Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Κριός

Γενικά : Σήμερα θα είναι μια πολυάσχολη ημέρα σε όλα τα επίπεδα. Θα έχετε πολύ έμπνευση για δημιουργικά σχέδια, ειδικά για γράψιμο και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν. Η επικοινωνία με τα αγαπημένα πρόσωπα θα είναι ξεκάθαρη, ανοιχτή και ειλικρινής σήμερα. Θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα που σας ταλαιπωρούν. Τα παιδιά θα είναι μια μεγάλη πηγή υποστήριξης και διασκέδασης. Απολαύστε την ημέρα σας. Φροντίστε αργότερα να κάνετε κάτι που σας χαλαρώνει.

Ταύρος

Γενικά : Γενικά έχετε την τάση να αφήνετε την γραφειοκρατία αλλά σήμερα η ανάγκη να διαχειριστείτε κάποια οικονομικά θέματα ίσως σας κάνει να καθίσετε και να τα κάνετε όλα. Σε ότι έχει να κάνει μα χρήματα έχετε την τάση να είστε πολύ πρακτικοί και αποτελεσματικοί οπότε μην εκπλαγείτε αν τα κάνετε όλα γρήγορα και καλά. Ότι έχει να κάνει με την γραφειοκρατία σήμερα θα πάει καλά. Κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα γεύμα σε ένα καλό εστιατόριο. Ίσως θα μπορούσατε να συναντήσετε και φίλους που έχετε καιρό να δείτε. Θα σας κάνει καλό η ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Δίδυμοι

Γενικά: Σήμερα η ευαισθησία συνδυάζεται με την εξυπνάδα και φέρνει την πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα στην επιφάνεια. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να τις χρησιμοποιήσετε σήμερα, είτε στην δουλειά ή στο σπίτι. Μπορεί να πρέπει να βοηθήσετε ένα φίλο. Τα μέλη της οικογένειας και οι άλλοι μπορούν εύκολα να επικοινωνήσουν μαζί σας και ίσως ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα. Απολαύστε την ημέρα σας. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην βάλετε πάνω από τις δικές σας ανάγκες τις ανάγκες των άλλων όμως.

Καρκίνος

Γενικά : Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι πολύ ισχυρή πνευματικά περισσότερο από ότι λεκτικά. Η πρακτικότητα και η κοινή λογική μαζί με την διαίσθηση σήμερα θα σας κάνουν να αισθάνεστε πολύ δημιουργικοί. Πολλές ιδέες για νέα σχέδια θα έρθουν στο μυαλό σας και θα θέλετε να τις σημειώσετε. Μπορεί να είναι τόσο πολλές που δεν ξέρετε ποια να ακολουθήσετε. Ζητήστε την γνώμη των φίλων σας. Το βράδυ κάντε μια βόλτα ώστε να χαλαρώσετε και να καταφέρετε να κοιμηθείτε.

Λέων

Γενικά: Η πρακτικότητα και η λογική σας θα πρέπει να λειτουργήσουν για χάρη μιας ομάδας με την οποία συνεργάζεστε. Μερικοί θα είναι μπερδεμένοι και εσείς μπορείτε να δείτε τώρα την κατάσταση σωστά. Οι στόχοι σας μπορεί να ενισχυθούν σήμερα χάρη στην συγκέντρωση και την ξεκάθαρη σκέψη. Θα είναι μια καλή ημέρα να δουλέψετε επάνω σε δικά σας σχέδια. Απολαύστε την. Βάλτε τις προτεραιότητές σας και ασχοληθείτε με κάτι που έχετε αφήσει στην άκρη για μεγάλο διάστημα.

 

Παρθένος

Γενικά : Ότι δουλειές έχετε να κάνετε σήμερα μάλλον θα πάνε πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά από ότι συνήθως. Η λογική σας είναι καλή όπως και η σωματική σας ενέργεια. Η επιτυχία ακολουθεί τις επιχειρήσεις σήμερα οπότε μην φοβάστε να δοκιμάσετε οτιδήποτε όσο υπερβολικό και να φαίνεται. Μην εκπλαγείτε αν οι άλλοι έρθουν σε εσάς για συμβουλές. Ίσως είναι καιρός να μάθετε να λέτε και όχι. Μην γίνεστε θυσία για τους άλλους συνέχεια.

Ζυγός

Γενικά: Είστε συγκρατημένοι σήμερα. Όσο δύσκολη και να είναι μια δουλειά σας σήμερα όλα θα πάνε καλά και ομαλά, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με έρευνα. Η σκέψη σας είναι πολύ ξεκάθαρη και προσγειωμένη σήμερα και η λογική σας λειτουργεί καλά. Ότι πρέπει να γίνει σήμερα θα γίνει. Μην αφήσετε εκκρεμότητες για αύριο. Ασχοληθείτε με θέματα που σας ταλαιπωρούν για καιρό και τα αποφεύγετε. Δεν θα μπορείτε να το κάνετε για πολύ και οι καταστάσεις θα στραφούν εναντίον σας.

Σκορπιός

Γενικά: Τα όνειρα μπορεί να ρίξουν φως σε κάποιες προσωπικές αμφιβολίες που προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε. Η σκέψη σας είναι πολύ ξεκάθαρη και λογική τώρα. Τα οικονομικά θέματα είναι καλά σήμερα ειδικά σε ότι έχει να κάνει με γραφειοκρατία ή νομικά ζητήματα. Θα είστε πιο πρακτικοί από ότι συνήθως και προς το τέλος της ημέρας θα αισθάνεστε πιο ικανοποιημένοι για ότι έχετε καταφέρει. Όσο χρησιμοποιείτε την λογική και το μυαλό σας θα μπορέσετε να προχωρήσετε προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε.

Τοξότης

Γενικά : Τα σχέδια πάνω στα οποία δουλεύετε μαζί με φίλους ή συνεργάτες θα πάνε πολύ ομαλά σήμερα καθώς η σκέψη σας είναι ξεκάθαρη, κοφτερή και λογική. Εσείς είστε πολύ ισχυροί τώρα και υπάρχει εμπιστοσύνη και σεβασμός ανάμεσα στους συνεργάτες σας. Οι κοινωνικές εκδηλώσεις μπορεί να φέρουν ωραίες συζητήσεις και πιο ισχυρούς δεσμούς μεταξύ σας. Δουλέψτε σκληρά αλλά απολαύστε το κάθε λεπτό. Όλα προχωρούν όπως θέλετε και δεν πρέπει να επιτρέψετε στην υπερβολική ανάλυση να σας φέρει εμπόδια.

Αιγόκερως

Γενικά : Σήμερα ίσως μια από εκείνες τις ημέρες όπου κοιτάτε το σπίτι σας και σας φαίνεται ότι δεν είναι τακτοποιημένο. Μπορεί να αποφασίσετε να καθαρίσετε. Προχωρήστε αρκεί να μην προσπαθήσετε να το κάνετε μόνοι σας. Ζητήστε από τους άλλους να σας βοηθήσουν. Δουλεύετε πολύ σκληρά τελευταία και θέλετε βοήθεια από τους άλλους για να τα καταφέρετε. Πρέπει να χαλαρώσετε καθώς το αξίζετε. Ίσως θα ήταν καλύτερα να ζητήσετε επαγγελματική βοήθεια. Ο χρόνος σας είναι πολύ περιορισμένος.

Υδροχόος

Γενικά : Σήμερα η επικοινωνία σας θα έχει να κάνει με την συνεχή σας επιτυχία και νέες ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Το μυαλό σας μπορεί να σκεφθεί ότι νέο εμφανίζεται και η λογική σας σας βοηθά να δείτε όλες τις πλευρές. Ότι πρέπει να σκεφθείτε, εμπιστευθείτε τον εαυτό σας. Έχετε την τάση να είστε πολύ πρακτικοί και αποτελεσματικοί. Ακούστε το μυαλό σας αλλά εμπιστευθείτε την καρδιά σας, θα σας οδηγήσει προς την σωστή πορεία. Αποφύγετε την υπερβολική ανάλυση.

Ιχθύες

Γενικά: Μπορεί να θέλετε να βελτιώσετε την υγεία σας και μπορεί να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση. Μάλλον θα βρείτε ένα σχέδιο που να ταιριάζει περισσότερο στον τρόπο ζωής σας. Η σκέψη σας τώρα είναι ξεκάθαρη και λογική. Οι άλλοι μπορεί να θέλουν να σας ακολουθήσουν. Ότι και να κάνετε θα πάει καλά σήμερα. Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας πολύ. Θα καταφέρετε να ενισχύσετε την ενέργειά σας αλλά και τις αντοχές σας μέσα από την άσκηση. Μην χάνετε χρόνο περιμένοντας.