Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Είστε έτοιμοι για σκανταλιές, αγαπητοί Κριοί; Η σημερινή συνεύρεση της Σελήνης με τον Δία στον ερωτικό 8ο Οίκο σας, θα αναδείξει την πικάντικη πλευρά σας και θα ανορθώσει τον παράγοντα φλερτ στα ύψη! Τα διακριτικά πειράγματα μπορούν να σπάσουν τον πάγο με μια πρόσφατη γνωριμία ή να εξαλείψουν την ένταση με το υπάρχον ταίρι σας. Αξιοποιήστε την έμφυτη αίσθησή σας του χιούμορ, καθώς το γέλιο είναι το καλύτερο μέσο για να επιλύονται οι διαφορές… Είναι δύσκολο να μην πείσετε κάποιον όταν του χαμογελάτε!Σ

Ταύρος

Η περιπέτεια σας καλεί, αγαπητοί Ταύροι! Η διάθεσή σας για αυθόρμητες δραστηριότητες θα είναι ανορθωμένη σήμερα, που η Σελήνη από τον τομέα σας των συμπράξεων συναντά τον Δία που λατρεύει την αδρεναλίνη. Κάθε κοινή προσπάθεια θα λάβει το πρόσημο της επιτυχίας, γι’ αυτό φροντίστε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τη νικητήρια ομάδα. Φρεσκάρετε την ενέργειά σας, αναζητήστε τους φίλους σας για να ανταλλάξετε απόψεις, αυξήστε τους συμμάχους σας ακόμα και μέσα από νέους κοινωνικούς κύκλους. Ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να οδηγήσουν οι καινούργιες γνωριμίες!

Δίδυμοι

Πόση σημασία δίνετε στις λεπτομέρειες, αγαπητοί Δίδυμοι; Η σημερινή συνάντηση της Σελήνης με τον Δία στον 6ο Οίκο σας της ενδελεχούς έρευνας, θα στρέψει την προσοχή σας σε όλα τα στοιχεία που θα βελτιώσουν την παρούσα θέση σας. Μην απολογηθείτε σε κανέναν για τον τρόπο που θέλετε να διεκπεραιωθεί το καθετί, ενώ δεν πρέπει να παραμελήσετε τα χρονικά σας όρια. Αν η τελειότητα δεν είναι προσβάσιμη, αρκεστείτε στην εξαιρετική ποιότητα του αποτελέσματος. Αυτή η ουράνια σύμπραξη ευνοεί και τη φυσική σας κατάσταση, γι’ αυτό ενδείκνυται να εξωτερικεύσετε την συσσωρευμένη σας ένταση με λίγη ποδηλατάδα ή τρέξιμο το βραδάκι!

 Καρκίνος

Λένε ότι «οι φραστικές απροσεξίες μπορεί να βυθίσουν πλοία», όμως για εσάς σήμερα ισχύει ακριβώς το αντίθετο, αγαπητοί Καρκίνοι. Μια αυθόρμητη αλλά ειλικρινής παραδοχή των συναισθημάτων σας μπορεί να σας ανεβάσει στο πλοίο της αγάπης, καθώς η Σελήνη συναντά τον Δία της εξομολόγησης! Κανείς δεν κέρδισε χωρίς να ποντάρει, γι’ αυτό πάρτε το ρομαντικό ρίσκο που σκέφτεστε και εκφραστείτε. Αν το ζητούμενό σας είναι να απελευθερωθείτε από μια ασταθή σχέση ή κατάσταση, η αποχώρησή σας γίνεται σήμερα πιο εύκολη. Μην περιμένετε μήπως αλλάξουν οι συνθήκες και μην πειστείτε από υποσχέσεις!

Λέων

Έχετε ανάγκη από πιο στενούς δεσμούς! Η Σελήνη συναντά σήμερα τον Δία στον 4ο Οίκο σας του σπιτικού, συνδυάζοντας την ενδυνάμωση των σχέσεών σας με λίγη περιπέτεια. Αν έχετε κάποια αντιπαράθεση με έναν από τους αγαπημένους ανθρώπους, θα σας είναι πιο δύσκολο να κρατήσετε κακία από το να την ξεπεράσετε. Το νόημα της αγάπης είναι να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε, υπό τον όρο ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν θα συνεχίσει να επιβάλει τις απόψεις της. Η μέρα είναι ιδανική για να υλοποιήσετε κι εκείνα τα σχέδιά σας για μια απόδραση με το ταίρι σας!

 Παρθένος

Πόσο κοινωνική μπορεί να γίνει η πεταλούδα που κρύβετε μέσα σας, αγαπητοί Παρθένοι; Με τη συνάντηση της Σελήνης και του επεκτατικού Δία στον κοινωνικό 3ο Οίκο σας, ακόμα και οι προσκλήσεις της τελευταίας στιγμής θα σας φαίνονται δελεαστικές! Βγείτε, κάντε χειραψίες, συναντήστε φίλους, προσεγγίστε αγνώστους, όλα σήμερα εξαρτώνται από τη δικτύωσή σας. Θα έχετε την ικανότητα να γοητεύσετε άτομα με ισχύ, γι’ αυτό στοχεύστε ψηλά και αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας. Η εστίαση ακόμα και στην κοινωνική προσφορά μπορεί να σας φτάσει πιο κοντά στην επιτυχία!

Ζυγός

Σήμερα τζογάρετε με ένα όνειρά σας, ειδικά όσο αφορά την καριέρα και τα χρήματα! Ο Δίας της τύχης συναντά τη Σελήνη στον 2ο Οίκο σας της απόδοσης, θέτοντας θετικό πρόσημο σε κάθε ρίσκο που θα πάρετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε άλματα χωρίς να κοιτάτε, σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να σημαδέψετε ακόμα και πιο μακριά απ’ όσο νομίζατε ότι φτάνετε. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην κάνετε αχρείαστες δαπάνες επειδή κάτι ήταν σε προσφορά!

 Σκορπιός

Βγάλτε στην επιφάνεια το συναίσθημα και τις απόψεις σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Σελήνη συναντά τον Δία της εξωτερίκευσης στο ζώδιό σας σήμερα, όψη που θα σας ωθήσει να εκφραστείτε χωρίς να θίξετε κανέναν. Ενόσω θα αποκαλύπτετε όσα αισθάνεστε, αποδείξτε και πόσο καλοί ακροατές μπορείτε να γίνετε. Ακολουθήστε τη διπλωματική οδό και θα δείτε να έλκετε κοντά σας περισσότερους απ’ όσους θα περιμένατε. Αυτό δεν σημαίνει ότι οφείλετε να χρυσώσετε τα λόγια σας… Οι γνήσιοι φίλοι λένε μεταξύ τους αυτά που πρέπει, όχι αυτά που θέλει να ακούσει ο άλλος!

Τοξότης

Μοιράστε απλόχερα την αγάπη σας, αγαπητοί Τοξότες! Η Σελήνη συμπράττει σήμερα με τον γενναιόδωρο κυβερνήτη σας τον Δία, στον 12ο Οίκο σας της κατανόησης και της προσφοράς. Προσφέρετε στον κόσμο με χαμόγελο, η καρδιά σας θα ανθίσει από την θετική ανταπόκριση που θα έχετε, Χωρίς να εμπλακείτε στα δράματα των άλλων, αναζητήστε τους τρόπους που μπορείτε πραγματικά να συμβάλετε στην επίλυσή τους. Όχι μόνο θα νιώσετε εσείς καλά, θα ανέβετε πολύ και στην εκτίμηση των ατόμων του κύκλου σας!

Αιγόκερως

Όποιος κάνει σωστή αναζήτηση, βρίσκει αυτό που χρειάζεται! Η Σελήνη συναντά σήμερα τον Δία της τύχης, στον τομέα σας της τεχνολογίας και της συνεργασίας. Λίγη έρευνα στα μέσα μαζικής δικτύωσής σας, μπορεί να φέρει μπροστά σας το ιδανικό άτομο για την υλοποίηση ενός μεγαλεπήβολου ονείρου σας. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται ανάδρομος – άρα κάνετε την προετοιμασία και τις επαφές σας τώρα για να περάσετε στην πράξη με την αναστροφή της πορείας του!

 Υδροχόος

Στοχεύστε στην κορυφή, αγαπητοί Υδροχόοι! Με τη σημερινή σύμπραξη επέκτασης της Σελήνης με τον Δία στον φιλόδοξο 10ο Οίκο σας, μπορείτε να κλείσετε αυτή την εργασιακή εβδομάδα με ένα ακόμη θετικό πρόσημο. Ενόσω οι άλλοι λειτουργούν ακόμη με νωχελικούς θερινούς ρυθμούς, εσείς αδράξτε την ευκαιρία να συζητήσετε με τους υψηλότερα ιστάμενους τις δημιουργικές σας ιδέες. Αν ρισκάρετε, είναι βέβαιο ότι θα αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας. Δεν αποκλείεται να σας ανοίξουν πόρτες από έναν άντρα του περιβάλλοντός σας.

Ιχθύες

Η σημερινή συνάντηση της Σελήνης με τον κοσμοκαλόγερο Δία στον 9ο Οίκο σας της επέκτασης, σας βάζει στο κέντρο της σκηνής! Κρατήστε τον ενθουσιασμό και τη λάμψη σας σε υψηλά επίπεδα, ξεχάστε όσα θεωρούσατε υπερβολικά και εκφράστε ανοικτά όσα σκέπτεστε. Εξερευνήστε ό,τι τραβήξει την προσοχή σας, τόσο σε επίπεδο θεμάτων όσο και σε επίπεδο ανθρώπων… Η μέρα είναι ιδανική για να θέσετε ακόμα και θέματα που προκαλούν νευρικότητα… Σημαντικά ερωτήματά σας θα λάβουν ηχηρά «ναι»!