Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός.

Με την Σελήνη στον ατρόμητο Λέοντα, ο ενθουσιασμός θα είναι διάχυτος σε κάθε σκέψη και κίνησή σας σήμερα! Τα όρια εξαφανίζονται για εσάς, γι’ αυτό γνωστοποιήστε ακόμα και τις πιο τρελές ιδέες σας.

Όχι μόνο θα βρεθούν αγοραστές, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ανοίξετε νέες πόρτες για διεύρυνση και μεγέθυνσή τους. Μην φοβηθείτε να μιλήσετε με ειλικρίνεια, αυτή θα ανανεώσει και τις σχέσεις σας με τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος.

Ταύρος

Όταν έρχεται η στιγμή να πείτε την αλήθεια σας, δεν είστε από αυτούς που βάζουν φίλτρο στην έκφρασή τους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξετε νοοτροπία, σήμερα που η Σελήνη διασχίζει τον Λέοντα.

Αυτή η συγκυρία θα σας δώσει την απαραίτητη διαύγεια, για να βγάλετε όσα έχετε μέσα σας χωρίς να θίξετε κανέναν. Μια συζήτηση για ένα ευαίσθητο θέμα έχει τη δυναμική να σας φέρει πιο κοντά με έναν δικό σας άνθρωπο, καθώς θα νιώσει ότι δεν έχει λόγο να κρατά άμυνες απέναντί σας!

Δίδυμοι

Οι δυάδες ευνοούνται πολύ σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, κάτι που δίνει φτερά στα πόδια σας! Φροντίστε να βρεθείτε με τα πιο ενθουσιώδη άτομα της παρέας σας, και χρησιμοποιήστε κάθε μέθοδο επικοινωνίας για να προσεγγίσετε όλους τους άλλους δια ζώσης ή και ηλεκτρονικά. Αν θέλετε να προωθήσετε μια ιδέα ή ένα καινούργιο εγχείρημά σας, αξιοποιήστε τα δίκτυά σας και γνωστοποιήστε τα σχέδιά σας. Η μέρα είναι ιδανική και για να υλοποιήσετε τις σκέψεις σας για ένα «προξενιό» που αφορά φίλους σας!

 Καρκίνος

Τα μικρά πράγματα είναι αυτά που πρέπει να μονοπωλήσουν την προσοχή σας σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι! Οι λεπτομέρειες θα επιφέρουν μεγάλη διαφορά, ειδικά σε όσα θέματα αφορούν τα δημιουργικά σας εγχειρήματα. Φροντίστε να ελέγχετε με μεγάλη προσοχή το κάθε μήνυμα που θα λάβετε ή θα στείλετε, τεντώστε τα αφτιά και τα μάτια σας για να μην σας ξεφύγει κανένα στοιχείο στα σημαντικά σας καθήκοντα. Όσο αφορά τα σχέδιά σας για το βράδυ, μην αρκεστείτε στις συνήθεις εξόδους στα γνωστά στέκια. Αξιοποιήστε τη φαντασία σας και στοχεύστε ψηλά!

Λέων

Εμπιστευθείτε το ηγετικό σας ένστικτο σήμερα, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη βρίσκεται στα δικά σας ιδιαίτερα διαμερίσματα, απ’ όπου σχηματίζει αντίθεση με τον ικανότατο Άρη από τον τομέα των σχέσεών σας. Θα νιώσετε να κεντρίζεται η διαίσθησή σας στο πιο βαθύ επίπεδο και σας συντονίζει απόλυτα με τα συναισθήματά σας. Μια ειλικρινής συζήτηση θα έχει τη δυναμική να σας φέρει πιο κοντά στα ζητούμενά σας, γιατί θα βρίσκετε τις σωστές λέξεις ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα θέματα. Το ανεξάρτητο πνεύμα σας ενδέχεται να φέρει κοντά σας το επόμενο ταίρι σας.

Παρθένος

Ανασκουμπωθείτε και ορμήστε, για να ετοιμάσετε χώρο να μπουν καινούργια πρόσωπα και πράγματα στη ζωή σας! Σήμερα καλείστε να καθαρίσετε το περιβάλλον σας, να πετάξετε όλα τα άχρηστα από τους χώρους σας, να τακτοποιήσετε ντουλάπες και ντουλάπια. Δωρίστε όσα πράγματα είναι σε καλή κατάσταση αλλά δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε, απομακρύνετε όσα σας θυμίζουν το παρελθόν που δεν σας εξυπηρετεί πλέον σε κάτι… Στη συνέχεια, να κάνετε την ίδια εκκαθάριση με το πρόγραμμά σας. Αφαιρέστε κάθε βαρετή δραστηριότητα και αφιερώστε χρόνο σε άτομα και ενασχολήσεις που σας ανορθώνουν την αυτοπεποίθηση!

Ζυγός

Σήμερα αξιοποιήστε τα ταλέντα σας όπου βρεθείτε! Η Σελήνη από τον Λέοντα κεντρίζει το ομαδικό πνεύμα σας, ενδυναμώνοντας την ικανότητά σας να φέρνετε κοντά τους ανθρώπους και να μιλούν ελεύθερα για τις ιδέες και τα σχέδιά τους. Προωθήστε τα δικά σας εγχειρήματα, γιατί ό,τι κι αν πουλάτε θα αγοραστεί. Αξιοποιήστε την εύνοια της ημέρας για να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις, που θα βελτιώσουν τη δική σας ζωή αλλά και των ακροατών σας. Μην εκπλαγείτε αν προκύψουν πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες, μέσα από αυτές τις ανταλλαγές απόψεων!

Σκορπιός

Ανοίξτε καινούργια κοινωνικά μονοπάτια σήμερα, με την αρωγή της Σελήνης από τη ζώνη σας της ηγεσίας! Αναζητήστε δραστηριότητες μέσα στην κοινότητά σας που θα σας φέρουν σε επαφή με ομοϊδεάτες σας, αναδείξτε τη συνεργατική πρωτοπορία σας μέσω ενός σχεδίου που χρειάζεται κι άλλα άτομα. Η γαλήνη και η κατανόηση που αποπνέετε, θα έλξει κοντά σας τα κατάλληλα άτομα για να φτάσετε στην επιτυχία!

Τοξότης

Η συνταγή της επιτυχίας είναι απολαυστικά απλή για εσάς σήμερα, αρκεί να χαλαρώσετε και να αφήσετε τη χαρά να σας οδηγήσει! Με τη Σελήνη να διασχίζει τον επιδεικτικό Λέοντα, η χαρακτηριστική σας γοητεία θα είναι αισθητή στους πάντες και θα θέλετε να την μοιραστείτε με όλους. Τολμήστε να προτείνετε εκκεντρικές δραστηριότητες, αφήνοντας την παρέα να επιλέξει τον τελικό σας προορισμό – για να μην φέρετε την τελική ευθύνη… Το βέβαιο είναι ότι εσείς θα διασκεδάσετε πολύ και θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες, ακόμα κι αν τελικά κινηθείτε ως αυτόνομοι λύκοι!

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα σας καλεί να επιστρατεύσετε τον «μυστικό πράκτορα» που κρύβετε μέσα σας. Κάντε τις σωστές ερωτήσεις και ακούσετε με προσοχή τις απαντήσεις. Όχι μόνο θα καταφέρετε να επιλύσετε τα θέματα που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό, θα απαλλαγείτε τελείως από το άγχος τους. Με την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη και τα άστρα στο πλευρό σας, τολμήστε να προσεγγίσετε όλους τους στόχους που έχετε θέσει. Το βράδυ αξιοποιήστε την παρατηρητικότητα και τη γοητεία σας, για να αποσπάσετε την προσοχή ατόμων με επιρροή!

 Υδροχόος

Όσο μακριά κι αν είναι η λίστα των φίλων σας, λίγοι είναι αυτοί που θεωρείτε ότι πραγματικά σας καταλαβαίνουν. Υπό τις σημερινές ακτίνες της Σελήνης στον καυστικό με τις σχέσεις Λέοντα, θα σας δώσει περισσότερη ικανοποίηση η συνάντηση με «περιθωριακούς» αντί των κοινωνικών σας γνωριμιών. Αναζητήστε εκείνα τα άτομα που μπορείτε να μοιραστείτε τις πιο εκκεντρικές ιδέες σας, που ζουν τη ζωή τους με τους δικούς τους κανόνες. Προσέξτε μόνο να μην ενδώσετε σε μια τάση για διαφωνίες, εξαιτίας μιας αντίθεσης της Σελήνης με τον πολεμιστή Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σας.

Ιχθύες

Με τη Σελήνη να φωτίζει τη ζώνη της ευημερίας σας μέσα από τον Λέοντα, η διάθεσή σας θα στραφεί στην αναζήτηση χαλαρωτικών εμπειριών. Λίγη γιόγκα, υπό τους επουλωτικούς ήχους δόνησης του διαλογισμού, θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να κλείσετε αυτή την εβδομάδα. Αλλά το βράδυ, που ο Άρης θα προκαλέσει το φεγγάρι από τη ζώνη σας της απόδρασης, ενδέχεται να προτιμήσετε μια έξαλλη νύχτα στην πόλη. Απολαύστε τη ροή των ενδορφινών στο σύστημά σας καθώς θα σαρώνετε τις πίστες χορού – αλλά φροντίστε να μην πιείτε αν θα οδηγήσετε!