Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά  Μπορεί να είστε σε μια δύνη σήμερα και θα υπάρχουν πολλές πληροφορίες γύρω σας που θα σας ζητούν να κάνετε το ένα και το άλλο. Είστε σε εξαιρετική θέση να μπορείτε να τα χειριστείτε όλα σε μια ημέρα. Να παραμείνετε θετικοί. Διατηρήστε την ενέργεια σας. Η απάντηση θα είναι μπροστά σας. Καλό θα είναι να βάλετε προτεραιότητες και να βάλετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας μπροστά.

Ταύρος

Γενικά: Μπορεί να χοροπηδάτε σήμερα. Είναι μια από εκείνες τις καταστάσεις όπου δεν θέλετε να μείνετε σε ένα μέρος πολύ. Κάθε μέρος είναι ένα ξεχωριστό βήμα που οδηγεί στο που θέλετε να πάτε. Να έχετε τα μάτια σας συγκεντρωμένα στο μέλλον και συνεχίστε. Μπορεί να αποφασίσετε να δείτε φίλους σήμερα και να αποφασίσετε να διασκεδάσετε.

Δίδυμοι

Γενικά : Το κοινό σας θα είναι προσεκτικό σήμερα. Ηγηθείτε και οι άλλοι θα ακολουθήσουν. Να είστε ο εαυτό σας και να προστατεύετε την φωνή σας. Θα έχετε πολλές πληροφορίες και δεν πρέπει να απορρίπτετε καμία ιδέα. Να είστε ανοιχτοί σας ερωτήσεις και σχόλια άλλων. Η ανυπομονησία τους είναι ζωτική για την απόδοσή σας. Να είστε προσεκτικοί με τα σχόλιά σας και πάντα να σκέπτεστε καλά πριν προχωρήσετε.

Καρκίνος

Γενικά z: Μπορεί να έχετε αυτοπεποίθηση σήμερα και ίσως έχετε μια έντονη ιδέα του τι ακριβώς θέλετε. Οι πληροφορίες είναι δύναμη. Οι άλλοι προσπαθούν να ασκήσουν πίεση πάνω σας. Μην τους αφήσετε να τα καταφέρουν ειδικά σήμερα. Η συνεργατική συμπεριφορά πρέπει να ενισχυθεί. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά αν δουλεύετε μαζί αντί να απέναντι ο ένας στον άλλο.

Λέων

Γενικά: Το μυαλό σας θα επεκταθεί σήμερα. Θα αισθάνεστε σαν να υπάρχουν πολλές πληροφορίες μέσα στο κεφάλι σας που χρειάζονται επεξεργασία. Σχετικά με κάποια μεγάλα σχέδια προσπαθήστε να τα ολοκληρώσετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Η καλύτερη τακτική είναι να είστε ήρεμοι. Αν περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή για να τα ολοκληρώσετε η ποιότητα της δουλειάς σας δεν θα είναι καλή. Κάντε ένα σχέδιο και βάλτε χρονικούς περιορισμούς.

Παρθένος

Γενικά : Προσπαθήστε να μην λαμβάνετε τοις μετρητοίς τα λόγια των άλλων σήμερα. Μπορεί να πρέπει να περάσετε πολύ χρόνο ασχολούμενοι με κάθε σχόλιο. Μπορεί να δημιουργήσετε ένα σενάριο στο μυαλό σας σχετικά με το τι σκέπτεστε το κάθε άτομο. Ίσως πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ευθεία προσέγγιση. Απλά κάντε τις ερωτήσεις σας και αναλύστε μετά τις απαντήσεις που θα λάβετε.

Ζυγός

Γενικά : Οι μακροπρόθεσμες τάσεις κλιμακώνονται σημαντικά τώρα. Αυτή η περίοδος ενισχύεται από τις πολλές πληροφορίες που υπάρχουν γύρω σας. Προσπαθήστε να κάνετε μικρές προσαρμογές στην κατεύθυνσή σας συμπεριλαμβάνοντας και νέες πληροφορίες. Να ξέρετε πως οι σχέσεις σας θα είναι καλύτερες μετά. Μην αναλύετε υπερβολικά τα πάντα αλλά καλό είναι να σκέπτεστε όλες τις πληροφορίες πριν προχωρήσετε.

Σκορπιός

Γενικά : Κάντε ένα διάλειμμα από ότι κάνετε. Κοιτάξτε τι κάνουν οι γύρω σας. Ελέγξτε τα σχέδιά σας σε σχέση με των άλλων, ειδικά για το τι μπορείτε να καταφέρετε αν συνεργαστείτε. Η συνεργασία αντί για τον ανταγωνισμό είναι το μάθημα που πρέπει να ενισχυθεί σήμερα. Καλύτερα να το μάθετε τώρα για να είστε καλύτερα μετά. Δεν χρειάζεται να είστε ανταγωνιστικοί συνέχεια. Είναι κουραστικό και για εσάς.

Τοξότης

Γενικά: Να έρθετε σε επαφή με την ενέργεια σήμερα ώστε να μην αισθάνεστε ότι είστε στο περιθώριο. Η προσφορά σας στην ομάδα είναι σημαντική. Να σκέπτεστε σημαντικά σχέδια. Δεν γίνεται να συμβεί λάθος αν επεκτείνετε το μυαλό σας καθώς και των άλλων. Προωθήστε την δίψα σας για γνώση και ελευθερία μέσα από τις πληροφορίες.

Αιγόκερως

Γενικά: Μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερα εργαλεία σήμερα. Πείτε τις ανησυχίες σας και θα βρείτε βοήθεια από τους άλλους. Να διατηρήσετε την επικοινωνία σας ανοιχτή και αφήστε τις πληροφορίες να ρέουν. Μην απογοητευθείτε από την συναισθηματική πλευρά των πραγμάτων. Ασχοληθείτε με τα γεγονότα και ακολουθήστε την πορεία τους.

Υδροχόος

Γενικά: Συμμαχήστε με τους άλλους ώστε να κάνετε σημαντικά σχέδια για ταξίδια. Η πιο μικρή ιδέα μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα σημαντικό σχέδιο επίθεση. Υπάρχει ένα ελαφρύ συναίσθημα στην ατμόσφαιρα που ενθαρρύνει την επικοινωνία. Αν δείτε ότι οι άλλοι δεν προσπαθούν αρκετά μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε μόνοι σας. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να περάσουν από μπροστά σας.

Ιχθύες

Γενικά : Μην κάνετε μόνο ένα πράγμα σήμερα. Όσο πιο ποικίλες είναι οι δραστηριότητές σας τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσάς να βρείτε πολλά κομμάτια του πάζλ. Σήμερα πρέπει να κάνετε μεγάλα σχέδια. Όσο περισσότερα ξέρετε τόσο μεγαλύτερος σύμμαχος θα είστε όταν πρέπει να επιλυθεί ένα πρόβλημα. Μάθετε πως να κάνετε πολλά ταυτόχρονα.