Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Ποτέ δεν κάνετε εκπτώσεις στο πόσα μοιράζεστε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως θελήσετε να θέσετε κάποια όρια, ειδικά όσο αφορά τα χρήματά σας.

Ο επιμελής Δίας θα σχηματίσει μια προκλητική αντίθεση με τον παρορμητικό Ερμή, που θα κατευνάσει τη συνεχή και γενναιόδωρη προσφορά σας. Επειδή η διάθεσή σας θα είναι κάπως πεσμένη, θα αποφύγετε πολλά προβλήματα αν αποστασιοποιηθείτε από τον «τραπεζίτη» μέσα σας.

Ταύρος

Αν και είστε πάντα τρυφεροί με τα άτομα του στενού σας κύκλου, ίσως να προκύψουν κάποιες δυσχέρειες στον παράδεισό σας… Κάποιες από τις σχέσεις σας μπορεί να σας δυσκολέψουν, εξαιτίας μιας προκλητικής όψης ανάμεσα στον αυθάδη Δία και τον απερίσκεπτο Ερμή.

Πριν εξαπολύσετε κατηγορίες ή επιφέρετε ρήξεις, κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων. Κάθε σχέση ωφελείται από λίγο χώρο για να αναπνεύσει.

 Δίδυμοι

Ίσως σήμερα να διέπεστε από μια εσωτερική ανησυχία που δεν κατανοείτε. Γι’ αυτό ευθύνεται η προκλητική αντίθεση ανάμεσα στον Δία και τον Ερμή, στον 12ο Οίκο σας του ασυνείδητου. Είναι βέβαιο ότι κάτι σας αναστατώνει, που πρέπει να το εντοπίσετε και να τα απομακρύνετε από τη ζωή σας. Αν φταίει η ακαταστασία γύρω σας, τακτοποιήστε τη. Αν σας πιέζουν κάποιες προθεσμίες σας, αλλάξτε τις. Σε κάθε περίπτωση, μην ανοίξετε σοβαρές συζητήσεις με κοντινούς σας ανθρώπους – δεν θα αντέξετε την πίεση!

 Καρκίνος

Είναι πολύ δύσκολο για την ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία σας, να μην παίρνετε τα πάντα προσωπικά. Όμως, αυτό ακριβώς πρέπει να κάνετε σήμερα για να μην αποσυντονιστείτε. Ο Δίας της υπερβολής γυρίζει την πλάτη στον αντιδραστικό Ερμή, όψη που θα σας κάνει νευρικούς προς όλους και όλα. Προσπαθείτε να μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που θα καταλήξουν σε διαφωνία, εστιάστε στις υποχρεώσεις σας και μόνο.

Λέων

Η συμβουλή των άστρων για εσάς σήμερα, είναι να αποφύγετε τα αλαζονικά άτομα εξουσίας! Η έκρυθμη αντίθεση ανάμεσα στον άτακτο Ερμή και τον θερμοκέφαλο Δία, θα σας επηρεάσει σε βαθμό να χάσετε τα όρια των καταστάσεων. Μπορεί να θεωρήσετε τις αθώες κριτικές ως σκληρές επικρίσεις, νιώθοντας ότι δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις των άλλων. Επειδή η οπτική σας θα είναι θολωμένη, κλείστε την πόρτα σας ή βάλτε το τηλέφωνό σας στο αθόρυβο για σήμερα.

Παρθένος

Μπορείτε να μην πείτε τίποτα σήμερα; Ο απρόβλεπτος Ερμής θα σχηματίσει μια ασύμβατη αντίθεση με τον τίμιο Δία, στον τομέα σας των επικοινωνιών. Για να αποφύγετε να μετανιώσετε για κάποια πράγματα που θα πείτε, προτιμήστε να μείνετε σε απόσταση ασφαλείας από άτομα που κεντρίζουν το νευρικό σας σύστημα. Με την εριστικότητα που θα σας διέπει, αποφύγετε επίσης κάθε συνάντηση που μπορεί να προκαλέσει συναισθηματικούς εμπρησμούς.

 Ζυγός

Τα νεύρα σας ενδέχεται να είναι ανεξέλεγκτα σήμερα, που ο ευερέθιστος Δίας θα σχηματίσει μια προκλητική αντίθεση με τον αντιδραστικό Ερμή. Αποφύγετε ανθρώπους και καταστάσεις που συνήθως σας προκαλούν, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να μην παραστείτε σε μια εκδήλωση που λαχταρούσατε! Δεν πρόκειται να την απολαύσετε, αν ξεσπάσετε σε κλάματα ή φωνές. Επιστρατεύστε τον πρακτικό σας εαυτό σας για σήμερα, αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα.

Σκορπιός

Δεν σας κρατάει τίποτα σήμερα! Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σας και τον εγωκεντρικό 1ο Οίκο σας, απ’ όπου κάνει μια δυναμική συνάντηση με τον πολυμήχανο Ερμή. Θα έχετε την αίσθηση ότι οι πάντες εμποδίζουν την πρόοδό σας, χωρίς να αποκλείεται να τους προκαλέσετε γι’ αυτό. Αποφύγετε τους εμπρηστικούς χειρισμούς στον εργασιακό χώρο, μόνο οι συμβιβαστικές κινήσεις θα ωφελήσουν την πορεία σας. Αν κατευνάσετε τον «ξερόλα» μέσα σας, θα γλιτώσετε τον εαυτό σας από πολλά προβλήματα.

Τοξότης

Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας πιέσει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις σήμερα, αν εσείς δεν είστε έτοιμοι γι’ αυτές. Η προκλητική αντίθεση του Δία με τον απερίσκεπτο Ερμή, μπορεί να σας προκαλέσει προσωρινή αμνησία και να ξεχάσετε το μεγάλο κόστος πιθανών λαθών… Αυτό που σας προτείνουν τα άστρα, είναι να δώσετε χρόνο στη μελέτη των στοιχείων και να ελέγχετε επανειλημμένα τα πάντα. Μην διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή του ατόμου που εμπιστεύεστε πιο πολύ.

Αιγόκερως

Μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας σήμερα, για να γλιτώσετε τον εαυτό σας από την πίεση. Δεν θα καταφέρετε να συμβιβάσετε όλες τις πλευρές, όση προσπάθεια κι αν καταφέρετε. Μια δυναμική αντίθεση ανάμεσα στον νευρικό Δία και τον ορμητικό Ερμή, θα δημιουργεί αποκλίσεις και περισπασμούς σε κάθε βήμα. Προτιμήστε τις δημιουργικές συζητήσεις και την ανταλλαγή ιδεών, στοχεύοντας στη διασκέδασή σας και μόνο!

Υδροχόος

Μια επική επαγγελματική επιτυχία είναι σε απόσταση αναπνοής, αρκεί να αυξήσετε κι άλλο την ταχύτητά σας! Με τον μεγεθυντικό Δία σε θέση αντίθεσης με τον στρατηγικό Ερμή, η ζώνη της καριέρας σας θα απαιτήσει πιο πολλά, πιο γρήγορα. Ξέρετε ακριβώς τι αποτέλεσμα επιδιώκετε και πώς να το πραγματώσετε, αρκεί να ακούσετε μια προειδοποίηση των άστρων: μην πατήσετε επί πτωμάτων για να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού.

 Ιχθύες

Όσο περήφανοι κι αν είστε για το ανοικτό σας πνεύμα, τα άστρα απαιτούν από εσάς να πατήσετε γερά στο έδαφος σήμερα. Ο οξυδερκής Ερμής σχηματίζει μια προκλητική αντίθεση με τον παράφορο Δία. Αν κάποιοι σας επευφημούν ή παίρνουν θέση άμυνας απέναντί σας, να είστε επιφυλακτικοί. Είναι πιθανό να προσπαθούν να σας χειραγωγήσουν ή να ποδοπατήσουν τις ιδέες σας. Θα σας ωφελήσει αν αναβάλετε επί του παρόντος μια επώδυνη σύγκρουση.