Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα, γι’ αυτό μην ενδώσετε σε αυτό τον πειρασμό ούτε σήμερα! Με τη Σελήνη στον Σκορπιό και τον 8ο Οίκο σας των έντονων συναισθημάτων, δεν θα είστε τόσο διαυγείς όσο συνηθίζετε. Ίσως να νιώθετε προκλήσεις σε κάθε κίνησή σας, ίσως και μια δόση ζήλειας να αμαυρώσει τις σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντός σας. Αναζητήστε τις απαντήσεις των ερωτημάτων μέσα σας, όπως γιατί συνεχίζετε να έχετε στον κύκλο σας άτομα που δεν εμπιστεύεστε ή δεν εκτιμάτε.

Ταύρος

Μιας και η αγάπη κατακτά τα πάντα, θέλετε να είναι ευχαριστημένοι όλοι οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας! Η παρουσία της Σελήνης στον παθιασμένο Σκορπιό και τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων, θα σας ωθήσει να βγείτε και να συναντήσετε πολύ κόσμο για να προωθήσετε την προσωπική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι θα νιώσετε τα βέλη του έρωτα για ένα άτομο που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Οι δεσμευμένοι Ταύροι, να ξέρετε ότι δεν θα δείτε τη σχέση σας να ανθίζει αν δεν κάνετε κάτι γι’ αυτήν… Πάρτε πρωτοβουλίες σήμερα, για να δοκιμάσετε νέες χαρές για δύο!

Δίδυμοι

Η παρουσία της Σελήνης στον δυνατό Σκορπιό και τον 6ο Οίκο σας της ευμάρειας, θα κεντρίσει λίγο παραπάνω τον τομέα της φροντίδας του εαυτού σας. Συνειδητοποιήστε πότε γυμναστήκατε τελευταία φορά και πότε προσέξατε τη διατροφή σας. Πλέον πρέπει να δεσμευτείτε σε εσάς τους ίδιους ότι θα ασκείστε τακτικά, ακόμα και στο σπίτι αν είστε πολυάσχολοι. Όταν θα ξανανιώσετε τις ενδορφίνες να σας πλημμυρίζουν, είναι βέβαιο ότι θα βάλετε και πάλι στη ζωή σας αυτή την καλή συνήθεια!

Καρκίνος

Προς τι τόσο δράμα, αγαπητοί Καρκίνοι; Σήμερα η Σελήνη από τον εκκεντρικό Σκορπιό, φωτίζει τον 5ο Οίκο σας του πάθους και σας ωθεί να κάνετε απολογισμούς! Ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά φίλοι σας; Από επενδυτικής πλευράς, ποιοι έχουν απόδοση και ποιοι όχι; Πρέπει να πάψετε να σπαταλάτε ενέργεια για τους άλλους και να αρχίσετε να δίνετε προτεραιότητα και στις δικές σας ανάγκες. Αν το φιλικό σας περιβάλλον είναι απαιτητικό, μήπως έχει φτάσει η στιγμή να το διευρύνετε; Να είστε βέβαιοι ότι η αντίδραση, θα φέρει πιο κοντά σας όσους νιώσουν ότι τους απομακρύνετε!

Λέων

Υπό την επήρεια της Σελήνης στον Σκορπιό, η προσοχή σήμερα στρέφεται στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας! Είναι η στιγμή να δώσετε λίγη περισσότερη σημασία στα μικρά πράγματα, όσο χρόνο κι αν χρειαστεί η διαδικασία. Αφιερώστε τον για να καθαρίσετε τους χώρους σας, ίσως και να αλλάξετε τη διακόσμηση για να ομορφύνετε το περιβάλλον σας. Αν έχετε συναντήσεις για επαγγελματικά θέματα, διανθίστε τις συζητήσεις σας με φιλικές νότες για να θερμάνετε την ατμόσφαιρα… Έτσι θα διασφαλίσετε το πιο ευνοϊκό αποτέλεσμα για εσάς!

Παρθένος

Γιατί έχετε αυτό το ανέκφραστο χαμόγελο, αγαπητοί Παρθένοι; Ενώ συμπεριφέρεστε σαν να μην συμβαίνει τίποτα, μέσα σας βράζετε από θυμό και ένταση! Ευθύνη γι’ αυτό φέρει η διαμονή της συναισθηματικής Σελήνης στον Σκορπιό και τον τομέα της προσωπικής σας έκφρασης. Να ξέρετε ότι η ψυχραιμία και το διακριτικό σας χιούμορ, σήμερα δεν θα έχουν τη δυναμική να κατευνάσουν το πνεύμα σας. Αντιθέτως, ενδείκνυται να ενδώσετε στη θέρμη σας και να εμπλακείτε σε διαλόγους που κεντρίζουν και σας εμπνέουν… Ενδείκνυται επίσης να αποφύγετε τους ανθρώπους που νιώθετε να απομυζούν την ενέργειά σας!

 Ζυγός

Τα λάθη του παρελθόντος δεν μπορούν να ανακληθούν – όμως ποτέ δεν είναι αργά να φτιάξετε λεμονάδα, με τα λεμόνια που σας δίνει η ζωή! Αν θεωρείτε ότι μια ιδέα σας έχει ακόμα ισχύ, γιατί να μην επιστρέψετε στο σχεδιαστήριο; Τώρα είστε πιο σοφοί και θα κινηθείτε με συνέπεια, αντί να αναζητάτε σύντομους δρόμους λόγω πίεσης χρόνου. Η παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό ευνοεί σήμερα και τις σχέσεις κάθε είδους. Αφιερώστε χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους, με ανέμελες και χαρωπές δραστηριότητες!Σ

Σκορπιός

Από σήμερα θα βρίσκεστε στο στοιχείο σας, καθώς η Σελήνη θα διαμένει στο ζώδιό σας για τις επόμενες δυόμιση μέρες! Το μυαλό σας παίρνει φωτιά και η όρεξή σας αυξάνετε για να ξεπεράσετε τα όρια της αποδοτικότητάς σας. Βάλτε προτεραιότητες στις υποχρεώσεις σας αλλά φροντίστε να αφήσετε χρόνο και για όσα αγαπάτε να κάνετε. Μήπως λέτε στους άλλους αυτά που θέλουν να ακούσουν, αντί γι’ αυτά που θα έπρεπε; Παραμερίστε τις στρατηγικές και εστιάστε στην αυθεντικότητα – που όσο κι αν σοκάρει τους άλλους αρχικά, θα σας ευχαριστούν στη συνέχεια!

Τοξότης

Διευρύνετε τους ορίζοντες σας και αφήστε πίσω σας κάθε πικρία που καθυστερεί την πορεία σας! Με τη Σελήνη από τον αλχημιστή Σκορπιό να φωτίζει σήμερα τον 12ο Οίκο σας της επούλωσης, δεν υπάρχει λόγος να χρονοτριβείτε με ασήμαντα θέματα. Κινηθείτε γρήγορα προς τους στόχους σας, γιατί διαφορετικά θα μείνετε στάσιμοι να κοιτάτε το δέντρο και θα χάσετε το δάσος. Με την επιπλέον εύνοια σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση και τα ταξίδια, αναζητήστε εκείνα τα σεμινάρια ή εργαστήρια που θα διευρύνουν τα ταλέντα σας!

Αιγόκερως

Σήμερα πρέπει να επιστρατεύσετε την επιφυλακτικότητα και τη διακριτικότητά σας, καθώς θα δυσκολευτείτε να καταλάβετε τις προθέσεις των άλλων. Αν κάποιος φαντάζει να σας ακούει με προσοχή, το πιο πιθανό είναι να θέλει να εκμαιεύσει πληροφορίες από εσάς. Επειδή δεν μπορείτε να είστε βέβαιοι για κανέναν, αποφύγετε να αποκαλύψετε τα μυστικά σας ή να μιλήσετε για άλλα άτομα. Κρατήστε την προσωπική σας ζωή μακριά από τα μάτια των πολλών, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αλλάξετε παρέες αυτή την περίοδο!

Υδροχόος

Κάποιες αλλαγές ενδέχεται να αναστατώσουν το πρόγραμμά σας σήμερα και να σας βγάλουν εκτός πορείας. Μην σας πιάσει πανικός, γιατί σύντομα θα διαπιστώσετε ότι όλα συμβαίνουν για το καλό σας. Η καινούργια πραγματικότητα που θα αρχίσει να διαμορφώνεται μπροστά σας, είναι σε τέλειο συγχρονισμό με τα όνειρα και τους στόχους σας. Χειριστείτε όποια προβλήματα ανακύψουν στο σπιτικό σας, για να χαρείτε πιο σύντομα τη γαλήνη και την ηρεμία που αποζητάτε!

 Ιχθύες

Το καλοκαίρι οδεύει προς τη λήξη του και ίσως εσείς να μην το έχετε απολαύσει ακόμη όπως σας πρέπει! Ως πλάσματα του Νερού, πρέπει να περνάτε σε αυτό το στοιχείο τον περισσότερο χρόνο σας. Η παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό – που είναι επίσης ζώδιο του Νερού – κεντρίζει τον ατρόμητο 9ο Οίκο σας και δεν μπορείτε να κρατηθείτε μακριά! Εργαστείτε από την παραλία ή δίπλα σε μια πισίνα, όπου δεν αποκλείεται να κάνετε και ενδιαφέρουσες γνωριμίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας!