Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Τι σας κάνει να νιώθετε πραγματικά σαν στο σπίτι σας; Η Ηλιακή Έκλειψη αλλά και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε ποια είναι η ζώνη άνεσής σας. Η διάθεσή σας θα είναι να αποζητήσετε ένα ησυχαστήριο, αντί για ένα πολύβουο σημείο να αποθέσετε το ψάθινο καπέλο σας.

Η στιγμή ενδείκνυται για να καταστρώσετε τα επόμενα σχέδιά σας, με πρόθεση να τα έχετε πραγματώσει μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 22 Δεκεμβρίου.

 Ταύρος

Δεν υπάρχει λόγος να αναζητάτε τη δράση σε μακρινά μέρη, όταν μπορείτε να τη βρείτε στην περιφέρειά σας. Εύκολα παραβλέπει κανείς όσα είναι μπροστά του, ωστόσο ενίοτε το γρασίδι δεν είναι πιο πράσινο στην άλλη πλευρά του φράχτη!

Η Ηλιακή Έκλειψη αλλά και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα κεντρίσουν τον τομέα της φιλίας και του τοπικισμού σας. Αξιοποιήστε αυτές τις «διαφωτιστικές» ακτίνες, για να βρείτε τις πιο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που θα μοιραστείτε με τους δικούς ανθρώπους.

Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε να αρχίσετε να εισπράττετε, με τους πιο απροσδόκητους τρόπους! Η Ηλιακή Έκλειψη αλλά και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα σας σηκώσουν από τη ζώνη άνεσή σας για να κάνετε τολμηρές κινήσεις που θα αυξήσουν το εισόδημά σας. Μην περιμένετε να έρθει να σας βρει η θεά τύχη, προσεγγίστε εσείς τους ανθρώπους που θα σας ανοίξουν πόρτες για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Κάντε όλες τις απαραίτητες κινήσεις, για να αδράξετε τους καρπούς των κόπων σας μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 22 Δεκεμβρίου.

Καρκίνος

Η Ηλιακή Έκλειψη αλλά και η Νέα Σελήνη μέσα στο ζώδιό σας, θα είναι σαν ένα επιπλέον γενέθλιο πάρτυ για εσάς! Αφού γιορτάσετε, ανασκουμπωθείτε και ετοιμαστείτε για δράση με γοργά βήματα. Η προσωπική σας ζωή και οι σχέσεις σας θα λάβουν απρόσμενες ωθήσεις, με ακόμη πιο απρόσμενες εξελίξεις. Να παραμείνετε ανοικτοί στον παράγοντα της έκπληξης, χωρίς να πάρετε τα χέρια σας από το τιμόνι… Στήστε τα επόμενα σχέδιά σας και οραματιστείτε πού θέλετε να βρίσκεστε, μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στα δικά σας εδάφη στις 22 Δεκεμβρίου.

Λέων

Μήπως είστε προσκολλημένοι σε κάποια πράγματα; Η Ηλιακή Έκλειψη αλλά και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα σας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σας κρατούν πίσω. Όσο κι αν σας τρομάζει αυτή η προοπτική, είναι μια στιγμή που πρέπει απλά να εμπιστευτείτε το σύμπαν. Πρέπει να γυρίσετε σελίδα σε όλα αυτά που δεν έχουν λόγο ύπαρξης στη ζωή σας, προκειμένου να ανοίξετε χώρο για να έρθουν νέες προοπτικές. Κι όμως, μπορούν να γίνουν θαύματα!

Παρθένος

Η Ηλιακή Έκλειψη αλλά και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα οδηγήσει τα βήματά σας στη ζεστή αγκάλη αγαπημένων σας ανθρώπων. Ίσως να είχατε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό, ίσως να σας χώρισε η καθημερινότητα. Αξιοποιήστε την τεχνολογία για να τους εντοπίσετε. Παράλληλα, μελετήστε την περίπτωση να ξεκινήσετε ένα εγχείρημα για το καλό του κοινωνικού συνόλου… Αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά εκλείψεων για τα επόμενα δύο χρόνια, που ευνοείται ο άξονας της δημιουργικότητας και των συνεργιών σας!

Ζυγός

Ετοιμαστείτε να δείτε την καριέρα σας να απογειώνεται, αγαπητοί Ζυγοί! Η Ηλιακή Έκλειψη αλλά και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, ανοίγουν για εσάς έναν διετή κύκλο ευκαιριών που θα σας φτάσουν σε καίρια επαγγελματικά ορόσημα. Αρχίστε με το στήσιμο των σχεδίων σας, για όσα θέλετε να πετύχετε και την κατεύθυνση που θέλετε να πάρετε. Επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 22 Δεκεμβρίου, κάνοντας μόνο διορθωτικές κινήσεις καθ’ οδόν.

Σκορπιός

Πόσο καιρό ακόμη θα παραβλέπετε το κάλεσμα των σειρήνων από μακρινά μέρη; Η Ηλιακή Έκλειψη αλλά και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, σας προκαλεί να κλείσετε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές και να βγείτε έξω. Οργανώστε τις διακοπές σας, τολμήστε να φερθείτε ανέμελα και αυθόρμητα, ονειροπολήστε για την πορεία που θέλετε να πάρει η ζωή σας στη συνέχεια. Από εσάς εξαρτάται να πραγματώσετε κάθε όνειρό σας, μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 22 Δεκεμβρίου.

Τοξότης

Από σήμερα υποχρεούστε να βουτήξετε στα βαθιά, αγαπητοί Τοξότες! Η Ηλιακή Έκλειψη αλλά και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, ετοιμάζουν μαγικά φίλτρα στον 8ο Οίκο σας του μυστικισμού, του ερωτισμού και των μακροπρόθεσμων επενδύσεων. Αυτό είναι το ζενίθ της έντασης, με την καρδιά σας να σφυροκοπά και να αδημονεί. Αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας, χαρίζοντάς του και κάποιες εκπλήξεις σεξουαλικού περιεχομένου. Όσο αφορά τα οικονομικά σας, παραμείνετε ανοικτοί για τις ευκαιρίες επένδυσης που θα σας προσεγγίσουν. Μην εκπλαγείτε αν σας προσεγγίσει κάποιος, με τη διάθεση να χρηματοδοτήσει τα όνειρά σας!

Αιγόκερως

Αν είστε έτοιμοι να κάνετε ένα μεγάλο άλμα, πιάστε ένα αξιόπιστο χέρι και βουτήξτε! Η Ηλιακή Έκλειψη αλλά και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα φέρουν ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα προσωπικά σας θέματα και τις σχέσεις σας. Η εύνοια στον τομέα των συμπράξεων, σημαίνει τη λήξη των ατομικών σας αγώνων σε ρομαντικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Στραφείτε στη δύναμη της συντροφικότητας, για να γευτείτε ανέλπιστες χαρές μέχρι και την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 22 Δεκεμβρίου.

Υδροχόος

Η Ηλιακή Έκλειψη αλλά και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, δίνουν μια ισχυρή ώθηση στη ζώνη της φυσικής κατάστασης και της υγείας σας! Η διάθεση για αποτοξίνωση και επούλωση παλιών πληγών, θα είναι σύντροφός σας στις γρήγορες κινήσεις σας για καινούργιες σελίδες στη ζωή σας. Οι σημαντικές αλλαγές θα σας γεμίσουν με θετική ενέργεια και θα στηρίξουν τα φιλόδοξα όνειρά σας στο μέλλον. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να εντάξετε και αρκετή διασκέδαση στο πειθαρχημένο πρόγραμμά σας!

 Ιχθύες

Το ρομάντζο κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα και τις σκέψεις σας, όλα σας ωθούν να αναδείξετε το νάζι και τη γοητεία σας! Η Ηλιακή Έκλειψη αλλά και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, σας καλεί να υπηρετήσετε τις διαθέσεις της καρδιάς. Αν είστε αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι το επόμενο αντικείμενο του πόθου σας μπορεί να μην έχει τα αυστηρά κριτήρια που θέτατε ως τώρα. Δώστε του την ευκαιρία να σας κάνει ευτυχισμένους. Οι δεσμευμένοι πρέπει να εντάξετε περισσότερο «παιχνίδι» στις ιδιαίτερες στιγμές σας… Μην ξεχνάτε ότι το πιο ισχυρό αφροδισιακό, είναι το γέλιο!