Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά : Η Αφροδίτη διανύει την τελευταία της μέρα στον επικοινωνιακό σας τομέα, απ’ όπου επενδύει τα όπλα της για έλξη και αρμονία ώστε να σας βάλει στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Η πρόθεσή της είναι να επιστρατεύσει τη μοίρα στο πλάι σας! Σε όλες τις πτυχές της ζωής σας αυτή την περίοδο, οι ανθρώπινες στιγμές προσέγγισης θα έχουν μεγάλη σημασία και θα προκύπτουν αυθόρμητα. Τα καλύτερα τα ζείτε όταν δεν τα περιμένετε!

Ταύρος

Γενικά: Η τελευταία φορά που η Σελήνη και ο Άρης συναντήθηκαν στον οικονομικό σας τομέα, ήταν πριν δύο χρόνια που ήσασταν στο μέσο μιας τριετίας δυσκολιών τέτοιας φύσεως. Αυτή η δοκιμασία σας έληξε λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Η τωρινή συνεύρεση του φεγγαριού με τον πολεμιστή πλανήτη, θα σας δώσει την ευκαιρία να ανασυσταθείτε. Με το οικονομικό σας ένστικτο, το πάθος και την ορμητική σας διάθεση συντονισμένα, θα έχετε τη σοφία και τα κίνητρα να κατακτήσετε και πάλι τη δύναμή σας.

Δίδυμοι

Γενικά: Την τελευταία της μέρα στον τομέα σας της περιπέτειας διανύει η Αφροδίτη, απ’ όπου σας ενθαρρύνει να διεκδικήσετε πολλά ακόμη και όσο αφορά την επαγγελματική αρένα. Το μέτωπο της καριέρας δέχεται δυναμικές δονήσεις, με τη Σελήνη να το κεντρίζει τις τελευταίες μέρες. Το νέο επαγγελματικό σας έτος πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα, γι’ αυτό αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία που θα σας προκύψει!

Καρκίνος

Γενικά : Η Αφροδίτη περνά την τελευταία της μέρα στον οικονομικό σας τομέα, ενώ θα παραμείνει εκεί η σύμπραξη του Ήλιου με τον Ερμή. Η δική της ατζέντα ωστόσο, δεν σας αφήνει να δείτε αντικειμενικά τα οικονομικά σας θέματα και να αξιοποιήσετε την ευφυΐα του Ερμή για την άρτια χρήση των χρημάτων σας… Η ηλιακή έκλειψη της επόμενης εβδομάδας θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε αυτά που θέλετε από οικονομικής πλευράς – και αν μπορείτε να τα δείτε, μπορείτε και να τα πραγματώσετε!

Λέων

Γενικά : Ενώ η Αφροδίτη περνά την τελευταία της μέρα στον τομέα των σχέσεών σας, ο Ερμής συνεχίζει να αναδύει τα θέματα ισορροπίας ανάμεσα στις προσωπικές σας ανάγκες και αυτές της σχέσης σας. Ο πλανήτης της επικοινωνίας καταφέρνει να δώσει φωνή σε αυτά τα θέματα, ενώ ο Ήλιος σας κρατά ρεαλιστές. Θα έχετε πλέον ξεκάθαρη εικόνα, όχι μόνο για όσα θέλετε εσείς αλλά και όσα απαιτεί η σχέση σας από εσάς!

Παρθένος

Γενικά : Με την Αφροδίτη να περνά την τελευταία της μέρα στον επαγγελματικό σας τομέα, καλείστε να είστε σε εγρήγορση αλλά και να ακούτε τι σας λέει η καρδιά σας. Επειδή ο Ήλιος και ο Ερμής παραμένουν σε αυτό τον τομέα, η ηλιακή έκλειψη της επόμενης εβδομάδας θα σας δώσει καινούργιες ευκαιρίες να δείτε πιο σοβαρά τα θέματα της καριέρας σας. Ξεκαθαρίστε πρώτα τα θέλω σας και αφήστε για λίγο αργότερα τα «πού» και «πώς»!

Ζυγός

Γενικά : Όσο πολυάσχολοι κι αν είστε, όσο απαιτητικό κι αν είναι το καθημερινό σας πρόγραμμα, πρέπει να βρείτε χρόνο και για ψυχαγωγία! Η Αφροδίτη της αγάπης περνά την τελευταία της μέρα στα διαμερίσματά σας της χαράς, της δημιουργίας και του ρομαντισμού, χωρίς να κεντρίζει την προσωπική σας ζωή… Όμως σας ζητά να κάνετε την καρδιά σας οδηγό, για να δώσετε άδεια στον εαυτό σας να πράξει όσα τον ευχαριστούν. Η δική σας πρόκληση τώρα, είναι να αποφύγετε να σκέφτεστε υπερβολικά τα πάντα!

Σκορπιός

Γενικά: Το σπιτικό είναι όπου βρίσκεται η καρδιά σας, όπως υπογραμμίζει η Αφροδίτη της αγάπης και της ομορφιάς την τελευταία της μέρα στον τομέα σας του σπιτιού και της οικογένειας. Ο Ήλιος και ο Ερμής παραμένουν στον ίδιο τομέα, γι’ αυτό με την ηλιακή έκλειψη της επόμενης εβδομάδας θα καταφέρετε να δώσετε φωνή στην καρδιά σας… Τώρα πρέπει να ζείτε τη στιγμή, να αγκαλιάσετε τους ανθρώπους και τα θέματα που έχουν σημασία – αλλά και να ετοιμάσετε την επόμενη λίστα των επιθυμιών σας!

Τοξότης

Γενικά : Ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται στον τομέα της επικοινωνίας σας, όπου θα παραμείνουν και μετά την αποχώρηση της Αφροδίτης από εκεί σήμερα. Θα καταφέρετε να δώσετε φωνή στην καρδιά σας και σε όσα αφορούν τις σχέσεις σας, γιατί η θεά της αγάπης και της αρμονίας θα συνεχίσει να σας ευνοεί επικοινωνιακά καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της χρονιάς!

Αιγόκερως

Γενικά: Την τελευταία μέρα διαμονής της στον τομέα των εισοδημάτων σας, η Αφροδίτη επικεντρώνεται λιγότερα στα χρήματά σας και περισσότερο στην αυτοπεποίθησή σας. Με τον Ήλιο και τον Ερμή να παραμένουν εκεί, και με την ηλιακή έκλειψη της επόμενης εβδομάδας, τα έσοδά σας τα χειρίζονται ασφαλή χέρια. Να ξέρετε ότι μπορείτε να προσελκύσετε όλα όσα πιστέψετε ότι σας αξίζουν, κάτι που αφορά την «τιμή» όλων των θεμάτων της ζωής σας!

Υδροχόος

Γενικά : Διανύετε ήδη τον γενέθλιο μήνα σας, που θα περιλάβει την ηλιακή έκλειψη της επόμενης εβδομάδας. Έχετε ακόμη χρόνο για να κατασταλάξετε στις αποφάσεις σας για τη νέα χρονιά, για το μέλλον σας και τη διαδρομή που θέλετε να κάνετε. Την τελευταία της μέρα στο ζώδιό σας η Αφροδίτη δεν ασχολείται με τα «πώς» και «πού» αλλά με τα «τι»… Ο Ερμής θα σας βοηθήσει την επόμενη εβδομάδα να στήσετε το πρόγραμμα και τις αποφάσεις σας, γι’ αυτό τώρα πρέπει να ετοιμάσετε τη λίστα επιθυμιών σας!

Ιχθύες

Γενικά : Την τελευταία της μέρα στον νοσταλγικό σας τομέα, η Αφροδίτη εντείνει σήμερα τόσο τις αναπολήσεις όσο και την προσμονή σας… Από τη μια σας ωθεί να χωθείτε στις αγαπημένες σας αναμνήσεις, από την άλλη σας προετοιμάζει για το αυριανό της πέρασμα στο ζώδιό σας. Καλή είναι η νοσταλγία, όμως τα καλύτερα είναι μπροστά σας – και είναι πολλές οι καινούργιες πόρτες που θα ανοίξουν για εσάς!