Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να νιώθετε έναν δισταγμό για να προσεγγίσετε άλλους ανθρώπους, παρά την γεμάτη αυτοπεποίθηση ιδιοσυγκρασία σας. Η Σελήνη προσεγγίζει τον εκρηκτικό κυβερνήτη σας τον Άρη, που κινείται ανάδρομος αυτή την περίοδο. Θα καταφέρετε να σπάσετε τον πάγο και οι υπόλοιποι θα δουν ξεκάθαρα τις καλές προθέσεις σας. Η ευγένειά σας και η σημασία που θα δείξετε στον καθένα ατομικά, μπορεί να μετατρέψει τους πάντες σε πιστούς θαυμαστές σας.

 Ταύρος

Αν θέλετε να γίνει μια δουλειά, πρέπει να την αναθέσετε σε ένα δραστήριο άτομο. Σήμερα η Σελήνη συναντά τον Άρη σε ένα οργανωτικό τρίγωνο, που θα σας ωθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι αναλαμβάνετε περισσότερα πράγματα απ’ όσα θα έπρεπε… Πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε να κρατήσετε και αναθέστε αλλού όσα δεν προλαβαίνετε. Αυτή η στρατηγική θα σας βοηθήσει να διεκπεραιώνετε τα πάντα πιο γρήγορα και πιο εύκολα, ώστε να αξιοποιήσετε τον κερδισμένο χρόνο για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας ανθρώπους!

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα θα ξεκινήσει με πολύ ένταση και πάθος, καθώς η Σελήνη συναντά τον φλογερό Άρη – που κινείται ανάδρομος αυτή την περίοδο. Είναι βέβαιο ότι έχετε εντοπίσει πολλούς ενδιαφέροντες στόχους, που θα τους πετύχετε αν εστιάσετε την ενέργειά σας σε δημιουργικές ιδέες για το ρομάντζο. Δεν είναι τυχαίο που έχει επικρατήσει η άποψη ότι «οι πιο παραγωγικοί Δίδυμοι, είναι οι εμπνευσμένοι Δίδυμοι»!

Καρκίνος

Παραμείνετε εστιασμένοι σε όσα σας λέει το ένστικτό σας σήμερα, ειδικά αν έχει ψυχρανθεί κάπως το κλίμα με το λατρεμένο έτερό σας ήμισυ. Η Σελήνη συναντά τον ανάδρομο Άρη σε ένα τρίγωνο εντάσεων, που θα σας αποκαλύψει τη μέση οδό που αναζητούσατε εδώ και καιρό – χωρίς να χρειαστεί να αποχωρίσετε ή να υποχωρήσετε. Αναζητήστε την τρυφερή πλευρά σας και πείτε όσα νομίζετε σωστά, ακούγοντας με προσοχή όσα λέει και η άλλη πλευρά. Το ανοικτό πνεύμα σας θα σας οδηγήσει να εντοπίσετε τα καίρια σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας.

Λέων
Δύο μυαλά σκέφτονται πάντα καλύτερα από ένα. Σήμερα καλείστε να διευρύνετε τους συνεργατικούς σας ορίζοντες, καθώς η Σελήνη σχηματίζει ένα τρίγωνο παρακίνησης με τον ορμητικό Άρη. Θα νιώσετε την ανάγκη να αναζητήσετε καινούργια πεδία δράσης, από τη συνάντηση με τους φίλους σας μέχρι την ανταλλαγή ιδεών με συναδέλφους στο γραφείο. Θα δείτε ότι οι πάντες θα σας υποδέχονται με ενθουσιασμό και ακόμη περισσότεροι θα αποζητήσουν την παρέα σας.

Παρθένος

Η εξάσκηση είναι αυτή που σας φτάνει στην τελειότητα, αγαπητοί Παρθένοι. Εστιάστε στη διεκπεραίωση των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, σήμερα που η Σελήνη θα συνευρεθεί με τον αποδοτικό Άρη. Ακόμα κι αν δεν σημειώσετε επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια, το μόνο σας εμπόδιο για να προχωρήσετε θα είναι ο φόβος. Διευρύνετε τον εργασιακό σας κύκλο, προσεγγίστε άτομα με ισχύ και προωθήστε τις καινοτόμες ιδέες σας. Όλα θα γίνουν πιο εύκολα απ’ όσο νομίζατε, αν επιστρατεύσετε την αυτοπεποίθησή σας.

 Ζυγός

Το θέλετε, το θέλετε πολύ, το θέλετε πάρα πολύ! Πόσο μακριά είστε διατεθημένοι να φτάσετε, για να υλοποιήσετε αυτό το όνειρό σας; Σήμερα που η Σελήνη διασχίζει το ζώδιό σας και συναντά τον φιλόδοξο Άρη, μόνο ο ουρανός είναι το όριό σας. Απευθυνθείτε σε φίλους που κατέχουν θέσεις επιρροής, προωθήστε τον εαυτό σας μέσα από τα μέσα μαζικής δικτύωσης… Στην εποχή της τεχνολογίας, κανείς δεν κάθετε άπραγος αναμένοντας να τον ανακαλύψουν! Μιας και ο Άρης κινείται ανάδρομος αυτή την περίοδο, δεν αποκλείεται να σας αναδείξει ένα παλαιότερο εγχείρημά σας που παραμελήσατε.

Σκορπιός

Σήμερα θα κληθείτε να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και τις αντοχές σας, προκειμένου να επικρατήσετε των καταστάσεων. Η συνάντηση της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη, θα αναταράξει αρκετά των ωκεανό των συναισθημάτων σας. Η μία αποζητά την τρυφερότητα, ο άλλος μπορεί να γίνει εριστικός… Χωρίς να είναι αυτή η πρόθεσή σας, ενδέχεται να γίνετε σκληροί στις συμβουλές σας προς ένα άτομο του στενού σας κύκλου – ή να λάβετε στήριξη από έναν άνθρωπο που νοιάζεται αρκετά ώστε να το εκφράσει!

Τοξότης

Στις ομάδες δεν υπάρχει η λέξη «εγώ», υπάρχει μόνο το «και εγώ»! Με τη Σελήνη να συναντά τον Άρη σήμερα, ίσως να μην νιώθετε καλά με τις συνεργασίες. Δεν θέλετε να φανείτε ηγεμονικοί, θέλετε μόνο να νιώσετε ότι εκτιμώνται οι ιδιαίτερες ικανότητές και τα ταλέντα σας. Ίσως η ελαστικότητα και ο χειρισμός του κάθε θέματος όταν προκύπτει, να είναι η πιο αποδοτική τακτική. Σκεφτείτε την περίπτωση να διαμοιράσετε τις υποχρεώσεις σε μικρότερες ομάδες, προκειμένου να πετύχετε την απαραίτητη αποδοτικότητα και ισορροπία!

Αιγόκερως

Με πόση ταχύτητα μπορείτε να κινηθείτε άραγε; Η σημερινή συνάντηση της Σελήνης με τον αποφασιστικό Άρη σε ένα τρίγωνο κινήτρων, θα ανεβάσει στα ύψη το ενδιαφέρον σας για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Μείνετε εστιασμένοι στα καθήκοντά σας, χειριστείτε τις λεπτομέρειες των σχεδίων σας και δείξτε εμπιστοσύνη και στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Αν ένα άτομο του στενού σας κύκλου ζητήσει τη βοήθειά σας σήμερα, να την προσφέρετε αφού ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας!

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα θα είναι μέρα δράσης μέχρι τελικής πτώσεων για εσάς, αγαπητοί Υδροχόοι; Ο παρακινητικός Άρης γεμίζει με καύσιμα τις δεξαμενές σας, καθώς κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σας και βάζει το πάθος σας στο προσκήνιο! Αφήστε τους δικούς σας ανθρώπους να αναμένουν λίγο ακόμη, για να τους κάνετε τις χάρες που σας ζήτησαν. Η αποστολή σας είναι να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και να ασχοληθείτε με τα δικά σας σημαντικά σχέδια. Δεν αποκλείεται να αφορούν και κάτι που έχετε παραμελήσει για λίγο καιρό, εξαιτίας της ενασχόλησής σας με τις ανάγκες των άλλων.

Ιχθύες

Λένε ότι τα ακίνητα νερά τα διασχίζουν έντονα ρεύματα στο βάθος, κάτι που ενδέχεται να αποδείξετε σήμερα με τις πράξεις σας. Η Σελήνη από τον 8ο μυστικιστικό σας Οίκο, συναντά τον Άρη στον τομέα του εσωτερικού σας κόσμο και τον θέτει σε κίνηση. Μην μπείτε καν στον κόπο να συζητήσετε τις ονειροπολήσεις σας με άλλους, ειδικά αν εκείνοι λειτουργούν σε άλλο «μήκος κύματος». Προτιμήστε να αποτραβηχτείτε σε μέρη που κεντρίζουν την έμπνευσή σας και αναδύουν τη φαντασία σας. Αν η αινιγματική σας αύρα τραβήξει την προσοχή των άλλων, εναπόκειται σ’ εσάς να μοιραστείτε τις πολύχρωμες σκέψεις σας