Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Δώστε σημασία στις καινούργιες πτυχές του εαυτού σας. Το σημερινό τελευταίο τέταρτο της Σελήνης θα σχηματιστεί στο ζώδιό σας, για να επιφέρει ισορροπία στην κάθε προσπάθεια που πρέπει να καταβάλετε στο εξής.

Μικρά βήματα μπορούν να σας αποδώσουν περισσότερα κέρδη, μέχρι και ένα μικρό ποσό σε ένα στοίχημα. Παράλληλα, ακούστε τη διαίσθησή σας και ενδώστε στην ανάγκη σας για συναισθηματική ειλικρίνεια. Γνωστοποιήστε στους ανθρώπους που αγαπάτε πόσα σημαίνουν για εσάς, αντί να αναμένετε από εκείνους κινήσεις τρυφερότητας!

Ταύρος

Είστε έτοιμοι για σημαντικές μεταβάσεις; Το σημερινό τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στον τομέα σας των λήξεων, θα σας βοηθήσει να βάλετε τις σχέσεις σας σε σειρά προτεραιότητας και να αποφασίσετε ποιες θα κρατήσετε και ποιες όχι.

Αν σας έχει ενθουσιάσει μια καινούργια γνωριμία σε οποιοδήποτε επίπεδο, θα πρέπει να διαπιστώσετε αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία πριν προχωρήσετε σε μια σύμπραξη. Έχει σημασία η σύμπνοια στα μακροπρόθεσμα βήματα, γι’ αυτό συλλογιστείτε αν υπάρχει τέτοια προοπτική – και αντίστοιχη διάθεση από την άλλη πλευρά!

Δίδυμοι

Η σημερινή ανάδυση του τελευταίου τέταρτου της Σελήνης στον τομέα των φίλων σας, ενδέχεται να σας επιφέρει απρόσμενες εξελίξεις. Χρειάζεται να είστε πιο επιλεκτικοί στη διαλογή των ατόμων που εντάσσετε στον φιλικό σας κύκλο, γιατί δεν αρκεί ο ενθουσιασμός κάποιου για να τον καταστήσει κατάλληλο. Αν κάποιοι δεν αποδίδουν, μην διστάσετε να τους βγάλετε από την ομάδα σας. Είναι πολλοί οι ικανοί αντικαταστάτες, που αδημονούν να βρεθούν στο πλευρό σας. Αν γνωστοποιήσετε τα σχέδιά σας, θα δείτε πόσοι απρόβλεπτοι σύμμαχοι θα προστρέξουν να σας στηρίξουν!

Καρκίνος

Ετοιμαστείτε να προσεγγίσετε τους στόχους σας όσο ποτέ πριν, αγαπητοί Καρκίνοι! Το σημερινό τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στον φιλόδοξο τομέα σας, μπορεί να σας φέρει σε απόσταση αναπνοής από την πραγμάτωση ενός σημαντικού σας εγχειρήματος. Μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, έχετε το απαραίτητο δίκτυο στήριξης για να κάνετε τα φιλόδοξα βήματά σας. Να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες, να διαβάζετε τα ψιλά γράμματα και να αφήσετε την έμπνευσή σας να καθοδηγήσει τη δημιουργική σας εξέλιξη!

Λέων

Ώρα να επιστρέψετε στα μεγαλεπήβολα όνειρά σας, αγαπητοί Λέοντες! Το σημερινό τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στον τομέα της ευρύτερης εικόνας των πραγμάτων, θα σας δείξει ότι η αποτελεσματικότητα είναι το κλειδί για την οικονομική σας επιτυχία. Μια τακτοποίηση ενδέχεται να σας αποκαλύψει ότι έχετε περιθώρια να κερδίζετε περισσότερα χρήματα ή να ανακαλύψετε ότι τελικά χρωστάτε λιγότερα απ’ όσα νομίζατε. Φροντίστε επίσης το γραφείο σας, πετάξτε όλη την άχρηστη χαρτούρα, έλξτε τη θετική ενέργεια προς το μέρος σας.

 Παρθένος

Μήπως νιώθετε κάποια ασυνήθιστη ευαισθησία; Το σημερινό τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στον ψυχολογικό 8ο Οίκο σας, θα σας προκαλέσει να διερευνήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο! Ίσως πρέπει να καταγράψετε την αναταραχή σας ή να τη διοχετεύσετε σε όσα αποτελούν κίνητρο για να χειριστείτε επίπονα θέματα… Αν βρεθείτε μπροστά σε αναμνηστικά σας ή παλιές φωτογραφίες, είναι αποδεκτό να τους αφιερώσετε λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσετε πόσο έχει αλλάξει. Γιορτάστε τη συναρπαστική διαδρομή που έχετε διανύσει, ανοίξτε την καρδιά σας στη ζωή και τολμήστε να αναδείξετε την πιο ανέμελη πλευρά σας!

Ζυγός

Πώς πάει η εσωτερική σας αναζήτηση ισορροπίας, αγαπητοί Ζυγοί; Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στον τομέα σας των σημαντικών σχέσεων, θέλει σήμερα να κάνετε μια επισκόπηση στα διαπροσωπικά σας θέματα. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τη διαφορά, ανάμεσα στο να στηρίζετε κάποιους και να ανέχεστε την κακή τους συμπεριφορά. Αν και οι δύο πλευρές είναι ειλικρινείς με τα αισθήματά τους, υπάρχει ακόμη ελπίδα. Αν παραβλέπετε αυτό το κομμάτι, το τέλος είναι βέβαιο. Αυτό που πρέπει να μετρήσετε για την κάθε σχέση σας, είναι πόση θετική ενέργεια και ισορροπία φέρνει στη δική σας ζωή.

Σκορπιός

Λειτουργούν όλα άρτια; Το σημερινό τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στον τομέα σας της ευημερίας, σας καλεί να αφήσετε λίγο τα πρακτικά θέματα για να φροντίσετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Κάντε μια βόλτα για να καθαρίσει το μυαλό σας και να ενεργοποιηθούν όλοι οι μύες σας, αποφύγετε τροφές με πολλή ζάχαρη που αυξάνουν την έντασή σας. Μην αγνοήσετε τα συναισθήματα που μπορεί να αναδυθούν, συζητήστε όσα σας προβληματίζουν με ένα έμπιστο φιλικό άτομο ή έναν ειδικό. Η έκφραση των ανησυχιών σας, θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην εύρεση λύσεων.

Τοξότης

Το νιώθετε ότι έχει φτάσει η στιγμή για γνωστοποιήσεις; Το σημερινό τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στον τομέα σας της έκφρασης, θα σας κάνει πολύ πιο ανοιχτούς στη διάδοση των δημιουργικών ιδεών σας. Η Πανσέληνος στις 28 Ιουνίου έδωσε μια ανεπανάληπτη ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας, στρέφοντας την προσοχή σας στην ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα. Τώρα που συνειδητοποιήσατε πόσο σημαντική είναι η σύμπραξη, σταματήστε να κρύβετε την λάμψη σας… Το μόνο που χρειάζεται, είναι να αφήσετε τους άλλους να δουν τον ενθουσιασμό σας για όσα ετοιμάζεστε να κάνετε!

Αιγόκερως

Πόσο βαθιές είναι οι ρίζες σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Το σημερινό τελευταίο τέταρτο της Σελήνης θα αναδείξει την τρυφερή σας πλευρά, με προοπτική να βιώσετε μια συναισθηματική αποκάλυψη. Γίνετε πιο ουσιαστικοί ακροατές, μην μιλάτε ταυτόχρονα με τους άλλους, μην αναβάλετε άλλο το τηλεφώνημα στην οικογένεια, ελάτε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Καλέστε ένα ιδιαίτερο άτομο για ένα όμορφο δείπνο και συζητήστε τα όνειρά σας για την προσωπική σας ζωή.

 Υδροχόος

Πείτε αυτά που έχετε να πείτε. Έχετε συλλέξει πολλές σκέψεις στο μυαλό σας την τελευταία εβδομάδα, που σήμερα θα λάβετε βοήθεια για να τις εκφράσετε από το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στον Κριό. Μπορεί να καθυστερήσατε λίγο να διαμορφώσετε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων, σαν μια φωτογραφία που εμφανίζεται σταδιακά στον σκοτεινό θάλαμο… Αφού είχατε όλο τον χρόνο να τα συλλογιστείτε όλα, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να αρχίσετε τις σημαντικές συζητήσεις σας.

Ιχθύες

Πιάστε τα μολύβια κι αρχίστε να καταγράφετε! Το σημερινό τέταρτο της Σελήνης στον πρακτικό σας τομέα, καλεί για απτά αποτελέσματα στην πρόοδο που θεωρείτε ότι έχετε σημειώσει. Σας προσεγγίζουν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες καριέρας και θα καταφέρετε να τις αδράξετε, αν επιστρατεύσετε τον οραματιστή εαυτό σας και εστιάσετε σε ένα σχέδιο δράσης. Ενδείκνυται να το σπάσετε σε μικρότερα κομμάτια, για να είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμα. Να είστε ξεκάθαροι, οργανωμένοι και καλά προετοιμασμένοι για τις όποιες συναντήσεις σας.