Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Νιώθετε να ταράζονται οι αγαστοί δεσμοί σας με την ομάδα; Η σημερινή στροφή της πορείας του παρορμητικού Άρη σε ανάδρομη στον Υδροχόο, μπορεί να επιφέρει τριβές στον εργασιακό σας χώρο. Ωστόσο, εσείς δεν πρέπει να εστιάσετε σε αυτή τη συγκυρία. Αξιοποιήστε την κίνηση με την όπισθεν του κυβερνήτη σας μέχρι τις 27 Αυγούστου, για να εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα ή / και να αρχίσετε να ερευνάτε για νέους συνεργάτες. Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να κάνετε επίσης λίγη αποτοξίνωση από τα μέσα μαζικής δικτύωσης. Ευκαιρία να δοκιμάσετε την αντοχή στις λεγόμενες «φιλίες» σας!

Ταύρος

Μειώστε από σήμερα την ταχύτητά σας στον εργασιακό τομέα. Ο πολεμιστής Άρης γυρίζει ανάδρομος μέσα στον Υδροχόο, κάτι που μπορεί να δυσκολέψει λίγο την επαγγελματική σας πρόοδο. Ωστόσο, αυτός ο κύκλος που διαρκεί μέχρι τις 27 Αυγούστου, έχει και θετικές πτυχές. Θα σας δώσει το περιθώριο να απολαύσετε λίγες βουτιές στη θάλασσα, αντί να περάσετε όλη τη θερινή περίοδο πίσω από το γραφείο. Επίσης, η ελάττωση των ρυθμών θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε πιο παραγωγικούς και οικονομικά πιο αποδοτικούς τρόπους εργασίας.

Δίδυμοι

Πόσες από τις αναρίθμητες ιδέες σας, μπορούν να αποδώσουν στη δοκιμασία του χρόνου; Η σημερινή στροφή της πορείας του οραματιστή Άρη σε ανάδρομη στον Υδροχόο, θα σας αναγκάσει να συλλογιστείτε επανειλημμένα κάθε βήμα σας. Πώς μπορείτε να γλιτώσετε χρόνο και κόπο μέχρι τις 27 Αυγούστου, τώρα που οι ορμητικές κινήσεις σας απαιτούν να μειώσετε ταχύτητα; Από δοκιμασία μπορεί να περάσει και η νομαδική ιδιοσυγκρασία σας, καθώς δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα στην τύχη αν ταξιδεύετε ή μετακομίζετε. Δώστε προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια.

Καρκίνος

Η σημερινή στροφή του λάγνου Άρη σε ανάδρομη πορεία μέσα στον Υδροχόο, κεντρίζει την ερωτική σας ζώνη! Πατήστε φρένο σε ό,τι δεν έχει τα εχέγγυα της πραγματικής οικειότητας, για να εντοπίσετε τα αίσια στοιχεία αυτής της αναστροφής μέχρι τις 27 Αυγούστου. Τώρα θα έχετε τη διαύγεια να καταλήξετε αν η σχέση σας είναι αυτό που αποζητάτε. Παράλληλα, η αναμονή ανεβάζει τη θερμοκρασία… Όσα σοβαρά θέματα κι αν έχετε να συζητήσετε με το ταίρι σας, θα κάνετε πολλά διαλείμματα στο ενδιάμεσο.

Λέων

Η σημερινή στροφή της πορείας του ασυγκράτητου Άρη σε ανάδρομη στον Υδροχόο, σας προειδοποιεί για μάχες ισχύος. Μέχρι τις 27 Αυγούστου οι στενές σχέσεις σας θα απαιτήσουν επαγρύπνηση, για να μην παρασυρθούν από τον ανταγωνισμό, τον φθόνο και τις απρόσμενες εκρήξεις. Μην βιαστείτε να συμβιβαστείτε, ειδικά αν κάτι τέτοιο αντιτίθεται στις δικές ανάγκες και τα θέλω σας. Να είστε πολύ επιφυλακτικοί και με εκείνες τις καινούργιες γνωριμίες, που θα εκτοξευτούν αστραπιαία… Η κεκτημένη ταχύτητα μπορεί να τις κάψει εξίσου γρήγορα.

 Παρθένος

Είναι δεδομένο ότι είστε οι πλέον αποδοτικοί και οργανωτικοί του ζωδιακού κύκλου. Τι γίνεται όμως, όταν φορτώνεστε με περισσότερες υποχρεώσεις απ’ όσες θα έπρεπε; Η στροφή του Άρη σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 27 Αυγούστου, θα αποτελέσει το έναυσμα για να βάλετε τις απαραίτητες προτεραιότητες. Μην καταπιέζετε άλλο το δημιουργικό σας πάθος, αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε όσα κάνουν την καινοτόμα σκέψη σας να παίρνει φωτιά. Η μείωση της πίεσης, είναι το κλειδί για την επιτυχία και την ευημερία σας αυτή την περίοδο. Αν το πλαίσιο στήριξής σας δεν αποδίδει, αντικαταστήστε το αντί να δώσετε κι άλλη ευκαιρία!

Ζυγός

Κι όμως, είναι εφικτό να χαρείτε σε ποσότητα κάτι πολύ καλό! Ο φλογερός Άρης γυρίζει ανάδρομος από σήμερα και μέχρι τις 27 Αυγούστου, καταρρίπτοντας κάθε περιορισμό στις ηδονιστικές σας διαθέσεις. Αν σας είναι δύσκολο να αντισταθείτε στο τρίτο κοκτέιλ Μαργαρίτα ή σε μια βιτρίνα με προσφορές, να θυμάστε ότι η εγκράτεια είναι αυτή που στήνει στιβαρό χαρακτήρα. Χωρίς να στερηθείτε κάθε χαρά της ζωής, φροντίστε να κατευνάσετε λίγο τις παρορμήσεις σας για να μην βρεθείτε σε οικονομική δυσχέρεια. Δώστε σημασία στην προσωπική σας ζωή, που θα αρχίσει να παίρνει την ανιούσα.

 Σκορπιός

Ο χαοτικός Άρης γυρίζει ανάδρομος στον Υδροχόο από σήμερα και μέχρι τις 27 Αυγούστου, απαιτώντας σύνεση σε όσα αφορούν το σπιτικό σας. Είναι βέβαιο ότι χρειάζονται άμεση προσοχή οι αχρείαστες δαπάνες σας, όπως και να βάλετε μια τάξη στο «πεδίο μάχης» που επικρατεί στο σπίτι σας. Οι σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειας και ειδικά τις γυναίκες, θα αντιμετωπίσουν δυσχέρεια αυτή την περίοδο. Είναι απαραίτητο να μετατρέψετε τους χώρους σας σε οάσεις ηρεμίας, για να αρχίσει να καθαρίζει η αμαυρωμένη αύρα του περιβάλλοντός σας. Μόνο με την ομαλή ροή της ενέργειας θα επέλθει ξανά η γαλήνη στη ζωή σας.

Τοξότης

Η κοινωνική και εξωστρεφής ιδιοσυγκρασία σας έχει την τάση να αποκαλεί εύκολα και γρήγορα «φίλους», τους καινούργιους ανθρώπους που συναντά. Η στροφή του πολεμιστή Άρη σε ανάδρομη πορεία από σήμερα και μέχρι τις 27 Αυγούστου, έρχεται να υψώσει τείχη στον εσωτερικό και οικείο κύκλο σας! Πρέπει να γίνετε πολύ πιο φειδωλοί στα άτομα που αφήνετε να περάσουν στον προσωπικό σας χώρο… Είναι βέβαιο ότι η καλοπιστία σας θα γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης. Να κρατάτε σε απόσταση τους πάντες, μέχρι εκείνοι να αποδείξουν ότι έχουν καταβάλει κόπο για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας.

 Αιγόκερως

Αν ονειρεύεστε ένα ξέγνοιαστο και χαλαρωτικό καλοκαίρι, καλό θα είναι να μην βιαστείτε να φτιάξετε βαλίτσες. Με τον ορμητικό Άρη να κινείται σε ανάδρομη πορεία από σήμερα και μέχρι τις 27 Αυγούστου, ο εργασιακός σας τομέας θα γίνει εξαιρετικά απαιτητικός και πιεστικός. Τα οικονομικά σας αντιμετωπίζουν ήδη προβλήματα, γι’ αυτό θα πρέπει να δράσετε στο εξής μόνο με την αρχή «όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα»… Έχει φτάσει η στιγμή να δουλέψετε!

Υδροχόος

Μειώστε ταχύτητα, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο ανήσυχος Άρης που περιφέρεται στο ζώδιό σας από τις 16 Μαΐου, θα κινείται πλέον ανάδρομος στα δικά σας εδάφη μέχρι τις 12 Αυγούστου και μετά στον Αιγόκερω μέχρι τις 27 Αυγούστου. Αυτή η συγκυρία μπορεί να σας αναγκάσει να πατήσετε φρένο σε ένα φιλόδοξο σχέδιό σας, ειδικά αν προκαλούσε τα οικονομικά σας περιθώρια. Κάθε πίεση αυτή την περίοδο, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, ενδέχεται να σας απογοητεύσει ή να σας εξαντλήσει. Στρέψτε την προσοχή σας σε όσα επαναφορτίζουν τις μπαταρίες σας, για να εστιάσετε στα σημαντικά και όσα σας κάνουν ευτυχισμένους.

Ιχθύες

Η στροφή του βιαστικού Άρη σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο από σήμερα και μέχρι τις 27 Αυγούστου, θα σας κάνει να νιώθετε σαν να οδηγάτε σε ώρα αιχμής. Η εναλλαγή των ταχυτήτων θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, γι’ αυτό καλείστε να είστε επιφυλακτικοί με τους ανθρώπους που αφήνετε να μπουν στον εσωτερικό σας κύκλο. Το ίδιο ισχύει και για καθετί από το παρελθόν που μπορεί να θελήσει να επανέλθει… Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να τακτοποιήσετε τους χώρους και τα αρχεία σας, να ασχοληθείτε με την τέχνη για να ταξιδέψει η φαντασία σας!