Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Αν αποζητάτε την οικειότητα, σήμερα θα την προσεγγίσετε πιο εύκολα. Το αρμονικό τρίγωνο ανάμεσα στον θερμό Ήλιο και την ευαίσθητη Σελήνη, θα σας ωθήσει να έρθετε πιο κοντά με ένα ιδιαίτερο άτομο. Η ασφάλεια που θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα, θα σας επιτρέψει να εκφράσετε τα αισθήματά σας και να θίξετε ευθέως τα ζητούμενά σας. Μην διστάσετε να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας, θα ενδυναμωθεί πολύ η σχέση σας από την ειλικρίνεια που θα δει το άλλο άτομο!

Ταύρος

Σήμερα πάρτε το ρίσκο να εκφράσετε το βάθος των συναισθημάτων σας. Οι πιθανότητες επιτυχίες είναι με το μέρος σας, χάρη στην αρμονική συνάντηση του Ήλιου με την εύγλωττη Σελήνη. Για να μην αποκτήσει ένταση η ατμόσφαιρα, προσθέστε λίγο χιούμορ στους διαλόγους σας με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Ίσως ρίχνοντας τα τείχη σας και μόνο, να σας δει υπό διαφορετικό πρίσμα που θα ωφελήσει πιο πολύ την ενδυνάμωση της σχέσης σας!

Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε να προσγειωθείτε στον πλανήτη Γη. Η στιβαρή συνάντηση του Ήλιου με την πραγματιστική Σελήνη, απαιτεί σήμερα από εσάς να επανέλθετε στον ρεαλισμό και να επικεντρωθείτε στα εργασιακά σας καθήκοντα. Η μέρα ενδείκνυται για να χειριστείτε όλες τις πρακτικές σας εκκρεμότητες, ακόμα και θέματα που έχουν λιμνάσει λόγω έλλειψης χρόνου. Αφού ολοκληρώσετε, δικαιούστε να το γιορτάσετε με ένα απολαυστικό δείπνο!

Καρκίνος

Η σημερινή μελωδική παρουσία του Ήλιου στο ζώδιό σας, θα αναδείξει τον πιο φωτεινό και λαμπερό εαυτό σας! Επιπρόσθετα, η συνάντησή του με την παθιασμένη Σελήνη από τον Σκορπιό, θα σας δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσετε τη θέση που σας αξίζει χωρίς κόπο. Η ακριβοδίκαια φύση σας θα αποδώσει τα εύσημα εκεί που πρέπει, κάτι που θα φέρει κοντά σας περισσότερους συμμάχους και στήριξη απ’ όση φαντάζεστε. Φροντίστε την εμφάνισή σας, για να ταιριάξετε με τον σημαντικό ρόλο που έχετε να διαδραματίσετε!

 Λέων

Σας είναι πάντα δύσκολο να παραμερίζετε το δράμα από τη ζωή σας, όσο κι αν υποστηρίζετε το αντίθετο. Αυτό συμβαίνει επειδή η ιδιοσυγκρασία σας έλκει αυτόνομα κάθε είδους εξάψεις! Όσο κι αν αυτό σας εξουθενώνει κάποιες φορές, ενδόμυχα το απολαμβάνετε. Η σημερινή συνεύρεση του ουράνιου προστάτη σας του Ήλιου με την ευαίσθητη Σελήνη, θα σας δώσει το χάρισμα να βρείτε τις κατάλληλες λέξεις, για να νιώσει καλύτερα όποιος άνθρωπος βρεθεί στο περιβάλλον σας.

Παρθένος

Ο εξωστρεφής Ήλιος συναντά σήμερα την φλύαρη Σελήνη, κεντρίζοντας τη διάθεσή σας για κοινωνικές δραστηριότητες. Ωστόσο, δεν ξεχνάτε ότι πάντα προηγούνται οι υποχρεώσεις και τα εργασιακά σας καθήκοντα. Για να απομακρύνετε τους περισπασμούς και να ολοκληρώσετε το συντομότερο δυνατόν, βάλτε το τηλέφωνό σας στο αθόρυβο και κλείστε τις συνδέσεις στα μέσα μαζικής δικτύωσης. Μόνο έτσι θα κερδίσετε χρόνο, για το απολαυστικό βράδυ που σας περιμένει!

Ζυγός

Τα άστρα σας παροτρύνουν σήμερα να κάνετε μια δυναμική κίνηση όσο αφορά τα επαγγελματικά σας. Ένα χρυσό τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και την πρακτική Σελήνη, θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα κατάλληλα άτομα που πρέπει να προσεγγίσετε. Μην σας τρομάξει η εμφάνιση κανενός, ούτε ο τρόπος που λειτουργούν οι άλλοι. Ένα από τα βασικά χαρίσματά σας, είναι ότι ξεχωρίζετε όπου κι αν βρεθείτε με την ουσιαστικά καλόγουστη αίσθησή σας!

 Σκορπιός

Σήμερα απαρνηθείτε κάθε προσωπείο σας και αφήστε να φανεί η αληθινή σας εικόνα. Τα άστρα απαιτούν να το δοκιμάσετε έστω, μέσα από τη συνάντηση του Ήλιου με την εκφραστική Σελήνη από το ζώδιό σας. Να ξέρετε ότι η ειλικρίνεια είναι πιο δυνατός μαγνήτης από κάθε στρατηγική, ενώ θα την εκτιμήσουν ιδιαίτερα όσοι θα προσεγγίσετε και θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα όνειρά σας!

Τοξότης

Σήμερα πρέπει να χειριστείτε εκείνη την κατάσταση που σας προβληματίζει. Η αρμονική συνάντηση του Ήλιου με τη Σελήνη της σύμπραξης, θα σας δείξει την καλύτερη διαδρομή για να κερδίσετε σε αυτή τη διαπραγμάτευση. Φροντίστε μόνο να μην ακουστείτε ως προσβλητικοί ή εχθρικοί, στην προσπάθειά σας να είστε ειλικρινείς… Ο στόχος σας είναι να νιώσει άνετα η άλλη πλευρά, όχι να πάρει θέση άμυνας!

 Αιγόκερως

Σήμερα θα έχετε την ικανότητα να ανορθώσετε σε νέα επίπεδα την ικανότητά σας να δικτυώνεστε. Ο δίκαιος Ήλιος συναντά τη διαισθητική Σελήνη, χαρίζοντάς σας αυτοπεποίθηση και ώθηση για να εμπνεύσετε πολλούς να συμπράξουν μαζί σας. Αποφασίστε εσείς αν ενδιαφέρεστε να κάνετε επιλογή από τον «σωρό» ή θέλετε να απευθυνθείτε σε πιο «δύσκολο» κοινό. Όσο πιο μακριά ρίξετε τα δίκτυα σας, τόσο πιο διευρυμένη θα είναι και η επιτυχία σας!

 Υδροχόος

Μήπως ο παραγωγικός οίστρος σας έχει απομακρύνει τελευταία από τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν; Μήπως δύσκολα βρίσκετε χρόνο να αναπνεύσετε, ανάμεσα στις πολυάριθμες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις; Η σημερινή συνεύρεση του δραστήριου Ήλιου με την χαλαρωτική Σελήνη, θα σας βοηθήσει να βρείτε αποτελεσματικούς τρόπους για να ξεκουραστείτε. Ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι είστε πιο αποδοτικοί, όταν κάνετε πολύ λιγότερα… Βάλτε τον εαυτό σας και την ισορροπία του σε προτεραιότητα.

 Ιχθύες

Μην φοβάστε να κάνετε φιλόδοξα όνειρα για την προσωπική σας ζωή, αγαπητοί Ιχθύες. Επιπλέον, μην φοβάστε να πιστέψετε σε αυτά τα όνειρα! Το χρυσό τρίγωνο του Ήλιου με την περιπετειώδη Σελήνη, σας καλεί σήμερα να επεκτείνετε τα όρια των αναζητήσεών σας. Μειώστε τη λίστα των κριτηρίων σας, διερευνήστε ακόμα και την περίπτωση να σκεφτείτε το ρομάντζο με ένα άτομο που βρίσκεται σε απόσταση. Αρχίστε να κάνετε τα σχέδιά σας για σύντομες αποδράσεις, που θα σας φέρουν κοντά με καινούργιους ανθρώπους