας. Αν κάποιοι δεν κατανοούν τη σημασία των κινήσεών σας, το πρόβλημα είναι δικό τους και όχι δικό σας!

Ταύρος

Γενικά: Είναι πιθανό να σας προβληματίζει ο χρόνος που χρειάζεται ένα συγκεκριμένο σχέδιό σας για να δείξει σημεία προόδου. Γιατί δεν προσπαθείτε να δείτε τα πλεονεκτήματα στο να μην έχετε να χειριστείτε μια ξαφνική επιτυχία; Η πρακτική της υπομονής σε κάθε κίνησή σας, θα σας επιτρέψει να εντοπίσετε τα λάθη ή τις ανακολουθίες καθ’ οδόν. Εφόσον θέλετε να κάνετε μια έναρξη σε ισχυρά θεμέλια, αξιοποιήστε τον χρόνο για να διασφαλίσετε ότι θα γίνει σωστά και διεξοδικά!

Δίδυμοι

Γενικά : Μπορεί να χρησιμοποιήσετε πολύ αιχμηρό λεξιλόγιο για κάτι που ξαφνικά παρουσιάζει μια βλάβη ή δυσλειτουργία. Μήπως αντί να ανεβάσετε την πίεσή σας στα ύψη, να επενδύσετε αυτό τον χρόνο στο να διαπιστώσετε τι μάθατε από αυτή την εμπειρία; Ακόμα κι αν χειρίζεστε κάποια θέματα ή εργαλεία που δεν κατανοείτε απόλυτα τώρα, παντού υπάρχει ένα πολύτιμο μάθημα για να μην προκύψει ξανά το ίδιο επεισόδιο!

Καρκίνος

Γενικά: Είναι πιθανό να μην λαμβάνετε τον τελευταίο καιρό την ίδια προσοχή ή στήριξη που είχατε παλαιότερα. Αυτό δεν πρέπει να αναστείλει τη μοναχική σας έστω διεκδίκηση των στόχων σας, κάτι που θα σας δώσει τελικά μια πιο βαθιά αίσθηση ικανοποίησης. Έχετε το πλεονέκτημα να πορευτείτε με τους ρυθμούς και τον χρόνο που εσείς θα ορίσετε, χωρίς την παρέμβαση άλλων. Ίσως αυτή η απομόνωση να είναι περισσότερο υποβοηθητική παρά απογοητευτική!

Λέων

Γενικά: Έχετε να παίξετε έναν σημαντικό ρόλο σε ένα σενάριο που εμπλέκει κι άλλα άτομα. Ίσως να μην γνωρίζετε πόσο άρτιοι είστε γι’ αυτό ή να έχετε υποτιμήσει την αγάπη και το σεβασμό των άλλων στο πρόσωπό σας. Πρέπει εσείς να πιστέψετε ότι δίνετε χαρά και ικανοποίηση στη ζωή τουλάχιστον ενός ανθρώπου, ακόμα κι αν η αναγνώριση δεν είναι άμεση. Μία χειρονομία από καρδιάς από ένα ιδιαίτερο άτομο, θα σας βοηθήσει να τα κατανοήσετε όλα αυτά!

Παρθένος

Γενικά : Ίσως χρειάζεται να επιστρατεύσετε περισσότερη προσοχή στην κατανόηση λειτουργίας ενός θέματος που σας φαντάζει τρελό! Κάνοντας ένα βήμα πίσω και ανακτώντας την ψυχραιμία σας, θα σας βοηθήσει να δείτε με μεγαλύτερη ακρίβεια όσα εμπλέκονται. Όπου χρειάζεται λογική, είναι βέβαιο ότι έχετε απόθεμα για να επενδύσετε. Αν αφήσετε το θέμα να ξεδιπλωθεί για να δείτε περί τίνος πρόκειται, θα διαπιστώσετε ότι θα ανακαλύψετε πιο γρήγορα πώς θα το λειτουργήσετε προς όφελός σας!

Ζυγός

Γενικά : Πριν περάσει στην πραγμάτωση ένα σχέδιο, πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια για να αποκτήσει στιβαρά θεμέλια το όραμά σας. Τώρα είναι η στιγμή να θέσετε πιο γερά στηρίγματα σε ένα θέμα που σας προβληματίσει, αρκεί να είστε πρόθυμοι να επενδύσετε τον επιπλέον απαραίτητο κόπο. Όσα δίνετε τώρα, θα έχουν περισσότερη απόδοση μακροπρόθεσμα και θα είστε ευγνώμονες για την ενδελεχή επεξεργασία!

Σκορπιός

Γενικά : Ένα συγκεκριμένο σχέδιό σας έχει τη δυναμική να βελτιωθεί ή να τελειοποιηθεί τώρα! Αν πιστεύατε ότι ήταν ήδη έτοιμο, θα είναι καλύτερα να του αφιερώσετε λίγη σκέψη ακόμη. Κάθε καθυστέρηση, θα μετατραπεί σύντομα σε ανακούφιση και επιβεβαίωση του κόπου σας. Μάλιστα, αν μοιραστείτε την ιδέα σας με κάποιο άτομο που κατέχει το αντικείμενο, ενδέχεται να περάσετε τα πλάνα σας σε ακόμα πιο υψηλά επίπεδα έμπνευσης!

Τοξότης

Γενικά: Αν πιστεύετε ότι έχετε υιοθετήσει την πρακτική της «ηρεμίας με κάθε κόστος» σε έναν τομέα της ζωής σας, ίσως αποτελεί δικαιολογία ότι λειτουργείτε με πείσμα ή αμυντικά σε κάποιον άλλο… Αν δεν νιώθετε ήδη κάπως άβολα, είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε σύντομα. Αξιοποιήστε την ευκαιρία αυτής της περιόδου για να επιφέρετε ισορροπία, ειδικά σε εκείνους τους τομείς που εμπλέκονται και άλλα άτομα. Αν αυτό απαιτεί να αποδεχθείτε μέρος των θέσεών τους, προσπαθήστε να κάνετε μια τόσο μικρή παραχώρηση!

Αιγόκερως

Γενικά : Μην απογοητευθείτε από μια αντιπαλότητα ή διαφωνία σας με ένα ιδιαίτερο άτομο αυτή την περίοδο, είναι κάτι που θα επιλυθεί από μόνο του πολύ σύντομα. Η οπτική σας για τη συγκεκριμένη συγκυρία πρέπει να συνδυαστεί με αυτή του άλλου ατόμου, προκειμένου να καταλαγιάσει η όποια ηλεκτρισμένη ενέργεια ανάμεσά σας. Αν δεν κοιταχτείτε στα μάτια, η εύρεση συμβιβαστικών λύσεων θα καταστεί ανέφικτη!

Υδροχόος

Γενικά : Αν αναμένετε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα από τη δράση σας σε έναν τομέα της ζωής σας, να είστε προετοιμασμένοι να τον αντικρίσετε με περισσότερο ρεαλισμό! Πρέπει να κατανοήσετε όσα περιμένετε να πετύχετε στο δεδομένο χρονικό όριο που έχετε θέσει, γι’ αυτό δείτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων ώστε να εντοπίσετε τι είναι εφικτό και τι όχι. Κάνετε ό,τι χρειάζεται με μικρότερη ταχύτητα για να συνειδητοποιήσετε τον ουσιαστικό κόπο που πρέπει να καταβάλετε!

Ιχθύες

Γενικά : Πολύ συχνά πείθετε τον εαυτό σας ότι κάποιες προσπάθειες με συγκεκριμένο τρόπο, αποτελούν χάσιμο χρόνου και μόνο. Ξέρετε το συναίσθημα του να μην θέλετε να κάνετε κάτι ή να το θεωρείτε αχρείαστο και πεζό. Ωστόσο, τα θετικά αποτελέσματα έρχονται συνήθως από τη θετική αντιμετώπιση των πραγμάτων. Γι’ αυτό τώρα καλείστε να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας και να σκεφτείτε αισιόδοξα, ώστε να κάνετε αυτό που δεν σας εμπνέει… Σύντομα θα λάβετε τα θετικά του οφέλη και θα είστε ευγνώμονες που προχωρήσατε!

Δ