Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Είστε πλημμυρισμένοι από όνειρα και φιλοδοξίες, όμως σας κρατά πίσω ένα αίσθημα ανασφάλειας. Αυτή την περίοδο που η τύχη θα είναι στο πλευρό σας, θα καταφέρετε να αποβάλετε τους φόβους σας και να προχωρήσετε προς την επίτευξη των στόχων σας. Μείνετε προσηλωμένοι στη θετική πλευρά των πραγμάτων και αξιοποιήστε όσους και όσα ξέρετε, για να αρχίσετε να εξελίσσετε τα όνειρά σας.

Ταύρος

Σήμερα ενδέχεται να νιώθετε μια μικρή απογοήτευση, γιατί βλέπετε ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμένατε. Δεν πρέπει να ενδώσετε σε αυτό το συναίσθημα, γιατί θα πάνε χαμένοι όλοι οι κόπου που έχετε καταβάλει.

Το μόνο που χρειάζεστε, είναι η αναθεώρηση κάποιων σημείων της στρατηγικής σας. Λίγες μικρές αλλαγές και περισσότερη επιμονή και υπομονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αυτό το δυσχερές σημείο.

 Δίδυμοι

Σήμερα η σκέψη σας θα είναι εστιασμένη στους ανθρώπους που αγαπάτε. Ξέρετε ότι κάποιοι από αυτούς έχουν ανάγκη από βοήθεια και στήριξη, έτσι θα αφιερώσετε εκεί το περισσότερο μέρος του χρόνου σας. Ακούστε με προσοχή όσα τους ταλαιπωρούν και αξιοποιήστε τη ρεαλιστική σκέψη σας για να δώσετε τις πιο εφαρμόσιμες συμβουλές επίλυσης των προβλημάτων τους. Ακόμα κι αν σας κουράσει αυτή η διεργασία, πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι και να τους στηρίξετε.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα ενδέχεται θα σας φαντάζει λίγο αλλόκοτη, γιατί θα νιώθετε σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας και η οπτική σας θα είναι νεφελώδης. Όλα αποκτούν δυσοίωνες προοπτικές και αυτό σας μελαγχολεί περισσότερο. Είναι στο χέρι σας να μην ενδώσετε σε αυτό το κλίμα, που θα σας εμποδίσει να σημειώσετε πρόοδο στα θέματα που έχετε σε εξέλιξη. Πρέπει να αποφασίσετε να κοιτάξετε το ποτήρι ως μισογεμάτο με ρεαλισμό, γιατί μόνο έτσι θα ανορθώσετε ξανά τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας.

Λέων

Σήμερα θα είστε γεμάτοι ενέργεια και λαχτάρα για ζωή! Αυτά θα είναι τα εργαλεία σας για να πάρετε και πάλι τα ηνία των θεμάτων σας, με στόχο να αλλάξετε όσα δεν σας ευχαριστούν. Αυτό που πρέπει να φροντίσετε, είναι να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας σε αυτά που πραγματικά θέλετε, διαφορετικά μπορεί να χαραμίσετε μια εξαιρετική ευκαιρία. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί θα έχετε μια τάση για έπαρση που μπορεί να θίξει κάποιους.

 Παρθένος

Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα ταυτόχρονα, γι’ αυτό σήμερα πρέπει να οργανωθείτε άρτια. Στήστε το πρόγραμμά σας με το βλέμμα στο μέλλον, για να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις χωρίς να πιεστείτε στο μεταξύ. Μην κάνετε νέα ξεκινήματα τώρα, χειριστείτε μόνο όσα έχετε σε εκκρεμότητα. Να έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας αλλά και την κρίση σας.

Ζυγός

Σήμερα το σύμπαν θα εστιάσει στην εύνοια κάθε εγχειρήματός σας! Είναι η στιγμή που πρέπει να ορμήσετε μπροστά, στους στόχους και τις φιλοδοξίες σας που διστάζατε να διεκδικήσετε ως τώρα. Μην τα παρατήσετε με την πρώτη πιθανή ένδειξη εμποδίων και μην παραδώσετε τα όπλα. Έχετε όλα τα προσόντα για να οργανωθείτε άρτια και να χειριστείτε κάθε πρόκληση άμεσα. Έτσι δεν θα αφήνετε εκκρεμότητες καθ’ οδόν, που μπορεί να σας αγχώσουν αργότερα.

Σκορπιός

Η κρίση σας ενδέχεται να είναι κάπως νεφελώδης σήμερα… Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε τις πραγματικές διαστάσεις των θεμάτων που σας απασχολούν, ούτε τις γνήσιες προθέσεις των ατόμων που σας περιβάλλουν. Αυτό που σας χρειάζεται είναι λίγος χρόνος αυτοσυγκέντρωσης, για να καθαρίσετε τις σκέψεις σας και να αποφασίσετε τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Ορίστε τα βήματά σας και χειριστείτε ένα θέμα κάθε φορά, ώστε να λειτουργείτε με ηρεμία.

 Τοξότης

Κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις θα σας εκπλήξουν ευχάριστα σήμερα! Οι καινούργιες συνθήκες που θα διαμορφωθούν, θα είναι καλύτερες από τις προηγούμενες και από τις πιο τολμηρές φαντασιώσεις σας. Αυτό το κλίμα θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε αίσια οπτική για το μέλλον, να προχωρήσετε με αναπτερωμένη την αυτοπεποίθησή σας και να προσεγγίσετε όλα τα όνειρά σας!

Αιγόκερως

Έχετε την τάση να μεγαλοποιείτε το καθετί που σας προκύπτει, γι’ αυτό χάνετε τις ρεαλιστικές διαστάσεις των πραγμάτων. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι η πλειοψηφία των προβλημάτων σας είναι αποκύημα των φαντασίας σας, η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική και πολύ καλύτερη απ’ αυτό που νομίζετε. Μην δραματοποιείτε τα πράγματα και μην βυθίζεστε σε ανύπαρκτες απελπισίες. Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας και αντικρίστε κάθε πρόβλημα με συναίσθηση της φύσης και της σημασίας του.

Υδροχόος

Έχετε κουράσει τον εαυτό σας τόσο πολύ τον τελευταίο καιρό, που αρχίζει να σας καταβάλει η πίεση του σώματος και του πνεύματός σας. Αυτό σας εμποδίζει να καταλήξετε σε σωστές κρίσεις, σας οδηγεί σε λάθη και αβλεψίες που δεν ωφελούν την πορεία σας. Όμως η σημερινή μέρα διαφέρει κατά πολύ, γιατί σας δίνει την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να ανασυνταχθείτε. Επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας και πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να χαλαρώσετε. Μετά θα επιστρέψετε στη δράση, με καθαρό και οργανωμένο μυαλό!

 Ιχθύες

Παλεύετε σε τόσα πολλά μέτωπα ταυτόχρονα, που βρίσκεστε στα πρόθυρα της εξουθένωσης. Πρέπει να κάνετε διάλειμμα από όλη αυτή την πίεση, για να ξεκουραστείτε και να καθαρίσετε το μυαλό και τις σκέψεις σας. Ορίστε ένα λειτουργικό πρόγραμμα, που θα σας επιτρέπει να χειριστείτε ένα θέμα κάθε φορά χωρίς να αγχώνεστε τόσο.