Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά : Τα πράγματα πάνε όπως τα θέλετε και μπορεί να αισθάνεστε ότι πολλά γίνονται χωρίς να προσπαθείτε καν. Ταυτόχρονα, μια φωνή στο πίσω μέρος του μυαλού σας σας λέει να προσέχετε τα νώτα σας. Να είστε καλυμμένοι. Μπορεί να μπείτε σε πειρασμό να ακολουθήσετε την πιο άνετη και γνώριμη οδό αλλά ίσως είναι καλή στιγμή να σκεφθείτε άλλες επιλογές.

Ταύρος

Γενικά: Το παράδειγμά σας μπορεί να αλλάξει λίγο. Υπάρχει περίπτωση τα συναισθήματά σας να βιώσουν μια σημαντική αλλαγή σήμερα. Το μυαλό σας μπορεί να γυρνά. Μην μπλεχτείτε σε μια πνευματική δύνη. Μπορείτε να αποκοπείτε από την ασυνάρτητη ομιλία που το μυαλό σας τα προσφέρει στηριζόμενο στην 6η σας αίσθηση, στο ένστικτό σας, για τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Δίδυμοι

Γενικά : Το να παραγγείλετε ένα πράγμα από τον κατάλογο δεν θα σας ικανοποιήσει σήμερα. Θέλετε να το δοκιμάσετε όλα. Είστε χαρούμενοι που μπορείτε να τα μοιραστείτε όλα με τους γύρω σας αρκεί να έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε από όλα. Σήμερα είναι η ημέρα σας για να βγείτε, να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να εξερευνήσετε διαφορετικές επιλογές.

Καρκίνος

Γενικά : Είναι καλή ημέρα να δώσετε φωνή στα συναισθήματά σας. Μιλώντας για ένα πρόβλημα δυνατά τελικά θα καταφέρετε να βρείτε και μια λύση. Εξωτερικεύοντας το τι υπάρχει στο κεφάλι σας το θέμα με κάποιο τρόπο γίνεται πιο εύκολο να το χειριστείτε. Κρατώντας τα όλα μέσα σας δεν έχετε πολλές επιλογές κίνησης. Είστε πιο κοντά σε μια λύση από όσο νομίζετε. Βρείτε την φωνή σας και οι απαντήσεις θα έρθουν.

Λέων

Γενικά: Υπάρχουν πολλά για τα οποία μπορείτε να μιλήσετε. Το δύσκολο είναι να βρείτε έναν λόγο για να σταματήσετε να μιλάτε. Μόλις κάποιος αναφέρει την θρησκεία ή την φιλοσοφία φαίνεται ότι ανοίγουν οι πύλες. Το μυαλό σας θα τρέχει και θα είστε χαρούμενοι που μπορείτε να σκεφθείτε πολλές επιλογές αν και εσείς έχετε την τελευταία λέξη σχετικά με το τι πιστεύετε.

Παρθένος

Γενικά: Μπορεί να είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε. Το κόλπο είναι να μην τα παίρνετε όλα πολύ συναισθηματικά. Κρατήστε τα όλα ανάλαφρα και μην εκνευρίζεστε αν φαίνεται ότι δεν μπορείτε να βρείτε τα εργαλεία για να ψάξετε τόσο βαθιά όσο θα θέλατε. Μπορεί να είστε πολύ παραγωγικοί αν ασχοληθείτε με πολλά θέματα αντί να προσπαθείτε να φθάσετε σε βάθος μόνος στο ένα.

Ζυγός

Γενικά: Είναι μια πολύ έντονη περίοδος του μήνα συναισθηματικά και μπορεί να ξεσπάσετε χωρίς προφανή λόγο. Είναι μια στιγμή όπου τα συναισθήματα που έχετε μέσα σας αναγκάζονται να εξωτερικευτούν με κάποιο τρόπο. Αισθάνεστε ότι έχετε λίγο έλεγχο πάνω στο πως εκφράζονται τα συναισθήματά σας. Η δύναμη πίσω από τα συναισθήματά σας είναι τεράστια.

Σκορπιός

Γενικά : Φροντίστε να πάρετε κάτι για διάβασμα μαζί σας. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να περιμένετε για κάποιον και θέλετε να είναι παραγωγικές. Αναπόφευκτα θα είστε ανυπόμονοι και ίσως εκνευριστείτε με αυτό το άτομο που χαλάει την ημέρα σας. Το να έχετε κάτι για να συγκεντρωθείτε ίσως σας ηρεμεί και σας κάνει να αισθάνεστε ότι δεν χάνετε τον χρόνο σας. Μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις στιγμές αντί να θυμώνετε.

Τοξότης

Γενικά: Το μυαλό σας αναζητά ερεθίσματα και πρέπει να του προσφέρετε πολλά. Αυτά μπορεί να έχουν την μορφή μιας έντονης συζήτηση για τα πολιτικά, για τα παγκόσμια γεγονότα ή για κάτι επίκαιρο. Η οπτική σας μπορεί να αλλάξει, γι’αυτό να έχετε το μυαλό σας ανοιχτό σε νέες ιδέες. Οι πληροφορίες που εμφανίζονται στον δρόμο σας θα είναι και πολλές και γεμάτες εκπλήξεις.

Αιγόκερως

Γενικά: Μπορεί να είστε αναποφάσιστοι. Το μυαλό σας γυρνά προς πολλές κατευθύνσεις αλλά δεν βγάζει αποτέλεσμα. Δουλέψτε με αυτή την ενέργεια αντί να εκνευρίζεστε εξαιτίας της. Μπορείτε να εξετάσετε κάθε ιδέα εξονυχιστικά. Μέχρι να φθάσετε σε απόφαση θα ξέρετε τι θέλετε. Για τώρα καλύτερα να πειραματίζεστε.

Υδροχόος

Γενικά : Οι τελευταίες τάσεις στην μόδα και οι τελευταίες κυκλοφορίες ταινιών θα τραβήξουν την προσοχή σας. Υπάρχουν κάποια νέα της τελευταίας στιγμής που θα είναι πολύ σημαντικά για εσάς. Οι συζητήσεις που έχουν να κάνουν με τέτοια θέματα μάλλον θα αναφερθούν το δείπνο σήμερα. Θα έχετε κάποιες πληροφορίες να μοιραστείτε με τους άλλους. Οι μεγάλες συζητήσεις θα είναι πολύ καλές.

Ιχθύες

Γενικά: Μπορεί να αισθάνεστε ότι το μυαλό σας είναι μπερδεμένο και ίσως ξεχνάτε που αφήσατε τα κλειδιά σας ή το κινητό σας. Το μυαλό σας είναι κουρασμένο και ίσως είναι δύσκολο να ακολουθήσει σε ότι ξεκινήσετε. Μην κολλάτε σε αυτό. Ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων χωρία να προσπαθείτε να πιέσετε τον εαυτό σας σε κάτι που δεν έρχεται φυσικά.