Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Σήμερα πρέπει να ασκήσετε δημιουργικό έλεγχο, αγαπητοί Κριοί. Ακόμα κι αν φανείτε κάπως επιβλητικοί, έχετε το όραμά σας και δεν πρέπει να επιτρέψετε σε κανέναν να το κατεδαφίσει. Χειριστείτε με ψυχραιμία όσους έχουν δομημένες απόψεις ή ιδέες που διαφέρουν από τις δικές σας, το πιο πιθανό είναι να μοιραστούν την ορμή σας. Ωστόσο, μην διστάσετε να αποτραβηχτείτε από τους συνεργάτες σας, αν η σύμπραξη δεν έχει το αποτέλεσμα που θέλετε.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα σας καλεί να αφήσετε λίγο στην άκρη την ονειροπόληση και να πατήσετε γερά τα πόδια σας στη γη, αγαπητοί Ταύροι. Οι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος έχουν την ανάγκη σας, γι’ αυτό πρέπει να τους δώσετε προτεραιότητα. Δώστε τους τον ώμο που χρειάζονται για να στηριχτούν, ενώ θα τους παρακινήσετε ταυτόχρονα να σκουπίσουν τα δάκρυα και να βγουν από το καβούκι τους. Να ξέρετε ότι αργότερα η Σελήνη θα κεντρίσει τον τομέα σας του σπιτιού, γι’ αυτό θα θέλετε κι εσείς να χαλαρώσετε στην φωλίτσα σας!

Δίδυμοι

Όσο φιλικοί και εξωστρεφείς κι αν νιώθετε σήμερα, δεν πρέπει να φτάσετε στο σημείο να παραμερίσετε την επαγρύπνησή σας! Για ό,τι και όποιον νιώσετε δισταγμό, πρέπει να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Ίσως να υπάρχουν απώτερα κίνητρα κάτω από την επιφάνεια, κάποιοι να κρύβουν τις «αμαρτίες» τους… Μην βιαστείτε να ανοιχτείτε και να αποκαλύψετε τα μυστικά σας ή προσωπικές πληροφορίες. Να εμπιστεύεστε μόνο τους ανθρώπους που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο!

 Καρκίνος

Σήμερα καλείστε να υποστηρίξετε τις θέσεις σας, ακόμα κι αν προκαλέσουν διαφωνίες! Η ατμόσφαιρα απαιτεί από εσάς να παραμερίσετε τη διακριτικότητα και την ευγένειά σας, προκειμένου να μην παραχωρήσετε πολλά στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης. Χωρίς υπερβολές, είναι η στιγμή να ζητήσετε από τους άλλους λίγο περισσότερα από αυτά που θεωρείτε ότι θα έδιναν… Το πιο πιθανό είναι να εκπλαγείτε ευχάριστα, όταν θα διεκδικήσετε όσα σας αξίζουν!

Λέων

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας σήμερα, θα σας βοηθήσει να κλείσετε την εργασιακή εβδομάδα με θετικό πρόσημο! Προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας, ενδείκνυται ακόμα και να ζητήσετε συγγνώμη από κάποιους αντί της άδειάς τους. Να είστε βέβαιοι ότι ακόμα και οι πιο στριφνοί και απαιτητικοί ιθύνοντες, θα αποζητήσουν την καινοτόμα σκέψη σας όταν αποδείξετε ότι είστε οι νικητές της ομάδας. Το βραδάκι θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε να διασκεδάσετε με φίλους… που δεν θα ενοχληθούν αν απομακρυνθείτε, για να γνωρίσετε καλύτερα κάποιες ενδιαφέρουσες παρουσίες!

Παρθένος

Σήμερα ενδέχεται να σας παρασύρει η ρομαντική σας διάθεση και να μην βλέπετε την πραγματική εικόνα των πραγμάτων, αγαπητοί Παρθένοι! Πρέπει να βγάλετε τα γυαλιά της αισιοδοξίας, για να συνειδητοποιήσετε και τις αρνητικές πτυχές των άλλων – ταυτόχρονα με τις θετικές. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύβετε κάτω από το χαλί όσα σας ενοχλούν, προτιμήστε να διαπραγματευτείτε για τις μέσες λύσεις. Αν σας φοβίζει η περίπτωση να καταλήξετε μόνοι, να ξέρετε ότι πραγματικά για εσάς υπάρχουν «κι άλλες πορτοκαλιές»!

Ζυγός

Είναι βέβαιο ότι είστε τρυφεροί και νοιάζεστε για τους δικούς σας ανθρώπους, αγαπητοί Ζυγοί. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φορτώνεστε τα προβλήματα των άλλων, επειδή είστε γενναιόδωροι και θέλετε να τους στηρίζετε στις δυσκολίες. Είστε φίλος τους, όχι η μαμά τους… Όσο πρόθυμοι κι αν είστε να υποδείξετε τρόπους επίλυσης, δεν πρόκειται κανείς να λύσει τα θέματά του χωρίς να καταβάλει τον απαραίτητο κόπο. Προτιμήστε να προτείνετε στο δυστυχισμένο άτομο να βγείτε και να διασκεδάσετε, ακόμα κι αν θελήσει να γυρίσει στο σπίτι του νωρίς.

 Σκορπιός

Η διατήρηση της ψυχραιμίας σας θα είναι το κλειδί επιτυχίας της σημερινής μέρας, αγαπητοί Σκορπιοί! Ειδικά όταν θα χρειαστεί να επιφέρετε την ηρεμία σε μια σχέση σας, εσείς να φανείτε δυνατοί αντί να σας παρασύρει το συναίσθημα. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας εμπλέξει σε ανούσιες διαφωνίες, μείνετε εστιασμένοι στη συνολική εικόνα των πραγμάτων και τονίστε ότι είστε στην ίδια ομάδα με το εν λόγω άτομο. Να ξέρετε ότι η αποψινή νύχτα επιφυλάσσει για εσάς πολλές ευχάριστες γνωριμίες και εμπειρίες!

Τοξότης

Ετοιμάστε το σακίδιό σας, αγαπητοί Τοξότες! Η Σελήνη από τον Λέοντα βάζει φωτιά στον ταξιδιωτικό σας τομέα, αναδύοντας την ανάγκη σας για αλλαγή σκηνικού. Φυσικά υπάρχουν πρακτικές δυσκολίες, όπως οι υποχρεώσεις ή τα οικονομικά σας περιθώρια. Γι’ αυτό αναζητήστε αποδοτικές λύσεις, όπως να εργαστείτε ενώ λιάζεστε σε μια παραλία ή να φιλοξενηθείτε σε φίλους. Αν είναι ανέφικτη έστω και μια σύντομη απόδραση, ταξιδέψτε με το μυαλό σας έστω… Λίγη άσκηση στο ύπαιθρο ή μια βραδινή έξοδο παραλιακά, είναι κάποιες από τις προτάσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα ενδέχεται να σας επισκεφθεί το αίσθημα της ζήλιας, αγαπητοί Αιγόκεροι. Έχετε ανάγκη από προσοχή για να νιώσετε καλύτερα μέσα στη σχέση σας, γι’ αυτό μην ντρέπεστε γι’ αυτή την κρίση κτητικότητας. Φροντίστε μόνο να μην ανορθώσετε τα ζητούμενά σας σε επίπεδο πείσματος, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι είστε κι εσείς πολυάσχολοι. Αν ο συμβιβασμός δεν σας αρκεί ως επιλογή, ίσως να μην υπάρχει πλέον αρκετή φλόγα στο συναίσθημά σας… Μήπως πρέπει να πάρετε άλλες αποφάσεις;

 Υδροχόος

Τα λάθη είναι ανθρώπινα, η συγχώρεση θεϊκή! Σας είναι πολύ εύκολο να φέρετε ξανά στην επιφάνεια θέματα που έχουν δημιουργήσει τριβές στο παρελθόν. Θα σας πάει παρακάτω μια τέτοια πρακτική; Αν δεν μπορείτε να ξεπεράσετε όσα σας έχουν ενοχλήσει ή αν δεν βρίσκετε κάτι θετικό να πείτε, ίσως είναι καλύτερα να χαμογελάσετε και να αποχωρίσετε. Η νύχτα σας περιμένει, για να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους και να διασκεδάσετε πραγματικά!

Ιχθύες

Τα άστρα σας καλούν να δώσετε περισσότερη σημασία στην υγεία και την καλή φυσική σας κατάσταση, αγαπητοί Ιχθύες! Με το σαββατοκύριακο προ των πυλών, εφοδιαστείτε με φρούτα και λαχανικά και αποφύγετε τα ποτά και τα ξενύχτια. Αν οι φιλικές σας υποχρεώσεις απαιτούν να βγείτε με την παρέα, μην διστάσετε καθόλου. Φροντίστε μόνο να μην το παρακάνετε με το αλκοόλ. Τονώστε τη διάθεσή σας με μπόλικο χορό, που θα εκτονώσει την ένταση της εβδομάδας!