Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Λίγη πρόληψη σήμερα θα σας επιτρέψει να προσεγγίσετε πιο εύκολα τα ζητούμενά σας. Το τρίγωνο φροντίδας ανάμεσα στον θερμό Ήλιο και την ευαίσθητη Σελήνη, θα σας ωθήσει να έρθετε πιο κοντά με ένα ιδιαίτερο άτομο.

Η ασφάλεια που θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα, θα σας επιτρέψει να εκφράσετε τα αισθήματά σας και να θίξετε ευθέως τα ζητούμενά σας. Μην διστάσετε να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας, θα ενδυναμωθεί πολύ η σχέση σας από την ειλικρίνεια που θα δει το άλλο άτομο!

Ταύρος

Σήμερα μειώστε την ταχύτητά σας, για να αναδείξετε το βάθος των συναισθημάτων σας. Οι πιθανότητες επιτυχίας στην προσέγγιση είναι με το μέρος σας, χάρη στη συνάντηση του ατρόμητου Ήλιου με την ευαίσθητη Σελήνη.

Για να μην αποκτήσει ένταση η ατμόσφαιρα, προσθέστε λίγο χιούμορ στους διαλόγους σας με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Ίσως ρίχνοντας τα τείχη σας και μόνο, να σας δει υπό διαφορετικό πρίσμα που θα ωφελήσει πιο πολύ την ενδυνάμωση της σχέσης σας!

Δίδυμοι

Τα άστρα σας παροτρύνουν σήμερα να κάνετε μια δυναμική κίνηση όσο αφορά τα επαγγελματικά σας. Το φιλόδοξο τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη της αυτοπεποίθησης, θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε χωρίς μεσάζοντες τα κατάλληλα άτομα που πρέπει να προσεγγίσετε. Μην σας τρομάξει η εμφάνιση κανενός, ούτε ο τρόπος που λειτουργούν οι άλλοι. Ένα από τα χαρίσματά σας είναι ότι ξεχωρίζετε όπου κι αν βρεθείτε, με την κοινωνική ιδιοσυγκρασία σας και την άρτια αίσθηση του καλού γούστου..

Καρκίνος

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, αγαπητοί Καρκίνοι! Σήμερα μην φοβηθείτε να κάνετε φιλόδοξα όνειρα για την προσωπική σας ζωή – και να πιστέψετε αυτά τα όνειρα! Το τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο του ρίσκου και την περιπετειώδη Σελήνη, σας καλεί να επεκτείνετε τα όρια των αναζητήσεών σας. Μειώστε τη λίστα των κριτηρίων σας, διερευνήστε ακόμα και την περίπτωση να σκεφτείτε το ρομάντζο με άτομα που βρίσκονται σε απόσταση. Αρχίστε να κάνετε τα σχέδιά σας για αποδράσεις, που θα σας φέρουν κοντά με καινούργιους ανθρώπους.

Λέων

Η Σελήνη ανταλλάσει σήμερα φιλικά «πυρά» με τον παθιασμένο Ήλιο, δίνοντάς σας πολλές υποχρεώσεις για φλογερές στιγμές! Ωστόσο, μην ξεχνάτε να είστε διακριτικοί και συνετοί, γιατί πάντα προηγούνται οι υποχρεώσεις και τα εργασιακά σας καθήκοντα. Για να απομακρύνετε τους περισπασμούς και να ολοκληρώσετε το συντομότερο δυνατόν, βάλτε το τηλέφωνό σας στο αθόρυβο και κλείστε τις συνδέσεις στα μέσα μαζικής δικτύωσης. Μόνο έτσι θα κερδίσετε πιο πολύ χρόνο, για το ερωτικό βράδυ που σας περιμένει!

Παρθένος

Σήμερα θα έχετε την ικανότητα να ανορθώσετε σε νέα επίπεδα την ικανότητά σας να δικτυώνεστε. Ο συνεργατικός Ήλιος συναντά τη διαισθητική Σελήνη, χαρίζοντάς σας αυτοπεποίθηση και ώθηση για να εμπνεύσετε πολλούς να συμπράξουν μαζί σας. Αποφασίστε εσείς αν ενδιαφέρεστε να κάνετε επιλογή από τον «σωρό» ή θέλετε να απευθυνθείτε σε πιο «δύσκολο» κοινό. Όσο πιο μακριά ρίξετε τα δίκτυα σας, τόσο πιο διευρυμένη θα είναι και η επιτυχία σας. Μην διστάσετε να συζητήσετε τα σχέδιά σας με ένα ιδιαίτερο άτομο, για το οποίο τρέφετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Ζυγός

Σήμερα θα έχετε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να χειριστείτε κάθε κατάσταση που σας προβληματίζει, με μεγάλη επιτυχία. Η παραγωγική συνάντηση του Ήλιου με τη Σελήνη της σύμπραξης, θα σας δείξει την καλύτερη διαδρομή για να κερδίσετε σε αυτή τη διαπραγμάτευση. Φροντίστε μόνο να μην ακουστείτε προσβλητικοί ή εχθρικοί προς τους άλλους, στην προσπάθειά σας να είστε ειλικρινείς. Ο στόχος σας πρέπει να είναι μόνο να προωθήσετε τα όνειρά σας, χωρίς να έχετε αντιπάλους απέναντί σας.

Σκορπιός

Σας είναι δύσκολο να παραμερίζετε το δράμα από τη ζωή σας, όσο κι αν υποστηρίζετε το αντίθετο. Αυτό συμβαίνει επειδή η ιδιοσυγκρασία σας έλκει αυτόνομα κάθε είδους εξάψεις! Όσο κι αν αυτό σας εξουθενώνει κάποιες φορές, ενδόμυχα το απολαμβάνετε. Επειδή ο φτερωτός Έρωτας λειτουργεί με απρόβλεπτους τρόπους, να είστε σε ετοιμότητα να χειριστείτε ανέλπιστες προσεγγίσεις. Μην αντιδράτε στην πιθανότητα κάποιων διαφυλετικών επαφών, μπορεί το αντικείμενο του πόθου σας να διαφέρει πολύ από τα κριτήρια που θεωρείτε ότι σας ταιριάζουν!

Τοξότης

Σήμερα απαρνηθείτε κάθε προσωπείο σας και αφήστε να φανούν τα αληθινά σας ζητούμενα. Τα άστρα απαιτούν να το δοκιμάσετε έστω, γιατί η ειλικρίνεια είναι πιο δυνατός μαγνήτης από κάθε στρατηγική.Να ξέρετε ότι θα την εκτιμήσουν ιδιαίτερα όσοι προσεγγίσετε και θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Η δημιουργικότητά σας θα συμπράξει με την υποστηρικτική διάθεση των άλλων, με αποτέλεσμα να απελευθερωθείτε από πολλά βάρη και να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας.

Αιγόκερως

Ετοιμαστείτε να προσγειωθείτε στον πλανήτη Γη. Η στιβαρή συνάντηση του Ήλιου με την πραγματιστική Σελήνη, απαιτεί σήμερα να επανέλθετε στον ρεαλισμό και να επικεντρωθείτε στα εργασιακά σας καθήκοντα. Η μέρα ενδείκνυται για να χειριστείτε όλες τις πρακτικές σας εκκρεμότητες, ακόμα και θέματα που έχουν λιμνάσει λόγω έλλειψης χρόνου. Αν δείξετε συνεργατική διάθεση, θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ουσιαστική στήριξη από τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

 Υδροχόος

Η φροντίδα του εαυτού σας και της φυσικής σας κατάστασης, δεν είναι μια διαδικασία που απαιτεί μεγάλες δαπάνες. Αρκεί να μην ξεχνάτε την εξάσκησή σας και να απολαμβάνετε αγνά και ακατέργαστα προϊόντα. Ειδικά αυτή την εποχή του χρόνου, δεν έχετε δικαιολογία να μην γεμίσετε το ψυγείο σας με φρούτα και λαχανικά! Τα αφεψήματα από βότανα, οι ξηροί καρποί και οι φυσικοί χυμοί μπορούν να γίνουν εύκολα η καλύτερη παρέα σας.

Ιχθύες

Σήμερα καλείστε να βγάλετε στην επιφάνεια τον εσωτερικό σας εαυτό, με κάθε τρόπο! Η συνεύρεση του τολμηρού Ήλιου με την καλόγουστη Σελήνη, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε εκείνα τα χρώματα και τα αξεσουάρ που θα μιλήσουν πιο δυνατά από εσάς. Μην διστάσετε να «ντυθείτε» τη διάθεσή σας για ανεμελιά – αλλά και την ανάγκη σας να βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής. Να είστε βέβαιοι ότι θα δεχθείτε πολλές προσεγγίσεις, από άτομα που θα κατανοούν απόλυτα το ανανεωμένο σκεπτικό σας!