Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Με τον Δία να κινείται ανάδρομος στον σαγηνευτικό 8ο Οίκο σας από τις 8 Μαρτίου, το πιο πιθανό είναι να έχει μειωθεί η ένταση του τραγουδιού των σειρήνων σας. Ίσως και να έχει ψυχρανθεί η ατμόσφαιρα με κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σας. Με τον δυναμικό Δία να επιστρέφει σε ορθή πορεία από σήμερα, θα αποκατασταθεί ο μαγνητισμός σας.

Θα γίνετε ξανά ακαταμάχητοι και τα επίδοξα ταίρια θα σας προσεγγίζουν από κάθε γωνιά του πλανήτη. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αποδράστε με το ταίρι σας για να αναβιώσετε απίστευτες ερωτικές εμπειρίες ή αναζητήστε διαδρομές που θα αφυπνίσουν τον εσωτερικό σας κόσμο και θα σας κάνουν καλύτερους συντρόφους!

Ταύρος

Το μέλλον μιας σύμπραξης διαγράφεται όλο και πιο ρόδινο, σε σημείο να δείτε ολική μεταστροφή του στις μέρες που έπονται. Να ευχαριστείτε γι’ αυτό τον παράτολμο Δία, που λήγει σήμερα την 4μηνη ανάδρομη πορεία του στον 7ο Οίκο σας των σχέσεων. Αν νιώθατε διστακτικοί για μια δέσμευση, τώρα θα είστε σε θέση να πάρετε το ρίσκο.

Το «δύο» θα είναι το μαγικό σας νούμερο μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, τόσο σε ρομαντικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Πριν το τέλος αυτής της χρονιάς, θα έχετε απαρνηθεί την εργένικη ζωή σας ή θα έχετε κλείσει μια απίστευτα επικερδή συμφωνία!

Δίδυμοι

Να πιείτε στην υγεία σας από σήμερα, που ο χαρωπός Δίας λήγει την 4μηνη ανάδρομη πορεία του στον τομέα της ζωτικότητάς σας. Θα νιώσετε να σας συνεπαίρνει ένα νέο κύμα ευεξίας, που θα αναδείξει τα μέχρι τώρα λάθη σας στη φροντίδα του εαυτού σας. Ανασκουμπωθείτε, φορέστε τα ρούχα της γιόγκα ή της προπόνησης και αρχίστε να δίνετε ξανά ζωή στους μύες σας. Από τώρα και μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, θα έχετε όλες τις ευκαιρίες να βρείτε τη φόρμα σας και να χειριστείτε με αίσια κατάληξη κάθε ενόχληση ή αδιαθεσία σας.

 Καρκίνος

Ο προβολέας παραχωρείται σε εσάς από σήμερα, καθώς ο ανυπέρβλητος Δίας κλείνει την 4μηνη νυσταλέα πορεία του στον 5ο Οίκο σας της φήμης και του ρομάντζου. Ξεχάστε τις διακριτικές κινήσεις, πλέον καλείστε να αναλάβετε πιο δραστήριους ρόλους για να ανορθώσετε το κύρος και το όνομά σας. Μια ρομαντική προοπτική είναι επίσης αναμενόμενη – και μπορεί να αφορά μια περιπέτεια των διακοπών, μια διαπολιτισμική γνωριμία ή και μια επανένωση με μια σχέση του παρελθόντος που διαμένει πλέον μακριά. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, συμπράξτε με το ταίρι σας για έναν σημαντικό σκοπό.

 Λέων

Από σήμερα το σπίτι σας παύει να αποτελεί την κρυψώνα σας από τον κόσμο, χάρη στην λήξη της 4μηνης ανάδρομης πορείας του κοινωνικού Δία στον οικιακό σας τομέα. Σύντομα μπορεί να φιλοξενήσετε άτομα από μακριά, να οργανώνετε συγκεντρώσεις με ανθρώπους του κύκλου σας ή να ξεκινήσετε εσείς μια περιοδεία επισκέψεων σε συγγενείς και παλιούς φίλους. Δεν αποκλείεται να προβείτε και σε μια αγορά εκτός των τειχών, μιας και ο Δίας κυβερνά τις μετακινήσεις και τα ταξίδια. Μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου, καλείστε να μετατρέψετε το σπίτι σας σε μια φιλόξενη και καθαρή εστία!

Παρθένος

Η δύναμη επιστρέφει στις συνεργασίες από σήμερα, με την επιστροφή του ηγετικού Δία σε ορθή πορεία. Να αναμένετε την εμφάνιση μιας ισχυρής φυσιογνωμίας, που θα θελήσει να συμπράξετε για ένα καινούργιο εγχείρημα. Φροντίστε να δώσετε μια δοκιμαστική περίοδο, αντί να περάσετε αμέσως στις δεσμεύσεις. Θετικές εξελίξεις σας αναμένουν και σε τοπικό επίπεδο, αν θέλετε να ανοίξετε ένα κατάστημα στην περιοχή σας ή να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα από το σπίτι σας.

Ζυγός

Αν είχατε χάσει την επαφή με την τύχη σας, αυτό αλλάζει από σήμερα. Ο Δίας της εύνοιας κλείνει τον 4μηνο ανάδρομο κύκλο του στον 2ο Οίκο σας του εισοδήματος, ανοίγοντας πόρτες για αύξηση των εισοδημάτων σας από τώρα και μέχρι τις 8 Νοεμβρίου. Έχετε περάσει δυσκολίες στην υλοποίηση των επαγγελματικών σας σχεδίων, όμως είχατε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε την πορεία της καριέρας σας. Στο εξής μπορείτε να πάρετε ρίσκα, όπως να ζητήσετε αύξηση ή μια προαγωγή, είτε να αναζητήσετε νέα επαγγελματικά εγχειρήματα. Να ξέρετε ότι η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για να γίνετε ελεύθεροι επαγγελματίες ή να βρείτε κάποια παράλληλη απασχόληση.

 Σκορπιός

Αρχίστε να διευρύνετε και πάλι τους ορίζοντές σας, βγαίνοντας από τη ζώνη της βολής σας. Ο Δίας της τύχης περιφέρεται στα εδάφη σας από τις 10 Οκτωβρίου και ίσως να έχει τρομάξει ακόμα κι εσάς τους ίδιους με τις αλλαγές που σας έχει επιβάλλει. Από τις 8 Μαρτίου πατήσατε παύση στις κινήσεις σας, εξαιτίας της στροφής της πορείας του Δία σε ανάδρομη. Από σήμερα μπορείτε να τεντωθείτε ξανά και να διεκδικήσετε την πολυπόθητη πρόοδο σε όλους τους τομείς. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει δίκτυ ασφαλείας, να ξέρετε ότι το σύμπαν είναι στο πλευρό σας και σας στηρίζει!

Τοξότης

Η επούλωση και η αναζήτηση της εσωτερικής σας ισορροπίας θα γίνουν προτεραιότητά σας από σήμερα, αγαπητοί Τοξότες. Ο Δίας λήγει την 4μηνη ανάδρομη διαδρομή του στον 12ο Οίκο σας της ανανέωσης, στρέφοντας την προσοχή σας στην ευημερία και την απελευθέρωση. Ο στόχος σας θα είναι να απαλλαγείτε από όσα δεν σας εξυπηρετούν πλέον, από όλα τα βάρη του παρελθόντος που σας κρατούσαν περιορισμένους. Ένας «άγγελος επί γης» ενδέχεται να σας βοηθήσει να βρείτε την πνευματική σας εστίαση. Περάστε χρόνο κοντά σε στοιχεία του νερού και ξεκουραστείτε όσο μπορείτε περισσότερο στη διάρκεια του καλοκαιριού!

Αιγόκερως

Οι παλιοί φίλοι αποτέλεσαν βράχο για εσάς τους τελευταίους τέσσερεις μήνες, που ο Δίας προχωρούσε ανάδρομος στον 11ο Οίκο σας των συντρόφων. Τώρα που σας ενδυνάμωσαν αυτές οι νοσταλγικές επαφές, καλείστε να διευρύνετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες. Πολλές νέες γνωριμίες θα σας βοηθήσουν να επεξεργαστείτε καινούργιες ιδέες και ενδιαφέροντα, να εξερευνήσετε άγνωστα μέρη. Σχεδιάστε τις καλοκαιρινές σας δράσεις και εντάξτε όσο περισσότερες κοινωνικές ψυχαγωγίες μπορείτε!

Υδροχοος

Η διάθεσή σας να πάρετε ρίσκα για να υλοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, είχε μειωθεί τους τελευταίους τέσσερεις μήνες. Γι’ αυτό ήταν υπεύθυνος ο Δίας, που κινιόταν ανάδρομος στον τομέα σας της επιτυχίας. Από σήμερα ο πλανήτης της επέκτασης γυρίζει σε ορθή πορεία, δίνοντας νέα ώθηση στις κινήσεις και τις προθέσεις σας. Αρχίστε να αξιοποιείτε τη σοφία που αποκομίσατε στο μεταξύ, ακόμα και με ριψοκίνδυνες δράσεις που έχετε μελετήσει. Όσο κι αν δεν υπάρχουν ποτέ εγγυήσεις για την επιτυχία, ξέρετε ότι οι εμπειρίες σας ωριμάζουν. Ο Δίας θα βρίσκεται στο πλευρό σας για κάθε οικονομική δράση!

Ιχθύες

Αρχίστε να προπονείτε τις ξένες γλώσσες σας και τις διαλεκτικές σας ικανότητες, από σήμερα που ο επεκτατικός Δίας κλείνει τον 4μηνο ανάδρομο κύκλο του στη ζώνη των ταξιδιών σας. Μακρινά μέρη σας καλούν και η ανάγκη σας για περιπλανήσεις ανορθώνεται. Οργανώστε τις διακοπές σας, βάλτε σε κίνηση τις επιχειρηματικές σας δράσεις, τολμήστε να διευρύνετε ακόμα και το γνωστικό σας πεδίο. Πριν τελειώσει αυτή η χρονιά, αν είστε βέβαιοι ότι θα κάνετε τουλάχιστον ένα τεράστιο άλμα!